210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous

Tiilitalot

Kauniit ja ajattomat tiilitalot ilmentävät kestävyyttä ja houkuttelevuutta ja tarjoavat kestäviä, vähän huoltoa vaativia julkisivuja. Tulet rakastumaan näihin valokuviin.

Esimerkkejä talojen julkisivuista

Tiilitalo kestää kaikkia sääolosuhteita

Tiilitalo kestää kaikkia sääolosuhteita

Houkuttelevan estetiikan lisäksi tiilet tarjoavat vähän huoltoa ja kestäviä ominaisuuksia. Sitä ei tarvitse maalata, käsitellä hometta tai ruostetta vastaan, eikä se haalistu. Tiili on myös erittäin palonkestävä. Jos lähellä oleva rakennus syttyy palamaan, tiilirakenteella on hyvin pieni tulipalon vaara lentävän kipinän vuoksi.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Julkisivumateriaalit kodin ulkoasuun

Tällainen talo ei vaadi erityistä huoltoa, kestävä ja houkutteleva

Tällainen talo ei vaadi erityistä huoltoa, kestävä ja houkutteleva

Houkuttelevuuden lisäksi tiiliseinä on suosittu valinta kestävyydestään. Normaaliolosuhteissa se palvelee rakennuksen koko käyttöikää; voit pestä sen tavallisella letkulla.. Tiili ei useimmiten ole rakennuksen rakenneosa, vaan ulkoverhous. Se levitetään portland -sementin seoksella tai kalkin, hiekan ja veden liuoksella.

Se on mielenkiintoista sinulle: 265+ talotyylivalokuvaa – Julkisivut, jotka muistetaan

Se on kestävä materiaali, joka kestää koko elämän

Se on kestävä materiaali, joka kestää koko elämän

Yleinen tiilijulkisivu

Sen avulla voit muokata kotiasi kuvioiden, kaarien, pylväiden ja jopa kukkaruukkujen avulla. Koska tiili on kolmiulotteinen tuote, toisin kuin monet sivuraidevaihtoehdot, se ilmaisee helpommin omistajan persoonallisuuden ja tyylin..

Se on mielenkiintoista sinulle: Kuinka valita etupaneelit maalaistalolle?

Kartano on koristeltu tiilipylväillä

Kartano on koristeltu tiilipylväillä

Maalattu tiili

Tiilirakenteen maalaaminen on ehdottomasti mahdollista asianmukaisella valmistuksella, maalilla ja levitysprosessilla. Lateksi-, portland -sementtimaalit toimivat parhaiten, mutta ne levitetään valitsemallesi maalille sopivalla pohjamaalilla. Älä päästä haihtumista pois, aiheuta pitkäaikaisia ​​vaurioita samoille maaleille:

 • alkydi;
 • öljy;
 • epoksi;
 • kumi.

Syväpunaiset maalatut seinät ja beige -pylväät näyttävät hienostuneilta

Syväpunaiset maalatut seinät ja beige -pylväät näyttävät hienostuneilta

Ennen kuin aloitat, varmista, että haluat todella maalata tiilen. Maalin poistaminen tiilimuurauksesta on vaikeaa, vaatii monimutkaisten tekniikoiden käyttöä, kuten ammattimaista hiekkapuhallusta, kemiallisten liuottimien käyttöä, pehmeää puhdistusta.

Kontrastivärinen tandem - punatiilinen ja valkoiseksi petsattu sauma

Kontrastivärinen tandem – punatiilinen ja valkoiseksi petsattu sauma

Energiatehokas tiilijulkisivu

Sen lämpöä säästävät ominaisuudet ovat olleet tiedossa vuosisatojen ajan. Lämmönsäästö on raskaan, tiheän materiaalin kyky varastoida lämpöä ja vapauttaa se sitten hitaasti.

Tiiliseinille on ominaista pitää sisätilat viileinä kesäkuukausina, kun auringon lämpö imeytyy hitaasti. Illalla ne ovat riittävän lämpimiä nostamaan huonelämpötilaa heti auringon laskiessa. Talvella tiiliseinät pitävät lämpöä sisältä, vähentävät lämmityskustannuksia.

