Højdepunktet i dit landskabsdesign: valget og sorterne af et springvand til en sommerbolig

Luksuriøs klassisk stil

Luksuriøs klassisk stil

For at diversificere landskabsdesignet i landet kan du bruge et springvand. Det bliver webstedets hovedtræk, det vigtigste er at vælge den rigtige struktur og gøre alt i overensstemmelse med instruktionerne. For at gøre dette er det værd at undersøge produktionsmulighederne og trin for trin at adskille arbejdet. Og hvis du tror, ​​at det er umuligt at gøre alt dette alene uden hjælp fra en specialist, så forsikrer vi dig om, at det er ganske muligt. Så lad os komme i gang!

Springvand i middelhavsstil

Springvand i middelhavsstil

Sorter og klassificering af springvand

Der er flere grundlæggende typer strukturer, blandt hvilke følgende kan skelnes:

Fontænetype Beskrivelse Type
Jet Den mest almindelige type springvand design er jet springvand. Det fungerer på denne måde: Vand bryder ud af dysen indsnævret opad og falder op i flere stråler.
klokke På grund af formen på det faldende vand blev denne type navngivet "klokke". I enden af ​​røret er to parallelle skiver fastgjort, mellem dem passerer vand og falder ned.
Tulipan En variation af den tidligere form er "Tulipan". For at opnå det installeres diske i en bestemt vinkel..
Fisk hale Hvis du deler vandet i stråler, så fra "tulipan" det vil vise sig "fisk hale".
Tiffany Ved at kombinere "klokker" og "fisk hale" blev et springvand "Tiffany", for at skabe, som du har brug for en speciel dyse.
Halvkugle Til at skabe "halvkugler" det er nødvendigt at købe flere dyser med dyser "klokke".
Ring For at skabe en ringform har du brug for et buet rør med ensartede huller, hvorpå dyser er installeret for jævnt at fordele vandet.
Tiers Et lagdelt springvand kan opnås ved at kombinere forskellige dyser, hvis stråler vil have forskellige højder.

Fantastisk implementering af designet

Vidunderlig implementering af Tiffany -designet

15

Valg af springvandets form og design

Til at begynde med vælges en mulighed, der er egnet til stedet i form, størrelse og fremstillingsmateriale. Det er værd at være opmærksom på den generelle stil, så produktet passer ind i designet af hele lokalområdet.

Stilfuld løsning i modernitetens ånd

Stilfuld løsning i modernitetens ånd

Råd! Hvis du ejer en stor grund, kan du vælge den klassiske massive skulptur. I en lille gård skal du foretrække små figurer: huse, krukker, muslingeskaller, eventyrfigurer.

Du kan undvære en færdig skulptur, for eksempel ved at lave et springvand af sten. Til dette stables flade sten oven på hinanden. For at passere kobberrøret bores der huller i hver af dem..

Levende kombination af elementer

Levende kombination af elementer

På en note! Fyld huller med små sten og huller med silikonebaseret fugemasse.

Interessant moderne design

Interessant moderne design

Vi vælger en placering på flyet

Du skal beslutte, hvor springvandet nøjagtigt skal placeres på dit websted. For at gøre dette skal du være opmærksom på følgende punkter:

  1. anbring ikke springvandet i et åbent område, så vandet ikke blomstrer ved opvarmning;
  2. den kan heller ikke placeres mellem store træer. Dette kan føre til forurening af springvandet med blade og frø samt skader på reservoiret af rødder;
  3. så fugt ikke kommer på væggene i strukturer, placer ikke springvandet i nærheden af ​​dem;
  4. muligheden for placering i vinden er uønsket, da det vil blæse jetstrålene af.

Fantastisk tilføjelse til poolen

Fantastisk tilføjelse til poolen

Springvandet vil gøre dit ophold mere behageligt

Springvandet vil gøre dit ophold mere behageligt

Baseret på dette er det bedst at arrangere et springvand i let halvskygge, der omgiver det med blomster og buske..

15

Klargøring af vandtanken

Det vil ikke være muligt at bygge et springvand uden at oprette et specielt reservoir. Først og fremmest skal du grave en grube med den passende dybde og diameter for den valgte struktur. Et lag sand er dækket i bunden, og siderne er forstærket med mursten. Hele overfladen skal dækkes med tæt polyethylen for at undgå vandlækage. Oven på filmen lægges milde sten på bunden.

En original idé til en uforglemmelig middag

En original idé til en uforglemmelig middag

Råd! For at undgå overskydende vand i tanken skal du foretage et nødafløb.

15

Installation af pumpeudstyr

Hovedenheden til springvandets funktion er pumpen. Det giver en kontinuerlig strøm af vand. Ved sit design er pumpeudstyr opdelt i flere typer:

  1. Nedsænket anbragt under vand i en udstyret tank. Der kræves ingen yderligere fastgørelse til installationen. Velegnet til at organisere arbejdet med små springvand.
  2. Overfladisk installeret på kanten af ​​beholderen. Velegnet til store installationer.

Installationsdiagram over et lille springvand

Installationsdiagram over et lille springvand

Rørledningen til systemets funktion består af 16 mm polypropylenrør. Et vigtigt punkt er pumpens afstand til sprøjten, dens effekt afhænger af den..

På en note! Jo længere udstyret er placeret, jo kraftigere skal det være..

15

Der er en måde at oprette et springvand uden at bruge en pumpe, men dette kan kun gøres på et område med en skrånende aflastning eller naturlig strøm. I denne version bruges vandets kraft. Det er klart, at et højt springvand ikke virker, men en kaskade med sten kan let udstyres.

Design dekoration

Efter arbejdet med funktionelle komponenter er den øverste del af springvandet installeret. Når du bruger figurerne, skal du være opmærksom på de monteringsbeslag, der skal være på dem. Det er bedre at installere stenversionen på stållameller oven på tanken.

Blomster vil være en god dekoration

Blomster vil være en fantastisk dekoration

Råd! Du kan diversificere sammensætningen ved hjælp af planter, sten, små figurer og andre detaljer, du kan lide. Baggrundsbelysning er en anden spektakulær dekorationsmulighed. LED strips, undervands- og flydelys bruges ofte. Det er vigtigt at vælge specialiserede instrumenter, der er egnede til arbejde i vand..

Små sten vil fremhæve den generelle idé.

Små småsten vil fremhæve den generelle idé.

Efter at have afsluttet alt arbejdet, kan du fylde reservoiret med vand og tænde springvandet. Du behøver ikke bruge mange penge på at skabe et smukt produkt af høj kvalitet. Ved at følge instruktionerne nøje, købe gode materialer og give din fantasi frie tøjler i arbejdet med dekorationer, modtager du et originalt produkt, der vil tjene dig i lang tid.!