Design af et børneværelse til en pige (65+ billeder)

Design af et børneværelse til en pige (65+ billeder)

En lys og hyggelig “tilflugt” til dit barn er en garanti for en lykkelig barndom. Og for forældre bringer designet af et børneværelse til en pige normalt mange positive følelser. Kun ved at fylde det med maling bør man ikke glemme den praktiske side af interiøret, som ikke bør skade det dyrebare barns sundhed, samtidig med at det giver frihed til aktiv udvikling. Sådan opretholdes en balance samt tager hensyn til alle nuancer – i vores artikel!

Funktioner i designet af en vuggestue til en pige

Når man indretter et værelse til et barn, hvor det vil vokse, udvikle og lære om verden, er det nødvendigt at tage mange punkter i betragtning. For det første pigens alder: er det en nyfødt eller et mere modent barn på 5-6 år? Børn vokser hurtigt, og deres smag ændrer sig hurtigt, så rummet i de første leveår bør være minimalistisk nok, men fleksibelt nok til at tilføje nye elementer, hvis det er nødvendigt..

Glem ikke samtidig, at barndomsindtryk er de mest levende og kan blive en usynlig ledsager i barnets senere voksenliv. Designet af et værelse til en pige vil uundgåeligt påvirke hendes syn, formulere bestemte smag, en model for adfærd og interaktion med omverdenen. Du bliver nødt til omhyggeligt at vælge hvert element i indretningen og ikke kun fokusere på din forståelse af de “smukke”, men også de uddannelsesmæssige aspekter af objekter.

Det indre af en børnehave til en pige skal være behageligt og sikkert. Det er godt, hvis børn har adgang til genstande af interesse for dem, let tager legetøj ud, sidder på en høj stol. Dette vil lære uafhængighed og også aflaste dig for ubehagelige følelser i tilfælde af fiasko – selv mindre negative oplevelser kan påvirke barnets karakter. Men du skal være helt sikker på, at der ikke venter ham nogen farer i barnets personlige rum, såsom skarpe genstande, vaklende møbler eller skadelige materialer..

Børns køn spiller en nøglerolle i design og hjælper dem med at identificere dem i en tidlig alder. Det betyder ikke, at pigens værelse er forpligtet til at koncentrere det maksimale antal dukker, blomster eller alle nuancer af pink. Barnets verden skal ikke være ensformig, men orienteret på den rigtige måde.

Det er nødvendigt at tage hensyn til de psykologiske og uddannelsesmæssige aspekter af interiøret, men følg ikke fanatisk hvert punkt, idet du er bange for at tilføje et ekstra objekt eller en farve. Ekstern æstetik, unikhed og praktisk – disse komponenter hjælper med at skabe et harmonisk rumdesign, som vil være nøglen til en lykkelig barndom..

Funktioner i designet af et børneværelse til en pige Funktioner i designet af et børneværelse til en pige

Style løsninger

Valget af stil vil blive en ledetråd i organisering af design. Det er ønskeligt, at interiøret matcher husets overordnede sammensætning. Men selv en lille afvigelse vil se harmonisk ud, hvis du korrekt indtaster de karakteristiske elementer. På samme tid vil stilarter i rummet i et børneværelse uundgåeligt finde en ny fortolkning, for eksempel fortyndet med ikke-kanoniske farver..

Børneværelse til piger i moderne stil

Til at begynde med bemærker vi, at en sådan beslutning højst sandsynligt vil kunne lide en teenagepige, der er vokset frem Barbie -dukker og eventyr. Laconicisme, fastholdelse af moderne stil vil skabe et universelt rum, hvor barnet kan komme ind i sine hobbyer eller hobbyer. Men selv for yngre piger er der mange interessante ting i det moderne børneværelse, fordi denne særlige stil er bedst egnet til usædvanlige løsninger. For eksempel fotomalerier med tegneseriefigurer, samlinger af figurer, objekter med ikke-standardiserede former.

Design af et børneværelse til en pige i en moderne stil Design af et børneværelse til en pige i en moderne stil

Børneværelse til en pige i klassisk stil

Hvad vil ellers hjælpe med at realisere værdsatte pigefantasier, hvis ikke den rigtige dames stil? Klassikerne vil forvandle en triviel børnehave til en prinsessekamre, hvor karaktererne i dine yndlingsværker lever.

Opnå den ønskede effekt takket være møbler med udskårne ben og mønstre, gardiner med lambrequins, en himmelseng eller elegante dekorative motiver i dekorationen. Et sådant design vil bringe aristokrati, en følelse af skønhed hos barnet, som han vil gennemgå livet i fremtiden..