Se on mielenkiintoista sinulle: Koristekipsi “Bark beetle”: Kodin seinäkoristeiden tekniikka

Pitää rakennuksen keskellä viileänä kesällä ja lämpimänä talvella

Pitää rakennuksen keskellä viileänä kesällä ja lämpimänä talvella

Luonnollinen kauneus

Tiili on luonnollinen rakennusmateriaali, joka on valmistettu saven ja veden seoksesta ja jota paistetaan, kunnes se on täysin kiinteytynyt. Koostumuksen luonnolliset ainesosat ovat peräisin eri lähteistä, jokainen savilaji viimeisissä lohkoissa tuottaa ainutlaatuisen värin. Koostumukseen voidaan lisätä luonnollisia elementtejä eri värien, tekstuurien ja viimeistelyjen luomiseksi – esimerkiksi kalkkikivi, hiekka.

Luonnollinen ja ympäristöystävällinen materiaali

Luonnollinen ja ympäristöystävällinen materiaali

Se on mielenkiintoista sinulle: Kaunis yksikerroksinen talo ullakolla (100+ valokuvaprojektia). Miksi se on tyylikäs ja halpa samaan aikaan??

Leikkiminen tekstuurilla

Maalaamattomien, mutta luonnollisesti erottuvien värien yhdistelmä luo visuaalista kiinnostusta tekstuurin hienovaraisten siirtymien kautta. Tiilipolku, jalkakäytävät ulos kivi, puiset vyöruusu sitovat paletin yhteen.

Koko sisäpihan ja julkisivun harmoninen sisustus yhdellä materiaalilla

Koko sisäpihan ja julkisivun harmoninen sisustus yhdellä materiaalilla

Vähän huoltoa vaativa julkisivu

Tiilivuoraus on yksi vanhimmista edelleen käytössä olevista rakennusmateriaaleista. Tärkein syy, miksi se on niin suosittu, on sen helppo huolto: sen muuraus ei vaadi ammattimaisia ​​laitteita, monimutkaista tietoa. Normaalioloissa tiilijulkisivu kestää koko elämän. Se ei tarvitse maalausta, ei mätää, ei muodostu, ei huonone tuholaisten vaikutuksesta.

Erinomainen suorituskyky ja korkea laatu

Erinomainen suorituskyky ja korkea laatu

Olemassa olevan julkisivun parantaminen

Se voidaan sijoittaa olemassa oleviin seiniin suoraan niiden pinnan päälle betoniperustuksella, joka on rakennettu asianmukaisesti kuivattuun maahan. Haihdutusreiät on asennettava suojaamaan kosteusvaurioilta. Tiilen tulee myös olla vähintään tuuman ilmatilaa itsensä ja vanhan sivuraiteen välillä..

NeuvojaKorroosionkestävien metalliankkureiden on ankkuroitava tiili olemassa olevan seinän nastoihin.

Liitokset muurauksen ja ovet ja ikkunat on suljettava silikonitiivisteellä. Seinien väliin voidaan lisätä myös eristettä seinän kokonaislämpöarvon lisäämiseksi.

Se on mielenkiintoista sinulle: Kauniita yksikerroksisia talomalleja, joissa on terassi (175+ kuvaa). Sivuston sijoittelun ominaisuudet

Laadukas äänieristys meluisassa kaupungissa

Laadukas äänieristys meluisassa kaupungissa

Valkottu tiili

Perusvalkoisuuden lisääminen tiilivuoraukseen voi luoda perinteisen englantilaisen mökin ilmeen. Kalkittu tiili on suhteellisen yksinkertainen tapa maalata levittämällä valkoista julkisivua ja pyyhkimällä osittain osia paljastamaan luonnolliset tiilet..

Tämä maalausmenetelmä luo vaikutelman ikään kuin se olisi ollut olemassa jo monta vuotta. Tiilivalkoinen on kalkin ja tavallisen ruokasuolan sekoitus.. Portland -sementin lisääminen valkoisuuteen antaa lisäsuojaa ja varmistaa, että viimeistely kestää sukupolvien ajan..

Se on mielenkiintoista sinulle: Kaksikerroksinen talo, jossa on autotalli – Ulkoasun ominaisuudet (180+ kuvaa)

Kalkittu englantilainen talo

Kalkittu englantilainen talo

Käsintehty tiili

Nykyään useimmat tiilet valmistetaan tehtaissa, mutta jotkut valmistetaan edelleen vanhanaikaisella tavalla – käsityön avulla puumuottiin kaadetusta hiekasta. Tämän menetelmän avulla voit saada ainutlaatuisia elementtejä, kun ei ole kahta täysin identtistä lohkoa..

