Engelsk stil lejlighed – Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse)

Engelsk stil lejlighed - Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse)

Den engelske stil kaldes ofte klassisk. Dette er en slags tilbageholdenhed og aristokrati i design. Din interiørstil vil ikke være ægte engelsk, hvis du ikke tager højde for følgende aspekter.

Hovedtræk

Den engelske designstil har udviklet sig gennem århundreder, omfatter flere kulturer og stilarter. Han absorberede det bedste fra rokoko, kolonial eksotisk, antikken, gotisk og blev til sidst en symbiose af de victorianske og georgiske stilarter, som vi kender dem i dag..

Aristokratiet i den engelske stil

Aristokratiet i den engelske stil

Alsidigheden i stilen har positive og negative sider: der er en fin grænse, når et intellektuelt sofistikeret projekt i nogle huse bliver til, hvad briterne selv kalder “anti-design”, når det kommer til national indretning. Så hvad er hovedstrøgene i denne mest intelligente, statelige stil?

I modsætning til de fleste andre dekorationsstile inkluderer England -stilen:

 • mange forskellige farver;
 • teksturer;
 • dekorative mønstre;
 • indeholder behagelig;
 • enkle designkoncepter.

Intelligent og værdig stil

Intelligent og værdig stil

Et sådant interiør giver dig mulighed for at opnå et hyggeligt, gæstfrit og behageligt helhedsudseende i næsten ethvert hjem..

Det kan bruges til at skabe et afslappet eller formelt interiør i hjemmet, afhængigt af ejerens behov, men resultatet påvirker ikke dets funktionalitet og raffinement.. Møblerne i klassisk engelsk stil bringer en afslappet atmosfære.

Konservatisme, styrke og kvalitet

Konservatisme, styrke og kvalitet

Dens hovedtræk er:

 • array træ som hovedmateriale til dekoration;
 • kombination af møbler i forskellige polstringer;
 • stukstøbning, vægstøbning, antikke søjler;
 • farver omfatter hele spektret Brun, samt vin, lilla, hindbær, mørke grønne, karmin, terracotta, oliven, men uden et lyst kontrastspil;
 • dekorationer er inspireret af blomster som f.eks. rose, lilla, jasminblomster;
 • gammeldags og ædel, den indeholder en masse traditionel møbel: bløde lænestole, ottomaner, bænke, sofa, skænk, konsol, toiletbord, stativ, kommode;
 • symmetri, for det meste lige linjer;
 • tæpper med orientalske mønstre;
 • indbyggede boghandlere hylder, skabe, nødvendigvis lavet af træ;
 • geometrisk mønster, blomsterornament, skotsk bur på tekstiler, møbeldekoration med udskårne elementer;
 • blomster tapet, polstring med blomstermønstre;
 • Hus i engelsk stil – dette er nødvendigvis et hus med ildsted.

Indeholder en masse traditionelle møbler

Indeholder en masse traditionelle møbler

Urban lejlighed i engelsk stil – det er naturlige greener, ædle rubinrøde nuancer, bløde fersken, lyseblå toner, cremet hvid og gul nuancer. Det vil blive fyldt med dyre møbler i høj kvalitet, antikt tilbehør, kunstværker. Denne stil repræsenterer luksus og rigdom..

Stue

Stue skal nødvendigvis være med en pejs, det være sig en klassisk udskåret ramme med en ildsted eller dens ironiske efterligning. Typisk for en stue i stil med England vil også se ud:

 • kandelabre;
 • sconce;
 • bordplade holde øje;
 • antikviteter;
 • små skulpturer, porcelænsfigurer.

Typisk styling

Typisk styling

Porcelænssættet og sølvtilbehøret bliver smykkerne, der vil definere den britiske livsstil. Friske blomster er en anden accent med skønheden i engelske marker og haver i dit interiør.

RådBrug også til dette formål billeder af eksotiske planter og blomster, tropiske planter i krukker.

