Design af en lille gang (90+ fotos)

Design af en lille gang (90+ fotos)

Entreen er det første værelse, der sætter tonen for resten af ​​lejligheden, fungerer som en slags visitkort for ejerne, så dets design fortjener særlig opmærksomhed. En lille entré er ikke en sætning, selv et par kvadratmeter af entreen med den rigtige tilgang kan blive til et behageligt stilfuldt miljø, overraskende med sin funktionalitet og rummelighed.

Hvor skal reparationen startes?

Når du starter reparationer på en lille gang, er det første, du skal gøre, at vurdere mulighederne for at udvide rummet. I dette tilfælde kan kombinationen af ​​entreen med stuen hjælpe ved at afmontere døråbningen og et fragment af væggen. For at forhindre gadesmud og kold luft i at komme direkte ind i stuen, installeres dekorative gipsplader. En god løsning ville være at rejse buede hvælvinger i stedet for indvendige døre, hvilket resulterer i, at rummet i en lille korridor bliver mere åbent og lyst..

Ofte sørger layouterne på gangene for tilstedeværelsen af ​​nicher, dette er især typisk for lejligheder i Khrushchevs. Fordybningerne i væggen kan bruges til at arrangere indbyggede garderober, hvor tøj, sko eller udstyr vil blive opbevaret (nogle gange finder de endda et sted her til en vaskemaskine).

Det er værd at starte reparationsarbejde med en fuldstændig demontering af gamle efterbehandlingsmaterialer, nivellering og rengøring af overfladerne. Tænk på forhånd om det fremtidige belysningssystem, da det allerede før starten af ​​efterbehandlingen er nødvendigt at udstyre placeringen af ​​lamperne og fatningerne for at skjule det elektriske kabel.

Inden reparationen påbegyndes, bør du tænke over alt til mindste detalje, startende fra valg af stil, farven på en lille gang og slutter med installation af møbler, lamper og indretning. Det er bedre at tegne et udkast til en skitse på et ark papir, hvorefter du kan udføre reparationer i etaper uden uventede problemer..

Design af en lille gang - Hvor skal renoveringen påbegyndes Design af en lille gang - Hvor skal renoveringen påbegyndes

Farve til en lille gang

Til udsmykning af små rum giver designere ganske rigtigt en lys palet, der visuelt kan udvide grænserne for et værelse. På gangen, hvor der ikke er vinduer, og praktisk talt intet naturligt lys kommer ind, er en lys finish mest relevant. Som regel vælger de hovedfarven, hvortil der tilføjes en eller to yderligere for at skabe kontraster og små accenter..

I dag foretrækker mange mennesker den hvide palet, som er karakteristisk for mange moderne stilarter (minimalisme, skandinavisk, klassisk). Udsmykning af vægge og loft i en snehvid palet vil “sløre” grænserne mellem flyene, på grund af hvilket rummet vil virke meget bredere. Der er ingen grund til at være bange for, at gangen bliver til sterile hospitalskamre, fordi du vil fylde den med særegne kontraster, hvis rolle vil blive tildelt de originale gulve, tæpper, træmøbler, vægindretning i form af malerier , et foto eller et smukt spejl.

For et lettere, men mere behageligt miljø, kan du bruge et beige farveskema som grundlag for dit design, som ser godt ud i enhver stil. Brown vil skabe det bedste firma for ham, men du kan forbinde hvide og pastelfarver med designet..

Grå er på toppen af ​​populariteten – den er neutral og lakonisk, derfor er den ofte den bedste løsning til indretning af værelser i moderne, fastholdte stilarter. For at genoplive den monokrome indstilling bruges belysning på flere niveauer, spejloverflader, pletter af hvid, sort maling og andre kontraster.

En blød diskret atmosfære i en lille gang hjælper med at skabe pastelfarver, såsom lysegrøn, blå, lyserød, citron osv. Alternative lyse og mørke striber af samme tone eller lave en mere mættet accentvæg på baggrund af en general let finish.

Lille gangdesign - Farve Lille gangdesign - Farve Lille gangdesign - Farve

Finisher og materialer

Når du vælger materialer til efterbehandling af en lille gang, skal du være opmærksom på, at forurening fra gaden, kølige luftstrømme og fugtighed kan trænge ind i dette rum, så du bør foretrække belægninger, der er resistente over for disse forhold.

