“Moderni tyyli” asuntojen sisätiloissa: modernista nykyaikaan

“Moderni tyyli” sisältää monia erilaisia ​​inkarnaatioita asuntojen sisätiloissa, mikä vaikeuttaa tunnistamista. Se viittaa uudistetun taiteen liikkeen heijastumiseen talojen sisätiloissa. Tutustu kaikkiin nykyaikaisen suunnittelun vivahteisiin yksityiskohtaisemmin myöhemmin artikkelissa..

Mikä on ero nykyaikaisen ja modernin välillä?

Nykyaikaisessa suunnittelussa näkyy useita keskeisiä ominaisuuksia ja suunnitteluteemoja., erityisesti kaksi suurta osaa erottuvat:

 • Moderni;
 • Nykyaikainen.

Heillä on puolestaan ​​omat suuntauksensa.. Nykyaika on tässä ja nyt. Hän ylpeilee kaikesta, mikä on nykyään merkityksellistä sisustusmaailmassa. Se kehittyy jatkuvasti: se leikkii perinteiden kanssa, omaksuu uusia ideoita, ottaa erilaisia ​​muotoja, jotka tulevat ja menevät joka kausi..

Vaikka Contemporary pysyy tässä ja nyt, Moderni elää menneisyydessä.

Näitä kahta suunnittelutermiä käytetään usein keskenään, mutta ne ovat täysin erilaisia ​​typografisia tyylejä, jotka molemmat kuuluvat “modernin” määritelmän piiriin. Katsotaanpa niiden alkuperää ja vertaa.

Nykyaika on tässä ja nyt

Nykyaika on tässä ja nyt

Moderni, saksalaisten Bauhausin ja skandinaavisen muotoilukoulujen luoma, korostaa yksinkertaisuutta ja toimivuutta. Ajan myötä siitä tuli:

 • Midcentury Modern (vuosisadan puolivälin tyyli);
 • postmodernismi.

Vuosisadan puolivälin tyyliä, toisin kuin postmodernismia, pidetään “modernina”. Hänestä tarkemmin alla.

Contemporary tuli suosituksi 1970 -luvulla, alun perin sekoitus tyylejä, ennen kuin siitä tuli tunnistettavissa yksinään. Hän lainasi useita elementtejä modernismista ja postmodernismista ja keräsi myös ideoita monilta muilta. tyylejä, kuten art deco, dekonstruktivismi, futurismi ja monet muut.

Moderni tyyli

Moderni tyyli

Niiden välillä on monia eroja:

 • moderni tila pyrkii noudattamaan selkeää tyylimuotoa, kun taas Contemporaryn sisätiloissa on monia muunnelmia;
 • modernia todellisessa muodossaan harvoin pidetään karkeana tai kylmänä, kun taas jotkut nykyaikaiset sisätilat juhlivat karkeaa luonnetta;
 • ensimmäisen tyylin koristeissa värit perustuvat luonnollisiin tai neutraaleihin, mutta toisessa tämä värivalikoima ulottuu ääripäästä toiseen;
 • ensimmäinen kovien viivojen kannattaja, toinen rakastaa mutkia, kaarevuutta.

On kuitenkin huomattavia yhtäläisyyksiä. Molemmat tyylit suosivat yksinkertaisia, sotkuisia tiloja, joissa on suorat, puhtaat viivat, ja taipumus olla luovia..

Modernin sisätiloissa on monia muunnelmia

Modernin sisätiloissa on monia muunnelmia

Yhtäläisyyksiä

Molemmat välttävät koristeellisia malleja tai raskaita elementtejä, vaikka viime aikoina Conteporari on alkanut rikkoa tätä sääntöä useammin. Molemmissa tyyleissä sohvat, tuolit, ottomaanien jalat ovat auki. Molemmilla on taipumus vetää heijastavia pintoja, kuten raaka -metallia, puuta, lasia.

