De bedste indgangsdøre til et privat hus (50 billeder): typer og udvælgelseskriterier

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Indgangsdøre til et privat hus kombinerer i dag let træ, metal og hærdet glas.

Indgangsdøre til et privat hus kombinerer i dag let træ, metal og hærdet glas.

Indgangsdøre til et privat hus har som en vigtig indikator for ejerens smag altid været genstand for stor opmærksomhed. I dag er valget af moderne indgangsdøre mere forvirret af ejerne af private godser, fordi denne detalje af udvendig dekoration spiller en særlig rolle for huset..

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Moderigtige metaldøre med en ekstra dekorativ smedejernsrist. Hele dørbladet er dekoreret med et reliefmønster lavet af metalplader.

Moderigtige metaldøre med en ekstra dekorativ smedejernsrist. Hele dørbladet er dekoreret med et reliefmønster lavet af metalplader.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Døre-porte med den såkaldte

Døre-porte med det såkaldte “pivot” -rotationssystem, hvorigennem møbler og udstyr af meget store dimensioner passerer

Nu udvikler og frigiver producenterne alle nye dørændringer, og boligejere står over for en vanskelig opgave – at forstå overflod af forslag og træffe det perfekte valg af en indgangsdør til et privat hus..

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Døre med metalplader. Effekten af ​​ældning er på mode i dag: patina og rust vil give døren charmen ved tidens aftryk

Døre med metalplader. Effekten af ​​ældning er på mode i dag: patina og rust vil give døren charmen ved tidens aftryk

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Let trædør, der giver den nødvendige nødvendige grad af beskyttelse af privat ejendom på grund af en smedejernsrist

Let trædør, der giver den nødvendige nødvendige grad af beskyttelse af privat ejendom på grund af en smedejernsrist

Naturlig selektion

Fordøre til deres hjem skal være af den bedste kvalitet og pålidelighed – de er for modtagelige for de ødelæggende virkninger af vejret. Derfor bliver spørgsmålet om, hvordan man vælger hoveddøren til en opgave af særlig betydning. Hvad er udvælgelseskriterierne?

 • Pålidelig beskyttelse. Den korrekte hoveddør vil sige sit stærke “nej” til nogen uforskammede skurke. Og låsesystemer af høj kvalitet, skjulte hængsler og anti-udskæringer hjælper med at modstå tyve.
 • Termisk isolering. Lagkage – sådan kan du kalde varme indgangsdøre til et privat hus. Hovedlaget er dørpanelet, derefter kommer isoleringen, luftspalten og lukker alt det indre for.

Hvis døren er lavet med dårlig varmeisolering, vil kondens eller is gradvist ophobes inde i den.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Termisk isolering af døren i vores klimatiske forhold er afgørende. God varmeisolering er flerlags, men tykner ikke rigtigt døren

Termisk isolering af døren i vores klimatiske forhold er afgørende. God varmeisolering er flerlags, men tykner ikke rigtigt døren

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Et af de første kriterier for valg af dør er naturligvis dens design. Det passer organisk ind i hele sammensætningen af ​​verandaen eller indgangen til huset - resultatet af et kompetent udvalg af materialer, teksturer og farver

Et af de første kriterier for valg af dør er naturligvis dens design. Det passer organisk ind i hele sammensætningen af ​​verandaen eller indgangen til huset – resultatet af et kompetent udvalg af materialer, teksturer og farver

Højkvalitets indgangsdøre til et privat hus, isoleret og flerlags, modstår perfekt de mest alvorlige frost (i betragtning af at det indre af strukturen på dette tidspunkt er i varmere forhold).

 • Modstandsdygtighed. Indgangsstrukturen skal tjene trofast i mere end et dusin år. Efterbehandlingskvaliteten fungerer som en garanti for “lang levetid”.

For eksterne metalstrukturer – pulversprøjtning vil være den bedste.

Vandafvisende imprægnering er ideel til træpaneler.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Moderne trædøre ser klassiske ud, men mange gange mere holdbare end deres forfædre på grund af de seneste imprægneringer - vandafvisende, svampedræbende og så videre.

Moderne trædøre ser klassiske ud, men mange gange mere holdbare end deres forfædre på grund af de seneste imprægneringer – vandafvisende, svampedræbende og så videre.

For at gadedøren ikke vrider sig og ikke ældes den nådesløse tid, skal du sørge for at den er installeret i en metal modramme.

