Gang i loftstil: 85 indvendige ideer til at skabe et stilfuldt indgangsområde

Entré i loftstil - en rummelig hall og et minimum af detaljer

Entré i loftstil: en rummelig hall og et minimum af detaljer

En entré i loftstil findes ofte i kreative menneskers huse og lejligheder – forfattere, digtere, kunstnere osv. Denne designløsning er lige så elsket af ejere, der simpelthen er vilde med kunst. Normalt kræver et sådant design et stort rum til implementering, men der er mange muligheder og måder at organisere det på i et lille rum, for eksempel i en korridor..

Erfarne dekoratører er normalt villige til at dele særlige tricks og tips, og på websteder dedikeret til moderne interiør er der visuelle hjælpemidler, der demonstrerer, hvad et loft er for at hjælpe håbefulde hjemmedesignere..

Entré i stil med en loftsplads med tekstureret gips på væggene og fliser på gulvet

Entré i stil med en loftsplads med tekstureret gips på væggene og fliser på gulvet

Åbent rum og et minimum af skillevægge er loftets kendetegn. Derfor er gangen ofte dekoreret med zonens inddeling.

Åbent rum og et minimum af skillevægge er loftets kendetegn. Derfor fremhæves gangen ofte ved rummets zonering.

Brugerdefineret loft med murværk på vægge, glasskillevæg og kuffertloft

Brugerdefineret loft med murværk på vægge, glasskillevæg og kuffertloft

Lidt historie

Nogle gange ser det ud til, at loftstil blev opfundet af skøre programmører, der er så lidt komfort der og mange hængende ledninger. Det klassiske loft ligner virkelig hjemmet til et klassisk geni, der hele dagen og nat har forsøgt at bringe en skør idé ud i livet, og slet ikke bekymrede sig om hverdagen. Dette er delvist sandt, og loftet er en industriel trend i interiørhistorien, det dukkede op netop blandt fattige studerende, der lejede produktionsfaciliteter på ødelagte fabrikker for at spare på boliger..

For at stemningen ikke skulle være så tom og deprimerende, købte unge fyre og piger gamle sofaer på loppemarkedet, lavede hylder og klistrede over væggene med almindelige aviser eller plakater. Af de tilgængelige armaturer på et budget var der kun en pære til rådighed. Men dette var tilstrækkeligt for unge mennesker, fattigdommen i hjemmet krænkede ikke synspunkterne og den indre verden, og drengene og pigerne holdt entusiastisk fest – fordelene ved dansen og et stort antal mennesker var fuld. På en eller anden måde kom velhavende mennesker til en sådan begivenhed og blev fuldstændig fascineret af ideen om indretning. Nogen tog det til efterretning, og sådan fremgik loftstil..

Hvad er en gang uden antikke møbler? Loftsgangen kombinerer modernitetens chik med detaljer fra fortiden

Hvad er en gang uden antikke møbler? Loftsgangen kombinerer modernitetens chik med detaljer fra fortiden

Loft-stil gang interiør, grundlæggende punkter

Særlige træk ved loftet – ingen unødvendige genstande, dynger, prioriteten er kombinationen af ​​klassiske finish med moderne teknologi og stilfulde dyre møbler.

Hvad skal der være på en loftsgang:

 • et minimum af partitioner;
 • ingen gardiner;
 • forenklet vægdekoration;
 • godt lys;
 • højt til loftet;
 • krom i detaljer;
 • intet tapet, kun efterligning af mursten, sten eller gips er tilladt;
 • rummet er inddelt med møbler;
 • interessante dekorative elementer.

Entré i et privat hus i loftstil. Pejse, stilfulde lamper, åbne hylder og en lang bænk med opbevaringsplads

Entré i et privat hus i loftstil. Pejse, stilfulde lamper, åbne hylder og en lang bænk med opbevaringsrum

Ideelt set er en sådan gang en fortsættelse af stuen, og effekten af ​​at sløre grænserne bør observeres, når et værelse ser ud til at flyde ind i et andet. Det bør også visuelt kombineres med den generelle idé om hele hjemmet. Vi har ikke råd til at forlade barokstuen og fryse ved murværket foran tærsklen, dette vil ikke længere være en hems. I nogle tilfælde kan gangen eksistere som et separat segment, men resten af ​​designprojektet bør også have en generel idé, for eksempel moderne stil.

