Moderigtigt badeværelsesdesign uden toilet. Skønhed kombineret med komfort + TOP-15 ekspertrådgivning og 100 BILLEDER

Moderigtigt badeværelsesdesign uden toilet

Et badeværelsesrum uden toilet er ofte ikke kun et hjørne for hygiejne og privatliv. For kvinder er det også et moderne boudoir..

Derfor skal rummets design være behageligt og funktionelt. Dets koncept er i høj grad dikteret af listen over nødvendige og ekstra elementer, for senere vil det være meget svært at omarrangere dem..

Stilretningen vælges baseret på præferencer, indretning – under hensyntagen til materialers driftsegenskaber, fordi badeværelsets atmosfære er præget af høj luftfugtighed og temperaturforskelle.

Moderne kriterier for farvepaletten

Ensformighed hører fortiden til. Den bedste løsning er at vælge to eller tre lignende nuancer og skabe på baggrund af dem passende interiør. En glimrende mulighed ville være at blande koldt med en varm tone af samme tone..

Lyse farver forvandler badeværelset til et hyggeligt hjørne

Lyse farver forvandler badeværelset til et hyggeligt hjørne

Den klassiske mulighed overvejes med hvid farve, visuelt udvide rummet. Brugen af ​​en skala skaber en følelse af et holistisk og harmonisk rum.

Trenden er en jordagtig, stenagtig, træagtig tone, der giver designet en naturlig smag. Ikke udelukket lys palet, hvis den bruges korrekt.

Indendørs fast farve finish

Indendørs fast farve finish

For eksempel til et badeværelse i japansk stil. Designmuligheden i rødt ser chokerende ud, men den kræver meget plads..

En lys palet udvider rummet, en mørk, tværtimod reducerer den visuelt.

Lys accent med gulvfliser

Lys accent med gulvfliser

Farve accenter er en god mulighed til rumzonering. For eksempel kan et hjørne med badekar eller brusekabine fremhæves i grønne, blå, turkise nuancer, og håndvaskens sted kan fremhæves med en kontrastfarve..

Men lad dig ikke rive med ved at bruge alle regnbuens farver. I små rum “æder” et optøj af farver visuelt området, og mange nuancer krænker kompositionens harmoni.

I en lille er alt altid lige ved hånden

I en lille er alt altid lige ved hånden

I rummets design er det bedre at bruge tre nuancer, der matcher hinanden. Bronze, forgyldning kan understrege enhver stilretning.

Sådan dekoreres vægge og lofter

Traditionelle keramiske fliser, mosaikker, vaskbart tapet på væggene i et moderigtigt design kan erstattes med et originalt:

 • porcelæn stentøj med lav vandabsorbering;
 • foring af kork, modstandsdygtig over for skimmelsvamp, kemisk angreb;
 • plastpaneler, kendetegnet ved let vedligeholdelse;
 • agglomerat med et højt niveau af fugtighedsbestandighed;
 • træbeklædning imprægneret med specielle forbindelser.

Vi bruger ikke-standardiserede løsninger

Vi bruger ikke-standardiserede løsninger

Matt porcelæn stentøjsplader er meget slidstærke, mens polerede er mere modtagelige for ridser.

Moderigtigt design med billeder af dyr

Moderigtigt design med billeder af dyr

Moderigtige loftsoverflader i flere niveauer i et lille rum ser besværlige og arkaiske ud. Den enkleste mulighed for at afslutte loftets overflade, men ikke den bedste, er maling. Mere praktisk indretning:

 • plastpaneler;
 • gipsvæg;
 • lameller.

Minimalisme er som altid trendy

Minimalisme er som altid trendy

Disse materialer er fugtbestandige. Dette er det vigtigste. Slidstyrke til loftsbeklædning er en sekundær parameter, fordi der ikke er nogen mekanisk effekt på det. På samme tid forstyrrer de ikke enheden med den korrekte belysning af rummet..

Et klassisk designtrick

Et klassisk designtrick

Hemmeligheder ved kommunikation og belysningsenheder

For at designet skal være harmonisk, er det bedre at skjule kommunikation ved hjælp af designteknikker:

1 Sy stolperne op i kassen, så der er adgang til vandmålere. 2Rør til at skjule i strober.

Find den rigtige farvekombination til dine fliser

Find den rigtige farvekombination til dine fliser

På badeværelset har du brug for central og ekstra belysning. Med højt til loftet i rummelige værelser kan det endda være en lysekrone, og i små rum kan det være en kugle- eller pæreformet lampe..

Ser godt ud med parallel placeret spotlights med halogen- eller LED -pærer, der er vandtætte og mere holdbare end simple glødepærer. Flade nuancer på væggene tilføjer en særlig elegance til interiøret..