Typer af indgangsdøre

Holdbare hoveddøre til et privat hus: Hvordan vælger man de bedste i betragtning af de forskellige typer strukturer? Hvilke har du brug for? Der er følgende typer indgangsdøre:

 1. Forseglet.
 2. Anti-stød.
 3. Brandhæmmende.
 4. Skudsikker.
 5. Lydisoleret.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Metaldør med uigennemsigtige lodrette transoms fremstillet af samme materiale som hoveddørbladet. Inde i dørkarmene lægges kabelføringen til samtaleanlægget, video -kighul og andre ting

Metaldør med uigennemsigtige lodrette transoms fremstillet af samme materiale som hoveddørbladet. Inde i dørkarmene lægges kabelføringen til samtaleanlægget, video -kighul og andre ting

De mest holdbare er skudsikre og brandsikre metalindgangsdøre til et privat hus med stålramme. Et særligt stof lægges inde i strukturen, hvilket bremser kuglens bevægelse og beskytter huset mod brand.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Ståldør med forstærket hængselsystem

Ståldør med forstærket hængselsystem

Forseglede og lydisolerede typer bruges meget sjældent som udvendige dørpaneler. Disse er hjælpedøre, og de går altid som dekorative ekstra.

Skønhed er en stærk kraft

Det er overflødigt at sige, at hoveddøren til huset skal være attraktiv i udseende og ideelt set matche den overordnede stil. Virkningen på gæsterne afhænger af, hvor stilfuldt og lyst indgangen til huset er skabt..

For at understrege luksusen i dit hjem, skal du udstyre dobbeltdøre. Det kan være to dele, der spejler hinanden. Eller hovedpanelet og dets duplikerende dekorative.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Træskærerarbejde begrænser slet ikke fantasien i at vælge en trædør.

Træskærerarbejde begrænser slet ikke fantasien i at vælge en trædør.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Et enkelt eksemplar: en trædør med farvede glasindsatser i jugendstil på en af ​​gaderne i Bruxelles

Et enkelt eksemplar: en trædør med farvede glasindsatser i jugendstil på en af ​​gaderne i Bruxelles

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Pulverlakeret dobbeltstålsdør med metalindretning

Pulverlakeret dobbelt ståldør med metalindretning

Til dekoration kan du bruge raffineret udskæring, udsøgt farvet glas eller luksuriøs antik smedning.

 • Letvægts plast. De mest overkommelige er indgangsdøre af plast til et privat hus. Men de er ikke særlig pålidelige. Selvom deres holdbarhed kan forbedres med en ekstra aluminiumsprofil.

Profilindgang metal-plastdøre til et privat hus kendetegnes ved god modstand mod ydre aggressive faktorer. De er holdbare og varierede i stilen..

Vil du skabe en original, magisk usynlig overgang mellem rummet og gården? Dette kræver en indgangsdør til et privat hus med glas. Sollys, der uhindret kommer ind i huset, gør det overraskende varmt og levende.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. En metaldør med mange skær i hærdet glas er velegnet til et hjem med en stor hal

En metaldør med mange skær i hærdet glas er velegnet til et hjem med en stor hal

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Brede lodrette glastransformer skal kombineres med dørbladets indretning (ofte er dette færdige sæt med standardstørrelser) og tage højde for, hvor vigtig beskyttelsesgraden mod ubudne gæster er ved en bestemt indgang til huset

Brede lodrette glastransformer skal kombineres med dørbladets indretning (ofte er dette færdige sæt med standardstørrelser) og tage højde for, hvor vigtig beskyttelsesgraden mod ubudne gæster er ved en bestemt indgang til huset

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Glasindsatser kan vælges let frostede, præget og så videre.

Glasindsatser kan vælges let frostede, præget og så videre.

Råd! For at gøre indgangsdørene til et privat hus mere pålidelige, skal du bruge hærdet glas med forstærkning og dekorative gitre.

 • Alsidig aluminium. Aluminiumskonstruktioner bruges ofte i mange designarkitektoniske løsninger. En sådan profil er særlig holdbar (den er designet til et uendeligt antal åbne / lukke cyklusser).

Aluminium er et meget fleksibelt materiale. Hvis det under drift bliver nødvendigt at foretage justeringer, kan alt rettes “i farten” uden at bringe aluminiumsdørene til afmontering.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Aluminium er især godt til døre

Aluminium er især godt til svingdøre på grund af dets lethed

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Ståldøre med efterbehandling

Ståldøre med trækorn finish

 • Luksuriøst træ. Hvis du synes, at trædøre til et privat hus er for svage og brandfarlige, tager du fejl. Et smukt naturmateriale kan få særlig styrke; stål med øget pålidelighed kan bruges som ramme.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Massive trædøre - et elegant valg

Massive trædøre – et elegant valg

Ståldøre med naturligt massivt træ finish hører til premium -klassen. Den eneste ulempe ved holdbare og fremragende udseende døre er deres høje omkostninger..