Etage

En entré er et gennemgangsrum, hvor gulvoverfladen konstant udsættes for mekanisk belastning og hurtigt bliver snavset. Derfor skal du vælge den mest resistente belægning, der er let at rengøre..

Den bedste løsning kan være gulvfliser eller porcelæn stentøj – materialerne opfylder alle de nødvendige driftskrav og har et stort udvalg af designs.

En mere økonomisk mulighed er linoleum, som, selvom det betragtes som noget forældet, men i dag også har mange fortolkninger, er lavet af kunstige og naturlige materialer. Parket og laminat er meget mindre tolerante over for fugt, sand og kan deformeres over tid.

Lille entre Design - Gulvfinish Lille gangdesign - Gulvfinish

Vægge

For gangens vægge er valget af efterbehandlingsmaterialer ret stort, og de kombineres ofte for at skabe et unikt interiør. Efter at have overfladet overfladerne tidligere, kan væggene males med akryl eller vandbaseret sammensætning, afsluttes med dekorativt gips, indsat med vaskbart tapet.

En interessant mulighed ville være at indsætte en af ​​væggene med fototapet, hvor billederne vælges, så de matcher rummets stil. Individuelle områder kan dekoreres med dekorativ sten, fremhæv f.eks. Døråbninger, hjørner eller nicher. PVC -paneler med en bred vifte af farver er ikke mindre relevante..

Ved hjælp af efterbehandlingsmaterialer kan du visuelt øge rummet på en lille gang. Lodrette mønstre på tapetet vil “hæve” loftets overflade, og vandrette mønstre vil udvide rummet. Lad dig ikke rive med med store mønstre, der kan bringe overfladen tættere – hvis du ikke kan lide et monokromatisk design, skal du vælge tapet med et lille mønster, der giver dynamik til designet.

Lille gangdesign - Vægdekoration Lille gangdesign - Vægdekoration

Loft

På en lille gang ser et lyst loft bedst ud. Glat overflade kan hvidkalkes eller males. En populær trend er blevet til gipspladloft og stræk blankt eller mat lærred. Sådanne strukturer gør det muligt at undvære en forudgående nivellering af overfladen, udstyre figurkonstruktioner og et punktbelysningssystem ved at skjule de elektriske ledninger.

Design af en lille gang - Loftsdekoration Design af en lille gang - Loftsdekoration

Møbler til en lille gang

Valget af møbler bliver ofte hovedproblemet med en lille gang. Der er ikke plads til omfangsrige skabe, så du skal vælge de mest kompakte opbevaringssystemer. Du skal prøve at bruge hjørneområderne så meget som muligt, for eksempel installere en radius garderobe eller en bøjle. Du kan vælge et modulopbygget sæt til gangen ved at placere individuelle elementer på mindre farbare steder.

Det er værd at få mest muligt ud af pladsen omkring hoveddøren – udstyr en mezzanin i den øverste del, og installer kompakte opbevaringssystemer på siderne. Hvis der er en niche på gangen, skal du bruge den til at udstyre den indbyggede garderobe – alt du skal gøre er at installere hylder og skydedøre. Du kan købe en smal skoholder, hvor foldehylder giver dig mulighed for at opbevare sko kompakt.

På en lille gang kan du klare dig med et minimalt sæt møbler, for eksempel installere en skobænk-bænk, hvorpå du kan sidde ned eller lægge en taske, og vedhæfte en hylde med kroge til overtøj ovenpå. Tilbage er kun at tilføje et vægspejl og et par dekorative elementer..

Design af en lille gang - Møbler Design af en lille gang - Møbler Design af en lille gang - Møbler

Belysning og indretning

I de fleste tilfælde er der ingen vinduer på gangen, og rummet kan virke temmelig dystert, hvis det ikke er udstyret med belysning i høj kvalitet. Det kan være en lille loftkrone, spotlights, spots.

Området nær spejlet skal desuden være udstyret med belysning i form af en eller to lamper (nogle gange er der monteret make-up spejle udstyret med mange lamper). Loftets og gulvets overflader med skjult belysning i form af neonbånd, selvlysende elementer ser originale ud.