Ainutlaatuisia elementtejä muurauksessa

Ainutlaatuisia elementtejä muurauksessa

Nämä vanhanaikaiset lohkot antavat kodille menneiden aikojen ilmeen. Tällä tavalla tehdyt tiilet ovat erittäin kestäviä ja sisältävät pieniä epätasaisuuksia. Ne pestään hiekalla värivaihteluiden saavuttamiseksi ja samettisen tekstuurin luomiseksi. Seinällä ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja sopivat komeaan kartanoon tai viihtyisään mökki.

Pieni talo antiikkiverhouksella

Pieni talo antiikkiverhouksella

Sekoita vyöruusu ja tiilet

Maalaamattomien vyöruusujen ja käsittelemättömien tiiliseosten sekoitus auttaa kotia pääsemään luonnollisesti metsäympäristöön. Valkoisen sävyn viimeistely yhdistää maanläheiset värit yhteen ja varmistaa, että koti ei eksy luonnon paletin kauneuteen.

Erinomainen vaihtoehto asua kaupungin ulkopuolella

Erinomainen vaihtoehto asua kaupungin ulkopuolella

Viehättävä tyyli

Luo upea tunne menneistä päivistä karkeilla, epätasaisilla tiileillä, paksuilla seinillä ja raakalaastilla. Vanhanaikainen tiilimuuraus yhdistettynä pyöristettyihin kattoreunoihin ja aaltoileviin laattakuvioihin saa kodin näyttämään sadulta..

Sopii minkä tahansa tyylin luomiseen

Sopii minkä tahansa tyylin luomiseen

Moderni tiili

Tiilen monipuolisuus tekee siitä sopivan valinnan nykyaikaisiin rakenteisiin. Käytetään sitä aksenttina tai täydellisenä peittävänä, on vaikea ylittää muodot, tekstuurit ja kokonaisvaikutus, jotka voidaan luoda.

Kaunis jugendtalo

Kaunis jugendtalo

Yksikerroksiset talot

Se on yleensä kalliimpaa kuin muut verhousvaihtoehdot, mutta on uskomattoman kestävä ja huoltovapaa, joten se on suosittu valinta kunnostamiseen ja uusiin rakennuksiin. Jos kunnostat olemassa olevaa tiilijulkisivua, voit parantaa sen ulkonäköä puhdistamalla ja maalaamalla sen..

Tyylikäs yksikerroksinen talo

Tyylikäs yksikerroksinen talo

Viime aikoina arkkitehdit ovat jälleen alkaneet saada inspiraatiota yksikerroksisista tiilirakennuksista ja rakentavat hämmästyttäviä rakenteita, joista olemme myös innoittaneet näiden valokuvien kautta. Ne, jotka päättivät elää ilman portaat, Katsokaa näitä kauniita yksikerroksisia taloja.

Punaiseksi maalatut seinät ja valkoinen terassi

Punaiseksi maalatut seinät ja valkoinen terassi

Moderni ja hämmästyttävä

Kaunis volumetrinen muotoilu, viimeistely yksityiskohdat tekevät siitä upean. Suunnittelun yksinkertaisuus korostuu tässä, ja punainen tiilikatto lisää niin paljon luonnetta ja perinteitä..

Ajatestattu materiaali ja moderni koti yhdistyvät täydellisesti

Ajatestattu materiaali ja moderni koti yhdistyvät täydellisesti

Talo-laatikko

Neliön muotoilu on suositumpaa kuin koskaan. Punaiset tiilet tekevät vahvan vaikutelman ja lisäävät lämpöä ja viehätystä siellä, missä minimalistinen rakenne olisi voinut seisoa. Yhdessä leveiden ikkunoiden ja lasiovien sekä ulkoisten kaihtimien kanssa niille luodaan upea projekti..

Moniväriset sävyt lisäävät tekstuuria

Moniväriset sävyt lisäävät tekstuuria

Ilmalasi

Modernista puhuminen: et varmasti voi syyttää tätä yksikerroksista taloa siitä, että se on vanhanaikainen lasiseinien ja tyylikkään avoimen sisustuksen ansiosta..

Jos sinulla ei ole näkymää naapureihin, se olisi todella rohkea muotoilu..

Tumma tiili ja vaalea puu

Tumma tiili ja vaalea puu

Yksikerroksinen, jossa on kolme makuuhuonetta

Älä oleta, että yksikerroksinen rakennus tarkoittaa vähemmän huoneita, koska tässä rakennuksessa on kolme makuuhuonetta, vieressä kaksi perheen kylpyhuonetta ja monia yhteisiä tiloja.

