Feng Shui dječja soba – primjer mirnih noći

feng shui dječja soba studija slučaja žuto bijela ugodna

Feng Shui dječja soba – primjer mirnih noći

Jane i Patrick dočekali su bebu Samanthu u vedro aprilsko jutro. Jane je bila jedna od mojih klijentica Feng Shuija; I ona i njen suprug uspješni su na poslu, imaju velike kuće i imaju bezbroj poslova i ovisnosti. Četiri mjeseca nakon poroda, obilježenog vrlo malo sna, Jane me zamolila da provjerim energiju Feng Shuija u kući i vidim ima li nešto što bi smjernice Feng Shuija mogle učiniti da smire dijete.

Beba je jako lagano spavala i puno je vrištala, što je počelo zahtijevati žrtve – a bilo je povezano i sa zdravljem roditelja.

Dječja soba poput bajke – različite nijanse naranče

feng shui studija slučaja dječja soba žute narančaste boje

Evo što se dogodilo u kući:

Dječji vrtić izgledao je jako prepun i bio je zatrpan raznim stvarima jarkih boja i električnim uređajima. Time je stvorena vrlo aktivna, snažna, pa čak i ometajuća kvaliteta energije Feng Shuija. Najopasniji dio bilo je vrlo visoko elektromagnetsko polje, koje je dolazilo iz različitih izvora: monitora srca za bebe smještenog ispod madraca, kao i vrlo jakog zračenja sa zida u blizini kućnog ureda. Krevetić je postavljen u skladu s vratima.

Ekstravagantan i moderan dizajn dječje sobe u svježim bojama

feng shui dječja soba studija slučaja zelena razigrana

Spavaća soba bila je pretrpana potrepštinama za bebe, kao i gotovo svaki drugi otvoreni prostor u kući.

Evo što smo promijenili:

Uklonili smo brojne bebine električne aparate (od kojih se većina rijetko koristila!) Premjestili smo bebinu sobu dalje od kućnog ureda. Spavaća soba sada izgleda mnogo ugodnije i čišće nego prije. Sada roditelji imaju poznate trenutke i dobro se naspavajte! Svi predmeti za bebe sada su skupljeni i pohranjeni u jednom kompaktnom prostoru.

Prekrasan i ugodan dizajn u dječjoj sobi

dječja soba feng shui studija slučaja krevet s baldahinom namještaj od prirodnog drveta

Evo rezultata:

Nekoliko noći nakon promjene feng shuija, Jane je nazvala kako bi rekla da svi članovi obitelji dobro spavaju. Patrick se osjeća puno sretnijim i uzbuđenim zbog njezine budućnosti, a Jane se predomislila da više nikada neće roditi dijete!

Dječja soba za male dječake u nautičkom stilu

feng shui jaslice studija slučaja plavi dječak   Upečatljiv, atraktivan dizajn dječje sobe u svijetlim bojamafeng shui dječja soba studija slučaja svijetloplave bijele igračke   Veseli ukras na zidu – bijela zidna policafeng shui rasadnik studija slučaja pozitivna energija

Upečatljive ružičasto-prozirne zavjese koje propuštaju dnevnu svjetlost kroz prostoriju

feng shui vrtić studija slučaja roza dječji krevetić

Kompaktna djevojačka djevojačka soba – ormar, dječji krevetić i stol za presvlačenje – samo ono najnužnije u sobi

feng shui dječja soba studija slučaja ružičaste nježne pastelne boje

Elegantan i ugodan dizajn dječje sobe u ružičastoj i bijeloj boji

feng shui dječja soba studija slučaja bijele ružičaste boje