Voksende stol til baby: 85+ ultrakomfortable modeller til din lille

Voksende stol til et barn - alsidige møbler til enhver aldersgruppe

Voksende stol til et barn – alsidige møbler til enhver aldersgruppe

Blandt de ortopædiske og transformerende møbler til børn indtager den voksende stol til barnet en særlig plads. Det er trods alt ham, der hjælper fra en meget tidlig alder med at danne den korrekte kropsholdning hos barnet, sikrer skeletets normale udvikling og som et resultat lindrer mange sundhedsproblemer, der kan opstå i fremtiden. Almindelige stole og lænestole gør også et godt stykke arbejde med dette, men børn vokser meget hurtigt op, så det bliver umuligt at bruge gamle møbler, og at købe et nyt kan ramme budgettet betydeligt. En stol, der vokser med et barn, er meget mere rentabel at købe, fordi den er velegnet til både et lille barn og en teenager. Det giver dig mulighed for nemt at ændre ryglænets position, sædehøjde og fodstøtter, så et barn i enhver højde og bygning kan sidde på det så behageligt som muligt. Og den lange levetid og attraktive design vil helt sikkert glæde forældrene.

Stolens bagside skal være lige, og bordet skal være på niveau med thorax-abdominal membran. Denne position gør det muligt for barnet at opretholde den korrekte kropsholdning og opretholde den mest jævne kropsposition. Der er ingen forvrængninger, samtidig styrkes ledbåndene og musklerne i bagagerummet. Dette er bagsiden af voksende stole Påfugl – fabrikker Kuzya.

En voksende stol ser godt ud med andre stole

En voksende stol ser godt ud med andre stole

Den korrekte stolhøjde til barnet er justerbar

Den korrekte stolhøjde til barnet er justerbar

Den voksende stol fastgør placeringen af ​​benene på selv de mindste børn

Den voksende stol fastgør placeringen af ​​benene på selv de mindste børn

Har jeg brug for en voksende stol?

Dyrkning af borde og stole til børn er meget populære, da de hjælper forældre med at tage sig af deres babyers helbred uden at skulle tænke på at skifte møbler i børnehaven hvert år. Men et barn har muligvis ikke brug for et skrivebord i lang tid, og en stol er nødvendig i alle aldre, begyndende fra det tidligste. Derfor bør der købes en voksende model allerede da babyen lige blev født, fordi du kan bruge den fra 6 måneder, og den øvre aldersgrænse er slet ikke begrænset.

Voksestolen er velegnet selv til babyer

Voksestolen er velegnet selv til babyer

For en studerende bliver en voksende stol fuldstændig uerstattelig, fordi der bruges meget tid ved skrivebordet, og hjemmearbejde vil være meget mere produktivt at sidde på en behagelig stol. Derudover er det vigtigt at overvåge kroppens position ved bordet for at danne den korrekte kropsholdning og undgå problemer med rygsøjlen i fremtiden..

Tip: du kan købe en voksestol til et barn på forhånd, selv i førskolealderen, over tid og justere dens højde afhængigt af babyens vækst og behov.

Når både bordet og stolen vokser med barnet, er det endnu lettere at overvåge holdningen, og det er meget mere behageligt at lave lektier, læse eller tegne. Derfor anbefaler eksperter, at du straks køber et sæt sådanne ortopædiske møbler, der består af en stol og et skrivebord..

Transformationen af ​​den voksende stol sammen med barnets vækst

Transformationen af ​​den voksende stol sammen med barnets vækst

Funktioner ved dyrkning af stole

En barnestol, der vokser med barnet, har et specielt design, der giver dig mulighed for frit at ændre dets konfiguration, nemlig:

 1. Sædehøjde.
 2. Ryglæn position.
 3. Fodstøttehøjde (hvis monteret).

Afhængigt af producent og model kan antallet af positioner på ryglæn, sæde og fodstøtte variere, men i gennemsnit er det cirka 10-15 eller mere, hvilket gør det muligt for barnet at sidde så bekvemt og korrekt som muligt på sin arbejdsplads..