Brug eksotiske potteblomster

Brug eksotiske potteblomster

Møbel

Reoler, indbyggede hylder er et must-have i stuen, hvis du ikke har et separat bibliotek. Sammen med træmøbler vil bogopbevaringen understrege den aristokratiske atmosfære.

Møbler i engelsk stil har følgende genkendelige funktioner:

 • stol med “ører”: et bredt sæde, lave armlæn, en høj ryg med omvendte fremspring i armlænene (de såkaldte “ører” eller “vinger”);
 • Chippendale Stole: interiørstil fra 1750–1780’erne med smukke udskårne trædetaljer til smukke, dyre og moderne rum i vintage-stil. Chippendales designs er påvirket af kinesiske, gotiske, georgiske stilarter. Rokoko tilføjede åbne udskårne ryg til den;
 • Chesterfield-sofa med karakteristisk polstring i vognstil;
 • lænestole i engelsk stil (bred, med høj ryg);
 • lav bred sofa med lave udskårne ben, buede armlæn.

Karakteristisk lave og brede sofaer

Karakteristisk lave og brede sofaer

Opbevaringsmøbler, kommoder, konsolborde bør udelukkende være fremstillet af træ, helst røde, mørke sorter, med henblik på aldre. Det er bedre at tage brugte møbler med skrammer og brugsspor “fra hænderne”, selv faldefærdige. Men forfalskninger af plastspånplader eller krydsfiner er strengt udelukket..

Dekorer din pejs med stearinlys, familie porcelæn og sølvartikler. Placer et bordur med udskæringer eller indlagt dekorationer i fokusområdet.

Pejs med stearinlys

Pejs med stearinlys

RådHent dekorativt puder til lænestole, sofaer, sofaer som supplement til den smukke trætekstur og elegante polstring.

Stoffer

Udsøgte stoffer definerer indretningen, da de er omfangsrige, der er mange af dem. Til afdækning af vinduer bruges et tæt tekstureret stof ved brug af lambrequins. Snore, kvaster, frynser på gardiner, blomsterpynt, broderede puder tilføjer diskret charme til dit hjem. At være opmærksom valg af farve og tekstur. Naturlige farveskemaer giver blød komfort selv til et formelt hjemmeprojekt.

Raffinerede stoffer og teksturer

Raffinerede stoffer og teksturer

Tapet

Pasta tapet – Dette er den vigtigste måde at dekorere vægge på. Mønstre af William Maurice eller landskabsmalerier og vægmalerier på væggene med støbning bruges. Vægdekorationer er også gobeliner, som ofte bruges i britisk stil.. Nogle gange er væggene beklædt nedenunder med træpaneler.

Tapet er den vigtigste måde at dekorere vægge på.

Tapet er den vigtigste måde at dekorere vægge på.

RådBrug en blanding af blomstermønstre og vandrette striber på væggene for at opnå en karakteristisk britisk karakter. Traditionel vægdekoration omfatter også portrætter og stilleben malerier. Hovedbetingelsen for vægindretning er streng overholdelse af symmetri..

Soveværelse i engelsk land

Det er godt, hvis din soveværelse vil være i stil med engelsk Land – denne indretning er lettere, mindre prætentiøs, men indeholder samtidig alle hovedtrækkene i den klassiske britiske indretning. Rummets farve og indretningen i dette tilfælde skal formidle naturlig skønhed, enkelheden i en behagelig, stressfri livsstil..

Den engelske lands naturlige skønhed

Den engelske lands naturlige skønhed

Naturlige stoffer i behagelige pastelfarver, hvide hørgardiner, duge, sammensætninger af friske blomster, funktionelle boligdekorationer er typiske for typiske landhuse i victoriansk stil – legemliggørelsen af ​​engelske traditioner.

RådVælg farver forbundet med naturen, møbler af massivt mørkt træ, polstring i lyse farver til rummet..

Dejlig kontrast

Dejlig kontrast

Et spektrum fra lyseblå, grøn indtil cremet-hvide, nuancer af pink, blød gul, creme toner. Blomstermønstre og motiver fungerer som centrale dekorative mønstre her.. Mindst tre eller fire forskellige farver og kombinationer af farver kan bruges til at skabe en interessant, smuk klassisk engelsk stil..