Kompakti ja mukava

Kompakti ja mukava

Kaksikerroksiset talot

Julkisivu Sillä on tärkeä rooli houkuttelevuudessa eikä se ole huonompi tässä suhteessa, ja kaksikerroksiset talot näyttävät erityisen vaikuttavilta. Kun harkitset kaksikerroksisen tiilitalon ostamista tai rakentamista, on pidettävä mielessä, että rakenteita on kahdenlaisia: tiiliverhous ja tiilimonoliitti.

Yksinkertainen ja tehokas

Yksinkertainen ja tehokas

Kun katsot valokuvia tiilirakennuksista, näyttää siltä, ​​että ne ovat kaikki kokonaan tiiliä, mutta monet viime vuosikymmeninä rakennetut tiilitalot eivät todellisuudessa ole rakennettu siitä..

Punainen verhous ja vihreä katto näyttävät harmoniselta

Punainen verhous ja vihreä katto näyttävät harmoniselta

Miten se voi olla? Monoliittiset rakenteet ovat ehdottomasti tukevia, ne ovat myös erittäin kalliita ja työvoimavaltaisia.. Siksi tiilitalon lopullisen ulkonäön saamiseksi ilman lisätyötä keksittiin tiiliverhous..

Aita voidaan valmistaa samasta materiaalista kuin talo

Aita voidaan valmistaa samasta materiaalista kuin talo

Mikä on ero?

Tärkein ero on, että sivuraide ei ole rakenteen rakenneosa. Todellisissa “tiilitaloissa” on tämä materiaali ytimessä, kun taas sivuraide on vain ulkokuori, jolla ei ole rakenteellista tehtävää. Se on vain yksi muurauskerros, joka on asetettu talon puurakenteen päälle..

Se on kiinnitetty kotiin pienillä metallisidoksilla, mikä tarjoaa pienen ilmavälin ensisijaisen ulkoseinän ja koristeellisen julkisivun välille..

210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous

Kuinka nähdä hänet?

Helpoin tapa kertoa ero on nähdä, milloin talo on rakennettu. Jos se on rakennettu viimeisten 40 vuoden aikana, se ei todennäköisesti ole kiinteä tiili. Katso myös muurauspiirustusta. Monoliitti asetetaan pituussuunnassa (vaakasuunnassa) satunnaisilla riveillä, joihin lohkot on asennettu, joten näet vain niiden päät – epäsäännöllinen risteys takaa vahvan rakenteellisen tiiviyden.

Lisäksi ikkunoiden ympärille vahvistetaan kaaria, kohti taloa vahvistamaan aukkoa. Mutta yksinkertainen verhous tehdään myös lähes aina pitkittäissuunnassa, mutta ilman rakenteellista vastuuta..

Talon julkisivun viimeistely tiilipinnoitteella

Talon julkisivun viimeistely tiilipinnoitteella

Mitä hyötyä siitä on?

Siding säilyttää edelleen osan tiilen eduista. Kuten kaikki muuraukset, se on kestävä ja tulenkestävä. Sinun ei tarvitse maalata tai muuten ylläpitää kodin ulkoasua. Lisäksi koristeellinen muuraus on loistava tapa tarjota luonnollinen eristys talven kylmyydeltä ja kesäkuumalta..

Mutta toisin kuin monoliitti, tiiliverhous on vielä parempi eristin, koska se vangitsee ilmaa kahden ulkoseinän väliin.. Lisäksi sivuraide mahdollistaa lämmöneristyksen asentamisen talon verhouksen ja kantavan seinän väliin, mikä säästää rahaa sähkölaskuissa..

Tämä viimeistely on tulenkestävä ja kestävä

Tämä viimeistely on tulenkestävä ja kestävä

Jotkut varotoimet sivuraiteelle

Vaikka muuraus itsessään ei mätäne, koska kahden seinän välissä on pieni rako, kosteus voi päästä sisään ja aiheuttaa ongelmia. Tämän aukon tuulettamiseksi tuuletusaukot on harkittava..

Tiilillä on huokoinen rakenne, joten sateen sattuessa vesi voi valua lohkojen ja laastin väliin aiheuttaen vahinkoa talon ulkopuolelle. Siksi kantavia seiniä asennettaessa on asennettava vedenpitävä kerros kosteuden ja homeen pääsyn estämiseksi taloon..

