Komad namještaja koji dječju sobu čini još većom – dječji krevet u potkrovlju

Polica za knjige, prostor za sjedenje, uredski stol za vaše dijete i dječji krevetić sve u jednom. Da, stvarna je stvarnost koju današnji dječji kreveti u potkrovlju nude, a to nije sve što možete očekivati ​​od ovih komada namještaja. U sljedećih nekoliko odlomaka pronaći ćete kreativna rješenja za svoju dječju sobu koja se temelje na praktičnim i suvremenim dizajnom koje je naš urednički tim posebno odabrao za vas.

Komadi namještaja koji štede prostor uživaju sve veću popularnost. Za obitelji s djecom ovo su uspješno rješenje za dječju sobu. Praktičan dječji krevet u potkrovlju, na primjer, može preuzeti mnoge funkcije koje su zabavne za najmlađe i osiguravaju im bolji svakodnevni život. No prije nego što se odlučite za određeni model visokog kreveta, razgovarajte o konstrukciji sa svojim djetetom / djecom. Odredite koje funkcije mora imati krevet u potkrovlju.

Više prostora za igru!

4.

Među dodatne funkcije dječjeg kreveta u potkrovlju mogu se navesti sljedeće:

  • Ugrađeni prostor za sjedenje
  • Ormar za knjige koji se može koristiti i kao stubište
  • Igralište
  • Uredski stol s jednom ili više stolica
  • Pomoćni ležaj

Dječji krevet u potkrovlju ima mnoge prednosti za vas i vaše mališane

7

Vjeruje se da bi ovakav namještaj bilo teško sami izgraditi i da ćete, ako nemate predznanje o industriji, zasigurno upasti u probleme.

Koje prednosti nude komadi namještaja??

Prije svega, dječji kreveti na kat izvrstan su način za poboljšanje motorike vašeg djeteta, što je ovih dana posebno važno za zdravlje mališana. Na tržištu postoje modeli s dodatnim zidom za penjanje sa strane. Budite izuzetno oprezni pri sastavljanju ljestava dječjeg potkrovlja. Ljestve se smatraju najvažnijim dijelom projekta i vašem djetetu bi se trebale maksimalno lako penjati. Dječji kreveti u potkrovlju sa stepenicama sa strane smatraju se praktičnijima i, prije svega, sigurnijima. Da biste to učinili, morate planirati još više prostora u prostoriji koju želite, jer se ova vrsta stubišta može pričvrstiti samo sa strane.

Dnevni boravak ispod dječjeg kreveta u potkrovlju? Zašto ne ?

14.

Još jedna prednost dječjih kreveta u potkrovlju je svestrana zaštita od pada. Ovo je svojstvo vrlo važno za sigurnost djeteta i za dobar san. Prilikom odabira pravog komada namještaja, pridajete veliku važnost ovoj sigurnosti, širokim stepenicama i udubljenim rukohvatima koji osiguravaju optimalan uspon i silazak.

Široki koraci i zaštita od pada glavni su prioritet

15

Veliki dio obitelji koristi prostor ispod kreveta kao mjesto za rad za najmlađe. Veličina ispod konstrukcije dovoljna je za praktičan uredski stol i 2 stolna stolca za vas i vaše dijete. Tako možete zajedno raspravljati i raditi domaću zadaću te raditi na važnim projektima s Powerpoint prezentacijama.

Inspirirajte se sljedećim konceptima koji će dječji vrtić učiniti još većim.

Neutralni dizajn zida s bijelim krevetom u potkrovlju Konder

1

Prekrasan DIY ukras

2

3  5 6  8 9 11 12 13  16 17. 18 19. 20.