Broderi, perler, dyner, gobeliner, håndlavet indretningstilbehør kombineret med antikke møbler – en måde at forbedre indretningen af ​​soveværelset, fremhæve den naturlige skønhed. Hovedtrenden med smykker er at afspejle kærligheden til naturen, understrege komfort og ynde.

Brug en masse farver til at kombinere

Brug en masse farver til at kombinere

Kolonial britisk stil

Den britiske stil findes i flere varianter. Hvis landet er mere passende til soveværelser, så er kolonialt følge også velegnet til en gang, stue eller hal..

Britisk kolonistil kan spores tilbage til slutningen af ​​1800 -tallet, hvor det britiske imperium aktivt koloniserede den nye verden.. Kolonister bestilte møbler fra lokale håndværkere i henhold til deres design. Møblerne var lavet af lokale hårdttræsmaterialer – mørke eller røde.

Karakteristisk højt til loftet

Karakteristisk højt til loftet

Håndværkere tilføjede deres egne motiver, såsom ananas- og palmemønstre.. Alt dette har dannet en særlig stil, der består af en fusion af britiske, asiatiske, afrikanske og indiske smag. I indretning kaldes det kolonial.

Det er kendetegnet ved højt til loftet, tropiske motiver og lyse farver, der er valgt for at skabe en kølig og luftig atmosfære i varme klimaer. Botanik var populær i det victorianske England, som også absorberede kolonial indretning.

Mørke træmøbler brugt

Mørke træmøbler brugt

Det bliver interessant for dig:

Moderne italiensk stil (230+ fotos): Opdateret udødelig luksus (køkken, stue, soveværelse design)

Lejligheddesign i japansk stil: Dit hjems ro. 220+ (Foto) Interiør i forskellige rum (køkken, stue, badeværelse)

Beherset elegance i amerikansk stil: Valg af design til en lejlighed (stue, soveværelse, køkken)

Art Deco i interiøret: 195+ (Foto) designs i stuen, køkkenet, soveværelset. Møbler, der vil ændre dit liv

Moderne stil i det indre af lejligheden (185+ fotos) – Luksuriøs enkelhed i sofistikeret design

Tilpasning af britisk kolonistil til dit hjem

RådMal væggene med en lys maling, måske creme eller lysegul, og kig efter mørke møbler til korridor eller rummet du pynter. Du skal også bruge mange lette stoffer, herunder linned og bomuld til dit gardin. Tilføj tæpper til træ gulve og brug masser af stearinlys om aftenen til at skabe stemningen.

Prøv at tilføje raffinement med dine egne hænder

Prøv at tilføje raffinement med dine egne hænder

Til sidste hånd skal du vælge gamle rejserelikventer som gamle kort og læderkufferter med mærker og stempler. Hvis du ikke har råd til at købe antikviteter, eller ikke har fundet noget autentisk, kan du tage kunstigt gamle ting.. For eksempel solgte Ikea engang en dekorativ pude med et mønster i form af et gammelt kort.

Døre i engelsk stil

Hvis det koloniale tema kan spores i hele huset, så er den korrekte indgang en dør – en forudsætning for design. De fleste kolonialister boede i bungalows, så verandaen eller veranda er blevet et centralt element i deres hjem.

Engelsk stil lejlighed - Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse) Kontor i huset Engelsk stil lejlighed - Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse) Moderat elegance i køkkenet Engelsk stil lejlighed - Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse) Harmonisk kombination i interiøret

Engelsk stil lejlighed - Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse) Rigdom og tilbageholdenhed

Kolonial stil indeholder enkle linjer og korrekte proportioner, lægger stor vægt på håndværk. Kendetegnet ved symmetri og balance, formelt overfladedesign og ornamentik med særlig opmærksomhed på døre og vinduer. Dekorative træk omfatter træbeklædning og hvide træsøjler.