On tärkeää sijoittaa vedenpitävä kerros sivuraideita asennettaessa

On tärkeää sijoittaa vedenpitävä kerros sivuraideita asennettaessa

Talo autotalli

He sanovat, että “talo on muodostettu yksityiskohdista”. On olemassa useita elementtejä, jotka auttavat muokkaamaan kodin yleistä ulkoasua, ja jokainen osa edistää sen houkuttelevuutta. Siksi mikä tahansa osa talosta on tärkeä, autotallin ovet eivät ole poikkeus. Jos sinulla on autotalli, harkitse sen portin väriä..

Autotallin oven väri on sopusoinnussa toisen kerroksen verhouksen värin kanssa

Autotallin oven väri on sopusoinnussa toisen kerroksen verhouksen värin kanssa

Autotallin ovet näyttävät yhdeltä talon ominaisuuksilta. Suurin sisäänkäynti taloon, ne muodostavat lähes kolmanneksen talosta. Ne saavat yleensä vähän huomiota – tämä on näkyvä osa, joka vaatii huolellista suunnittelua ja huomiota, koska se luo esteettisen vaikutuksen, joka lisää yleistä vetovoimaa ja arvoa..

Yksikerroksinen talo, jossa autotalli ja terassi

Yksikerroksinen talo, jossa autotalli ja terassi

Oikean värin valinta autotallin oviin on myös tärkeää, koska se vaikuttaa talon luonteeseen eri tavoin. Se tuo positiivista vetovoimaa, paljastaa persoonallisuutesi, voi tehdä kotisi erottumaan muista..

Goottilainen talo autotalli

Goottilainen talo autotalli

Valkoinen tiilitalo

Viimeaikainen suuntaus yksinkertaisuuteen sisustuksessa voidaan tiivistää yhdellä värillä: valkoinen. Universaali sävy korostaa joitain talon toimintoja kilpailematta muiden kanssa, se antaa koskemattoman, rauhoittavan vaikutuksen jokaiseen huoneeseen ja tietysti julkisivuun. Valkoinen tiili on klassinen valinta julkisivuun, mikä antaa selkeän ja puhtaan ensivaikutelman. Nykyaikaisessa kodissa mikään ei näytä aivan yhtä tyylikkäältä kuin kokonaan valkoinen julkisivu..

Valkoinen verhous tiili

Valkoinen verhous tiili

Valkoisen tiilen edut ylittävät ulkonäön. Se voi saada pienet kodit näyttämään suuremmilta, ja toisin kuin tummemmat sävyt, vaaleammat sävyt eivät haalistu vuosien auringonvalolta..

Valkoinen väri lisää visuaalisesti kotelon kokoa

Valkoinen väri lisää visuaalisesti kotelon kokoa

Talon edessä punaiset tiilet

Katso ympärillemme suurinta osaa kaupungeistamme ja kylistämme: punaisista raaka -aineista valmistetuilla tiilitaloilla on rikas perinne, valtaosa uusista taloista on rakennettu tiilistä ulkoverhoukseksi.

Ongelma näyttää suoraan sanottuna olevan se, että monet ihmiset käyttävät huonokuntoisia tiiliä – joko huonolaatuisia tai huonolaatuisia tai molempia. Tiilistä on tullut turvallisuuden synonyymi, kun taas sen mielenkiintoisempi visualisointi- ja asennusmenetelmä ovat saatavilla, jotka näet näissä valokuvissa ja saat inspiraatiota omaan projektiin..

Punainen viilu on edelleen klassikko

Punainen viilu on edelleen klassikko

Yhä useammat amatöörirakentajat ja ammattimaiset arkkitehdit reagoivat tiiliteollisuuden innovaatioihin – ja yhä useampi tiiliteollisuus reagoi muutoksiin asenteissa kodin suunnitteluun.

Mielenkiintoisia uusia palikoita

Perinteisiä punaisia ​​tiiliä valmistetaan nyt modernissa ympäristössä. Tällaisten raaka -aineiden tärkein ulkoinen ero on sen selkeä ja tasainen muoto. Ne eivät enää näytä käsintehtyiltä tiiltä, ​​niillä ei ole löysää rakennetta ja niiden pinta on sileä ja kirkas..

Aikatestattu, tämä materiaali voi muuttaa asunnon perheen omaisuudeksi.

Aikatestattu, tämä materiaali voi muuttaa asunnon perheen omaisuudeksi.

