Designmuligheder for værelser i lejligheden (+150 Foto). TOP-12 tendenser og TOP-4 anti-trend

Designmuligheder for værelser i en lejlighed

For at forstå hvilke designmuligheder for værelser i en lejlighed og nuancer, der er mere relevante, studerede jeg billederne af brugerne og lærte også af branchens eksperter om de tendenser, de elsker, og hvad der venter os i den næste sæson – hvilke tendenser der vil forblive, og hvilke vil gå væk. Glem naturligvis ikke at vælge, hvad du elsker, uanset relevans og truslen om at være ude af mode. Men efterhånden som årstiderne skifter, kan det være interessant at foretage nogle ændringer i dit hjem. Nedenfor har jeg samlet et udvalg af tips om det kommende års tendenser, falmende trends og naturligvis designertip til indretning af lokaler..

TOP-12 tendenser i 2019-2020

Årstiderne erstattes af hinanden, og med det ændrer vores humør og smag sig. I disse perioder er det især akut at bekymre sig om, hvor passende de sædvanlige nips ser ud, og om tiden er inde til at ændre væggenes farve. I smerte af at vælge et nyt look til min rede, henvendte jeg mig til førende designere og undersøgte deres kollektioner og tilgang. Nedenfor ser du konklusioner, der hjælper dig med at holde trenden..

Mørkegrøn

Lad bladene falde udenfor, men indeni får vi et evigt forår – trenden er især relevant for køkkenskabe kombineret med rigt naturligt træ og læder, vægt på messing og creme skygge – hyggelig farve, der er perfekt til efterår og vinter.

Mørkegrøn farve i det indre af køkkenet

Mørkegrøn farve i det indre af køkkenet

Steder til stille tilbagetog

Kender du følelsen af ​​at blive overvældet af digitale enheder? Så er denne trend noget for dig. Folk skaber massivt hyggelige, mere intime steder i deres hjem som teknologifrie fristeder..

Det mest oplagte sted for sådan en rejse er naturligvis soveværelse. Omgiv dit soveplads med markiser eller blondegardiner, der hænger fra dekorative træbjælker. Tag en behagelig stol ind i et hjørne for at læse dine yndlingsbøger, eller hæng en hængekøje indeni med et lag bløde tæpper.

Hyggelig lænestol og tæppe til et afslappende ophold

Hyggelig lænestol og tæppe til et afslappende ophold

Fløjl

Hvad kunne være mere beroligende end fløjl? Stoffet ser luksuriøst og indbydende ud om efteråret og vinteren, samt når det kombineres med ru naturlige teksturer (hvad med fauxlagret træ og kurve?).

Med slanke metaller og keramik tilføjer det visuel interesse og taktil hygge til et værelse. Hvis du ikke tør gaffel ud for elegant lænestol med fløjlsbetræk, så smid fløjlshynder i stedet for en udtryksfuld fløjlsstemning.

Fløjlsofaer til kongelig reception

Fløjlsofaer til kongelig reception

Flettet tekstur

Undervurder ikke udtrykkelighed af vævede tekstiler og accenter, de bringer til et værelse, især i de koldere måneder. Hæng flade fokuskurve på væggen, placer planter i fletstande, eller skift dit lys ud med en hængende flettet gulvlampe.

Igen skal du kombinere den ru tekstur med blødt fløjl eller håndstrikket uld og smide disse accenter på glat metalbord, spejle og keramiske dele.

Øko -stil med flettet skygge

Øko -stil med flettet skygge

Pulveriseret

Pink er farven i en million. Han er tilbage og bedre end nogensinde. Indretningen, der er inspireret af Provence -stil og decoupage -roser, er på toppen af ​​sin popularitet. Og hjemlige accenter i forskellige nuancer af pulver vil vise dig, at denne varme og glædelige nuance vil vare i lang tid..

Designere kalder det “rødme” og bruger det til antikke retter, fløjls puder, malede plantepotter og andre små detaljer, der sætter tonen.