Design af et børneværelse til en pige i klassisk stil Design af et børneværelse til en pige i klassisk stil

Børneværelse til piger i Provence -stil

Provence -stilen stammer fra den franske provins og blev skabt til blide og romantiske naturer. Pastelpalette, blomstermønstre, lyse stoffer, antikke møbler – ved hjælp af disse udtryksfulde midler vil du kunne legemliggøre en hyggelig atmosfære i et børneværelse, hvorfra en lille pige helt sikkert vil blive glad.

Lyse farver vil berolige overdrevent aktive børn lidt. En anden fordel ved stilen er den obligatoriske brug af naturlige materialer, som ikke blot ikke skader barnets helbred, men også indgyder en kærlighed til naturlig skønhed..

Design af et børneværelse til en pige i Provence -stil Design af et børneværelse til en pige i Provence -stil

Børneværelse til en pige i popart -stil

Kreative og aktive piger med levende interesser vil helt sikkert elske pop -art -børneværelset. Et sådant rum kan blive et sted for udvikling af fantasi samt implementering af ikke-standardiserede hobbyer..

I indretningen kan du indtaste rige, varierede farver, lidt eklektiske objekter, billeder med tegneserier eller tegneseriefigurer – ethvert element ser passende ud.

Design af et børneværelse til en pige i popkunststil Design af et børneværelse til en pige i popartens stil

Valg af farveskema

Piger er mere følsomme over for miljøet end drenge. Derfor kan selv en bestemt farvepalet i et interiør påvirke deres humør og adfærd. Lyse farver er tilladt, det hele afhænger af barnets natur, men pastelfarver er stadig de mest populære i rummet..

Lyserødt børneværelse til en pige

Når man tænker på en børnehave til en pige, er lyserøde nuancer de første, der dukker op i hovedet som hovedfarveskemaet. Og det er ikke overraskende, for denne mulighed ser meget blid, rørende ud og viser tydeligt alderen samt indbyggerens køn..

Men når du vælger den ønskede nuance, skal du prøve at undgå mættede lyserøde toner og kombinere dem med neutral hvid, hvis det er muligt. Dette vil undgå interiørets banale pige -karakter, fordi ikke alle moderne børn elsker standard ting..

Pink børneværelse til piger - Indretning Pink børneværelse til piger - Indretning

Lilla børneværelse til piger

Situationen ligner lidt rummet i lyserødt, kun det repræsenterer en mere ikke-triviel fortolkning af den “pige”. Den kølige skygge vil have en positiv effekt på babyen og hans udvikling. Denne løsning giver dig mulighed for at passe floristiske motiver ind i vuggestuens indre ved hjælp af forskellige variationer af lilla.

Lilla børneværelse til piger - Indretning Lilla børneværelse til piger - Indretning

Grønt børneværelse til en pige

Grøn betyder mynte, lysegrøn eller oliven nuancer, der er populære i dag. Det er en mere neutral farve, der vil fungere for både en dreng og en pige, men vil helt sikkert have en positiv effekt på barnet..

Grønt er forbundet med naturen, som nogle gange mangler i støjende byer. Ved at kombinere det med neutrale toner kan du skabe et harmonisk og friskt interiør..

Grønt børneværelse til en pige - Indretning Grønt børneværelse til en pige - Indretning

Hvidt børneværelse til en pige

I ethvert børneværelse bør brugen af ​​hvidt ikke begrænses til netop denne farve. Pigen vil kede sig i et sterilt rum, og monotonien i paletten, især på et tidligt udviklingsstadium, kan forværre opfattelsen af ​​farve og forstyrre barnets kognitive ambitioner.

Hvid kan tjene som en alsidig baggrund for andre løsninger og understrege og afbalancere dem.

Hvidt børneværelse til en pige - Indretning Hvidt børneværelse til en pige - Indretning

Beige børneværelse til en pige

Delikate cremede, nutty nuancer vil perfekt passe ind i stilen med klassisk stil eller Provence, hvilket skaber en ædel stemning i vuggestuen. Men vi bør ikke glemme, at beige er monokrom, ikke kombineres godt med andre farver, og kun med omhyggelig planlægning opnår det den ønskede effekt. Men naturlige materialer ser meget organiske ud mod en sådan baggrund..

Beige planteskole til en pige - Indretning Beige planteskole til en pige - Indretning

Finisher og materialer

Mere end et æstetisk udseende, når du skal dekorere en vuggestue til en pige, skal du være opmærksom på de anvendte materialer. Vælg allergivenlige, sikre baser. For at være sikker – spørg producenterne om kvalitetsdokumentation.

