Tile Kerama Marazzi (165+ fotos) – Energi af fire elementer

Flise Kerama Marazzi

Kerama Marazzi-fliser er et byggemateriale af høj kvalitet fra en kendt italiensk producent.

Om Kerama Marazzi

Kerama Marazzi har en lang historie. Siden slutningen af ​​det tyvende århundrede har den internationale bekymring omfattet en russisk gruppe, hvis faciliteter ligger i Moskva -regionen og Orel. Produktionen foregår på italiensk udstyr i henhold til godkendte teknologier, hvilket sikrer produktion af produkter af høj kvalitet.

Kerama Marazzi har en lang historie

Kerama Marazzi har en lang historie

Virksomheden leverer en fuld cyklus af arbejde fra designudvikling til salg til køber. Levering udføres i regionerne i landet såvel som i udlandet. Samlingskataloget er fokuseret på traditioner på kontinenter, lande, byer.

Teknisk kapacitet gør det muligt at producere keramisk granit i Moskva -regionen:

 • teknisk;
 • poleret;
 • dekorative.

Produktionen i Oryol inkluderer frigivelse af:

 • fodlister;
 • trin;
 • indretning;
 • mosaikker;
 • keramisk granit;
 • gulv og væg fliser.

Dette er et kvalitets byggemateriale

Dette er et kvalitets byggemateriale

Udgivelsen sker på moderne udstyr og innovative italienske teknologier. Designet udvikles i samarbejde med italienske tegnestuer. Det er fokuseret på arbejde udadtil og indvendigt. Afhængigt af formålet med flisen er dens styrke forskellig..

Kapacitetsudvidelsen, brugen af ​​moderne udstyr gør det muligt for virksomheden at følge med tiden. Produktionsmængden overstiger i øjeblikket 30 millioner kvadratmeter om året. Indførelsen af ​​nye linjer fortsætter.

Alle faser af indsamlingsproduktionen udføres med omtanke for miljøet. Frigivelsen af ​​hver samling er organiseret efter princippet om en lukket cyklus, overholder principperne for affaldsfri teknologi, fra udvinding af råvarer til de sidste produktionsstadier..

Brug på badeværelset

Brug på badeværelset

Fordele ved ansøgning

I processen med at vælge en samling fliser til dekoration, er det tilrådeligt at foretrække de producenter, der har et stabilt ry, og som også har vist sig godt på markedet..

Kerama Marazzi har ubestridelige fordele:

 • lang levetid;
 • anvendelse til fremstilling af kun naturlige materialer;
 • nem pleje;
 • tematiske samlinger;
 • digital udskrivning;
 • efterligning af naturlige materialer ved hjælp af DRY PRESS -teknologi;
 • fugtbestandighed;
 • modstand mod ydre mekaniske påvirkninger;
 • modernitet af design;
 • elegance.

Har en lang levetid

Har en lang levetid

Producenten garanterer højtydende indikatorer, da produktet testes under produktionen. Flisen er designet til brug i lokaler med høj luftfugtighed, med ekstreme temperaturer. Derfor kan den bruges i badeværelsets design og ikke kun stole på et interessant udseende, men også på holdbarhed..

Style retninger

Kerama Marazzi -virksomheden producerer produkter i samlinger. Ved at bevare en bestemt stil kan du kombinere individuelle elementer sammen. Dette giver dig mulighed for at vælge materiale til det originale design. badeværelse værelser eller køkken i et enkelt sortiment af farve og stil.

Lavet af naturlige materialer

Lavet af naturlige materialer

Ud over etniske samlinger producerer Kerama Marazzi fliser med billeder:

 • bylandskaber;
 • hav;
 • skove osv.

Designløsninger giver dig mulighed for at vælge præcis farven på dit badeværelse og køkken, som tager højde for alle dine ønsker.

Modstandsdygtig over for ekstern mekanisk belastning

Modstandsdygtig over for ekstern mekanisk belastning

De vigtigste samlinger omfatter:

 • Italiensk (Italiens natur, der kombinerer farvernes lysstyrke og landskabets tilbageholdenhed);
 • Alpine (vildblomster i Alperne, regnskylede skove og bjerge);
 • Japansk (genskabelse af østens poetiske skønhed tillader brug af efterligninger af nationale japanske mønstre og stoffer, karakteristiske ornamenter, blomstrende træer, sakura grene) osv..