En sådan dør kan genkendes ved en vandret opdeling, som gør det muligt at åbne den øverste halvdel af døren, mens den nederste halvdel forbliver lukket. Denne funktion blev designet med det formål at holde dyr ude af huset på gårde og lader for at lade lys komme ind. Selvom sådanne døre var populære i det 17. århundrede, Hollandske kolonister bragte denne idé med sig til den nye verden, og det blev et definerende punkt i den hollandske kolonistil.

Klassisk version af døre

Klassisk version af døre

Hvordan ser indvendige døre ud??

Hovedtrækkene ved indvendige døre er symmetriske former og dekorativ støbning, men der er en række yderligere egenskaber, der hjælper med korrekt design. Her er de:

 • præget paneler. De fås i forskellige former og størrelser, fem paneler er almindelige med tre vandrette og to lodrette retninger. Ofte bruges 1, 2, 4, 6 eller flere vandrette og lodrette paneler til indvendige døre. Et design kan indeholde op til ti små paneler. Jo flere paneler, jo mere traditionel ser døren ud;
 • mørke hårde træsorter. Tidlig arkitektur brugte mørkere farver, primært jordfarver. Det omfattede også hårde sorter som valnød, kirsebær og mahogni. Der er indvendige døre, der ikke passer til denne traditionelle stil. De findes i meget lysere farver – det er konsekvenserne af renæssancens indflydelse;
 • vindue. Mange døre i engelsk stil har vinduer. De fås i forskellige former og størrelser og kan indeholde flere små vinduer. Vælg bare den stil, du bedst kan lide med det rigtige antal vinduer, og det vil se godt ud med andre indretningselementer..

Mulighed med vinduer

Mulighed med vinduer

Kort sagt kan døre give et rum, der rører ved, der bliver hovedelementet i hele designet..

Køkken

Kun naturlige materialer af høj kvalitet kan bruges i køkkenet:

Der er ikke plads til billige efterligninger. Trævarer foretrækkes hele vejen igennem. Gulve, paneler, døre, skabe osv. Skal være af fint træ.

Der må kun bruges naturlige materialer

Der må kun bruges naturlige materialer

Den georgiske æra introducerede beskedne bløde interiører med antik storhed, symmetri, strenge linjer og former. Den victorianske periode er mindre streng. Paletten og indretningen er rigere i den, og skabene er mere elegante.

Britiske køkkener er mangefacetterede, de har absorberet både de århundredgamle britiske traditioner og deres koloniers kulturarv. Men på trods af denne eklekticisme kan den nævnte tilgang til design ikke forestilles uden klassisk elegance, symmetri, mådehold, renhed af linje og form.. Enhver prangende og lys idé er tabu..

Intet lyst og prangende

Intet lyst og prangende

Køkkenskabe

Selvom farverne varierer, accepteres kun dæmpede toner. Jeg må sige nej til overdreven lysstyrke og kontrast. En anden mulighed er pastelfarver og dybe toner af grønt, mørkt rødt og sennep.. De vigtigste mønstre er striber, plaid, blomster og heraldiske motiver. Designere fremhæver overflod af rigt teksturerede stoffer.

To ideer til køkkener

Der er to typer britiske køkkener – klassiske og rustikke. Klassisk streng, lakonisk og sofistikeret.

Interiør med grønne møbler

Interiør med grønne møbler

Britiske landekøkkener er hyggelige, hjemmelignede, mindre systematiske. Men samtidig er han stadig solid, pålidelig og respektabel..

Layout

Det indre af køkkenet er baseret på principperne for symmetri og funktionel zonering. Centrum af rummet er normalt besat af en stor bord, rund eller oval. Det kan bruges til madlavning (især hvis du installerer en ophængning hylde over det). Resten af ​​møblerne, komfuret, ovnen eller anden passende enhed er indbygget i væggene.

Klar og glat form på køkkensættet

Klar og glat form på køkkensættet

Selvfølgelig skal der være masser af plads til at implementere denne designidee. Og det er næsten umuligt at skabe et ægte britisk interiør i et lille rum.. Den eneste vej ud er at kombinere to værelser, hvilket gør et køkken-spisestue eller en køkken-stue, men overvej dit layout før det..