Muoto

Värin ja tekstuurin lisäksi tiilen muoto voi olla avainasemassa.. Yksi mielenkiintoinen innovaatio on laajemmien, vaakasuorien profiilien käyttöönotto, joita aletaan käyttää. Jotkut valmistajat tuottavat siis 288 × 48 mm: n muodon (kun vakiotiilien koko on 215 × 65 mm). Ulompi pidempi tiili kiinnostaa niitä, jotka rakentavat talonsa jugendtyyliin..

Litteä tiili, joka sopii jugendtyyliin

Litteä tiili, joka sopii jugendtyyliin

Uusia värejä ja tekstuureja

Julkisivujen verhous on viime vuosina ollut todellinen vallankumous GRC (lasibetoni) ja kuparipinnoitepaneeleilla, joita käytetään useimmiten kodeissa, joissa on epätavallinen muoto ja epätavallinen rakenne.. Tiilet alkavat vetää tähän suuntaan, etenkin värimaailmassa..

Maalaismainen kauneus

Maalaismainen kauneus

Viimeinen asia, joka on otettava huomioon tiilen valinnassa, on sekoitus.

Useimpien nykyaikaisten järjestelmien tarkoituksena on saavuttaa yhtenäinen väri, mutta samalla tietoisuus yhteiskunnan hienovaraisen kontrastin kauneudesta kasvaa, eikä siksi ole välttämätöntä välttää heterogeenisiä seoksia, jotka ovat olleet maalaismaisen tyylin ilmentymä monien vuosien ajan ..

Maalaistalon mukavuutta

Maalaistalon mukavuutta

Mielenkiintoinen muuraus

Yksi parhaista tavoista herättää kiinnostusta tiiliesineestä on tapa rakentaa se.. Yleinen muuraus on se, jota näet useimmissa uusissa tiilitaloissa, joissa tiilet on porrastettu pituussuunnassa.. On kuitenkin olemassa useita kytkimiä, joita aletaan käyttää useammin:

Baijerin muuraus - eri sävyiset tiilet asetetaan kaoottisesti

Baijerin muuraus – eri sävyiset tiilet asetetaan kaoottisesti

 • pino (jossa tiilet pinotaan päällekkäin ilman siirtymistä) on modernin kodin perusta;
 • kolmen neljänneksen muuraus (perinteinen kuvio, jossa on minimaalinen siirtymä).

Tapa, jolla tiilet asetetaan, on yhtä tärkeä kuin itse tiilen valinta.

Täydelliset saumat - suorat ja oikeat

Täydelliset saumat – suorat ja oikeat

Muuraus hammaskiven kanssa

 • Klassikko;
 • “Koiran hammas”.

Molemmat hampaiden tyypit voivat lisätä valtavaa kiinnostusta, chiaroscuron leikkiä ja tekstuuria tasaisiin tiiliseiniin..

Ikkunat koristeltu hampaalla

Ikkunat koristeltu hampaalla

Mielenkiintoinen tapa soveltaa ratkaisua

Laastin osuus on noin 15% tiiliseinien kokonaisverhouksesta, joten on tärkeää valita oikea. Upotettu laasti voi näyttää paremmalta nykyaikaisen tiilen kanssa, kun taas ulkoilu sopii paremmin kodin perinteisempään tyyliin. Varmista joka tapauksessa, että se toimii suunnittelullasi..

Englantilaisen talon tiukat linjat

Englantilaisen talon tiukat linjat

Talon julkisivun väri

Tiiliä käytetään erilaisiin kotityyleihin, mukaan lukien perinteiset ja modernit, ja se näyttää hyvältä korostaessaan koteja maalilla. Brick on saatavana eri tyyleissä ja sävyissä, mukaan lukien neutraali valkoinen ja rohkeampi punainen. Ja jopa yhden tyypin osalta tiilet vaihtelevat väriltään. Määritä tämän perusteella järjestelmään sisällytettävä maalin väri..

Keltaiset ovet - lämmin rikas aksentti koostumuksessa

Keltaiset ovet – lämmin rikas aksentti koostumuksessa

Nyrkkisääntö muistuttaa sinua siitä, että tiilijulkisivut näyttävät parhaiten kolmen värin yhdistelmällä.. Tämä antaa hyvän tasapainon näiden kahden välillä: ensimmäinen tärkein luo yleisen värin ja taustan ja kaksi muuta tuovat hieman kontrastia ulkoasun lisäämiseksi..