“Vähemmän on enemmän” voi olla myös molempien tyylien motto. Jokainen heistä on pääsääntöisesti yksinkertainen, lakoninen, valitsee sileät linjat, muutaman luovan itsensä ilmaisun. Molemmat tyylit ovat rauhoittavia, neutraaleja, painottaen olennaisuutta..

Nyt kun tiedämme niiden välisen eron, on tarpeen tutkia tarkemmin kutakin tyyliä, jotta voimme navigoida modernissa suunnittelussa..

Moderni

Nykyaika ei koskaan muutu. Hän vangitsi tietyn aikakauden tyylin ja tunnelman – 1900 -luvun alkupuolelta, erityisesti 1920 -luvulta 1950 -luvulle. Tänä aikana syntyy uutta ajattelua, joka heijastuu ensin poliittisiin ideoihin ja sitten muotoiluun..

Mielenkiintoinen suunnitteluvaihtoehto olohuoneeseen

Mielenkiintoinen suunnitteluvaihtoehto olohuoneeseen

Vaikka se voi olla mitä tahansa Art Decoista Bauhausiin, Art Nouveaua pidetään sisustuksen helmenä.. Tässä on muutama muotoilun alalaji, jotka kuuluvat modernismin nimeen:

 • Futurismi;
 • Bauhaus;
 • Uusdadaismi;
 • Minimalismi;
 • Abstrakti ekspressionismi.

Vuosisadan puolivälin tyyli on “moderni” jugendtyylin sivuliike, melko monimutkainen sisustustyyli. Tämä esteettisyys tunnetaan keveydestään, avoimista konsepteistaan, puhtaista linjoistaan ​​ja minimaalisesta sisustuksestaan.. Vuosisadan puolivälin modernit korut ovat yksinkertaisuuden kauneus. Tämä sotkuinen tunnelma on erittäin tärkeä art nouveau -arkkitehtuurille, joten vuosisadan puolivälin kalusteet ovat tilan keskipiste. Me kaikki tiedämme tämän kuuluisan huonekalut, sen tunnetuimpia edustajia ovat kaikenlaiset Patchwork -tuolit Eamesiltä, ​​tyylin silmiinpistävimmistä edustajista.

Kauneutta yksinkertaisuudessa

Kauneutta yksinkertaisuudessa

Muita suunnitteluelementtejä, jotka määrittelevät vuosisadan puolivälin tilan, ovat:

Avoimet konseptisuunnitelmat. Viime vuosina olemme nähneet suurten avoimien konseptitilojen elpymisen, kaikki vuosisadan puolivälin ansiosta! Tämä tyyli on avoimen elämänkäsityksen esi -isä. Vähemmän seiniä luo tasaisemman virtauksen huoneesta toiseen. Se puolestaan ​​antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia leikkiä huonekalujen sijoittelulla, tekee talostasi visuaalisesti suuren. Vuosisadan puolivälin kodeissa on myös alasti lattiat, jotka sopivat hyvin yhteen ajatuksen kanssa avoimesta, ilmavasta elämästä.

Vahvat kulmat ja viivat. Tämä tyyli on ylpeä sen tyylikkäistä linjoista, geometrisista muodoista, puhtaista kulmista kaikessa modernista arkkitehtonisesta yksityiskohdasta vuosisadan puolivälistä huonekaluihin ja taideteoksiin. Epäsymmetria on myös tärkeä suunnittelun piirre..

Tyyli on tunnettu kevyydestään.

Tyyli on tunnettu kevyydestään.

Vähemmän huonekaluja. Tyhjät tilat voivat olla yhtä vaikuttavia kuin täytetyt tilat. Kun huonekaluja on vähemmän, vuosisadan puolivälin ajatus helpon elämän välittämisestä korostuu.