Pulveragtig nuance af fløjl på lænestolene

Pulveragtig nuance af fløjl på lænestolene

Dekorativ efterbehandling

Ønsker du at renovere dit interiør, men har et budget? Det er ikke værd at bruge en formue på at foretage nogle forbedringer. At øge tilgængeligheden af ​​mobile finish – fra flytbare tapeter til gulvklistermærker – kan bringe dit indretning et godt liv, uanset om det er fliser på badeværelset eller et børneværelse..

Du kan vælge klistermærker med Ali Express eller lav håndværk med dine egne hænder af improviserede midler til at skabe den stemning, du har brug for – og det vil se passende ud.

Du kan lave blomstermotiver, papirs sommerfugle eller kunstigt skabe en trætekstur – alt afhænger af din fantasi. Der er mange måder nu at lave enkel og billig indretning til at forbedre værelser i en lejlighed..

Mærkatet fremhæver arbejdsområdet.

Mærkatet fremhæver arbejdsområdet.

Messing

Messing har erstattet kobber og overtager bunden i indretning, især når det er indbygget i møbler..

Messing i møbeldekoration

Messing i møbeldekoration

Quilts

Tilbagevenden til de gamle og hyggelige klassikere kan appellere til kendere af komfort og dem, der ikke ønsker at skille sig af med deres yndlings ting..

I den nye sæson vil dyner især blive værdsat, samt alle slags hyggelige og bløde sengetæpper, der tilfældigt vil blive kastet over sengen, som om de lokker dig til at vikle dig ind i dem. Designere tilbyder et hyggeligt hjemmevalg af håndlavet dyne i traditionel eller moderne stil.

Lys quilt over sengen for komfort

Lys quilt over sengen for komfort

Mørk maling

Glem det hvide og grå landsted! Et dramatisk strejf af farve vil være relevant i denne sæson. Designere annoncerede alle hyggelige nuancer af sort som hovedfarve for 2019-2020.

Nuancer af sort årets trendfarve

Nuancer af sort årets trendfarve

For dem, der ikke er klar til helt at skifte til den mørke side, er der en anden dyb farve, der også vender tilbage – denne nuance af chokoladebrun, som den bedste måde at bringe lidt luksus til indretningen. Designere anbefaler, at man bytter lyse puder til denne rige nuance og spreder dem afslappet rundt i lokalerne..

Brun-chokolade farve i det indre af rummet

Brun-chokolade farve i det indre af rummet

Usædvanligt sengetøj

Prøv noget mere spændende i denne sæson end hvide plader. I dag er helt andre mønstre relevante, der kan kombineres med hinanden – eksperimenter med monogrammer og monogrammer og vær ikke bange for at kombinere dem med andre mønstre.

Denne tendens tager fart og vil snart blive udbredt. Ud over sengetøj vil stilens udtryk være senge med blødt polstring ved sengegavlen, hvilket har en vigtig effekt..

Blød polstring ved sengens hoved

Blød polstring ved sengens hoved

Terracotta fliser

Terracotta fliser er tilbage, og hvis du spørger mig, vil jeg fortælle dig, at de aldrig er gået ud af trend. Tilføj klassisk keramik til din indretning for at tilføje varme og karakter til dit hjem.

Terracotta fliser i det indre af køkkenet

Terracotta fliser i det indre af køkkenet

Usædvanlige lofter

Alle har hørt om vigtigheden af ​​accenter på vægge, men hvad med et accentloft? Uanset om det er tekstureret tapet, prægede eller tinprægede skumloftfliser, træbjælker eller dristige farver, tilføjer tekstur til den meget glemte femte væg ofte..

Træbjælker på

Træbjælker på den “femte væg”

TOP-4 anti-trend i interiøret

Hvidt interiør

Indretningsarkitekter bevæger sig gradvist væk fra hvide og gråtoner og foretrækker i stigende grad varme, rige nuancer af brunt, sort, grønt og pulverformigt..

hvid

Hvidt “hospital” interiør fortyndes med kontrastgenstande

Dette betyder naturligvis ikke, at du hurtigst muligt skal fjerne bordplader i marmor – de er tidløse. Og et par marmorindslag her og der kan være dejligt. Men generelt går trenden med marmor gradvist væk. Vælg i stedet lidt jordiske materialer som træ, ler og metal med slidte overflader..

