Ideje za ukrašavanje Halloweena – uronite u svečanu atmosferu!

Noć vještica ukrasi veseli džek fenjeri

Stvorite nezaboravnu atmosferu za Noć vještica

Što se tiče ideja za ukrašavanje Noći vještica, svatko od nas ima svoj ukus i sklonosti za svečanu atmosferu. Neki idu na konačnu prodaju 31. listopada i kupuju što više ukrasnih predmeta, dok drugi vole ručno izrađene i ručno izrezbarene bundeve.

Bez obzira na vaše želje, vjerujemo da vaše ideje mogu stvoriti blagdanski osjećaj za Noć vještica. Ovdje za vas imamo zbirku od 36 ideja za ukrašavanje Halloween -a, pogledajte ih ako ste zainteresirani.

Ideje za ukrašavanje Noći vještica

Ideje za ukrašavanje Halloween vijenci vanjski vrt

Ponekad se pokaže kao izvrsna ideja promijeniti cijeli izgled vašeg vanjskog prostora (dvorište, vrt). Neka bude jednostavno i elegantno pomoću ukrasnih komada iz IKEA -e. Atraktivan jastuk i transparent za Noć vještica ovdje izgledaju zaista izvanredno.

Plastične ruže kao umetak

Noć vještica dekoracija vrata vijenac boje jeseni

Tematski vijenac za Noć vještica obavezan je na ovaj blagdan. Kako biste ga učinili privlačnijim, pričvrstite neke ukrasne elemente na podlogu – radije odaberite ruže od žute, narančaste i plave tkanine. Korištenje vrućeg ljepila jednostavan je način da to podnesete. Dva-tri plastična pauka dodala bi malo drame i naglasila blagdanski ugođaj.

Vijenac od prirodnih materijala

Dekoracija za Noć vještica boo ideje sitni elementi

Vintage motivi mogu se uspješno kombinirati sa suhim cvijećem i grančicama. To bi stvorilo sablasni izgled. “Boo!” Znakovi izrađeni od starog drveta dodaju šarmantan karakter.

Fotelja od ratana ukrašena narančastim jastucima

Ideje za Noć vještica lampioni od bundeve

Jesen je stigla, pa se oslonite na trenutne sezonske boje – narančastu i sve njezine nijanse. Šik i elegantan ukras red je dana. Male, ukrasne bundeve, stari fenjer i vaza puna jesenskog lišća to nadopunjuju.

Tematski ukrasite okvir kamina

Ideje za ukrašavanje Noći vještica uljepšavaju kamin

Ako imate kamin kod kuće, ukrasite ga domaćim vijencem i malo bundeve, kao i figuricama crnih mačaka i slatkišima. Na ovoj slici možete vidjeti fotografiju na zidu na kojoj su prikazani svi ti elementi. Učinak je zapanjujući.

Nasmijani lampioni od bundeve

Ideje za Noć vještica željezna vrata

Prekrasna željezna vrata još su jedan detalj koji je lako uljepšati. Svečani Jack-o’-fenjeri savršeno služe ovoj svrsi. Na ovaj način također možete učiniti vanjsko područje zanimljivim i privlačnim.

Sretne bundeve na stolici

Drvene stolice za noć vještica ideje za ukrašavanje stolica za ljuljanje izvan susjeda

Sjajna vintage stolica za ljuljanje može se postaviti pored kamina ili u prednjem dvorištu i dodati nekoliko lampiona napravljenih od bundeve. Vaši gosti bi se definitivno svidjeli!

Domaći ukras – divlji zečevi od keramike

Ideje za ukrašavanje simetrične Noć vještica svečane

Uljepšajte svoja ulazna vrata popularnim bundevama i učinite ambijent jednostavnim i zaigranim.

Sjajne bundeve raspoređene simetrično

Vijenac za Halloween ideje za ulazna vrata

Vijenac od prirodnog cvijeća i ukrasnih bundeva u kombinaciji s bijelim dizajnom interijera stvara izvanredan štih.

Jesenski vijenac za vrata

Halloween dekoracija vrata vijenac ideje ulazna vrata bundeve

Ovdje prikazani primjer odgovarao bi različitim stilovima življenja – nevjerojatan šarm i izvrsna dekoracija doista su fantastični.

Poprskajte bundeve za upečatljiv izgled

Ideje za Noć vještica gosti dobivaju vijenac na vratima

Ako imate mali budžet, ova ideja je za vas. Jednostavan projekt za jesenski vijenac koji možete sami urediti. U lokalnoj zanatskoj radnji zasigurno možete pronaći potrebne materijale. Sprej s metalnim efektom dodao bi mu sjaj.

Ženski ukrasni predmeti u ružičastoj boji

Ideje za ukrašavanje Halloween polica

Umjetna paukova mreža i nadgrobni spomenici

Ideje za ukrašavanje Noći vještica spin web

Ideje za ukrašavanje Noći vještica možda neće izgledati zastrašujuće i zastrašujuće, a možete ih koristiti ne samo kod kuće. Za hrabre preporučujemo pretvaranje dvorišta u mrtvo polje. Vaši prijatelji će zasigurno ostati impresionirani.

Strašni pauci

Halloween ideje umjetni pauci

Umjetne bube, pokvareno posuđe i stroj za maglu – sve vas ovo podsjeća na Noć vještica, zar ne? Ovdje stavljate u upotrebu sve nepotrebne predmete.

Boo! znak

Noć vještica ideje za ukrašavanje okvira za slike noćna lampa

Takav crno -bijeli ukras unijet će Halloween osjećaj u vašu kuću. U hodniku će to biti najupečatljivije. Klasična kombinacija između dvije najpopularnije boje dodaje šik izgled prostoriji.

Ukrasne, bijele bundeve

Ideje za ukrašavanje Noći vještica tematski su zastrašujuće

“Istina je u detaljima”, rekao bi Stephen King. Njegov citat dobro poznajemo pa ćemo pokazati sljedeći primjer. Prugasti kalupi za pečenje i male bundeve služe kao ljubavni ukrasi za Noć vještica.

Ideje za ukrašavanje Halloween pauk crno staklo

Pripremite se za zabavu za Noć vještica stvarajući najbolju zastrašujuću atmosferu u susjedstvu. Uzmite staklenku i papirnatog pauka i upotrijebite ljepljivu traku.