Valkoiset seinät: Vuosisadan puolivälin kodeissa käytetään valkoisia seiniä tuoreuden ylläpitämiseksi, luonteen lisäämiseksi ja arkkitehtonisten yksityiskohtien näyttämiseksi. Valkoiset seinät eivät ole vuodenaikojen ja trendien alaisia, joten koti näyttää aina trendikkäältä ja tuntuu modernilta. Kyse on yksinkertaisesta monimutkaisuudesta.

Luonnolliset materiaalit. Nykyaikaisessa suunnittelussa on aina ripaus luonnon elementtejä, jotka tekevät tilasta lämpimämmän ja nautinnollisemman. Tämä koskee puuta, nahkaa, villaa, pellavaa, kiillotettuja metalleja. Se oli myös ajanjakso, joka ulottui teollisuuteen ja valmistukseen, jolloin muovatut muovi- ja vaneriosat olivat suosittu valinta vuosisadan puolivälin kodeissa..

Suuret ikkunat päästävät runsaasti luonnonvaloa

Suuret ikkunat päästävät runsaasti luonnonvaloa

Monet ikkunat Se on yksi vuosisadan puolivälin tärkeimmistä suunnittelufilosofioista. Tämä on yhteys luontoon. Suurten ikkunoiden (ja paljon niitä) talon suunnittelu oli fiksu tapa tuntea olonsa sisätiloissa kuin ulkona. Puhumattakaan luonnonvalon runsaudesta.

Viime kädessä kaikki johtuu siitä, että moderni pyrkii vangitsemaan hetken ajassa, kun taas Contemporary tarkkailee nykyhetken suuntauksia..

Futurismin taidetta – minimalismia ja korkeaa tekniikkaa sisustussuunnittelussa

Futuristinen muotoilu on tapa nähdä tulevaisuus, sen suuntaukset osoittavat, miten se muuttuu ja kehittyy. Huonekalusuunnittelijat osoittavat sen seuraavasti:

 • mielenkiintoinen, kätevä;
 • turvallinen, toimiva;
 • moderni;
 • esteettisesti miellyttävillä huonekaluilla ja koristetarvikkeilla.

Futuristinen muotoilu on tapa nähdä tulevaisuus

Futuristinen muotoilu on tapa nähdä tulevaisuus

Hi-tech tyyli

Futurismin ja korkean teknologian taiteessa yhdistyvät tyyli, futurismi, minimalismi, taide. Tuloksena on ihastuttava estetiikka, jossa henkilö tuntuu hyvältä ja tilavalta. Se yhdistyy orgaanisesti XXI -luvun uuden tyyliin.

Hi-tech tyyli

Hi-tech tyyli

Pääperiaate, johon korkean teknologian laitteet perustuvat, on niiden laajat ominaisuudet. Älykkäät tekniset laitteet määrittelevät hyvän valinnan kriteerin. Futurismi taiteen kanssa toimii tässä yhtenä muodona, jossa idea liittyy estetiikkaan.

Huonekalut futurismin tyyliin ovat:

 • metallituolit;
 • sohvat;
 • tuolit nahkaverhoilulla;
 • pöydät metallista, muovista, lasista;
 • epätavallinen (usein pyöristetty) hyllyt ja kaapit;
 • sisäänrakennetut laitteet.

Futuristisia huonekaluja

Futuristisia huonekaluja

Futuristinen ympäristö määrittelee yhden vaikuttavimmista trendeistä kodin sisustuksessa ja kalusteissa luoden kauniin sisustuksen mukavaan elämään. Sen ovat luoneet ammattilaiset, joilla on erityinen yhdistelmä taiteellista lahjakkuutta, taitoja uusien ideoiden toteuttamiseen, käytännöllinen visio modernista sisustuksesta.. Näistä uusista nykyaikaisten huonekalukonseptien kehityksistä tulee tulevaisuudessa merkittäviä trendejä kodin sisustuksessa ja kalusteissa..

Materiaalit (muokkaa)

Usein käytetty:

 • betoni;
 • lasi;
 • metalli;
 • tiili;
 • muovi-.