Herkät vaaleat sävyt näyttävät erittäin hienostuneilta

Herkät vaaleat sävyt näyttävät erittäin hienostuneilta

Pääväri

Pohjaväri levitetään suoraan seiniin – miellyttävä rikas sävy, jonka kanssa voit elää pitkään. Tämä väri vaatii pääsääntöisesti suuria taloudellisia investointeja, joten on järkevää ostaa maali, joka kestää pitkään..

Voit muuttaa ulkoasua rajusti hyvällä neutraalilla perusvärillä vaihtamalla aksentteja paikoissa, kuten etuovessa tai ikkunaluukuissa.

Tummat sävyt pienentävät visuaalisesti talon kokoa

Tummat sävyt pienentävät visuaalisesti talon kokoa

Ajattele ennen kuin päätät maalata: kodissasi on yleensä kypsä väri, joka on kestänyt ajan ja ei todennäköisesti mene pois muodista lähiaikoina. Jos olet päättänyt maalata tiilitalosi, muista harkita rakennuksen ja sen viereisten rakennusten arkkitehtuuria..

Ihannetapauksessa, jotta talo sulautuu ympäristöön, se tulisi tehdä samanlaisella värimaailmalla kuin naapurit..

210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous 210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous 210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous

210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous 210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous 210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous

210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous 210+ Kuvat kauniista tiilitaloista (yksi- / kaksikerroksinen). Tee-se-itse-julkisivun verhous

NeuvojaÄlä unohda arkkitehtuurin kustannuksella yksinkertaista sääntöä, jonka mukaan tummat värit pienentävät visuaalisesti taloa ja houkuttelevat taloon enemmän lämpöä, koska tummat värit kykenevät houkuttelemaan auringon säteitä..

Vaaleat värit tekevät talosta visuaalisesti suuremman eivätkä luo lämpövaikutusta.

Vaaleat värit eivät luo lämpövaikutusta

Vaaleat värit eivät luo lämpövaikutusta

Toissijainen väri

Toissijainen väri löytyy usein muurauksesta etujulkisivussa, se voi olla:

 • maasälpä;
 • laatta;
 • tiili.

Toissijainen väri voi olla myös kodin sisustus:

 • karniisit;
 • vesikourut;
 • ikkuna;
 • kehykset;
 • suojaus.

Jos kiveä ei ole paljon, se näyttää “melkein neutraalilta”, toissijaiselta väriltä. Joissakin kodeissa kiveä vastaava maaliväri näyttää hyvältä, mikä voi toimia myös toissijaisena. Tämä toissijaisten värien ryhmittely ei saisi ottaa suurta aluetta talon julkisivusta, koska muuten se luo vaikutelman kiven kanssa, joka kilpailee talon päävärin kanssa, kun taas sinulla on oltava neutraalimpi väri kuin tämä aksentti ..

Tämä väri on hieno murtamaan talon julkisivu visuaalisesti, korostamaan arkkitehtuuria (kuten ikkunat, lattiat, kukkapenkit ja kuisti) ja antamaan jonkin verran syvyyttä tai tasapainoa kotiin, joka voi joskus näyttää suurelta suorakulmiolta.. Useimmiten haluat paljon kontrastia ensisijaisten ja toissijaisten värien välillä..

Sisäänkäynti on koristeltu kivillä

Sisäänkäynti on koristeltu kivillä

Korostusväri

Kirkas, rohkea väri saattaa toimia etuovessa, mutta se olisi hieman epäkunnossa koko kodissa, johon kuuluu kolmas väri, korostusväri. Tämä on hieman rohkea alue, valitse halutessasi jotain, joka ilmaisee sinua. Se voi myös olla paikka näyttää vihdoin persoonallisuutta ulkoisissa väreissä tai vain käyttää väriä herättääkseen jonkinlaisen tunteen..

Korostusvärin ei tarvitse olla kirkkaan punainen ovi, joka ilmoittaa tyylisi kaikille, jotka kulkevat ohi, mutta se voi olla syvä tummanharmaa maali ikkunaluukuissa tai pehmeä öljykeltainen verannan lattialla..

Tämä on paikka luoda tyyliä.

Etuovi kontrastivalkoisena

Etuovi kontrastivalkoisena

On olemassa suunnitteluteoria: näiden kolmen värin ihanteellinen suhde luo 60:30:10 suhteen. Mikä vastaa ensisijaista, toissijaista ja aksenttiväriä. Käytä tätä suhdetta saavuttaaksesi harmonian..

