Welltherm – infracrveni grijači iz Lüdenscheida

Što se tiče infracrvenog grijanja, Welltherm GmbH sa sjedištem u Lüdenscheidu jedan je od vodećih pružatelja usluga koji se u Europi proslavio svojom inovativnom tehnologijom. Tvrtka razvija i proizvodi visokokvalitetne infracrvene grijače Made in Germany. Specijalist za infracrvenu tehnologiju stavlja poseban naglasak na preciznu i pažljivu obradu, najbolje komponente materijala i certificiranu sigurnost proizvoda. Osim brojnih standardnih sustava, proizvođač nudi i potpuno individualizirana rješenja prilagođena zahtjevima kupaca.

welltherm-1600x1200

Iskustvo i najnovije tehnologije

Welltherm GmbH može se osloniti na bogato iskustvo koje obuhvaća nekoliko desetljeća, što uključuje razvoj i proizvodnju složenih grijaćih elemenata za industrijske primjene. Riječ je o medicinskoj tehnologiji, automobilskoj industriji i laboratorijskoj opremi. Tvrtka dopušta da se stečeno iskustvo stekne u izgradnju njegovih infracrvenih sustava grijanja i na taj način postiže učinkovite rezultate koji osiguravaju kontrolu temperature u određenom stupnju i pouzdanu sigurnost procesa. Welltherm neprestano poboljšava svoje uređaje i oslanja se na najnovije tehnologije za pionirsku budućnost. Na kraju, ali ne i najmanje važno, ti su aspekti učinili tvrtku jednim od vodećih stručnjaka za Grijanje infracrvenom napravljeno.

Infracrveno grijanje u 6 koraka od Welltherma

S dvije prodajne podružnice, 20 lokacija i partnerskom mrežom, tvrtka brine o svojim klijentima. Mreža tvrtke proteže se od sjevernog Norderstedta u blizini Hamburga do Hilzingena u južnoj Njemačkoj. Cilj je osigurati da kupci iz regija u blizini lokacija dobiju najbolji mogući pristup posvuda. Welltherm prati svoje klijente sve do infracrvenog grijanja zasnovanog na potrebama i osigurava da se slijede svi potrebni koraci. Tvrtka to čini na sljedeći način:

welltherm-2-1600x1200

Projekt infracrvenog grijanja s Wellthermom

  1. Korak: uspostavljanje kontakta

Rasprava o potrebama i zahtjevima kupaca. Analiza zadane situacije i savjeti na telefon.

  1. 3. korak: mjerenje na licu mjesta

Posjet prostorijama kupca. Procjena napora i mjerenja.

  1. Korak: Određivanje potreba

Točno određivanje zahtjeva i dimenzioniranje sustava grijanja. Analiza komponenti i procjena napora.

  1. Korak: planiranje projekta

Izrada plana projekta i podjela radnih koraka. Koordinacija vremena provedbe sa svim uključenim stranama.

  1. Korak: Instalacija na licu mjesta

Ugradnja i podešavanje infracrvenog sustava grijanja. Provedba svih relevantnih mjera i puštanje u rad.

  1. Korak: Konačno prihvaćanje

Kontrola sustava i zajedničko funkcionalno i sigurnosno prihvatljivo prihvaćanje na licu mjesta.

Infracrveno grijanje: sustav

Infracrveni grijači emitiraju toplinske zrake koje apsorbiraju svi čvrsti predmeti u prostoriji. Pohranjena toplina može se, ovisno o predmetu, ispuštati u okoliš kroz nekoliko sati. Zrak u prostoriji ne mora se stalno zagrijavati, kao što je slučaj s konvencionalnim sustavima grijanja. Opća dobrobit ljudi koji borave u sobama grijanim infracrvenim sustavima je povećana. Istodobno, sustavi osiguravaju održivo suhe zidove, što pomaže smanjiti stvaranje plijesni i generirati značajno manje nakupljanja prašine. Svi Welltherm uređaji imaju VDE certifikat i mogu se instalirati na zidove, stropove ili kao samostojeći uređaji.

Rast osigurava napredak u Wellthermu

Još 2013. tvrtka je odlučila izgraditi prostrano proširenje na lokaciji Wibschla 22 u Lüdenscheidu. Ubrzo nakon toga uslijedila je nova zgrada od oko 1000 četvornih metara te proširenje proizvodnih i logističkih zgrada. S opsežnim proširenjem i novim zgradama, tvrtka je reagirala na fazu rasta u posljednjih nekoliko godina i tako čini odlučne nove korake prema uspješnoj budućnosti. Posebno se ističe predanost tvrtke u području Društvena odgovornost kao i s njom povezana filozofija poduzeća. Poznati partner suradnje Welltherma GmbH, koji doprinosi ostvarenju važnih ključnih ciljeva tvrtke, je dječje kraljevstvo Rems-Murr-inicijativa okružne udruge Njemačke udruge za zaštitu djece Schorndorf / Waiblingen e.V..