Muške frizure 2021. – ove frizure sada su u modi

Trendovi oko muških frizura često se podcjenjuju u korist žena. Većina muškaraca ne brine se previše o trenutnim trendovima ili o tome je li izgled njihove kose trenutno u trendu. Međutim, ako pokušavate doista impresionirati damu svjesnu trendova na prvom sastanku, svog šefa na sljedećem poslovnom sastanku ili intervjuu, preporučujemo da provjerite najnovije trendove za 2021. godinu. Čak i ako vaše odijelo izgleda elegantno, ali vam je frizura neuredna, riskirate uništiti cijeli izgled. U današnjem članku za svaki oblik lica, duljinu kose i tip kose možete pronaći frizuru zbog koje ćete izgledati apsolutno prekrasno.

Pronađite prave muške frizure 2021

Prilikom odlučivanja koje bi vam muške frizure najbolje odgovarale, važno je prvo ispitati značajke vaše kose. To znači teksturu, debljinu i duljinu. Želite li skratiti kosu ili bolje pustiti da izraste? Želite li eksperimentirati s odvažnim bojama ili više volite svoju prirodnu nijansu? Što je s vašim oblikom lica? Odgovori na ova pitanja mogu odrediti što bi bilo savršeno za vas.

Naravno, također je dobra ideja da vas pogleda stručnjak koji vam može pomoći u donošenju konačne odluke. Brijačnici možete pokazati fotografije željenih krojeva i stilova i dobiti informirano mišljenje. Ne zaboravite da se mnogi stilovi na fotografijama mogu postići samo proizvodima za kosu poput pjene, voska za kosu, gela itd. Ako dosad niste koristili ništa osim šampona, 2021. je najbolje vrijeme da isprobate nešto novo.

Muške frizure 2021. - ove frizure sada su u modi

Quiff

Ako želite imati elegantan, elegantan i bezvremenski izgled, ovo je frizura za vas. Quiff je izvorno inspiriran Pompadourom i jedno je od najpopularnijih frizura 50 -ih i 60 -ih. Elvis Presley učinio je izgled svojim zaštitnim znakom pa tako quiff ostaje pravi simbol ere Rock’n’Rolla. Ove muške frizure slijede jednostavno pravilo – kratke strane i zatiljak s dugom kosom sprijeda i stiliziranim leđima.

Quiff se može dodatno personalizirati izrezivanjem dužeg dijela prema vrhu tehnikom fade. Griva na vrhu također se može uzgojiti i češljati sa strane.

Jedna od najboljih stvari u quiffu je što pristaje gotovo svakom obliku lica i izgleda savršeno. Istodobno, muči ga veliki nedostatak, naime potrebno održavanje. Nanošenje gela za kosu, voska ili gline s dobrim držanjem, kao i posjeti frizeru otprilike jednom mjesečno, postaju rutina tijekom petljanja.

Muške frizure 2021. - ove frizure sada su u modi Muške frizure 2021. - ove frizure sada su sva bijesna frizura elvisa

Buzz cut

Teško da je bilo koji drugi rez tako klasičan kao zujanje. Prvotno ga je uvela vojska, a ne samo radi estetike. Rez je bio namijenjen sprječavanju širenja ušiju među vojnim logorima. Danas je ovo elegantna, minimalistička i muška frizura savršena za hrabre muškarce koji žele pokazati svoje lice ili blistavu bradu.

Zujanje se prilagođava svim oblicima lica i iako tip kose nema važnu ulogu na ovoj dužini, tamna i gusta kosa izgleda posebno dobro ošišana. Najbolji dio ovog reza je taj što je vrlo jednostavan za oblikovanje i održavanje. Muškarci mirnih ruku mogu čak pokušati sami ošišati kosu. Naravno, za to vam je potrebna i dobra mašina za šišanje.

Muške frizure 2021. - ove frizure sada su u modi, zujanje ošišano s izblijedjenjem Muške frizure 2021. - ove frizure sada su u modi, moderno ošišane

Cezar posjekao

Caesar rez je još jedna muška frizura koja se nadahnjuje u prošlosti. Iako je teško odrediti njezino podrijetlo, mnogi povjesničari vjeruju da ova jedinstvena frizura datira oko 100. godine prije Krista. Vraća se u BC. Rimski državnik i general Gaj Iulije Cezar prikazan je na slikama, freskama i kipovima s ovom frizurom. Navodno je svrha šišanja bila sakriti njegovu opadajuću liniju kose. Tek 90 -ih godina George Clooney je ovu frizuru ponovno učinio popularnom.

Caesar rez je u biti kratka frizura koja izblijedjuje s ravnim ili blago neravnim šiškama ispred čela. Ne zahtijeva gotovo nikakav styling. Međutim, šiške definitivno mogu imati koristi od malo volumena, što možete lako postići s nekom kremom za oblikovanje. Caesar cut je elegantan, privlačan, svestran retro stil koji djeluje za svaki tip kose i oblik lica.

Muške frizure 2021. - ove frizure su sada moderne modernog cezara schnitta

Muškarci, nikada ne podcjenjujte svoju kosu i utjecaj koji može imati na vaš ukupni izgled. Svakako vrijedi povremeno provjeriti trenutne trendove muških frizura.

Muške frizure 2021. - ove frizure sada su u modi Cezar Schnitt