Kućni tekstil i kućni pribor u pastelnim bojama

Kućni tekstil i kućni pribor u pastelnim bojama, plava posteljina

Meke pastelne nijanse

Pastelne boje poznate su po svom umirujućem djelovanju. Oni se vide kao mekani i suptilni i manje nego energični i moderni. Ali imajte ovu sezonu Kućni tekstil i kućni pribor u pastelnim bojama svjedočio novom preporodu.

Jeste li primijetili prevlast mekih nijansi u proljetnim kolekcijama?

Nekako ste, zahvaljujući pomoći svježe prirode, u ovom slučaju ušli na područje koje je očima lako.

Ljuljačka: Zanimljiv odabir, poput kombinacije geometrijskih uzoraka i drugih pastelnih nijansi. Ova nova perspektiva kada se bavite klasičnim paletama boja jednostavno je fantastična. Obratimo sada pozornost na nova otkrića iz ukrasnog svijeta proljeća?

Pastelne prakse

Počnimo s mekim oblicima i materijalima. Razgovarajmo malo o jastucima i posteljini pastelnih boja. Moderni proizvođači poput West Elma uveli su neke nove oblike i uzorke u svoje proljetne kolekcije. Tvrtka Nomad Coverlet + Shams stvorila je jastuke u živim nijansama. Također obratite pozornost na geometrijske ukrasne šavove koji razmazuju jastuke ispod.

Ove se sezone CB2 fokusira na neke ukusne ukrasne predmete, poput jastuka Panels od 20 ″, koje možete vidjeti na sljedećoj slici na sofi za apartmane Rue Petal.

Kućni tekstil i kućni pribor u pastelnim bojama

žuti kućni tekstil i kućni pribor u pastelnim bojama

Pogledajte Teepe prošivene (tipi podstavljene) jastuke od paprati ŽIVI u donjem desnom kutu na donjoj slici. Trokutići susreću pastelne boje poput ružičaste i mente.

Kao bonus, ti se geometrijski oblici mogu kupiti i u obliku stropa

jastuci, posteljina, kućni tekstil i ukrasni predmeti

Njihov dizajn sastoji se od 100% pamučnog tekstila. Volim način na koji se ovi tekstili nalaze na granici između podebljanog i suptilnog.

Za pastelne boje s punčem možete kupiti jastučnice West Elm ispod

uzorak jastuka za bacanje Kućni tekstil i kućni pribor u pastelnim bojama

Stolnjaci u pastelnim bojama

blagovaonica pribor za jelo plastični kućni tekstil i pribor za život u pastelnim bojama

Ovog proljeća imamo mnogo novih “ukusnih” modela stolnjaka. CB2 je tome dao veliki doprinos, ne samo zbog mješavine posuđa u boji ispod. Aqua, zelena, ružičasta i žuta mogu se naći na komadima različitih veličina, ukrašavaju pladanj i mali pladanj. Izgled, kojim dominiraju fasete, stvoren je pomoću geometrijskih oblika i podignutih rubova.

Ove okrugle mini zdjele iz CB2 jednostavno su “ugodne”. Zastakljeni porculan svojim važnim porukama donosi jednostavan oblik i kontrast bijeloj boji. Ove zdjele izvrsne su za spremanje oraha i slatkiša.

Možete ga kupiti u mat lososu, ružičastoj i glaziranoj metvici

mini zdjelica kućnog tekstila i kućnog pribora u pastelnim bojama

Obucite svoj stol privlačnim dodirom. Sa 20 komada u pakiranju, ove salvete mogu ostaviti trajan dojam. To je osobito istinito kada ih kombinirate s priborom za jelo i ostalim priborom u pastelnim nijansama.

Ove trokutaste salvete iz Fern LIVING pokazuju male, ali odvažne oblike mente i bijele boje

domaći tekstil i trošak za posluživanje u trokutu u pastelnim bojama zelena

Pastelni akcenti i ukrasi

ukrasni predmeti svijećnjaci Kućni tekstil i kućni pribor u pastelnim bojama

Na kraju, željeli bismo vam pokazati trio ukrasnih nalaza koji predstavljaju “kremu pastelne boje” današnje ukusne ukrasne torte. Dopunite vinjetu u boji šerbeta svijećnjakom Waterscape iz West Elma. Birajte među širokim rasponom nijansi, uključujući meke oblike koji nježno sjaje, a istovremeno izgledaju dovoljno dobro za jelo.

Tražite elegantan način za skrivanje slatkiša ili drugih predmeta?

geometrijski kontejner kućni tekstil i kućni pribor u pastelnim bojama

Ove posude pastelne boje iz paprati LIVING, u obliku dijamanata, idealne su. Izrađene su ručno i izrađene su od 100% porculana. Izgledaju poput dragog kamenja u nijansama poput ružičaste i mente.

Posljednji primjer je nešto što se može objesiti na zid

 drvene police u obliku kocke kućnog tekstila i kućnog pribora u pastelnim bojama

Ovi komadi iz paprati LIVING mogu se objesiti za ukras ili se mogu koristiti kao izložbena površina. Savršeni su i kao pomoćni stolovi za čitanje materijala ili budilice. Izrađene su od dimljenog hrastovog furnira s pastelnom podlogom. Ovi se zanimljivi nalazi također mogu objesiti samostalno ili u grupi kao svojevrsna formacija horizonta. Ovako su se prema paru odnosili dolje!

Današnjim člankom željeli smo vam pokazati snažan učinak pastelnih boja, koji možda još niste primijetili! Želite li da ovi zablistaju u vašem domu??