Evnen til at forvandle stolen giver barnet mulighed for at føle sig godt tilpas ved bordet

Evnen til at forvandle stolen giver barnet mulighed for at føle sig godt tilpas ved bordet

Når barnet bliver højere, er det nok bare at omarrangere sædet med fodstøtten til den nødvendige højde og justere deres position til vækst. Et pålideligt og bekvemt fastgørelsessystem sikrer sikker betjening af stolen..

Råd: den eneste ulempe ved den voksende stol er dens temmelig høje pris, men hvis du tager højde for dens levetid sammen med funktionalitet, viser det sig, at dette er mere sandsynligt en rentabel investering end et udslætforbrug.

Lang levetid for den voksende stol er den største fordel

Lang levetid for den voksende stol er den største fordel

Fordele ved at dyrke stole

En stol, der vokser med barnet, har en imponerende liste over fordele:

 • Alsidighed – produkterne er velegnede til børn i alderen 6-18 år. Nogle modeller er også designet til en yngre aldersgruppe (fra 2,5 år), og på grund af installationen af ​​særlige sæder kan stolen bruges til meget små (fra 6 måneder). Der er ingen bar i den øvre alder, så en voksestol er velegnet selv for voksne.
 • Multifunktionalitet – stolen kan bruges både ved skrivebordet og i spisestuen samt til kreative aktiviteter.
 • Sikrer korrekt kropsholdning og reducerer belastning af rygsøjlen ved at justere sæde- og ryglænets position.
 • Barnet bliver ikke træt af at sidde ved bordet, da den korrekte position af kroppen er sikret. Som et resultat stiger barnets interesse for læsning, tegning, lektioner osv. Betydeligt..

Barnets behagelige position på den voksende stol sikres af fri transformation

Barnets behagelige position på den voksende stol sikres af fri transformation

 • I en sådan stol føler barnet sig selvstændigt, da det let og uden hjælp kan sidde på det og gå ned.
 • Levetiden for en voksende stol er praktisk talt ubegrænset, så når babyen vokser op, kan denne vare sikkert migrere fra vuggestuen til køkkenet eller endda bag baren.
 • Stolen er meget stabil på grund af det store støtteområde, og selve strukturen er designet til en belastning på op til 100 kg, så det er meget svært at bryde den.
 • Sikkerhed under drift. De fleste modeller af voksestole har en særlig teflonbelægning på benene, som hjælper med forsigtigt at glide bunden på gulvet, mens barnet ikke vælter eller falder.

Stort støtteområde og gummierede skær på stolens ben

Stort støtteområde og gummierede skær på stolens ben

Stolene er lavet af sikre, certificerede materialer. Den mest almindelige mulighed er naturligt træ, belagt med en vandbaseret lak, der ikke udsender skadelige stoffer og ikke forårsager allergiske reaktioner. Også stole eller deres individuelle elementer kan være lavet af plast, metal af høj kvalitet.

Tip: Det stilfulde design af voksestolene gør det let for dem at passe ind i ethvert interiør i barnets værelse. Blandt det tilbudte sortiment kan du vælge en mulighed for næsten enhver farve eller design.

Den voksende stol kan se godt ud selv i køkkenet takket være alsidigheden i designet

Den voksende stol kan se godt ud selv i køkkenet takket være alsidigheden i designet

Blandt andet kan en voksestol til et barn gøres endnu mere behagelig ved at tilføje seler, lommer til legetøj eller små ting og en bordplade til fodring. Dette tilbehør tilbydes af de samme producenter, så det er let at finde det rigtige..

Voksende stol komplet med sikkerhedssele og hynde fra producenten

Voksende stol komplet med sikkerhedssele og hynde fra producenten

Hvilken perfekt stol skal være?

Da almindelige borgere, der allerede har testet dette emne, og ortopædiske læger kraftigt anbefaler at købe en voksestol til et barn, taler anmeldelserne for sig selv. Men det er vigtigt at vælge den rigtige model af en sådan stol, så den opfylder forventningerne så meget som muligt og fuldt ud opfylder babyens behov..