Stilfuld, lys og rig

Stilfuld, lys og rig

Yderligere belysning er påkrævet til spejlet. Små sconces på begge sider eller en fluorescerende lampe installeret parallelt med spejloverfladen gør et godt stykke arbejde med dette. håndvaskLysspillet giver dig mulighed for at fylde rummet med dybde.

Hovedspørgsmålet er et brusebad eller et badekar

Når du planlægger et design, kan du bruge ikke-standardiserede løsninger. Begge typer hygiejneudstyr kan installeres i rummelige rum.

Brug af en farve vil skabe et indtryk af integritet

Brug af en farve vil skabe et indtryk af integritet

Valget bestemmes af præference. Et ubestrideligt plus ved et bad er en afslappende effekt og lave omkostninger. Minus – vandforbrug, spild på gulvet.

Den største fordel brusekabine for at spare plads, vand, tid, tilstedeværelsen af ​​moderne enheder – hydromassage, termostat, filter, trykkompensator. Ulempen er prisen.

Det vigtigste er at blive hyggelig

Det vigtigste er at blive hyggelig

Mere rentabel og mere bekvem placering langs væggen overfor indgangen.

VVS muligheder

Du kan tage en vask, et bad, et ovalt eller rektangulært bidet. De installeres kompakt langs væggene uden at røre pladsen.

Rig mosaikdekoration

Rig mosaikdekoration

Det er muligt at installere en oval konsolvask med tilstrækkelig dybde til at forhindre sprøjt på gulvet. Det kan forbindes med beslag til væggen. Dette design er luftigt. Derudover giver det dig mulighed for at installere en vaskemaskine under den..

Vi udstyrer på en praktisk måde

Vi udstyrer på en praktisk måde

En alternativ mulighed er en tulipanvask, der perfekt skjuler sektionerne af vandforsyningen. Et populært design – en vask på en piedestal, hvor det er praktisk at opbevare en række forskellige vaskemidler, hygiejneprodukter.

At hæve stemningen med lyse fliser

Hævning af stemningen med lyse fliser

Enhver form for VVS gør et fremragende stykke arbejde og giver rummet den nødvendige balance, hvis den er installeret på det rigtige sted.

Hyggelige nuancer til forskellige stilarter

Hyggelige nuancer til forskellige stilarter

Vasken skal installeres i det modsatte hjørne fra brusekabinen for at afbalancere interiøret. Du kan installere en vaskemaskine i nærheden for at lade midten stå fri.

Møbler er en garanti for funktionalitet

Alle møbler er forskellige:

 • lethed;
 • styrke;
 • fugtbestandighed.

Træskabe, skænke giver rummet charmen ved naturlighed og harmoni. Produkter fra MDF ser ikke mindre stilfuld ud, og deres pris er meget mindre.

Forfining og charme

Forfining og charme

Metal møbler passer perfekt ind i højteknologisk stil. Og smedede hylder, hvad der ikke vil supplere Land og provence.

Stilfulde glasmøbler skaber indtryk af en frossen vandoverflade. De giver vægtløshed, og blændingen på overfladen ændrer miljøet hver gang..

Alt det mest nødvendige, intet mere

Alt det mest nødvendige, intet mere

Plastiksæt er lette at passe. De bevarer deres uberørte skønhed i lang tid..

Mange møbler vil visuelt reducere rummet, så deres antal skal være minimalt. En høj penalhus fylder ikke meget, men den rummer alt hvad du har brug for. Garderobe med frostet farvet glas ser næsten vægtløs ud.

Forfriskende rummet med en lys lysegrøn

Forfriskende rummet med en lys lysegrøn

Vægskab med spejldør placeret over vasken, hylder i øjenhøjde giver det nødvendige opbevaringsrum til kosmetik og hygiejneprodukter.

Tilbehør af samme sortiment kan være en effektiv tilføjelse til interiøret – et tæppe, et gardin, en vasketøjskurv, et håndklæde.

Minimum dele - maksimal ledig plads

Minimum dele – maksimal ledig plads

Det vigtigste er ikke at overbelaste pladsen! Ved indretning er det vigtigt at bevare pladsen, fordi det er lettere at trække vejret i et frit rum. Et overskud af ting vil knuse og vil næppe give dig mulighed for at slappe af under vandprocedurer.

Populær farve blå

Populær farve blå

Manglen på ledig plads kan kompenseres ved at erstatte:

 • vaskemaskine til en lille model;
 • standard vask til hjørneversion;
 • kabinet eller sokkel til husholdningskemikalier hængslet hylde i kantet konfiguration.

