Bryllupsglasindretning: udvalgte workshops og trendy designideer i 2019

Smuk dekoration af bryllupsglas med lerblomster

Smuk dekoration af bryllupsglas med lerblomster

Briller til et bryllup er en vigtig egenskab ved enhver festlig proces, så det vil ikke være svært for dig at vælge den bedste mulighed. En anden opgave er deres rationelle design, som vil blive diskuteret i denne artikel..

Hvis den højtidelige ceremoni ikke er organiseret kompetent og rationelt, kan du gå glip af nogle af detaljerne og nuancerne i hele fejringen. Normalt foregår det sjove, mere præcist, dets højtidelige del på en sådan måde, at ledere og arrangører anbefaler, at de nygifte maler alt i etaper, tager hensyn til forskellige behov, så fejringen er af højeste kvalitet og planlagt. Blandt de mange detaljer spiller briller til et bryllup en særlig rolle, hvis fotos præsenteres i en bred vifte, som faktisk selve produkterne..

Indhold:

 • Funktioner og variationer i designet af bryllupsglas
 • Selvstændigt arbejde med at dekorere glas
 • Varianter af dekoration af bryllupsglas
 • Hvorfor er det nødvendigt at dekorere bryllupsglas

DIY kreativ dekoration af glas til nygifte

DIY kreativ dekoration af glas til nygifte

En interessant løsning til at dekorere bryllupsglas ved hjælp af gravering

En interessant løsning til at dekorere bryllupsglas ved hjælp af gravering

Smaragdglas til nygifte

Smaragdglas til nygifte

Traditionelt accepteres specialister til at dekorere glas, men hvis der er et ønske, kan enhver brud tage en uafhængig tilgang til at løse dette problem. Der er et par grundlæggende nuancer at tage højde for, og hvert par kan nøjes med noget andet baseret på deres smag og de involverede dekorative materialer. Hvis en sådan mulighed eksisterer, er en form for “øvelse” af flere måder at dekorere disse attributter på. På trods af at de nygifte normalt bryder briller, kan du forberede et ekstra sæt til denne skæbne og beholde smukke glas som en familie arvestykke..

15

Når du fejrer jubilæet, vil du sikre dig, at det ekstra par, du har erhvervet, slet ikke vil være overflødigt, men generelt er det bedre at lagre seks glas. Et par briller vil blive brugt på registreringsstedet, hvilket vil blive et betydeligt “højdepunkt” på tidspunktet for dit maleri, det andet vil være nødvendigt for at tage fotos. Selvfølgelig kan du bruge de samme briller, men i en fart kan slægtninge skjule dem langt væk, så du skal være fuldt bevæbnet. Og det tredje par venter på dig ved festbordet..

Funktioner og variationer i designet af bryllupsglas

Det er ikke nødvendigt, at to attributter har nøjagtig de samme parametre i form. Sandsynligvis vil bruden ønske at erhverve et stykke udstyret med en kvindelig silhuet, mens brudgommen foretrækker de mere maskuline former af et rundformet glas med et tyndt ben. Det er dog værd at være opmærksom på det øjeblik for at bevare indretningen i et enkelt stilbillede, da dette vil sikre den endeløse harmoni i din stærke forening..

Selvstændigt arbejde med at dekorere glas

Uanset hvilke klistermærker der tilbydes dig på din bryllupsdag, vil ingen “produktion” dekoration vige for håndlavet indretning. Og de nygifte selv vil være utroligt glade for at deltage i at dekorere disse attributter. At gøre alt på egen hånd betyder på en original måde at understrege de unges værdige, passende smag, at fokusere på kreative muligheder og evner. Dette skyldes det faktum, at brillerne ikke kun vil være i fuld visning af gæsterne, men også vil forblive på foto og video..

Det er kun værd at dekorere briller til et bryllup med egne hænder efter at have forstået det øjeblik, hvad den generelle stil af farvekarakteren i din fest vil være. Det afhænger også af, hvad dine outfits bliver til ferien. Alle detaljer skal have et harmonisk design. Hvis glassene for eksempel er dekoreret med blomster, skal dette på en eller anden måde afspejles i brudeparrets påklædning. Det samme gælder de frilly detaljer, der kan være til stede i alle elementer i kostumet..

15

Varianter af dekoration af bryllupsglas

Der er flere muligheder, hvor arbejdet finder sted og udføres i forbindelse med bryllupsdekoration af glas..

 • Anvendelse af rhinestones – den optimale dekorative mulighed, for hvilken du får brug for mellemstore elementer, der gør det muligt for glasset at glitre og være så lyst som muligt, skinnende i naturlige og kunstige lyskilder. Udefra vil denne tilgang skabe den ønskede effekt. Du kan foretrække enkeltfarvede elementer, mens de kan have samme eller forskellige størrelser. Indretningen i rhinestones i forskellige farver vil virke original, så du kan lægge et originalt fantasibillede ud. Så dekoration af glas til et bryllup, hvis fotos præsenteres i en lang række, kan være enkle.