Først og fremmest skal du være opmærksom på det materiale, hvorfra stolen er fremstillet:

 • Træmodeller har som regel to sæder på én gang – en øvre og en nedre, der bruges som fodstøtte. Begge niveauer er lette at flytte i højden i et ret bredt område, hvilket gør det muligt for børn fra 1,5 til 16 år og ældre at bruge stolen..

Træmodeller - en miljøvenlig og sikker løsning

Træmodeller – en miljøvenlig og sikker løsning

 • Plastikken ser imponerende ud, vejer mindre, men holder ikke så længe. Mest holdbare muligheder med træramme og plastsæder.

Plaststol med

Plaststol med “beskyttelse” til babyen og et blødt overliggende sæde

Den næste ting at kigge efter er barnets alder. Nogle modeller, især lavet af træ, kan bruges selv af voksne, og mindre holdbare plastik er mere velegnede til babyer i den yngre aldersgruppe. Det samme gælder designet: for børn er lyse stole med plastindsatser bedre egnede, og som universelle muligheder “til vækst” er det bedre at vælge en model lavet af træ i en neutral farve.

Tip: For at gøre barnet endnu mere behageligt at sidde på stolen kan du supplere det med en blød pude på ryggen eller sædet, hvilket også vil tilføre personligheden til udseendet.

Voksende stolerygpudevarianter

Voksende stole rygpude variationer

Stolens brugervenlighed og transformation spiller en vigtig rolle. Nogle modeller giver dig især mulighed for at ændre sædepositionen ved hjælp af et system af riller i rammen, mens andre bruger en stærkere boltfastgørelse..

Jo stærkere fastgørelseselementer, jo længere vil selve produktet vare, og dets drift vil være mere sikker.

Et beskyttelsessystem er også ansvarligt for babyens sikkerhed, som kan købes sammen med stolen.

Et beskyttelsessystem er også ansvarligt for babyens sikkerhed, som kan købes sammen med stolen.

Populære producenter

Blandt de pålidelige producenter, der kun tilbyder pålidelige produkter af høj kvalitet, bør du være opmærksom på den voksende stol til et barn Kidfix, Kotokota, Millwood og den lille pukkelhest..

Alle er ens i design, har en base og stativer af træ og er også udstyret med særlige begrænsere:

 • Kid-Fix – en voksestol af naturligt træ er kendetegnet ved enkel konstruktion og alsidigt design. Placeringen af ​​de to sæder er justerbar i et bredt område, og produktets imponerende bredde gør det muligt at bruge det selv af voksne. Den brede base vil appellere til aktive børn, der på ingen måde kan finde en behagelig position. Yderligere fordele ved stolene fra denne producent vil være muligheden for at installere sæder til babyer samt bløde betræk for større bekvemmelighed..
 • Kotokota – en enkel konstruktion af en træramme med mulighed for at justere højden på ryglænet og to sæder. De fleste modeller er udstyret med en prop, der bruges som fodringsbord, så stolen er velegnet selv til babyer fra seks måneder. Sæderne fastgøres på det krævede niveau ved hjælp af slids-løbere i sidedelene. Stole er lavet af træ af høj kvalitet, som kan males i enhver farve.

Kotokota har et stort udvalg af stolefarver og giver dig mulighed for nemt at vælge en pude til din babysæde

Kotokota har et stort udvalg af stolefarver og giver dig mulighed for nemt at vælge en pude til din babysæde