Tyylikäs kylpyhuone

Tyylikäs kylpyhuone

Hän pitää myös teollisen tyylin elementtejä tervetulleina, mikä auttaa toiminnallisia yksityiskohtia piiloutumaan, mutta olemaan osa kuvaa. Putket, ilmakanavat, venttiiliosat, pyöreät ovi- ja ikkuna -aukot ovat tervetulleita.

Tapetti ja monet muut koristeelliset yksityiskohdat ovat kuitenkin epäsuosittuja tässä sisustuksessa. Huone, joka vastaa futuristista tyyliä, on suunniteltu kokonaan kylmillä väreillä. Paljaat seinät, joilla on voimakas halu, voidaan elvyttää hieman. Mutta taideteosten tulisi olla myös futurismin tyylisiä, esimerkiksi tämän tyylisiä valokuvia tai mustavalkoisia valokuvia.

Ajatus makuuhuoneen suunnittelusta

Ajatus makuuhuoneen suunnittelusta

Värimaailma on erittäin huomaamaton. Yleensä se rajoittuu valkoinen, harmaa, musta. Pinnoilla on tässä tärkeä rooli. Kirkas metalliväri on aina win-win.

Loppujen lopuksi kaikkien futurismin taiteen sääntöjen mukaisesti suunnitellun tilan on oltava avoin. Avoin ihmisille, heidän jokapäiväiselle elämälleen, avoin uudelle kehitykselle ja tekniikoille.

Yksinkertainen, puhdas, toimiva: moderni tyyli makuuhuoneiden sisätiloissa

Modernistinen liike omaksui käsitteen “Muoto seuraa toimintoa”, mikä tarkoittaa, että huonekalun tai tilan hyödyllisyys rakennuksessa on tärkeämpää kuin ulkonäkö. Tämä ei tarkoita, että jugend on ruma: se vain ei sisällä tarpeetonta sisustusta.. Puhtaat linjat huonekaluissa, runsaasti avointa tilaa huoneessa ovat tämän konseptin tärkeitä osia..

Vaaleissa, rauhallisissa väreissä

Vaaleissa, rauhallisissa väreissä

Perinteisesti värimaailma on neutraali: eri ruskean, kerman, taupeen, mustan, harmaan ja valkoisen sävyt ovat vallitsevia. Varhaiset Bauhaus -suunnittelijat käyttivät pieniä punaisia, keltaisia ​​tai sinisiä yksityiskohtia aksentteina. Tyylin kypsyessä neutraalit pysyivät pääpalettina, mutta kirkkaiden, iloisten aksenttivärien käyttö yleistyi..

Modern sisältää erityisesti luonnonmateriaaleja puu. Siitä huolimatta muovin, kromin käyttö on olennainen osa kuvaa, joka lisää väriä, kiiltoa ja korostaa kaikkia tyylille tyypillisiä massatuotantomuotoja..

Käytä puhtaita linjoja, kun valitset huonekaluja

Käytä puhtaita linjoja, kun valitset huonekaluja

Käytävä

Nykyaikaiset käytävät ovat yleensä minimalistisia. Ne ovat puhtaita ja yksinkertaisia, ja niissä on harkittu tila -arkkitehtuuri. Jos sinun käytävä kapea tai pieni, sinun on tehtävä siitä visuaalisesti suurempi eri tekniikoilla, älä pakota huonekaluja. Lisätä pieni pöytä tai hylly pienille tavaroille, laita tuoli. Kaikki huonekalut on joko piilotettava tai siirrettävä toiseen huoneeseen..

NeuvojaYritä tehdä seinät heijastavasta materiaalista peittämättä niitä maalauksilla ja asettamalla kulmiin upotettu valaistus laajentaaksesi tilaa visuaalisesti. Käytä vaaleita värejä käytävään.

Nykyaikaiset käytävät ovat minimalistisia

Nykyaikaiset käytävät ovat minimalistisia

Suosikkikorostuspaikat jugendtyylisessä käytävässä – punaiset Bauhaus -tuolit. Käytä oikeita viivoja ja symmetriaa pienen tilan harmonisoimiseksi.

