Dizajnirajte strop – što kažete na tapete s uzorkom?

strop dizajn tapeta uzorak srca u boji

Kako možete dizajnirati strop

Moguće je da stropne tapete više nisu u modi. Čini se da se ovo desetljeće više odnosi na zidove. No, izgleda da je prevladala tendencija. Kad dođete do točke u kojoj se čini da je potencijal zidnih obloga iscrpljen, vrijeme je za promjenu interijera.

Mnogi dizajneri, poput Emily Mughannam iz EM Design Interiors, razmišljaju o stropu kao petom zidu. Pa zašto izostaviti njihov ukras?

Čvrsto vjeruje da je opremanje stropa podebljanim tapetama temeljito uspješan korak. Ovi sa strane su vrlo ozbiljni. Pa je smislila nešto zaista “slatko” na stropu.

Dizajnirajte strop: sjajne pozadine za strop usmjeravaju vaš pogled prema gore

kupaonski strop dizajn tapeta geometrijski uzorak

U ovoj prostoriji dizajneri su osjetili potrebu jasno razlikovati papir i kamen. Željeli su upotrijebiti uzorke na zidu za zanimljiviji izgled. No istodobno su htjeli da se ne naruši dojam prirodne ljepote kamena. To je rekla Katelyn Grooms. Također nas podsjeća da je prilikom dodavanja tapeta na strop veličina bitna. Moraju se činiti prikladnima. Stoga je za tapete za malu kupaonicu odlučeno upotrijebiti odgovarajuće manje uzorke. Osim toga, ova pozadina ne pokazuje nikakvu orijentaciju pa vas ne ometaju prirodne linije arhitekture.

Jedna je stvar pokriti visoki strop otiskom, a druga – stvoriti humanu atmosferu u prostoriji. Ali taj je strop prilično nizak. To može zaustaviti vlasnike kuća koji ne vole avanture. Ne brini! Strop je jedno od najboljih mjesta za isprobavanje tapeta. Pozadina pozadine je u ovom slučaju svijetla. Na taj se način strop neće činiti nižim nego što zapravo jest.

U sljedećoj prostoriji možete vidjeti jasno odvajanje i to je izvrsno funkcioniralo. Da ste dopustili da se dvije pozadine spoje, imali biste problem. Kad bi se spojili, uzorci na platnima vjerojatno bi izgledali neprikladni. Odvajajući ove elemente s velikim plavim zidovima, oni su zaista došli na svoje.

Dizajner Elizabeth Gordon

dizajn stropa dnevne sobe uzorak tapeta uzorak deco ideje

Zatim vidimo spisateljsku sobu. Spava pod pokrivačem prekrivenim ukrasima Fornacetti. Nakon toga teško se može poreći da je takvo rješenje točno na pravom mjestu u spavaćoj sobi.

Ivonne Ronderos DKOR Interijeri čini se da se slaže. Prema njezinim riječima, zidovi u ovom modernom domu čisti su i bijeli. Tekstura i uzorak rezervirani su na stropu.

Dizajn zidova i stropova

spavaća soba dječja soba stropni dizajn uzorak tapeta u boji

Kaže da biste trebali biti hrabriji češće i manje suzdržani. Treba riskirati i stati uz njih. Ne biste trebali donositi previše otmjenih odluka na jednom mjestu, ali jedna je sasvim u redu!

U ovoj prostoriji tapete na stropu djelo su dizajnerice interijera Erin Martin i SB Arhitekti. Nema sumnje da zagrijava atmosferu u prostoriji. Želite li nekako izmjeriti njihov učinak? Pokrijte vrh slike rukom, a zatim je brzo uklonite. Život koji dodaje jedinstven je.

Topla atmosfera u prostoriji

spavaća soba dječja soba stropni dizajn obojene tapete geometrijski uzorci

Ovdje imamo radno područje unutar kuće. Dizajnerica interijera Annsley McAleer iz Interijeri Annsely htio je dodati još boje ovom malom prostoru. Posebnost ovdje je što su gotovo svi zidovi prekriveni ormarima i prozorima. Odluka je donesena za zelenu boju u smislu uzbudljivije slike. Mislim da će upotrebom tapeta sa svjetlijom pozadinom strop izgledati više i podići oko.

Zelena u smislu uzbudljivije slike

Dizajn stropa za učionicu zidni murali geometrijski uzorci u boji

McAleer podsjeća da je strop tipično manje četvrtast od zidova. To bi ostavilo snažan dojam za malo novca.

Razmišljate li i o tapetama na stropu za svoju sobu? Je li vam se jedna od ideja ovdje posebno svidjela??