Dječji kreveti – 5 najboljih kreveta za gašenje požara za djecu

Dječji kreveti za ugodan dizajn dječje sobe

Opremanje dječje sobe osjetljivo je pitanje za mnoge roditelje. Na tržištu postoji veliki izbor dječjeg namještaja. No, koje postoje da se mališanu jako sviđaju, a istovremeno mogu zadovoljiti visoke zahtjeve roditelja? Veliki izbor dječjeg namještaja zbunjuje mnoge roditelje i čini njihovu odluku još kompliciranijom. Zato vam je potrebno jasno polazište koje postavlja ton namještaju dječje sobe – bila to funkcionalnost namještaja, njegova trajnost ili impresivan dizajn.

Kreveti za gašenje požara čine da mali dječaci sanjaju velike snove

dječji kreveti kreveti za gašenje požara dizajn dječje sobe

Ako želite stvoriti dječji svijet nalik na bajku koji potiče maštu vašeg djeteta, onda biste na ovaj težak roditeljski zadatak trebali gledati i iz dječje perspektive. Ostavite pragmatiku na stranu i počnite razmišljati poput djeteta. Što bi vas zanimalo? Kakve ste snove imali kao dijete??

Jeste li sanjali o tome da postanete princeza ili gospodar među vama koji će postati astronaut, policajac ili vatrogasac??

Dječji snovi do danas se nisu puno promijenili, dječji namještaj i prije svega Dječji krevetići ali lijepo. Vatrogasni krevet, na primjer, uobičajen je komad namještaja u dječjim sobama ovih dana. na www.moms.de možete pronaći lijepu usporedbu pet najboljih kreveta za vatrogasce.

Garnitura namještaja za dječju sobu na temu “vatrogasci”

dječji kreveti protupožarni kreveti postavljeni dječje sobe

Ako dijete ima 3-4 godine, tada je potrebno da se preslatka dječja soba pretvori u funkcionalnu dječju sobu. Dječji krevetić već je premalen i djetetu je potrebno više prostora za igru. U ovoj dobi većina djece preferira određene igračke ili omiljene crtiće. Ovo je dobra polazna točka pri odabiru novog namještaja za dječje sobe. Ako se vaš sin, primjerice, voli igrati s vatrogasnim vozilom, onda bi se veselio krevetu vatrogasnog vozila.

 Tematski opremanje dječjih soba – ključna riječ: vatrogasci

dječji kreveti protupožarni kreveti tematski postavljaju dječje sobe

Modeli su prilično raznoliki i prema različitim kriterijima možete odabrati pravi krevet. Veličina obično igra važnu ulogu. Što se tiče dječje sobe za braću i sestre, kompaktni kreveti ili kreveti na kat su vrlo traženi. Takve modele možete pronaći i na tržištu na temu “vatrogasna postrojba / vatrogasna vozila” itd..

Ako imate relativno veliku dječju sobu koju želite postaviti tematski, možete se odlučiti za kompletan set namještaja. Ormar u obliku benzinske postaje i odgovarajući noćni ormarić te noćna svjetiljka zanimljivog izgleda savršeno će nadopuniti namještaj dječje sobe.

Zaspati u krevetu iz snova – tako djeca rastu zdrava i hrabra

dječji kreveti protupožarni kreveti dječja soba posteljina

Kreveti za gašenje požara samo su jedan kreativan primjer kako biste mogli tematizirati dječji vrtić. Možda vaše dijete ima potpuno drugačije sklonosti i snove. Uzmite to u obzir pri opremanju vrtića. Praktične, višenamjenske i jeftine nisu riječi koje igraju važnu ulogu s gledišta djeteta. No, dječji osmijeh nema cijenu!

Drveni krevet na kat pretvoren u vatrogasni krevet 

dječji kreveti protupožarni kreveti postavljeni dječja soba drveni krevet