15

Entré i loftstil i et privat hus

Det største rum for en fantasi og implementering af de mest vovede ideer er givet af et privat hus. Som regel er gangene i dem omfattende og har en firkantet form, praktisk til design. Her kan du lade loftet “strejfe” i sin mest klassiske industrielle version.

En entré i loftstil i et landsted har mange træelementer - malet, naturligt, kunstigt ældet

Entré i loftstil i et landsted med mange træelementer – malet, naturligt, kunstigt ældet

Enhver gæst på dørtrinnet vil blive overrasket over betonbeton eller brutale murvægge, næsten fuldstændig dækket med enorme abstraktionsmalerier, udsatte ledninger, der dristigt hænger fra kraftige trægulve, et par gamle gulvbøjler, strenge lædersofaer med lænestole osv. Det mest chic er murværkene lavet af natursten. Dette er et uomtvisteligt plus for et privat hus, og hvis der er arealmæssig og finansiel mulighed for at få råd til sådan en luksus, ville det være tåbeligt at designe et design i en anden stil – kun en hems!

15

Entré i loftstil i lejligheden, funktioner i efterbehandling

Det indre af lejligheden adskiller sig fra den analoge i et privat hus i mere beskedne dimensioner; det er ikke altid muligt at placere en elegant sofa og et par lænestole her. Derudover har standardkorridorer en smal langstrakt form, i forbindelse med hvilken du bliver nødt til at springe i tanke – implementeringen af ​​et sådant projekt vil være anderledes end for et sommerhus eller et privat hus..

Efterbehandling

Ved udsmykning af lejlighedsvægge bruges princippet om maksimal enkelhed oftest, og derfor bruges murværk sjældent, endnu sjældnere sten. Normalt bruges tapeter, der efterligner hendes billede..

Råd! Hvis du betragter tapet med et murstensmønster som et levn fra den tidligere sovjetiske mode, kan du bruge flydende tapet. De kendetegnes ved et stort udvalg af monokromatiske og konvekse abstrakte teksturer..

Murværk på væggene er en populær finish på en gang i loftstil

Murværk på væggene er en populær finish på en gang i loftstil

Du kan dekorere den ene væg på gangen med murværk. En lys plakat vil være en god tilføjelse til interiøret

Du kan dekorere den ene væg på gangen med murværk. En lys plakat vil være en god tilføjelse til interiøret

Træ, dekorativt struktureret gips, ru med abstrakte “striber”, granitflis osv. Er tilladt. Sådan en finish kan bevidst virke kold, fugtig og give følelsen af ​​en forladt bygning, men dette er kun et vildledende første indtryk. Med en dygtig kombination med lofter, gulve og dyre møbler får rummet originalitet, unikhed.

Gang-dekoration i loftstil med grå træbjælker

Gang-dekoration i loftstil med grå træbjælker

Tekstureret gips, malerier på væggene og en dyr lampe på gangen i loftstil

Tekstureret gips, malerier på væggene og en dyr lampe på gangen i loftstil

Stenværk på væggene, træbjælker på lofterne i gangen

Stenværk på væggene, træbjælker på lofterne i gangen

Råd! Hvis du har brug for en meget budgetmulighed, ser bare malede hvide vægge og loft godt ud i kontrast til det ru, solide gulv. Det vigtigste er at supplere dem med interessante dekorative elementer..

En lys entré i loftstil for dem, der ikke kan lide kontraster. Tekstureret hvidt gips, askegulv og minimalistiske møbler

En lys entré i loftstil for dem, der ikke kan lide kontraster. Tekstureret hvidt gips, askegulv og minimale møbler

Lofter

Det kan være kalkmalerier, træbjælker eller et strækloft, vi er vant til. Hvis du slår den med kromlamper, passer den perfekt ind i interiøret..

Træbjælker på loftet i gangen i loftstil

Træbjælker på loftet i gangen i loftstil

Sort mat loft med spotlights på gangen

Sort mat loft med spotlights på gangen

Etage

Det skal helt sikkert være dyrt, stærkt og naturligt, og derfor sagde designerne et fast “nej” til linoleum og foretrak træ, laminat og parket. Gulvets toner skal være mørke, effekten af ​​slid er velkommen. Dette er et plus i omkostningerne til pleje, da den industrielle stil ikke tolererer “glidning”, og ejerne ikke behøver at beskæftige sig med konstant polering eller gnidning med mastik.

Lyse parketgulve i en gang i loftstil er undtagelsen snarere end reglen.

Lyse parketgulve i en gang i loftstil er undtagelsen snarere end reglen.