Etage

Gulvets overflade skal være glat, men ikke glat, så barnet ikke falder under aktive lege.

Dekorationen i rummet til en lille pige bør vælges under hensyntagen til alle mulige muligheder for kontaminering. Parket- og laminatgulve har gode egenskaber, kun snavs, der er trængt ind i revnerne, vil ikke være let at fjerne.

Derfor rådgiver mange designere marmoleum – et moderne, miljøvenligt og holdbart materiale, der har høje æstetiske egenskaber..

Design af et børneværelse til en pige - Gulvbehandling Design af et børneværelse til en pige - Gulvbehandling

Vægge

Mange forsøg falder på væggene i vuggestuen: de er malet, ridset, der bliver kastet genstande mod dem. Derudover forudsætter barnets hurtige udviklingstempo en hurtig transformation af interiøret..

Desværre kan bygningsteknologier endnu ikke tilbyde en universel løsning til vægdekoration. Du kan vælge billige, brugervenlige materialer, men de er ikke altid miljøvenlige..

I børneværelset til en pige er det bedste valg tapet-budgetmæssigt, men kortvarigt papir, harmløs væske, miljøvenligt tapet i høj kvalitet og farverigt fototapet. Men vinyl kan skade babyens helbred..

Design af et børneværelse til en pige - Vægdekoration Design af et børneværelse til en pige - Vægdekoration

Loft

Det mest egnede loft – med en cementstarter, behandlet med en primer og malet med hvid akrylmaling.

Mange forældre kan lide at dekorere det indre af rummet med tegninger i form af en stjernehimmel eller overskyet himmel. Men denne løsning er ikke egnet til alle børn: nogle kan være distraherede og sove dårligt. Glat hvidt loft med en interessant lysekrone ser enkelt ud, men samtidig harmonisk.

Design af et børneværelse til en pige - Loftsdekoration Design af et børneværelse til en pige - Loftsdekoration

Sådan vælger du møbler til en vuggestue?

At fylde et børneværelse til en pige med møbler er en afgørende designfase. Valget af modeller afhænger af barnets alder. Det er klart, at en behagelig seng vil være nok til en nyfødt. Men på bare et par år får hun brug for flere “værktøjer” til at opfylde behovene.

Det vil være interessant for barnet at studere og slappe af med et multifunktionelt headset, der ligner en separat børns verden, herunder skuffer, senge på andet niveau og en hyggelig arbejdsplads..

Nogle piger vil elske separate, store senge med overdådige puder og blødt sengetøj. Denne mulighed er uundværlig for klassikerne såvel som Provence..

Da det er svært for børn at koncentrere sig om deres studier, er det bedre, hvis arbejdspladsen er mere fastspændt og ikke rodet med fremmedlegemer.

Steder til opbevaring af ting skal være så bekvemme som muligt for barnet – så hun får de nødvendige ting ud og lærer at sætte dem på plads. Men valget af legemøbler er for individuelt, samt genstande relateret til hobbyer. Prøv kun at få de købte varer til at passe ind i det allerede oprettede design.

Design af et børneværelse til en pige - Valg af møbler

Design af en lille planteskole til en pige

Hvis rummets lille størrelse i en tidlig alder ikke forårsager særlige vanskeligheder, begynder dimensionerne med at udfylde rummet at begrænse designfriheden. Du bliver nødt til at tænke ekstra over, hvordan du placerer alt, hvad du har brug for, samtidig med at du opretholder en følelse af rummelighed..

Umiddelbart bemærker vi, at den klassiske stil usandsynligt vil passe ind i et rum med et beskedent område. Men den moderne er i stand til med fordel at slå manglerne i en lille vuggestue til en pige. For eksempel, hvis du foretrækker komplekse multifunktionelle møbler med flere niveauer i stedet for separate omfangsrige genstande, vil der være ledig plads til bevægelse og spil..

Nogle teknikker hjælper også visuelt med at udvide rummet. Vælg først et lyst farveskema, der ikke er overmættet med mønstre. For det andet skal du sørge for at medtage et eller to spejle i fuld længde. For det tredje skal du vælge lette, diskret gardiner, der ikke bliver en hindring for indtrængning af naturligt lys..

Indretning af et lille børneværelse til en pige Indretning af et lille børneværelse til en pige

Design af et børneværelse til en pige – foto

At lave en vuggestue til en pige er en glæde ikke kun for barnet, men også for forældrene. Nogle interiører ligner eventyrhuse; andre er som et værksted for et lille geni. Hvilke andre designmuligheder er der? Se vores udvalg af fotos. Glad udsigt!

Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto Indretning af et børneværelse til en pige - foto

Video: Børneværelse til piger – indvendige ideer