Täydellinen 3 värin suhde

Täydellinen 3 värin suhde

Joten voidaksesi käyttää näitä tietoja tiilijulkisivun kanssa, sinun on käytettävä tiiliä yhtenä kolmesta väristä. Tiilien lukumäärästä riippuen tämä on todennäköisesti ensisijainen tai toissijainen väri (mahdollisesti yhdistetty eri toissijaiseen väriin).

Perusväri tiili

Perusväri tiili

Sopivat värit

Vaikka tiilen sävy vaihtelee suuresti, jotkut perinteisistä suosikkiväreistä ovat:

 • Keltainen plus kerma.
 • Hiili plus vaaleanharmaa.
 • Salvia vihreä plus tummanharmaa.
 • Luumu plus kerma tai taupe.
 • Puuleikkaus ja keskipunainen.
 • Voimakas vihreä ja harmaa.
 • Kylmä harmaa plus kylmä vihreä.
 • Vihreä metsä plus musta.

Valkoiset seinät ja siniset aksentit ikkunoissa ja ovissa

Valkoiset seinät ja siniset aksentit ikkunoissa ja ovissa

Kotiisi kuuluvat elementit tulevat myös osaksi värimaailmaa. Esimerkiksi katto on hallitseva elementti, joka väristä riippuen voi olla keskeinen tekijä valittaessa loppuosa paletista. Punainen tiilitalo, jossa on musta katto, asettaa jo kaksi pääväriä.

Seinät ja katto ovat samanvärisiä ja kontrastivalkoisia ikkunoissa ja parvekkeella

Seinät ja katto ovat samanvärisiä ja kontrastivalkoisia ikkunoissa ja parvekkeella

Joissakin tiilitaloissa on julkisivu, joka sisältää eri materiaalia – esimerkiksi kipsiä. Tällä tavalla tiili voi pitää vähemmän värin hallitsevaa.. Lopulta määräytyy värimaailmasi, maisema: monet värit saattavat vaatia neutraalimman paletin, ja täysin vihreä sisäpiha kompensoi talon, jos se sisältää kirkkaita sävyjä..

Talo mustavalkoisena

Talo mustavalkoisena

Talon piirustus

Talon toinen kerros toimii yleensä rentoutumispaikkana.

Talon toinen kerros toimii yleensä rentoutumispaikkana.

Alla näet esimerkin tilavasta ullakolla varustetusta omakotitalosta, joka sisältää pätevän ulkoasun ja ergonomisen käytön jokaiselle neliömetrille tilaa..

Pohjakerroksessa on kaikki päivittäiseen käyttöön tarvittavat tilat ja mukava pysyvä asuinpaikka:

 • tekninen huone (kattilahuoneelle);
 • tilava ruokasali;
 • erillinen keittiö, jossa pieni ruokakomero;
 • kylpyhuone;
 • makuuhuone, jota voidaan käyttää vierashuoneena tai olohuoneena.

Kellari on viimeistelty kivillä

Kellari on viimeistelty kivillä

Toinen kerros – olohuone, jossa on kolme makuuhuonetta ja tilava kylpyhuone. Suurin makuuhuone on suunniteltu kodin omistajille, sillä on suuri alue, jossa on erillinen pieni huone pukuhuoneelle ja uloskäynti parvekkeelle. Muut kaksi makuuhuonetta ovat myös melko tilavia ja niitä voidaan käyttää lasten huoneet kaiken ikäisille nuorille perheenjäsenille, vanhuksille tai vieraille.

Johtopäätös

Venäjän ilmastolle tiili on erittäin kätevä, kaikki rakastavat ulkonäköään, talo verhouksella kestää pitkään eikä ole vaivaa. Mutta tiilen valinnassa on myös muita myönteisiä puolia..

Pitkäkestoinen, värit eivät haalistu

Nämä tavarat eivät koskaan mene pois muodista.

Tiilet voidaan myös jälkiasentaa maisemointihankkeisiin, kuten tukiseiniin tai kulkutielle.

Rakennuksen kestävyyden vuoksi tarvitaan korkealaatuinen ratkaisu.

Se on kalliimpaa kuin muut rakennusmateriaalit, mutta hinta korvataan kestävyydellä

Muuraus voi kulua ajan myötä sen osille altistumisen vuoksi, varsinkin jos se on asennettu väärin. Laastin vaihtaminen ja tiilirakenteen eheyden varmistaminen saattaa vaatia uudelleen asennuksen ajan myötä.

VIDEO: Kaikki tiilitalojen edut ja haitat