Yksiö

Puhdas ja koristamaton moderni huoneisto sisältää monia luonnonmateriaaleja, kuten puuta, nahkaa, tiikkiä ja pellavaa. Huonekalujen osalta ne ovat edelleen standardi:

 • vaneri;
 • muovi;
 • kiillotettua metallia.

Vuosisadan puolivälin moderni ilmava tunnelma on edelleen raivoa. Siksi suurin osa varusteista on visuaalisesti nostettu maasta ja järjestetty siten, että tila näyttää avoimelta ja laajentavalta. Retro-puna-oranssi aksentti värit ovat myös läsnä, tuovat iloa, ja geometriset kuviot ovat aina sopivia..

Studio -huoneisto, jossa on luonnonkukkia

Studio -huoneisto, jossa on luonnonkukkia

Väri

Huolimatta minimalismin painottamisesta modernit tilat eivät yleensä ole kylmiä tai himmeitä.. Ne ovat täynnä monia lämpimiä, luonnollisia neutraaleja. Toisaalta nykyaikaisissa tiloissa voi olla rohkea säästö: niissä voi olla yksivärinen mustavalkoinen spektri tai erilainen rohkea väri..

Nykyaikainen

Tämä tyyli johtuu modernisuudesta, mutta Contemporary -teeman käyttäminen ei tarkoita, että sinun on noudatettava kaikkia sääntöjä. Hän voi olla yhtä yksilöllinen kuin sinä. Jotkut pitävät puhtaista linjoista, paikallisvalaistuksesta, virtaviivaisista huonekaluista. Ja saatat olla taipuvainen syvempiin, rohkeampiin väreihin hienovaraisella valaistuksella, runsailla varusteilla ja verhoilluilla huonekaluilla..

Tyynyt huoneen kirkkaana elementtinä

Tyynyt huoneen kirkkaana elementtinä

Kaikki riippuu persoonallisuuskysymyksestä. Kiinnitä suunnittelijan huomio projektiin, jotta hänen persoonallisuutensa on yhdenmukainen sinun omasi kanssa tai että hän ohjaa pyyntöjäsi. Näin voit olla varma, että saat nykyaikaisen tyylin, joka säilyttää yksilöllisyytesi..

Tärkeimmät elementit

Suuren muotoilulehden päätoimittajan Eric Amosin mukaan Contemporaryille on ominaista puhtaat linjat ja sileät pinnat ilman monimutkaisia ​​yksityiskohtia..

“Tämä ei tarkoita sitä, että kotisi näyttäisi karkealta tai kylmältä, koska laatikkokalusteiden ja eksentrisen sisustuksen ajat ovat jo menneet. Uudistettu Contemporary on yhdistelmä mukavia, eläviä elementtejä, jotka luovat hienostuneen ja raikkaan ilmeen. “.

Käytä epätavallisia elementtejä

Käytä epätavallisia elementtejä

Suunnittelija kehottaa meitä ottamaan nämä elementit huomioon luodaksesi nykyaikaisen kodin:

 • Väri;
 • metalliset aksentit;
 • rakenne;
 • puun sävy;
 • valaistus.

Väri on avain

Nykyaikaisia ​​malleja yleensä kompensoivat neutraalit värit. Kun sisustat seiniäsi, sinun kannattaa valita ruskean, tummanharmaan, kerman tai puhtaan valkoisen sävyt.. Voit piristää huoneesi helposti muotoilemalla yhden korostusseinän, lisäämällä rohkean värisen sohvan ja valitsemalla pieniä mutta kirkkaita koristetarvikkeita, kuten:

Avain

Avain “moderniin muotoiluun” on yksinkertaisuus

NeuvojaVaro, että lisävarusteet eivät sotke tilaa, koska avain “moderniin muotoiluun” on yksinkertaisuus..

