Redizajnirajte svoju dnevnu sobu – osvježite svoju ugodnu dnevnu sobu!

ideje za redizajn dnevnog boravka police

Redizajnirajte dnevni boravak vikendom jednostavnim savjetima

Čak i najmoderniji dizajn interijera u nekom trenutku postane dosadan. No, ne morate svaki put kad se to dogodi napraviti potpunu obnovu, zar ne? Većinu vremena dovoljno je obnoviti nekoliko elemenata. Sve će se osjećati potpuno drugačije.

Ne biste li htjeli primijeniti ovu metodu i možda sada preurediti dnevni boravak? Ako je tako, željeli bismo vam pomoći s nekim idejama.

Redizajnirajte dnevni boravak trikovima

Redizajnirajte klasične ideje dnevnog boravka

Način koji uvijek dobro funkcionira je redizajniranje dnevne sobe trikovima. Ovisno o zahtjevima, ali i raspoloženju ili godišnjem dobu, to bi mogli biti različiti oblici. Možete objesiti slike. Mogući su i plakati ili sjajni ukrasni komadi tkanine.

Stvari ne moraju biti obješene u svim slučajevima. Mogli su i samo biti naslonjeni na zid. Čak se i ovo preporučuje ako želite preoblikovati svoju dnevnu sobu tako da izgleda modernije.

Umjetno i estetski opremite dnevni boravak

ideje za redizajn dnevnog boravka umjetnost

Druga metoda koja može učiniti da stvari izgledaju malo opuštenije je dodavanje polica. Ne mogu biti toliko robusni i prilagođeniji u dekorativne svrhe. Na njega možete staviti izvrsne ukrase, slike i druge umjetničke predmete. Prednost ovog pristupa je u tome što možete relativno često mijenjati konstelaciju svih ovih elemenata.

Tako biste mogli iznova i iznova redizajnirati dnevni boravak s vrlo malim promjenama.

Novi tekstil …

redizajn ideja za dnevni boravak stolica deblo stabla

Redizajniranje dnevnog boravka s izmjenjivim tekstilom vrlo je dobra ideja iz nekoliko razloga. Prije svega, druge tkanine također su prikladne za novu sezonu. Ono što je zimi ugodno bilo bi previše strmo za proljeće, pa čak i previše tmurno i neugodno za ljeto. Ako je moguće, zamijenite tekstil svake sezone, ali najmanje dva puta godišnje. Promjena je obično toliko značajna da promijenite i cjelokupno raspoloženje u prostoriji.

Zamijenite zavjese

ideje za dizajn dnevne sobe radni stol ženstven

Dok preuređujemo dnevni boravak s tekstilom, hajdemo ukratko razgovarati o prozorskim pokrivačima. Novi tekstil, ali i zavjese možete zamijeniti roletama. Jamči se da će se soba odmah osjećati lijepo.

Dekoracija s temom Flash

ideje za redizajn tekstila za dnevnu sobu svijetle boje

Što ste nakon ove godine? Želite li više mora, sporta, putovanja, zelenih vrtova? Dajte svojim željama vizualni izraz kroz uređenje u interijeru. Pronađite odgovarajuće oblike, boje i predmete. Odlučite li se za “zelenu” temu, potražite sjajne biljke u saksiji. Njihovom prisutnošću sobi ćete uvijek moći dati malo obnovljen izgled. Budući da su često najuspješnije strategije redizajniranja dnevne sobe najsuptilnije. Uvijek iznova postižete transformaciju koju možete svjesno primijetiti, ali koja može imati duboko pozitivan utjecaj na vas.

Sviđa li vam se neka mistika?

redizajn dnevnog boravka ideje za drveni stol stepenice

Pretvorba dnevne sobe također bi mogla biti podebljana. Budući da možete postići veliki redizajn dnevne sobe samo umetanjem vrlo svijetlog i prepoznatljivog predmeta. Pomislite, na primjer, na vrlo moderna svjetla koja bi mogla stvoriti eklektičan izgled ili možda na motive grubog drveta.

Drvene površine i namještaj izgledaju potpuno prirodno

ideje za dizajn drveta u dnevnom boravku podovi

Tradicija susreće suvremenost

redizajnirati ideje za dnevni boravak boje

Rješenje orijentalnog namještaja

ideje za redizajn dnevnog boravka zelene boje

Kauč ​​u obliku slova L nudi više mjesta za sjedenje

prozor za ideje o redizajniranju dnevne sobe

Volite li sive

Redizajn ideja dnevnog boravka sive sofe

Dizajnirano da bude funkcionalnije  dnevna soba bijeli strop ideje za redizajn stolica

Izložene baršunaste tekstureredizajn ideja dnevnog boravka namještaj

Monokromatska shema boja    redizajn ideja dnevnog boravka crno siva

Djevojački, simetrični motivi

Obnovite svoje dnevne sobe podne lampe

Razigrani i jarko kombinirani komadi

preoblikovanje ideja dnevnog boravka tepisi jastuci

Visoki stropovi i zidovi od opeke dodaju industrijski pečat

dnevna soba ideje za preoblikovanje zidova od opeke živi krajolik