Izvrsne ideje za opremanje dječačkih soba – 20 nadahnjujućih primjera

izvrsne ideje za uređenje daske za surfanje u dječačkoj sobi sa prugastim zidovima

Izvrsne ideje za opremanje dječačkih soba

 Opremanje dječačke sobe oduvijek je bila jedna od tih stvari. Nikad nije prerano za stvaranje sjajnih ideja za uređenje interijera. Dekoracija sobe uključuje sve – namještaj, dizajn zidova, posteljinu i sav ostali pribor. Sve mora biti usklađeno, sve mora odgovarati ukusu vašeg mladića.

Ova će soba gotovo biti najvažnije mjesto za malenog dječaka. Tamo će se igrati, učiti i čitati, ali prije svega spavati i sanjati. Rano saznajte što vaše dijete najviše voli.

Jesu li to životinje, računalne igre, sport ili su to velike avanture? Koje specifične strasti ima? Koje boje preferira??

Savršeno rješenje za prave ljubitelje bejzbola

izvrsne ideje za ukrašavanje dječjih soba bejzbol foto tapeta

Ili možda vaš dječak ima jaku strast prema avionima

sjajne ideje za opremanje dječačke sobe plave boje u mnogim zrakoplovima

Naravno, ukusi će se cijelo vrijeme mijenjati – od male djece do tinejdžera. Za malu djecu posebno je važno da se osjećaju sigurno i da se njihove čežnje shvaćaju ozbiljno.

Na primjer, likovi iz bajke ili crtića, kao i životinje i druga stvorenja vrlo su prikladni kao ukrasi. Najbolje je uzeti foto tapete ili zidove obojiti jarkim bojama i figurama. To se također odnosi na posteljinu, stolice ili jastuke.

 Ako već znate omiljenu životinju svog djeteta, lako je možete napraviti više i češće je koristiti kao motiv. Medvjedići su uvijek odličan dodatak. Možete se osloniti na egzotične ili divlje životinje – poput lavova ili slonova. Krajolici džungle ili rijeke obično su vrlo popularni kod mališana i potiču njihovu maštu i dobrobit. Zato neka vam kreativnost bude slobodna.

Gotovo svi dječaci željeli bi imati takav futuristički ambijent svemirskog broda 

sjajne ideje za opremanje dječačkih soba svježim tonovima svemirski brod

Živahne boje i metalni sjaj vrlo su popularni

izvrsne ideje za opremanje dječačkih soba futuristički dizajn u magenta boji

Dječaci vole biti malo opušteni

sjajne ideje za dizajn interijera za dječačke sobe okrugli stolčić od namještaja od svijetlog drveta

Psi svih vrsta vrlo često se pokažu kao izravan pogodak

izvrsne ideje za opremanje dječačkih soba, pasa i prugasti tepih

Kod tinejdžera je situacija malo drugačija. Dečki ovih godina su osjetljiviji i imaju puno jasniju ideju što im se sviđa i zašto. Trik ovdje je više strpljenja i predanosti.

Moglo bi biti toliko daleko da dječak ima profesionalnu orijentaciju. Saznajte i pokušajte ukrasiti sobu kako biste potaknuli njegovo zanimanje. Na primjer, mladim glazbenicima gitara uopće nije pogrešna u sobi, a dječaku koji sebe vidi kao pilota mali avioni i slike odlična su dodatna motivacija.

Pomažu i stimulirajuće boje poput crvene i limun žute

sjajne ideje za opremanje dječačke sobe svijetlocrvenim metalnim krevetom

Ovisno o vašem ukusu, suptilne, tamnije tonove ne smijete podcijeniti

izvrsne ideje za opremanje dječačkih soba u tamnoplavim i sivim tonovima

Zbog toga se mali dječaci osjećaju važnijim i sigurnijima

izvrsne ideje za opremanje dječačkih soba slatki kutni kreveti

Ne zaboravite jednu stvar! Nije samo pitanje novca, to je više pitanje vaše vlastite kreativnosti i sposobnosti da bolje razumijete svoje dijete. Uzmite si vremena i bolje upoznajte svoju djecu!

izvrsne ideje za opremanje zidova autoceste za dječačke sobe

sjajne ideje za opremanje zida od oldtimera za dječačku sobu izvrsne ideje za opremanje spavaćih soba za dječake u plavoj boji

sjajne ideje za opremanje ljubitelja dječje sobe s loptom

izvrsne ideje za opremanje zatvorene atmosfere dječačke sobe sjajne ideje za opremanje dječačkih soba velikih žarulja izvrsne ideje za opremanje dječačkih soba mnoge umiljate igračke izvrsne ideje za opremanje dječačkih soba poput prostora sjajne ideje za opremanje dječačkih soba cigleni zidovi karirano posteljina sjajne ideje za opremanje dvokrevetnog kreveta i zida za penjanje u dječačkoj sobi