Sjajne ideje za Halloween party

Neće proći mnogo vremena dok Noć vještica ne pokuca na vrata. Ako želite organizirati veliku zabavu, trebali biste požuriti. Bilo da je riječ o bučnoj kostimiranoj zabavi ili savršeno smišljenoj krimi triler večeri: Obavijestite svoje goste i počnite se pripremati! Ovdje smo prikupili savjete i informacije s kojima će zabava biti zajamčena.

Pripremite moto

Prije svega, trebate odlučiti gdje ćete ugostiti zabavu. Je li važno da se svi pojavljuju u kostimima? Postoji li poseban moto? Trebaju li gosti sa sobom ponijeti hranu i / ili piće? Ako se radi samo o društvenom druženju uz jezivu tjesteninu i ukusne koktele, večer možete, osim ukrasa, pripremiti kao i svaku drugu atmosfersku zabavu. Ako želite iscenirati Halloween spektakl do posljednjih detalja, izgleda malo drugačije. Onda su igre i zagonetke, za koje se sudionici mogu pripremiti prije festivala, izvrsna ideja.

Raskošna kostimirana zabava

Ako želite uključiti sve goste u zastrašujuće raspoloženje, poželjno je organizirati natjecanje u kostimima. Najstrašniji kostim večeri dobiva nagradu koja je unaprijed dogovorena. Donositelj također zaslužuje čast primiti nagradu pred svim gostima. Ovo može biti poticaj za one koji se vole odjenuti da ulože dodatni napor u svoju odjeću. Dobar savjet: Odredite postavku – na primjer poziv na bal u horor dvorcu, na konferenciju mitskih stvorenja ili na sajam horora. Trenutni filmovi i TV serije – od hodajući mrtvaci do Američka horor priča – ponudite puno inspiracije u vezi odjeće. Glavna stvar je da postoji dovoljno slobodnog prostora kako bi svi gosti mogli biti kreativni u izboru i sastavu. Kuća će biti uređena i namještena prema motu. Također bi se trebala svirati odgovarajuća glazba. Čak se i pozivnice mogu detaljno osmisliti kako bi povećale iščekivanje i dovele goste u raspoloženje za moto.

Posjet od duha

Ugašena svjetla, upaljene svijeće: sada su duhovi dočarani. Ispričajte zastrašujuću priču i dopustite da vas posjeti iznenadni gost. Ili držite seansu s vježbama poput stražnjih naočala ili ouije. Ako ne vjerujete, trebali biste to sami isprobati! Pokazivač na ploči Ouija pomiče se kao čarolijom kako bi odgovorio na pitanja grupe. Doista je zastrašujuće kad stručnjaci za proricanje sudbine poput onih iz Questico Predvidite isti rezultat (čak i besplatno) putem telefona kao i proročište Ouija. Ako se to doista i dogodi, ono što ljudi govore o noći Halloween može biti istina: te noći duhovi su među nama.

Kriminalistička večera vrhunske klase

Nijedna druga večer nije tako dobra za večeru samoorganiziranog kriminala kao Halloween. Kao domaćin, vaš je posao slati pozivnice gostima u kojima se navodi koju će ulogu odigrati te večeri, uključujući ideje za njihovu odjeću. Uloga ubojice također je dodijeljena jednoj od grupa. Početkom večeri svi sudionici dobivaju informacije o slučaju zločina. Tijekom ukusnog obroka s više sljedova važno je svakako saznati tko je ubojica. Takav Kazneni predmeti sa svim dodacima mogu se jednostavno naručiti putem Interneta.

Čuješ li vukodlaka kako zavija …?

Alternativa je igra "vukodlak", na što to ovdje date su upute. Priča o udaljenom selu u kojem se noću ubije nevin građanin. Sljedećeg jutra pojavila se glasina da će se jedan ili jedan od njih u mraku pretvoriti u ubojitog vukodlaka. Prije mraka seljani moraju saznati tko je čudovište jer će u protivnom biti još žrtava. Runda igre traje samo 30 minuta, ali se može ponoviti nekoliko puta u jednoj večeri. Upravljanje igrama ima priliku uljepšati priču i na taj način pružiti uzbudljivu i jezivu zabavu.

Prava na sliku:

Slika 1: Flickr OKIMG_2883 taymtaym CC BY 2.0 Određena prava pridržana

Slika 2: Flickr DSC_8086.jpg Bill Wilson CC BY 2.0 Određena prava pridržana

Slika 3: Flickr Mini bundeve Thad Zajdowicz CC BY 2.0 Određena prava pridržana