Valgproblemer

Efter at have valgt en pålidelig producent, der er ansvarlig for kvaliteten af ​​sine produkter, bliver følgende punkter kriterierne:

 • pris;
 • størrelsen;
 • farvespektrum.

Har høj fugtbestandighed

Har høj fugtbestandighed

Farve

Valget af kollektionens farveområde giver dig mulighed for at fylde rummet med de farver, der glæder øjet. I dette tilfælde skal stilen til værelseindretning tages i betragtning..

Afhængigt af målene vælges nuancer og en specifik samling:

 • billeder af morgenlandskaber tilføjer lys og lysstyrke;
 • berolige beige i kombination med passende toner vil det ikke irritere, men understrege designens blødhed;
 • det marine tema er et af de mest populære, det giver dig mulighed for at skabe følelsen af ​​en blød brise og et hårdt stormfuldt hav;
 • efterligning af marmor i stram ro sorthvide nuancer kan bruges til klassiker Engelsk stil.

I turkis farve

I turkis farve

Størrelsen

Kerama Marazzi -fliser til overfladebeklædning fås i en række størrelser. Produktets form kan være firkantet eller rektangulær.. Derudover – en mosaik, der giver dig mulighed for at oprette panel eller komplementér designet med en lille tegning.

Valget af flisestørrelse bør tage højde for rummets størrelse. For et værelse i et stort område er store tegninger og brug af en mørk farve acceptabelt. Det er tværtimod bedre at visuelt udvide et lille rum ved hjælp af et lyst farveskema og et mellemstort mønster.

Det lave loft hæves visuelt ved hjælp af rektangulære fliser med et lodret arrangement. Firkantede fliser er alsidige, men for små områder er medium frem for store bedst..

Fås i en række størrelser

Fås i en række størrelser

Til badeværelse

Til afslutning af badeværelset er det bedre at bruge de farvenuancer, du kan lide, og tolereres også roligt. Dette er vigtigt, da reparationer med udskiftning af fliser sjældent udføres, så det valgte farveskema vil tjene i mange år..

RådEt lille badekar vil se fordelagtigt ud, når det er dekoreret med små fliser uden store tryk.

Hvid og sort: er de så alsidige, som det er almindeligt antaget??

RådDen enkleste designmulighed er hvid. Men i sig selv vil det ikke se interessant ud, så det anbefales at fortynde ren hvid med lysere nuancer..

En anden ikke entydig farve er sort. Det er strengt, lakonisk, men dets anvendelse, især i et lille rum, kan være uønsket. Sort reducerer visuelt rummet, understreger unøjagtigheder og efterlader grimme mærker fra vanddråber og pletter på sig selv.

Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer

Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer

RådKombination af sort og hvid er også bedre i et stort badeværelse..

Spejl, mat eller blank?

Hvilken flise er mere spektakulær: spejl, blank eller mat? Der er ikke noget bestemt svar, det hele afhænger af den effekt, du vil have. Spejl – mere elegant, det reflekterer godt lys fra lyset, såvel som fra andre lamper. Men hvis der anvendes en tegning på den, så vil den ikke blive set særlig godt..

For at fremhæve udskrifter anbefales det at være opmærksom på en streng mat overflade. Og for visuelt at udvide grænserne kan en af ​​væggene laves spejlvendt. Samlinger giver mulighed for en god kombination af individuelle elementer.

Til køkken

Designet af et køkkenforklæde bør tage højde for de funktioner, der pålægges af vanskelige driftsbetingelser.

I det indre af køkkenet

I det indre af køkkenet

Holdbarhed og praktisk

Det særegne ved at dekorere med fliser i køkkenet er behovet for dets modstandsdygtighed over for negative påvirkninger. Dette kan være utilsigtede slag fra køkkenmaskiner, vandstænk og varmt fedt, damp. Sådanne krav leveres tilstrækkeligt af Kerama Marazzi -produkter, der er designet til drift under forskellige forhold..

Attraktiv udsigt

Der bruges meget tid i køkkenet. Disse inkluderer lette snacks og fulde måltider med din familie. Derfor er dets interessante udseende meget vigtigt..

Denne flise er designet til brug under forskellige forhold

Denne flise er designet til brug under forskellige forhold

Stilfuldt design kræver en god kombination af vægdekoration, bordplader og møbler facader. Kerama Marazzi fremstiller fliser, der matcher forskellige designs.