På en lille gang skal du ikke lade dig rive med af den overordnede indretning, som vil rod et allerede lille rum op. Dens rolle kan spilles af dekorationstræk, farvede skær, et par fotografier eller malerier, et spejl i en smuk ramme, et lyst gulvtæppe eller en puf.

Lille gangdesign - belysning og indretning Lille gangdesign - belysning og indretning Lille gangdesign - belysning og indretning

Interiør stilarter

For at få gangmøblerne til at se smukke og velordnede ud, bør det være indrettet i en af ​​de indvendige stilarter, som skal kombineres med andre værelser i lejligheden. Vi foreslår at overveje nogle gode ideer til en lille gang.

Lille gang i klassisk stil

For en gang i klassisk stil er fløde, mælkeagtige, lysegrå toner acceptable, så designet er perfekt til et lille værelse. Her foretrækkes hvide møbler af træ, massive spejle i luksuriøse stel, lister og udskårne elementer, der pynter miljøet..

Gulvet er dækket med marmorfliser eller porcelæn stentøj, og væggene er dekoreret med dekorativt gips, sten eller stof tapet med små diskrete ornamenter. Klassikeren ældes ikke, og dette er dens største fordel – et luksuriøst interiør kan suppleres med mere moderne detaljer, såsom garderober, spotlights osv., Men stukelementer, luksuriøse lysekroner, dyre efterbehandlingsmaterialer vil altid understrege præsentationen af design og ejernes gode smag..

Lille gang i klassisk stil - Indretning Lille gang i klassisk stil - Indretning

Lille gang i stil med minimalisme

Designet af en lille gang i stil med minimalisme forudsætter et lakonisk design, praktisk talt blottet for dekorationer og ubrugelige elementer. Interiøret har strenge geometriske former, klare linjer og vinkler. Præference gives til lyse farver i finish, indbyggede lagersystemer, skarp belysning i flere niveauer.

Til vægdekoration er enkle, men materialer af høj kvalitet uden tegninger karakteristiske – det kan være tapet til maling, gips eller PVC -paneler. Store spejle i enhver form er en integreret del af designet og øger rummet visuelt..

Lille gang i stil med minimalisme - Indretning Lille gang i stil med minimalisme - Indretning

Lille gang i skandinavisk stil

Stilen, der stammer fra det 18. århundrede i Sverige, har fornyet sin relevans i vores tid takket være designfunktionerne, hvor ønsket om minimalisme er perfekt kombineret med hjemmekomfort.

En lille gang i skandinavisk stil er oftest udført i en hvid palet, men dette er ikke et dogme – grå, beige, oliven nuancer kan meget vel være til stede. Præference gives til træmøbler, som bør være få: åbne bøjler, en lille sofa eller puf, et spejl i en massiv træramme og et lille natbord – dette er helt nok til at rumme de nødvendige ting.

Gips, maleri, almindelige vægpaneler eller murværksdekoration bruges som efterbehandling. Dekorative elementer er ofte vintage -ting (gammel kommode, lurvet tæppe), levende urtepotter, fotografier, lyse elementer af møbler og tøj.

Lille gang i skandinavisk stil - Indretning Lille gang i skandinavisk stil - Indretning

Lille entré i loftstil

Det særlige ved “loftet” -stilen i en lille gang manifesteres i den bevidst ru udsmykning af vægge som mursten eller beton, et stort antal belysningsarmaturer, ofte med et originalt (industrielt) design, såvel som i en minimal mængde af møbler.

Møbler her kan præsenteres i de mest usædvanlige former: åbne hylder, hylder, massive metalbøjler og nødvendigvis et gulvspejl i en træramme – alle disse detaljer fremhæver tydeligt stilfunktionerne..

Lille gang i loftstil - Indretning Lille gang i loftstil - Indretning

Indretning af en lille gang – foto

Entreen i lejligheden er en slags portal, der adskiller et stille hjemhjørne fra byens jag og jag. Hvad det skal være – du bestemmer, og vi tilbyder til gengæld dig at stifte bekendtskab med forskellige smukke designmuligheder i vores fotogalleri. Se og bliv inspireret!

Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto Indretning af en lille gang - foto

Video: Lille gang – Interiørideer