Situation

RådDet er vigtigt at bevare træets naturlige struktur. Ved farvning bør præference gives til naturlige nuancer..

Vedligeholdelse af træets naturlige struktur

Vedligeholdelse af træets naturlige struktur

Håndvask rustfrit stål er simpelthen uacceptabelt. Du bør vælge massive faux sten eller keramiske dræn. Hvad angår prisen, er garderober i engelsk stil traditionelt klassificeret som premium..

Hårde hvidevarer

Brugen af ​​noget moderne er uacceptabelt, alle innovative enheder i dette århundrede skal placeres for ikke at være iøjnefaldende.

Strenge stilpragt

Strenge stilpragt

Køleskab og andre massive køkkenmaskiner kan gemmes bag træfacader. Små enheder kan placeres i skabe og skuffer. En anden interessant vej ud er at købe specielt udstyr fremstillet i vintage stil..

Efterbehandling

Udsmykningen af ​​det traditionelle engelske køkken minder lidt om udsmykningen af ​​stuen. Keramisk fliser med mønstre kan kun anvendes nær håndvaske eller ovne, mens den anden overflade er dækket med tapetimiterende tekstiler i traditionelle farver eller træpaneler.

Indvendige tæpper er ikke typiske

Indvendige tæpper er ikke typiske

Køkkengulvet kan enten være træ (planker eller laminat) eller flisebelagt. Det tilrådes at arrangere geometriske mønstre under fødderne. Det kan for eksempel være en sort og hvid skakbrætflise. Tæppe på gulvet er typisk for britisk tradition.

Loft det er ønskeligt at afslutte gips og male den med lys maling. Hvis det ønskes, kan det dekoreres med specielle træbjælker. Selvfølgelig er køkkendesign i engelsk stil dyrt, men resultatet vil glæde dig.

Glem ikke god belysning

Glem ikke god belysning

Køkkenbelysning skal være traditionel, uden trendy spotlights. Tænk på den klassiske massive krystal lysekrone, flere lamper placeret i forskellige områder og en stående armatur til lokalt blødt lys.

Little Old World: studieindretning

Små rum bruger teksturerede vægge til at forbedre rummets æstetik og kunstigt ældede finish, der står i kontrast til de polerede og reflekterende overflader, der ofte bruges i moderne indretning..

Dybe, rige og kongelige toner dominerer stadig. Hvis der bruges lyse nuancer, er de altid dæmpet. Meget dristige eller neonfarver vil aldrig være en del af denne indretning. Brug burgunder, marineblå, grøn, okker og creme.

Brug af dæmpede toner

Brug af dæmpede toner

Der bruges store blomstermønstre eller striber, små tryk bruges ofte i kombination med tunge, komplekse teksturer. Indvendige accenter og omdrejningspunkter er vævede gobeliner, rækværk i smedejern og keramiske elementer.

Hvad gør britisk indretning speciel?

Interiøret af højeste kvalitet har en unik karakterfølelse. De har en historie og en rig personlighed.. Britisk design raffinement er forankret i en stolt arkitektonisk historie, fra det store neoklassiske engelske landsted og georgiansk rækkehus til bondegård og landstedstil. Samtidig så britiske designere også med stor glæde på fremtiden og hentede inspiration fra rejser..

Engelsk stil lejlighed - Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse) Engelsk stil lejlighed - Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse) Engelsk stil lejlighed - Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse)

Engelsk stil lejlighed - Interiør nøglerør. Vi tilpasser os selv (stue, soveværelse, køkken, badeværelse)

VIDEO: Funktioner i den engelske stil

konklusioner

Det afgørende træk er evnen til at holde mange forskellige elementer i en enkelt vision.. Hans ultimative mål er ægte individualitet.. Det er denne følelse af individualitet og forståelse af det unikke, der er med til at udvikle britisk design. Vi er alle blevet mere uddannede i de seneste år og mere krævende i forhold til at skabe noget specifikt for os, vores behov og ønsker. Således er Storbritanniens stil valget af modne naturer.