Metallinen aksentti

Metallit, kuten ruostumaton teräs, nikkeli ja kromi, ovat erittäin suosittuja “moderneissa malleissa”, koska ne tarjoavat kiiltävän viimeistelyn ja puhtaan ilmeen. Voit korostaa kotiasi helposti valitsemalla ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiölaitteet. Keittiöhanoille on monia sopivia metallipintoja.

Jos haluat korostaa olohuoneita, harkitse metallin käyttöä:

 • huonekalut;
 • lamput;
 • hyllyt;
 • taideteos.

Ruostumaton teräs, nikkeli ja kromi ovat suosittuja tässä mallissa

Ruostumaton teräs, nikkeli ja kromi ovat suosittuja tässä mallissa

Kaikki tekstuurista

Jos haluatVoit lisätä tekstuuria ja luoda luonnollisemman ja kodikkaamman ilmapiirin käyttämällä seuraavia kankaita:

 • silkki;
 • hieno sametti;
 • liinavaatteet;
 • villa-.

Aksentteja, kuten kangasta ikkunoissa, verhoiluissa, tyynyissä, matoissa ja liinavaatteissa tapetti – loistava tapa korvata puhtaat, tasoitetut metalliset aksenttiviivat. Vältä monimutkaisia ​​kuvioita, kun valitset kankaita, koska ne vääristävät puhdasta “nykyaikaista ulkoasua”, jota yrität saavuttaa..

Se on mielenkiintoista sinulle:

Loft-tyylisen huoneiston sisustus: 215+ Suunnittelukuvia rajoittamattomasta tilasta itsensä ilmaisemiseen

Skandinaavista tyyliä: 240+ valokuvaa lakonismista ja hillitsemisestä suunnittelussa. Mikä tekee tästä tyylistä sisätiloissa todellisen?

Korkean teknologian tyyli sisätiloissa (125+ kuvaa): Kaikki vivahteet, jotka on piilotettu huomaamattomalta ilmeeltä. Kauniita sisustussuunnitelmia

Provence -tyyli modernissa sisustuksessa: 335+ valokuvaa kauniista malleista romantikoille ja Ranskan ystäville (käytävällä / olohuoneessa / keittiössä)

Puiset sävyt

Puu pysyy aina muodissa

Puu pysyy aina muodissa

Rakenteiden puupinnat ovat yleensä hyvin vaaleita tai hyvin tummia. Voit helposti luoda ainutlaatuisia lattiamalleja, joissa on laaja valikoima laatuja, viimeistelyjä, malleja ja puutahroja. Ainoa raja on mielikuvitus ja budjetti.. Muita tapoja sisällyttää puu sisustukseen on käyttää:

 • suuret puiset kattilat;
 • hyllyt;
 • valokuvakehykset;
 • sivupöydät;
 • lattiavalaisimet.

Tehokas ”moderni muotoilu” vastaa aksentteja eikä sotke tilaa.

Valaistus

Valaisimesta voi tulla sisustus

Valaisimesta voi tulla sisustus

Valaistus on erittäin tärkeä “modernissa suunnittelussa”, koska se on tapa valaista huoneen muotoilu oikein. Saatavilla on monia valaistusvaihtoehtoja, jotka tarjoavat mielenkiintoisia, puhtaita linjoja. Suosittuja kalusteita ovat kiskovalaisimet, kattovalaisimet ja lattiavalaisimet.

Suunnitteluelementtejä

Koska tämä muotoilu muuttuu jatkuvasti, on vaikea määrittää tarkalleen, miltä sen pitäisi näyttää talossa. Kaikkien huonekalujen ei tietenkään tarvitse olla uusia. Nykyaikaiset elementit sisältyvät usein tähän tyyliin.. Nykyaikaista voidaan kutsua “tässä ja nyt” -tyyliksi: tällaisessa huoneistossa tai talossa on suuret ikkunat, se käyttää erilaisia ​​veistoksellisia muotoja ja yhdistää harmonisesti ulkoisen maiseman arkkitehtuuriin.