 • Møbelfabrik Kuzya – voksende påfuglestole. Velegnet til børn i alderen 6 måneder til 16 år. I modsætning til andre producenter anvender Kuzya -fabrikken MDF af høj kvalitet og sammenligner det med almindelig krydsfiner – MDF er et mere holdbart og miljøvenligt materiale. Fabrikken giver en garanti for sine produkter i op til 10 år! Et andet særtræk ved dyrkning af stole er den lige ryg. Bemærk venligst, at ortopæder rådgiver præcis den lige ryg af stolen. Stole er dækket med vandbaseret maling – det er lugtfrit og sikkert for børn, mere end 20 forskellige farveindstillinger præsenteres på producentens websted.
 • Millwood – adskiller sig kun fra sine forgængere i de materialer, der anvendes i produktionen. Især rammen er lavet af massivt træ, men sæderne og fastspændingerne er lavet af krydsfiner af høj kvalitet (spånplader). Sæderne er sikret ved at installere dem i siderne og fastgøre dem med en særlig nøgle, hvilket resulterer i en stabil, holdbar struktur, der er lige så velegnet til førskolebørn og teenagere. Transformationsmekanismen er meget enkel og praktisk, du kan ændre elementernes position på få minutter.
 • Den lille pukkelryggede hest – billige modeller af stole har et enkelt design, der består af en solid base med ryglæn og to mobile sæder. De er ekstremt lette at omdanne, har et universelt design, er ret stabile og egner sig til børn fra 1,5 år. Produkterne adskiller sig fra deres udenlandske kolleger ved deres lave pris. Sidehuller giver en sikker pasform.

Placering af barnet på stolen Humpbacked Horse

Placering af barnet på stolen Humpbacked Horse

Voksende stol til et barn: ekspertudtalelse

Ifølge ortopædiske læger er en stol, der vokser med et barn, ekstremt effektiv, fordi den hjælper med at forhindre problemer forbundet med rygsøjlen, såsom skoliose, krumning osv..

Alle børn udvikler sig på forskellige måder, så standardmøbler kan ikke tage højde for alle kroppens funktioner. Muligheden for at justere stolens højde og position giver dig mulighed for at vælge den optimale siddeposition, der er egnet til et bestemt barn under hensyntagen til hans individuelle egenskaber. Dette er især vigtigt at overveje, hvis barnet sidder ved sit skrivebord i lang tid og ofte laver lektier, studerer ved computeren, tegner eller læser.

Voksende babystole er velegnede til alle børn - de kan let omdannes til hver baby

Voksende babystole er velegnede til alle børn – de kan let omdannes til hver baby

Fra psykologers synspunkt er en voksende stol også nødvendig, for hvis barnet føler sig godt tilpas på sin arbejdsplads, ikke gruer sig, ikke føler ulejlighed, vil hans følelsesmæssige udvikling være harmonisk. Det er nødvendigt at give psykologisk komfort fra en meget tidlig alder, så hver forælder er forpligtet til at købe en justerbar højstol. Barnet vil være mere villig til at deltage i kreativitet eller andre aktiviteter ved sit bord, han vil føle sig som en del af processen.

Bløde babyhynder gør den voksende stol behagelig selv til fodring af babyer

Bløde babyhynder gør den voksende stol behagelig selv til fodring af babyer

Råd: en barnestol kan altid placeres ved siden af ​​et fælles bord og derved involvere barnet i enhver familieproces. Når barnet er på samme niveau som voksne, vil barnet ikke føle sig forsvarsløst, vil være glad for at kommunikere med forældrene, være mindre lunefuld og blive hurtigere uafhængig.

Selv kiropraktorer står ikke til side og insisterer på at dyrke stole. Mange forældre forsøger trods alt stadig at tvinge barnet til at sidde på den “voksne” stol og derved fratage barnet den sædvanlige komfort. Som et resultat forstyrres blodcirkulationen, da barnet simpelthen ikke har støtte under fødderne. Skuldrene og albuerne vil også være malplacerede og forårsage en krumning af rygsøjlen. Et barn, der sidder på en ubehagelig stol, vil konstant være lunefuld, rykke, forsøge at rejse sig, og sådan angst kan vokse til alvorlige problemer med nervesystemet (søvn, syn, hukommelse forværres, irritabilitet, træthed stiger, opmærksomhed falder).

En voksende stol til et barn hjælper ham med at føle sig som en voksen i alle aldre.

Voksende afføring kan hjælpe et barn med at føle sig som en voksen i alle aldre.

For at undgå alt dette er enhver forælder, der bekymrer sig om deres barns sundhed, simpelthen forpligtet til at tænke på at købe en voksende stol, fordi det er meget lettere at undgå et problem, selv før det viser sig end at fjerne konsekvenserne. Derudover vil baby være meget glad for, at han har sit eget foretrukne og komfortable sted, der vil vare i mange år..