 • Blonder spiller en vigtig rolle i designet af disse retter til fejringen, da de er et symbol på ømhed, uskyld, skrøbelighed og utrolig skønhed. Du behøver ikke nogen særlige færdigheder for at udføre denne form for arbejde. Det er nok at købe et attraktivt åbent materiale og bruge det til at pakke et glas ind. Alt dette er fastgjort med lim. Du kan samle dekorationerne til en “nederdel”, som vil skabe et endnu flottere look til glasset. En silkebue eller satinelement vil gøre dette look så komplet som muligt..

 • Bånddekoration – en anden original løsning for dem, der ikke har særlige færdigheder i dette arbejde, men ønsker at skille sig ud og demonstrere deres kreativitet. Forbered en fletning, et unikt og originalt satinbånd, vælg et sæt originale løsninger og sæt alle glassene i orden på ingen tid. Hvis du vil, kan du nemt lave mønstre og andre elementer – og glas til brylluppet, dekoreret med dine egne hænder, vil vise sig på alle foto- og videomaterialer.
 • Populær også dekorationer med perler. Til denne løsning er det nødvendigt at bruge en lille blomst med dekorationer som bund, som traditionelt er placeret i den centrale del af glasset. Stammen er malet med akrylmaling. Og for resten af ​​området kan du lave en original dekoration ved hjælp af halvdele af perlemorperler-alt dette vil se så elegant og originalt som muligt ud.

 • Brug af farver til dekoration af glas – hvad kunne være mere romantisk? Denne måde er original, romantisk, blid og smuk. Selvfølgelig, hvis du beslutter dig for at tilføje en “zest” til attributterne og opretter en buket friske bryllupsblomster på glassene, skal du gøre dig klar til, at de kun vil være en pryd for en aften, men videoen og billederne bliver virkelig uforglemmelig. Det er imidlertid mere praktisk at foretrække kunstige farver, som vil blive fastgjort på glashuset med lim og almindelige bånd..
 • Gravering til dekoration af glas – dette er den bedste måde at forbedre udseendet af festens vigtigste ting. Inskriptionerne og deres opsamling bør behandles på egen hånd: det kan være kærlighedserklæringer, evig troskabsløfte, venlige og ømme ord, som de nygifte kalder hinanden. Familielogoer, portrætter af unge kan også være til stede.

 • Polymer-type mastik eller ler – ofte giver disse produkter dig mulighed for at skulpturere blomster og blade i den nødvendige størrelse og er et andet svar på spørgsmålet om, hvordan du skal dekorere glas til et bryllup. Det er vigtigt, at personen, der udfører dette arbejde, konstant overvåger processen og retter tegningen. Når alle detaljer er udfyldt, skal formen bages. Derefter udføres en fuld udjævning af baserne ved hjælp af en bred neglefil, og i slutningen af ​​processen bruges lak i vid udstrækning til at dække alle dele.
 • Lerblomster – en anden måde at dekorere på. På trods af at dette arbejde kan virke svært og omhyggeligt, bliver det virkelig spændende og har i øvrigt alle chancer for at blive en hobby. Det er nødvendigt at anvende det samme ler, kun for at designe det som originale og smukke blomster. Roser er de mest populære for unge mennesker til en bryllupsfest. Ved at vælge sådan et udsøgt smykke kan du regne med, at dets skønhed overgår alle dine forventninger..

Efter at have besluttet at dekorere glassene til brylluppet med egne hænder og derefter vælge den nødvendige mulighed, bør hver person overveje alle dekorationens funktioner.

Hvorfor er det nødvendigt at dekorere bryllupsglas

Der er flere grunde til, at du skal involvere dig i implementeringen af ​​dette arbejde og tage dekorative løsninger på sig:

 • Det er stilfuldt og smukt, og i betragtning af at mange moderne nygifte stræber efter at gøre alt på den bedst mulige måde, kan du være opmærksom på alle fordelene ved denne løsning;

Brudgommens briller og boutonniere er indrettet i samme stil

Brudgommens briller og boutonniere er indrettet i samme stil

 • Dette er korrekt og traditionelt – trods alt vidste vores bedstemødre også, at dekoration er et tegn, som unges lykke afhænger af i det fremtidige ægteskab;
 • Dette er rationelt og originalt – du får virkelig interessante bryllupsbilleder, og den resulterende video vil simpelthen overstige alle dine forventninger..

At dekorere glas til et bryllup er en simpel handling, hvis du følger alle instruktionerne og reglerne for dekoration. Og fantasi og en rationel tilgang giver dig mulighed for at opnå et optimalt resultat.!