Ældet metal ser godt ud i lyst interiør

Ældet metal ser godt ud i lyst interiør

Hjem tilbehør i kobber

Ligesom marmor ser rosenguld og kobber ud til at have taget deres kurs. Gå ikke i panik: dine ægte messingarmaturer og håndvask i messing vil altid være i stil. Her taler vi om de alt for skinnende, klart falske hjemmeaccenter, der har oversvømmet markedet i de seneste år og begynder at se daterede ud. I stedet går tendensen nu mod klassisk alderen messing..

Læg ikke for meget vægt på messingtilbehør

Læg ikke for meget vægt på messingtilbehør

Møblersæt

I stedet for at købe et helt sæt, blander og matcher folk nu forskellige sæt for et unikt look. Der er også en tendens til at bevæge sig væk fra moderne møbler til stilen fra midten af ​​århundredet..

Møbelelementer fra middelalderstil

Møbelelementer fra middelalderstil

Kedeligt sengetøj

Skift til soveværelset i denne sæson, da vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen, så hvorfor ikke få noget interessant sengetøj? Dagene med hvide pudebetræk, lagner og tæpper hører fortiden til.

Sengelinned med et twist

Sengelinned med et twist

Løsninger til små rum

Jeg havde mange ideer i hovedet efter at have skrevet dette materiale, hvordan du kan omdanne dit soveværelse i en lejlighed, eller en gang eller et bad. Men hvad nu hvis du er uheldig med optagelserne, og du er tvunget til det kramme på et minimalt sted? At bo i en lejlighed med små værelser kan være en udfordring: hvordan gør du din begrænsede plads større? Prøv disse enkle ideer til boligindretning, der ikke stjæler værdifuld plads.

Ideer til visuelt at udvide rummet

Glem alt om matte sorte vægge i top, desværre er dette ikke en mulighed for en lille størrelse.

Bedre at bruge lyse farver på væggene og på gulvet. Bløde nuancer gør et trangt rum mere visuelt rummeligt.

Lette vægge til en lille lejlighed

Lette vægge til en lille lejlighed

1 Hæng spejlet

Placer et spejl foran et vindue, og det vil reflektere lys ind i rummet, hvilket gør rummet mere luftigt. Jo større spejl jo bedre.

Stort spejl overfor vinduet for et luftigt rum

Stort spejl overfor vinduet for et luftigt rum

2 Tilføj flere metalliske accenter

En flimrende lampe, et lysarmatur eller en anden genstand med en reflekterende metaloverflade vil have en lignende effekt som et spejl, der reflekterer lys og lysner rummet..

3Monter hængende hylder

De tilbyder rigelig opbevaringsplads, mens de ikke tynger interiøret eller skaber omfanget af overskabe eller reoler. Du kan endda skifte dine natborde ud til hængende hylder..

Hængende hylder til opbevaring af ting

Hængende hylder til opbevaring af ting

4 Visuelt forstør vinduerne

Denne effekt opnås ved hjælp af gardiner, hvis de ikke er installeret direkte over vinduerne, men under loftet – denne effekt gør visuelt vinduet højere. Det samme trick bruges til visuelt at øge bredden af ​​vinduet ved at hænge gardinerne et par centimeter bredere end sidepanelerne..

Loftsgardiner øger visuelt loftets højde

Loftsgardiner øger visuelt loftets højde

5 Match gardinens farve til væggene

Gardiner, der blander sig med væggene, skaber en solid linje, der får rummet til at se så meget større ud.

6Vælg kompakte møbler

Vælg møbler, der passer i et mindre rum – heldigvis er selv i dag selv traditionelle omfangsrige stole blevet erstattet af bløde klubstole, der er smallere i bredden, så du kan få det samme hyggelige udendørs look uden at spare plads.

