Køkken i loftstil (100+ bedste fotos): Vi skaber et tankevækkende indretning uden designer

Køkkener i loftstil kendetegnes ved den unikke charme ved industribygninger, der er udstyret til et behageligt ophold

Køkkener i loftstil er kendetegnet ved charmen ved industribygninger, der er udstyret til et behageligt ophold

Hvem er et køkken i loftstil egnet til? Elskere af risiko og uhæmmet dynamik i store byer, kendere af udfordrende indretning og dristige designløsninger, beundrere af ukonventionelle layout og originale farvekombinationer. Er du sådan? Så er denne artikel noget for dig.!

Industrialismen, der er karakteristisk for stilen, er fortyndet med friske blomster

Industrialismen, der er karakteristisk for stilen, er fortyndet med friske blomster.

Et loft blev født i Amerika i 50’erne. Det var en tid med ombygning af industribygninger til beboelse, hvor unge amerikanere villigt bosatte sig..

Tidligere værksteder, forladte lagre beholdt resterne af den industrielle fortid, som dannede grundlaget for stilen. Den moderne hems kombinerer med succes bevidst uagtsomhed i dekoration, de nyeste materialer og ultramoderne teknologi. Køkkenet er især slående i denne manifestation..

15

Køkken i loftstil – brutal komfort

Ikke-standard hygge, en kombination af uhøflig antik og vovet modernitet, ubegrænset plads, lyseffekter, dristige farveovergange er hovedtrækkene i et køkken i loftstil. Det kan ligne en lille appetitvækkende ø, hvor der tilberedes mad, eller det kan ligne det enorme køkken på en fashionabel restaurant..

Original og stilfuld beboelig

Loftets originale og stilfulde beboelige “industri” tiltrækker mennesker, der er dristige og kreative

Frihed og plads er store træk ved loftstil

Frihed og plads – træk ved loftstil

Som regel kombineres et loftskøkken med en stue eller spisestue.

Som regel kombineres et loftskøkken med en stue eller spisestue.

På en note! Loftet køkken er zonal. Grænsen mellem værelserne (som regel er køkkenet i denne stil kombineret med stuen) et spisebord eller en bardisk.

15

Vægge. Sjusket mursten i køkkenet, sten og revnet gips. Men ikke overalt – fremhæv kun en del med råmateriale, lad resten af ​​væggene blive klarere, pudset. Alternativt kan du bruge mosaikfliser i en lys enkelt tone. Køkkenloftets stolthed er den modigt udsatte kommunikation.

Etage. Glem alt om bløde tæpper, mønstret parket eller laminatgulv. Kun træ med en ældet effekt eller grafitfliser. Alternativt – selvnivellerende gulve til sten eller træ.

Loft. Loftets farveskema skal være lysere (2-3 toner) end væggenes farve. Gamle bjælker bliver en vidunderlig tilføjelse – de kan efterlades uberørte eller fremhæves ved at male med en mørkere farve.

Klassisk, til den valgte stil, muret vægdekoration

Vægdekoration i mursten, klassisk til den valgte stil

Industrigulv i et betonrum

Industrigulv i et betonrum

Ubehandlet betonloft ser stilfuldt og originalt ud

Ubehandlet betonloft ser stilfuldt og originalt ud

Råd! For at opnå en “industriel” effekt skal du bruge en kombination af kølige toner med elementer af varmere, blødere toner i dine vægge / gulve..

Metalbjælker vil supplere det hvide loft.

Metalbjælker vil supplere det hvide loft.

Ikke-standard efterbehandling af loftsområdet med metalprofiler og jernbjælker

Ikke-standard efterbehandling af loftsområdet med metalprofiler og jernbjælker

Vindue. Den bedste løsning er mørklagte, afdækkede vinduesåbninger. Men loftet tillader brug af gardintyper med et stort mønster påført i form af et fotografi eller graffiti.

Et originalt vindue i loftstil, der ikke kræver yderligere indretning

Et originalt vindue i loftstil, der ikke kræver yderligere indretning

Indretning i loftstil eller “vovede” omgivelser

Møbel. Lyse farver med glatte plastfacader. Tydelige former og upåklagelig geometri siger et strengt “nej” til kunstneriske elementer. Headsetelementer vælges afhængigt af zoneinddelingen:

  • Madlavning område. Glassets koldhed, metalets glans, uhøjtideligheden af ​​plasten – dette bliver arbejdsområdets forklæde. Det er muligt at understrege bevidst uagtsomhed med galvaniserede strimler.
  • Spisested. Denne del er fremhævet af et langt stort bord, så mindst 6 personer kan sidde behageligt bag det..

Loft køkkenmøbler design kommer ikke til at skjule noget! Alle hylder, skuffer er åbne, ruder er tilladt. Bardisken med høje forkromede stålstole passer perfekt ind i den dristige atmosfære.