Hvis du er ejer af et respektabelt palæ – er dette tilbuddet til dig. Den teknologiske proces anvender træ af de stærkeste, mest værdifulde arter. Træet er desuden forarbejdet med specielle forbindelser – dette giver det øget varmeisolering og beskyttende egenskaber.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. En dør, der passer perfekt ind i det moderne med et strejf af øko-stil: med minimalistisk træpanel

En dør, der passer perfekt ind i et moderne interiør i øko-stil: med minimalistisk træpanel

De bedste indgangsdøre til et privat hus. En af de mest succesrige designløsninger til design af gangen: Indgangsdøren danner et sæt i ét stykke med skabe til opbevaring af ting

En af de mest succesrige designløsninger til design af gangen: Indgangsdøren danner et sæt i ét stykke med skabe til opbevaring af ting

For at reducere prisen på luksuriøse luksusdøre kan producenter bruge lamineret fiberplade, foring, plast, finer og termisk træ.

 • “Metallisk” beskyttelse. Selvfølgelig er de bedste indgangsdøre til et privat hus metal. Alle større konstruktionsdele er fremstillet af ekstra styrke stål med en tykkelse på 2-3 mm. Dette er den bedste mulighed for dem, der værdsætter sikkerheden i deres hjem kombineret med sofistikeret stil. Prisen på ståldøre afhænger af den udvendige finish.

Pulversprøjtning. En speciel pulvermaling, der påføres ved bagning, giver ståldøren absolut modstand mod skader. Sådanne døre er vandalsikre, brandsikre og slidstærke..

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Metaldøre kan laves på bestilling med deres eget unikke design

Metaldøre kan laves på bestilling med deres eget unikke design

Vinylleather. Billig finish med forskellige teksturer. Dette materiale forbedrer lydisolering og varmeisoleringskvaliteter. Men den er skrøbelig og modtagelig for mekanisk belastning (ridser, stød, snit osv.).

MDF. Den overkommelige ståldør med MDF -plader glæder sig over sin prispolitik. Sådanne døre er ikke særlig modstandsdygtige over for aggressive manifestationer af naturen, men de er meget attraktive i udseende og modstår perfekt forfald..

Airbrushing. Farverig know -how i den moderne indretning af metaldøre – dækker det ydre blad med tegninger eller fotografier efter anmodning fra ejeren. Denne dør bliver et ægte, unikt højdepunkt, der understreger ejerens smag og stilen i hele huset..

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Ståldøre udenfor kan efterbehandles med andre materialer: kunstlæder, MDF -plader og så videre.

Ståldøre udenfor kan efterbehandles med andre materialer: kunstlæder, MDF -plader og så videre.

Pansrede metalindgangsdøre til et privat hus er tildelt en separat position. Holdbare, pålidelige, modstandsdygtige over for skader og virkningerne af et uforudsigeligt klima, bærer sådanne modeller med rette titlen ideal. Strukturer med smedeelementer ser godt ud. Som dekoration kan du lave krøller af metal, blomsterknopper, selv individuelle telefaxer.

De bedste indgangsdøre til et privat hus. Tunge trædøre med metalstænger er et godt valg til landlig eller middelalderlig herregårdstil

Tunge trædøre med metalstænger er et godt valg til landlig eller middelalderlig herregårdstil

De bedste indgangsdøre til et privat hus. En anden idé til farvetilpasning: en massiv hvid dør med minimalistisk tilbehør mod husets lyse vægge.

En anden idé til farvetilpasning: en massiv hvid dør med minimalistisk tilbehør mod husets lyse vægge.

Korrekt installation

Inden du starter en ansvarlig procedure, er det værd at beslutte, hvor dørene vil svinge op: udad eller indad. Dørkarmen monteres strengt i henhold til niveauet og lodlinjen.

 1. Først kommer installationen af ​​stop, der er inkluderet i dørpakken.
 2. Hængselsporene er skåret.
 3. Derefter kommer installationen af ​​et hængsel med platebånd.

Al stiliseret efterbehandling udføres efter installationen af ​​den eksterne struktur. Hvis du ikke har sådanne færdigheder, er det bedre at overlade installationsarbejdet til specialister, der perfekt kender alle de tekniske nuancer. Se hvordan processen med at installere en indgangsdør til et privat hus foregår:

Skønhed til dit hjem!