Kompakte og nødvendige møbler til en lille lejlighed

Kompakte og nødvendige møbler til en lille lejlighed

7Vælg luftdele i stedet for fundamenter, hvor det er muligt

For eksempel, i stedet for et massivt træbord, skal du vælge et klart akrylbord eller et med en eksponeret metalbund..

8 Overvej opbevaring

En let måde at holde et lille rum fra rod er at vælge møbler med opbevaringsplads, f.eks. Et sofabord med en hylde nedenunder, en bænk med skraldespande nedenunder og en osmannisk med en aftagelig top og tom plads indeni..

9 Gør dine møbler mobile

Ved at købe møbler på hjul – eller selv udstyre det med hjul – kan du nemt omarrangere dele efter behov, det være sig en stol, et bord eller et køkkentøj.

Mobile og funktionelle møbler

Mobile og funktionelle møbler

10 Dekorer værelser med planter

Grønt gør selv det mindste rum friskere og lettere. Hvis du ikke har gulvplads, kan du prøve at hænge urtepotter.

Plant krukker rundt i rummet

Plant krukker rundt i rummet

11 Brug åbne kasser

Dette er en anden ny trend inden for interiørdesign, der er uundværlig for små rum. Hæng dine smykker på smukke kroge for at rydde værdifuld skuffeplads i dit soveværelse. Det samme gælder for køkkenet, når det er nødvendigt at rydde rummet for små dele..

12 Flyt møbler væk fra væggene

Selv et par centimeter mellem væggen og bagsiden af ​​sofaen kan gøre stuen mere åben..

Lodrette striber på tapetet for visuelt at øge loftets højde

Lodrette striber på tapetet for visuelt at øge loftets højde

13 Tilføj lodrette striber på vægge eller gardiner, der visuelt hæver loftet og gør rummet højere

Vær ikke bange for at blande materialer og teksturer, eksperimentere med taktile modsætninger – såsom groft og glat, koldt og varmt, hårdt og blødt.

Fyldning af indendørs hvide pletter og sorte huller

Hver lejlighed har de små områder, som vi har tendens til at ignorere og efterlader tomme. Især hvis du bor i et lille rum, vil du ikke gå glip af disse fem muligheder for at forbedre dit boligareal..

I hjørnerne af rummet

Selv i hjørnerne af rummet er det muligt at sætte nogle ekstra hylder. Hvis du er lejer og ikke ønsker at installere hjørnehylder, kan du overveje en hyldehylde i stige-stil.

Hængende reoler i form af en stige som et funktionelt dekorativt element

Hængende reoler i form af en stige som et funktionelt dekorativt element

Langs den smalle gang

Mange lejligheder har en lang, smal gang ved indgangen. Selvom dette rum kan være en udfordring for dekoration, er valg af emner, der efterligner den lange, smalle form på en korridor, nøglen til at skabe en dynamik. Langstrakte flade væghylder og lange tæpper (især værdsat med gnistre) er egnede.

Lang, lys dørmåtte på gangen

Lang, lys dørmåtte på gangen

På badeværelset

Det faktum, at dette rum ikke er synligt for dine gæster, betyder ikke, at du ikke bør omgå det og prøve at tilpasse det. Hæng fugtglade planter op og få en hylde, der kan monteres direkte på badekarret – brug den til dine foretrukne småting.

Brug fugtglade planter i dit badeværelse

Brug fugtglade planter i dit badeværelse

I vindueskarmen

Hvis dit vindue har selv de mindste udhæng, er det det perfekte sted at understøtte nogle solelskende planter og smukke nips, der sætter stemningen i rummet..

Smuk kugle i vindueskarmen for stemning

Smuk kugle i vindueskarmen for stemning

Du kan tilføje en hylde over døren eller hænge et kunstværk. Det er en let måde at henlede opmærksomheden på et uventet sted..

VIDEO: Valg af det smukkeste design til vores lejlighed