Stol za umivaonik za otvoreni prostor: kreativne ideje i korisni savjeti

Siječanj je skoro prošao i polako možemo doći u raspoloženje za proljeće. A ljeto će doći vrlo brzo i nezapaženo. Ovo je nekako uvijek prekratko i zato bi po mogućnosti sada trebali početi s njegovom pripremom. Tako se poslije možemo samo posvetiti uživanju u vrućoj sezoni. Smatrate li ovu postavku korisnom? Zatim možemo početi s nečim: lijepom i funkcionalnom sudoperom za vanjsku kuhinju!

Sudoper je često sastavni dio vanjske kuhinje

postavite umivaonik na prozor

Zašto sudoper vani uopće ima smisla?

U nekoliko prošlogodišnjih članaka naglasili smo da sve više proširujete vlastiti životni prostor vani. Ljeti to pomaže intenzivnije uživati ​​u lijepim toplim satima. S pravim krovom i grijanjem tamo biste zapravo mogli provesti više vremena, čak i u hladnijim godišnjim dobima.

Udoban namještaj, pa čak i vanjska kuhinja imaju savršenog smisla ako ih intenzivno koristite i tamo provodite više vremena s prijateljima i obitelji. Ali ne mogu si to odmah priuštiti svi. Minimum koji vam je potreban za obrok vani je, međutim, udoban stol, kao i udoban i praktičan prostor za skladištenje. Da, i umivaonik kako ne biste stalno trčali naprijed -natrag s prljavim suđem. To kvari želju za svakom večerom!

Voda iz sudopera možete ispustiti crijevom u kanalizaciju

starinska bijela umivaonička jedinica

Pronađite pravo mjesto za vanjski sudoper

Gdje je zapravo sudoper vani? Ako imate vanjsku kuhinju, sudoper bi tu trebao biti razumno integriran. U svim ostalim slučajevima vrijede sljedeća pravila: Svakako mora biti u blizini blagovaonskog stola. Ako to nije moguće, onda bi barem moralo biti lako dostupno od tamo. Put do kuhinjskog prostora također bi trebao biti bez puno zapleta.

Osim sudopera, potreban vam je udoban prostor za skladištenje. Ne mora biti posebno za to. U nekim slučajevima umivaonik je pričvršćen na prozor. Postoje i druga sjajna kreativna rješenja prikazana na našim slikama.

Industrijski stil izvrstan je za vanjski sudoper

diy sudoper u zelenoj i bijeloj boji

Priključak na liniju

Mnoge ljude odlažu tehničke poteškoće prije ugradnje sudopera. Čini se da je previše teško ovo povezati s linijom. Zapravo, ne morate uvijek bušiti zidove i cijelu stvar učiniti vrlo kompliciranom. Pogledajte naše slike i otkrit ćete mnoge ideje koje uključuju samo crijevo i kantu. Super nije to?

Ovako izvedene jedinice sudopera daju vrtu originalan izgled

metalna jedinica za umivaonik

Materijali i stil

Bez obzira na to koristimo li sudoper kao dio većeg koncepta vanjske kuhinje ili pojedinačno, materijale i stilski izgled treba odabrati vrlo pažljivo. Prvi se mora prilagoditi vanjskim uvjetima. Trebali bi biti otporni na vlagu i vodu. Ako želite metalni sudoper, trebali biste ga imati površina otporna na hrđu značajka. Drvo mora biti visokokvalitetno i prema tome obrađeno kako ne bi zaplijesnilo ili se lako slomilo iz drugih razloga. Naravno, ti sudoperi koji su pod krovom puno su bolje osigurani.

Izvrsna drvena sudopera poboljšala bi vrtnu površinu

rustikalna jedinica sudopera

Sudoper kao naglasak na vanjskom području

Uostalom, sudoper bi trebao obogatiti vanjsko područje u smislu stila. To ne mora značiti da mora izgledati jako skupo. Vintage ideje i one u ruralnom stilu također su vrlo popularne. Domaći projekti vrlo su popularni! Pogledajte naše izvrsne ideje i možda će vas netko inspirirati da odaberete svoju savršenu vanjsku sudoperu!

Mnogi različiti komadi namještaja mogu se pretvoriti u izvrsne sudopere za vrt

domaći umivaonik od plastike

Umivaonici i drugi namještaj često se izrađuju od paleta

Sudoper od drveta i metala

Odličan dizajn umivaonika čini ovo lukavo mjesto malo oazom

Jedinica sudopera u etničkom stilu

Suvremeni vanjski sudoperi često su integrirani u višenamjenske objekte

sudoper od metala i kamena

Sudoper je ovdje dio super originalnog koncepta 

sudoper originalnog dizajna

Sudoperi moraju imati ugrađen ili u blizini skladišni prostor

sudoper s crveno -bijelim dizajnom

Umivaonice koje se mogu pomicati posebno su praktične

sudoper jednostavnog i funkcionalnog dizajna

Kamen i mramor nisu samo lijepi za vanjsku kuhinju, već su i vrlo praktični

sudoper s odličnom teksturom drveta

S tako jednostavnom idejom možete proširiti atmosferu Provence

sudoper u stilu provance

Sudoper može poslužiti kao izvrstan naglasak u prostoriji!

Sudoper pokrivena soba

Još jedan šarmantan i jednostavan DIY projekt

potonuti poput stola na zidu

Savršeno za ljubitelje rustikalnog stila!

dvije metalne kante umivaju