Det bliver interessant for dig:

Fliser på gulvet i korridoren (245+ fotos) – Hvordan vælger og lægger jeg? Moderne og smukke muligheder

Små badeværelsesfliser (150+ designfotos): Den optimale kombination af stil og indretning

Køkkenforklædefliser (180+ designfotos): tips til at vække dine vægge til live

Køkkenfliser på gulvet: 150+ Fotos af hemmelighederne ved smukt design

Til gulv

Valg af fliser til køn giver dig mulighed for at lægge små fliser eller store plader. Til badeværelset er det bedre at vælge en skridsikker overflade..

For andre rum kan fliserne enten være ru eller helt glatte, blanke. Kerama Marazzis kollektioner er designet til at skabe organiske kompositioner med vægbeklædning og andre overflader..

Gulvstil og farveskema bør passe godt sammen med resten af ​​rummet..

Kan bruges til gulv

Kan bruges til gulv

Spektakulære og populære samlinger

Producenten har mange samlinger. De tillader selv den mest kræsne køber at finde en stilistisk løsning til indretning af deres hjem. Samlinger opdateres og suppleres løbende. Nogle af dem præsenteres nedenfor..

Travertin

Denne flise tilhører den romerske samling. Travertin -kollektionen kan bruges til beklædning af overflader i badeværelset eller ethvert andet rum.. Sammensætningen omfatter:

 • grænse;
 • gulvfliser;
 • vægfliser;
 • keramisk indretning.

I det indre af vuggestuen

I det indre af vuggestuen

Pastel nuance af beige, behagelig for øjnene, efterligner marmor, og indretning og kant er dekoreret med geometriske mønstre. Det samlede indtryk af designet er raffinement og raffinement. Rolige farver og lakonisk design vil appellere til mange.

Bromley

Bromley er sværhedsgraden og tilbageholdenheden, der er forbundet med engelske traditioner.. Nuancer af beige, brun og grå i Bromleys engelske samling skaber et dramatisk look.

Flisen, der efterligner natursten, har fået sit navn efter en lille by nær London. Det er nu et stort område i det ydre London, der værner om traditionen. Ud over porcelæn stentøj indeholder Bromley -kollektionen indretning, kanter og skær.

I restaurantens indre

I restaurantens indre

Surrey

Den engelske samling er inspireret af de store haller og bøgetræer, blomstringen af ​​rododendroner og vildblomster. Brun, blå, beige og hvid er legemliggjort i keramiske flisers sammenvævningsmønstre. Beherskede klassikere er altid på mode og passer godt til næsten ethvert VVS.

Lignano

Et produkt kaldet “To Venedig” fører os til den varme Adriaterhavskyst. Det gyldne sand på Lignano -halvøen er et berømt feriested mindre end 100 kilometer fra Venedig.

Halvøens frodige vegetation er repræsenteret af egetræer, fyrretræer og andre træer. Hele skønheden i det naturlige landskab og flora tjente som inspiration til oprettelsen af ​​Lignano -flisekollektionen.

Produkter kaldet

Produkter kaldet “To Venedig”

Inkluderer dekorative elementer, fliser, kanter, paneler, paneler og blyanter. Blandt de vigtigste nuancer:

 • Bordeaux;
 • Grå;
 • turkis;
 • hvid.

 Bosco

Efterligning af tørret træ i fliser kombineret med smukke nuancer giver dig mulighed for at skabe et alsidigt interiør. Ornamenter af grænser på en original måde fremhæver det indviklede mønster. Kombinationen af ​​mørke og lyse nuancer giver dig mulighed for at oprette en række sammensætninger til dekoration af et badeværelse, køkken eller gang.

Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer

Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer

nåde

Den italienske kollektion er varm og elegant. Rolige beige nuancer og originale flydende mønstre giver dig mulighed for at dekorere badeværelset med smag samt raffineret nåde. Det beige og brune sortiment af fliser er universelt.

Elegy

Elegy -samlingen af ​​keramiske fliser kendetegnes ved varme nuancer og raffinement. Bpindsvin, brune, grå nuancer udgør blomstermønsteret i indretningen og kanten.

Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer

Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer

Tile Kerama Marazzi (165+ billeder) - Energi fra de fire elementer

Efter at have stiftet bekendtskab med produkterne fra Keramo Marazzi kan du bringe dine ideer ud i livet og anvende originale designteknikker.