Lys og farve

Det moderne loft er lidt anderledes end den klassiske idé; i dag er det ikke kun en bolig for fattige studerende med fantasi, men en udsøgt enkelhed. I det væsentlige er dette chik forklædt som kreativ uagtsomhed. Mange elementer er dækket med patina, noget skinner ikke så meget, skrammer er nogle steder mærkbare, men gennem disse øjeblikke er det altid synligt – tidens huller vil ikke være i stand til at maskere et solidt grundlag for livet. Ikke alle farvepaletter hjælper med at opnå dette, alle toner bør variere strengt inden for spektret af de “storslåede fem”.

Acceptable farver:

 • Hvid;
 • sort;
 • Grå;
 • terracotta;
 • Brun.

Hvid entré i loftstil kombinerer elementer fra skandinaviske og industrielle stilarter

Hvid entré i loftstil kombinerer elementer fra skandinaviske og industrielle stilarter

Det grå farveskema er velegnet til en hems med effekter af ældre møbler, betonvægge og speciel spotbelysning

Det grå farveskema er velegnet til en hems med effekter af ældre møbler, betonvægge og speciel spotbelysning

Hvad angår lys, bør der ideelt set være naturlig blænding af solen og månen fra et stort vindue, men da der normalt ikke er vinduer på gangen, skal du have at gøre med indbygget loft og væglamper. Det er indbygget – ingen lysekroner, sconces, gulvlamper, kun efterligning af sorte smedede gadelamper er tilladt. Lysmængden skal være moderat, men tilstrækkelig, du kan tænke på dette øjeblik ved at opdele antallet af elektriske punkter i sektorer og udstyre korridoren med specielle kontakter, der tænder / slukker en gruppe lamper i dele.

Tekstur og volumen er loftets hovedtræk. Du kan opnå usædvanlige effekter ved hjælp af belysning - lamper og trælister

Tekstur og volumen er loftets hovedtræk. Du kan opnå usædvanlige effekter ved hjælp af belysning – lamper og trælister

Loftstil, gangdesign, indretning

I løbet af alt interessant og det mest mærkelige, indeholdende metal og abstraktion. Det er plakater, et stort gammelt spejl i gulvtypen, bronzestatuer, en gruppe malerier forenet af en fælles idé, vinylklistermærker osv. Et særligt element, hvis rummets størrelse tillader det, er et par tunge gulvbøjler med kroge i den gamle stil.

15

Møbler på gangen i loftstil

I loftsstilen kan møbler sikkert tilskrives indretningselementerne, der på trods af sin tilsyneladende enkelhed i sine ukomplicerede former skjuler et bestemt tilhørsforhold til kunsten. Men ikke for palads pomp, men for modernistisk beskeden originalitet.

Reoler med åbne hylder og futuristisk tilbehør på gangen

Reoler med åbne hylder og futuristisk tilbehør på gangen

Kunstigt lagrede treskabe husker loftets historie og gamle fabrikslokaler

Kunstigt lagrede treskabe husker loftets historie og gamle fabrikslokaler

Ret sjældent, men alligevel er der sofaer eller lænestole i vores beskedne gange. De skal være lavet af naturlige materialer, læder eller kunstlæder. Farveskemaet kan være ethvert, men designere råder til ikke at afvige langt fra at matche den generelle interiørpalet i nogle variationer, for eksempel et par toner lysere eller mørkere. Eller arbejd i kontrast – sort + hvid eller endda rød, hvis der var en aggressiv hems i planerne.

Ubehandlede træmøbler og stort spejl på gangen

Ubehandlede træmøbler og stort spejl på gangen

Glidende garderober til bestilling og de samme færdige gange ser smukke og organiske ud, det vigtigste er, at de passer ind i regelsættet.

Hvilke møbler skal være:

 • med en glat overflade; overbelast ikke rummet med teksturerede øjeblikke og en overflod af ekstra indretning;
 • ingen prætentiøse elementer i beslagene;
 • det er godt, hvis kabinettet smelter jævnt sammen med væggene;
 • “Ingen” bølgepap og farvede glas, og hvis de er, lad dem være frostede;
 • alle indvendige tilføjelser skal være naturlige – træbøjler osv .;

Læderbetrukket stol, gulvlampe, bryst, futuristisk sofabord - loftselementer, der passer ind i en rummelig gang

En stol med læderindtræk, en gulvlampe, et kiste, et futuristisk sofabord – loftselementer, der passer ind i en rummelig gang

Det vigtigste er funktionalitet og rationalitet

Alle detaljer og zoneinddeling af møbler bør tænkes ud på en sådan måde, at hvert element er vigtigt, og hvis nogen planlægger at fjerne det, så dets mangel er iøjnefaldende. Med andre ord skal hver ting være strengt på sin plads og udføre præcis sin funktion..