TOP 15 tip til registrering

1Rektangulære fliser på væggene med lavt loft vil visuelt “strække” rummet. 2Et smukt mønster eller ornament i øjenhøjde vil visuelt udvide rummet. 3 Ved hjælp af glas, spejloverflader bliver rummet visuelt mere rummeligt. 4 Frostede glasdøre øger pladsen og slipper mere lys ind i rummet. 5 For at hæve loftet påføres lodrette striber eller mønstre på væggene. 6 En lodret mat flise zoner ikke kun rummet, men tilføjer også originalitet og charme til indstillingen. 7 Der frigøres meget plads ved at installere et sit-on eller hjørnebadekar. 8 Skydedøre giver dig mulighed for at spare plads. 9 Pastelfarver af dekorative fliser tilføjer rum til volumen. 10Under badeværelset kan du udstyre udtræksskabe på hjul. 11Det er bedre at undgå komplekse mønstre i indretningen, fordi detaljernes prætentiøsitet visuelt reducerer rummets størrelse. 12Mosaik gør designet mere omfangsrigt. 13 Vægdekoration og lyse accenter i form af gulvfliser kan spille en dekorativ rolle. 14 At flytte alle hylder op til loftet er en god mulighed for funktionaliteten og bekvemmeligheden ved et smalt badeværelse. 15 Spejlhylder og hylder skubber rummets vægge visuelt fra hinanden.

Forskellige designs

Designere hævder, at en harmonisk kombination af det indre af alle rum er nødvendig. Inklusiv badeværelse.

Vi installerer et minimum af møbler

Vi installerer et minimum af møbler

For eksempel bør elementer af badeværelsets havmiljø spores i andre rum. Det marine tema i design involverer brug af hvidt og blå toner.

Det kendetegnes ved sin udtryksfuldhed, dekorativitet, fordi møblerne kun er træ, dekorative detaljer – fra naturlige materialer.

Badeværelsesdesign udføres bedst i lyse farver.

Badeværelsesdesign udføres bedst i lyse farver.

Med turkisglasmosaik kan du skabe effekten af ​​mousserende havbølger.

Hovedtrækket i den klassiske løsning er raffinement og elegance, derfor er hovedattributten et dyrt bad af messing, marmor eller støbejern med buede ben..

Blandere lavet af kobber, bronze

Spejlets stel er udskåret med forgyldning. Farvepaletten af ​​efterbehandlingsmaterialer i fastholdte lyse nuancer med blomstermønstre.

Bordplader og konsoller i natursten

Massive mørke farvede møbler. Klassikernes luksus er synlig i alle elementer og detaljer.

Brug af kontrast

Brug af kontrast

Den minimalistiske designstil er kendetegnet ved et minimum af detaljer og maksimalt med plads. Ideel til små badeværelser.

Alle objekter er kendetegnet ved glat geometri og klare vinkler. Overfladen af ​​nuancer er uacceptabel. Indretningen bruger ikke mere end to farver, glas og spejl.

VVS -modeller i kompakte størrelser

Prioriteten er hængslet opbevaring og nicher. Ingen frodige genstande eller tilbehør. Alt er enkelt, funktionelt.

Moderne i badeværelset betyder lyse farver, klar zoneinddeling, multifunktionel VVS, ikke-standardiserede former for tilbehør.

Lille badeværelse, men så rummeligt

Lille badeværelse, men så rummeligt

Vindende muligheder er sort og hvid indretning med mosaikzoner eller brun og beige palet med lodrette blomstermønstre.

Indretning i japansk stil vil kræve mange penge, fordi det kræver dyre træsorter, bambus og silke..

Spar ikke på belysning

Spar ikke på belysning

Dette orientalske design er kendt for sin stringens, laconisme og matchende tilbehør. Brugen af ​​mosaikker og lyse blomsterprint, fliser i træeffekt, bambusgardiner er en del af funktionerne i et sådant interiør..

Grundlaget for landskonceptet er diskret, funktionalitet, harmoni. For landlig stil er prætentiøsitet, lurv, kunstighed uacceptabelt.

Simpelthen elegant, dekoreret i guld

Simpelthen elegant, dekoreret i guld

Væggene er ganske enkelt hvidkalkede, og dørene er dekoreret med træ. Grønne dekorative elementer ser charmerende ud på baggrund af hvide overflader. Et beskedent sæt enkle møbler og VVS giver rummets funktionalitet.

Højteknologisk stil bestemmes af de lakoniske linjer, renhed af nuancer, brugen af ​​moderne finish.

Praktiske skuffer under vasken

Praktiske skuffer under vasken

Et hjørne eller en brusekabine er perfekt til ham. Hylder, møbler og VVS -apparater smelter sammen med væggenes overflade takket være dekorationen med de samme materialer.

Fusionsstilen kendetegnes ved kombinationen af ​​en række forskellige teksturer, teksturerede materialer. Konceptets enhed sikres af en enkelt palet med rige farver, ikke-standardmøbler, tilbehør.

Badeværelset skal have et stort spejl.

Badeværelset skal have et stort spejl.

Oprettelse af dit eget design giver dig mulighed for komfortabelt at tage et badeværelse til hvile og afslapning.

VIDEO: Badeværelse uden toilet

GALLERI: De bedste badeværelsesdesignløsninger uden toilet