15

Belysning. Loft er den letteste stil (trods sin industrielle oprindelse). Antallet af ekstra lyskilder afhænger af de valgte områder. Ideelt set bør hvert område have sin egen belysning:

  • Over køkkensættet – neonbelysning.
  • Over spisebordet – en lille gulvlampe eller væg- / gulvlamper.

Et loftskøkken kombinerer normalt flere typer lamper

Et loftskøkken kombinerer normalt flere typer lamper

En stor lysekrone eller mange små kræves over spisebordet

En stor lysekrone eller mange små kræves over spisebordet

Hver zone har sin egen karakteristiske belysning

Hver zone har sin egen karakteristiske belysning

Ifølge reglerne accepterer en køkken-stue i loftstil ikke højt til de sædvanlige lysekroner. Den optimale løsning ville være at bruge lamper på en lang ophængning, spotbelysning, sconces, ru gulvlamper eller højteknologiske lysekroner med en kold stålglans og klare geometriske former..

En moderne samling af originale lamper i loftstil er blevet udviklet. Deres design er usædvanligt: ​​vandhaner, rørfragmenter, ødelagte kæder, rester af jernbeslag.

Lange ophængslamper med stilfulde antikke nuancer

Lange ophængslamper med stilfulde antikke nuancer

Teknik. Et lige loft giver dig et valg: retro eller gimmick? To diametriske modsætninger kan forbindes, men dette skal gøres korrekt. Få for eksempel venner med et imponerende, grydet, antikt køleskab med en ultramoderne grill, århundredgamle støbejernsovne med en forkromet mikrobølgeovn, en moderne kaffemaskine med en gammel kaffekværn.

15

Råd! Hvis du beslutter dig for at kombinere sjældenhed og trendy nyheder, skal du prøve at kombinere dem organisk med hinanden. Vær særlig opmærksom på harmonien mellem teknologiske døre og møbelfronter..

Den frie stil i rummet accepterer husholdningsapparater i ethvert design - fra retro til supermoderne

Den frie stil i rummet accepterer husholdningsapparater i ethvert design – fra retro til ultramoderne

Da amerikanerne er loftets forfædre, er det bedre at “amerikanisere” nogle detaljer om køkkenindretningen. Hvad kan Amerika lide? Fastfood. Derfor er det på loftet ikke nødvendigt at demonstrere en overflod af retter – det er bedre at vise øjeblikkelige madlavningsteknikker (brødrister, mikrobølgeovn, airfryer, multicooker).

Nuancerne i farveløsninger i loftstil

Loftet udvikler sig. I stigende grad vises rige nuancer af rød, lilla og blå i designideer. Blanke fliser (sort eller hvid) ser blændende ud ved siden af ​​en ru mur. Lyse og blanke hvide loftkøkken skaber effekten af ​​et spejl og udvider rummet betydeligt.

De klassiske nuancer forbliver urokkelige – grå, mursten, hele spektret af brunt og stål.

Et moderne loft vælger tilbehør lånt fra andre retninger i stil: lyse accenter skabt af farvede højdepunkter i møbler eller en blændende farve på en af ​​væggene (det kan være grønne, orange, røde, endda “giftige” nuancer).

15

Råd! Ved at fremhæve en del af væggen med en intens farve, balancere loftets køkkenets indre med den samme tone i andre dele af indretningen (f.eks. En gul væg og en sofa eller bord). Men udsmykningen og dekorationen af ​​resten af ​​rummet i dette tilfælde skal strengt understøtte loftklassikeren (kold skala med achromatiske farver – sort, grå og hvid).

“Industrielt” køkken i gråtoner

Sort er også typisk for køkkener i loftstil.

Sort er også typisk for køkkener i loftstil.

Loft og lille køkken

Det unikke ved denne trend ligger i, at loftet med succes bruges både i rummelige værelser og i små køkkener. Selv på 5-6 firkanter kan den gå i opfyldelse. De gulve og vægge, der er så enkle som muligt at afslutte, fylder ikke ekstra centimeter, og modulære møbler vil perfekt rumme alt, hvad du har brug for og samtidig spare plads.

15

Der er et par små tricks, du kan bruge til at omdanne dit lille loftskøkken til et elegant værelse, der kombinerer brutal komfort med den vovede charme af dristighed. Samtidig vil rummets grænser visuelt udvide betydeligt:

  1. Belysning. Installer en separat lyskilde i hver zone.
  2. Udstyr. Nogle af de nødvendige møbler til køkkenet kan placeres nær vinduet, resten kan arrangeres i en halvcirkel. Øbordet, der ligger på grænsen til køkkenet og stuen, tilføjer plads. Komfuret kan indbygges i bordet.

Betonpladen bliver et eksklusivt interiør

Betonpladen bliver et eksklusivt interiør

Flere hængelamper uden lampeskærme - stilens visitkort

Flere hængelamper uden lampeskærme – stilens visitkort

I små køkkener er et loft undertiden den eneste måde at visuelt øge størrelsen på et værelse ved at kombinere og dekorere køkkenet og stuen i en enkelt, lidt hård, men så attraktiv stil..