Kabriolet dječji namještaj za veću udobnost u dječjoj sobi

kabriolet dječji namještaj krevet baby green ladice za stolove Kabriolet dječji namještaj za veću udobnost u dječjoj sobi iz Adesena

U našoj seriji dječjeg namještaja želimo vam predstaviti ovaj vrlo poseban konvertibilni dječji namještaj danas. Posebno su stvoreni za pametne male draganice i mogu učiniti dizajn u vašoj dječjoj sobi doista sjajnim i modernim.

Ovaj namještaj je dugo koristan

kabriolet dječji namještaj krevet baby green rešetkasti okvir

Poznato je da djeca vrlo brzo rastu. Iz tog razloga roditelji su često prisiljeni često mijenjati namještaj u dječjoj sobi. Evo sjajnog rješenja tog problema – namještaj s kabrioletom. Takav namještaj lako zadovoljava potrebe vaše djece u bilo kojoj dobi, stoga je dugo koristan. Kupnjom ovog konvertibilnog namještaja možete stvoriti i funkcionalni dizajn u dječjoj sobi i uštedjeti mnogo novca u isto vrijeme. Primjer tako cool pametnog namještaja je kolekcija Smart Kid iz Adesen Möbela.

Dječji krevetić opremljen s puno prostora za pohranu i ladicama

kabriolet dječji namještaj dječji krevetić baby zeleno drvo

Smart Kid je višenamjenski set namještaja koji uključuje dječji krevetić, ladice i stol za presvlačenje. Najbolje je to što se svi ti elementi mogu lako implementirati i transformirati u potpuno nove komade namještaja: sada dobivate veći krevet, radni stol i ogradicu za igru, pa je ovaj komplet namještaja idealan i za djecu do 10 godina. Dječji namještaj izrađen je od visokokvalitetnog brezovog drveta, a zatim poliran netoksičnim lakom na bazi vode. Više informacija o ovom izvrsnom konvertibilnom dječjem namještaju i drugim proizvodima za pametnu djecu mogli biste dobiti na Adesenovoj web stranici.

 Krevet za jednu osobu za stariju djecu i tinejdžerekabriolet dječji namještaj krevet dječja ograda drvo

Krevet s uzglavljem

kabriolet dječji namještaj krevet dječji okvir drvo

Praktična drvena ploča – daska i drveni stupovi

kabriolet dječji namještaj krevet dječje ograde drvene šipke Dizajnerski projekt tvrtke Adensen kabriolet dječji namještaj krevet baby green desk adensenCrna stolica i zelena ploča za pisanje kabriolet dječji namještaj krevet baby green tablica Dizajn po dizajnerskom setu namještaja kabriolet dječji namještaj krevet dječja ograda