En funktionel gang i loftstil er et sofabord, en sofa, en bøjle

En funktionel gang i loftstil er et sofabord, en sofa, en bøjle

Hvis du planlægger at lægge en puf, er det bedre at erstatte den med en lige lille gulvkasse med polstring under sædet – det ser ikke værre ud, fylder mindre og rummer mange nyttige ting i rummet under låget, der ikke vil kaste pladsen.

Det er ikke engang nødvendigt at sætte et skab, du kan bruge lukkede hylder, der kommer ikke færre ting på hylderne, mens de sparer mere plads og frigør de ønskede ekstra centimeter plads. Det vigtigste er, at alle rum er dækket, fordi dette er et stilfuldt og stramt loft, og ikke et loppemarked eller en baldakin i Provence-stil..

Du bør omhyggeligt vælge detaljer til dekoration i loftstil for ikke at omdanne elegance til dårlig smag

Du bør omhyggeligt vælge detaljer til dekoration i loftstil for ikke at gøre elegance til dårlig smag

Hvis det lykkedes at montere en sofa eller et par lænestole på gangen, skulle de også tages med interne hemmelige rum til opbevaring af små ting. Lad gæsterne undre sig over, hvordan du kan klare dig med et ædelt minimum, og betragter dig som en kreativ person “ude af denne verden”, for hvem dagligt brød ikke er særlig vigtigt, hvis der kun er en god atmosfære og åndelig mad.

Små osmanniske med evnen til at opbevare ting fylder ikke pladsen op og gør gangen endnu mere rummelig

Små osmanniske gør det muligt at gemme ting i dem, ikke rodet op i rummet og gør gangen endnu mere rummelig

Moderne møbeludstillingslokaler og onlinebutikker tilbyder et stort udvalg af møbler, og du kan nemt bestille entréer i loftstil. Du kan købe dem begge i den færdige version og selv samle dem i dele. Den anden metode er meget mere interessant, da den gør det muligt at føle sig som en rigtig designer.

15

Lille entré i loftstil

Det ser ud til, at en lille gang ikke har råd til at vise kanterne på et loft, men hvis du anvender teknisk viden og fantasi, bliver det klart, at der ikke er nogen uløselige problemer. Vil du have et loft i en Khrusjtjov eller et “nygift”? Du får en yndlingsloft!

Den smalle gang i de gamle Khrusjtjov -bygninger kan omdannes til et trendy loft. Det er nok bare at dekorere væggene med dekorative mursten, undgå massive møbler og bruge flere metaldele.

Den smalle gang i de gamle Khrusjtjov -bygninger kan omdannes til et trendy loft. Det er nok bare at dekorere væggene med dekorative mursten, undgå massive møbler og bruge flere metaldele.

Spejlvendte overflader hjælper med at udvide rummet på din loftsgang

Spejloverflader hjælper med at udvide rummet på loftsgangen

Det generelle design af vægge og lofter skal indeholde lyse farver – de udvider rummet visuelt; en spejldør kan bruges i et garderobe. Belysningen skal være lysere end normalt, så der ikke er mørke områder. I stedet for bøjler kan du gøre med et langt kromrør, og i stedet for møbler kan du bruge natborde med hemmelige rum.

Lette vægge med murværk - et must -have for smalle gange

Lette vægge med murværk – et must -have for smalle gange

En glimrende teknik er at forbinde gangen med gopstinaen ved at fjerne en del af den ikke-bærende væg og kombinere dem med et fælles vægdesign og identiske lofter.

En entré i loftstil er altid en original og krævet idé til indretning. I modsætning til hvad mange tror, ​​kan det organiseres i ethvert område, det vigtigste er ikke at rode med bagateller. Det er ofte tilstrækkeligt at fokusere på en enkelt detalje. Selv en almindelig cykel kan blive en del af kunsten, hvis du laver et specielt kromstativ langs væggen til den..

Enhver metalskulptur vil tjene den samme originale nøgle, det vigtigste er at overholde et strengt farveskema, observere minimalisme og være i stand til at organisere rummet ergonomisk..