Metalli, kivi ja kirkas lasi ovat olennainen osa tyyliä. Ne voidaan upottaa:

Voit olla niin luova kuin mielikuvitus sallii.

Valaistus on ratkaiseva tekijä tyylissä

Valaistus on ratkaiseva tekijä tyylissä

Ikkunoiden peittämisessä tulee olla varovainen, koska päivänvalo on osa tyyliä. Kuitenkin, jos aiot käyttää ikkunakäsittelyjä, harkitse kuvioitujen kankaiden käyttöä neutraaleilla tai tavallisilla väreillä huoneen pehmentämiseksi ja lämmittämiseksi.. Yksinkertaista niitä välttääksesi mielialan häiritsemistä..

Valaistus on ratkaiseva tekijä tyylissä. Kalusteiden puhtaat, yksinkertaiset metallilinjat esittelevät huonekalujen, seinätaiteen tai muiden keräilyesineiden edut. Upotettu valaistus on aina suosittu vaihtoehto, ja se on suosittu myös nykyaikaisessa tyylissä..

Kodin paletti on usein hyvin herkkä, neutraaleilla tai kaksivärisillä väreillä. Kirkas korostusväri matolla, huonekalulla tai muulla lisälaitteella voi kuitenkin olla hyvä keskipiste..

NeuvojaLisää vain muutama kosketus suosikkiväristäsi täällä ja siellä, jotta pysyt linjassa samalla, kun sallit persoonallisuutesi loistaa..

Huonekalujen valinnan tulee myös olla yksinkertaista. Puhtaat ja kapeat linjat ovat nykyaikaisen muotoilun filosofian mukaisia. Huonekaluissa on yleensä hieman metallia tai puuta, joiden pinta on neutraali..

Olohuone

V olohuone Siellä on myös paljon tilaa näyttää henkilökohtainen tyylisi. Se koostuu yksinkertaisista linjoista, pienestä määrästä huonekaluja, modulaarisista sohvista, ainutlaatuisista lampuista, sohvapöydästä. On raikas ulkonäkö, toimiva ja kätevä laite. Kaikki on asetettu tarkoituksella, suunnittelutyylillä ja ainutlaatuisuudella.

Takka - mukavuuden elementti

Takka – mukavuuden elementti

Ideoita olohuoneeseen:

 • nykyaikaiselle tyylille on ominaista puhtaat linjat ja eklektiset elementit, jotka ovat luonnon innoittamia;
 • sekoita ja sovita tekstuurit, älä pelkää lisätä materiaaleja, jotka luovat epätavallisen tunnelman, esimerkiksi sekoita puuta metalliin, lasia kiviin tai tiileen;
 • se on eklektinen ja sisältää leikkisän suunnittelun. Tee alue suurella matolla, joka tarjoaa tekstuurin mielenkiintoisella tavalla;
 • Tämä malli tarjoaa usein sekoituksen kierrätysmateriaaleja ja puhtaita linjoja koko sisätiloissa;
 • kodin sulauttaminen maisemaan on tyypillinen lähestymistapa nykyaikaiseen muotoiluun. Ikkunat on suunniteltu yhdistämään sisustus ympäristöön, niiden tulee olla suuria ja avoimia;
 • valitse huonekalut, joissa on kauniisti kaarevat linjat tai epätavalliset muodot, käytä siistejä riippuvalaisimia.

Käytä runsaasti valkoista

Käytä runsaasti valkoista

NeuvojaKeskity neutraaleihin väreihin tuodaksesi sisustuksen esiin. Käytä runsaasti valkoista ja lisää vain muutama lisäkosketus. Käytä leveitä yksivärisiä raitoja korostamaan seinää.

Hiotut lattiat luovat haluamasi ilmeen. Käytä puisia, jos niitä on muissa huoneissa, lisää matto, joka vastaa huoneen muuta värimaailmaa.

Pienet eklektiset yksityiskohdat, kuten vaikuttavasti kehystetyt peilit, hopeiset sohvapöydät tai rohkeammat värit, ovat myös sopivia..

Pidä tarvikkeiden säilytys minimissä, jotta voit keskittyä huonekaluihin, kuten suuriin sohviin ja moderneihin tuoleihin. Varmista, että huoneessa oleva materiaali ja laatu ovat korkealaatuisia. Moderni olohuone on helppo päivittää, jos pidät kiinni neutraalista väripaletista yksinkertaisesti käyttämällä jokaisen vuodenajan lisävarusteita..

Hiotut lattiat luovat haluamasi ilmeen

Hiotut lattiat luovat haluamasi ilmeen

Mustavalkoiset seinät ja huonekalut sopivat hyvin tähän tyyliin, mutta sisältävät myös luonnollisia elementtejä, kuten kuusi, setri, kivi ja jopa korkki. Kestävyys ja elinvoimaisuus ovat äärimmäisen tärkeitä “modernille suunnittelulle”. Yleisilme on yhtenäinen, mutta mukava, tyylikäs ja tarkoituksellinen.

Makuuhuone

Vaikea suunnitella makuuhuone, joka olisi tyylikäs, toimiva ja rentouttava näyttämättä sieluttomalta mielenosoitukselta. Mutta yritämme. Jotta nykyaikainen makuuhuone ei tuntuisi kylmältä ja steriililtä, ​​sinun on valittava oikeat elementit, mukaan lukien kirkkaat värit, pehmeät tekstuurit ja lämpimät puukalusteet..

Nykyaikainen makuuhuone

Nykyaikainen makuuhuone

Koska tämä tyyli voi olla monessa muodossa ja se voi olla yksi monipuolisimmista ja joustavimmista, modernit sisustussuunnittelut eroavat toisistaan ​​hyvin paljon. On kuitenkin olemassa muutamia kohokohtia, ja minimalismi on yksi niistä..

Vaikka jokainen makuuhuone on hyvin yksilöllinen, neutraalit värit ovat yleisiä. Neutraaleilla on yleensä rauhoittava vaikutus hermostoon. Yhdistä helposti ja sekoita, näyttää hyvältä melkein kaikessa seinämaalista vuodevaatteisiin. Jotta neutraalista makuuhuoneesta tulisi mielenkiintoisempi, kiinnitä huomiota seuraaviin yksityiskohtiin:

 • lamput;
 • yöpöydät;
 • kehystetyt taideteokset;
 • matot.

Tyyli voi olla monessa muodossa

Tyyli voi olla monessa muodossa

Valkoinen sisustus on yleensä rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri, ja se on täydellinen valinta makuuhuoneeseen. Käytä taideteoksia tai esineitä, kuten sängynpääty, vuodevaatteet, tyynyt tai lamput rohkeisiin aksentteihin.

Kaasutakka

Nykyaikaiset takat muistuttavat enemmän maalauksia tai plasmanäyttöjä. Ne eivät välttämättä erotu seinästä tai olivat tilavia, mutta samalla ne muuttavat aina huoneen..

Tulisijat, joissa on suora tuuletuskaasu, eivät vaadi savupiippua, ja ne voidaan tuulettaa suoraan seinän tai katon läpi. Lineaariset tai muotokuvamallit ja erilaiset valaistusvaihtoehdot täydentävät sisätilojen nykyaikaista tyyliä.

VIDEO: Kauneimmat mallit modernissa tyylissä

päätelmät

Huipputekniikka hallitsee yhä enemmän jokapäiväistä elämäämme, ja siitä tulee välttämätöntä. He eivät kohdista muotia, mutta ottavat sen huomioon. Koska ne ovat alkuperäisiä ja ainutlaatuisia. Valitse sisustus mieleiseksesi ja nauti suunnittelusta.