Blødt gulv til børneværelser (60+ fotos): hvor kan man købe de bedste gulve og sammenligne muligheder med fliser og gåder

Moderne og spilbar måtte

Moderne behagelig legemåtte

Vi præsenterer dig for know-how inden for design af gulvbelægninger til børn: en revolutionerende opfindelse, et miljøvenligt og behageligt blødt gulv til børneværelser. Enhver forælder prøver først og fremmest at sikre deres baby sikkerhed og komfort. Børn er store fans af at kravle på gulvet. Forældre er altid bekymrede for at ramme eller fryse. Tæppe? Men når alt kommer til alt, hvor den lille eventyrer er, er der snavs, og konstant at vaske omfangsrige tæpper er svært og ubelejligt..

Nye teknologier kommer forældrene til hjælp. En af de nyeste innovationer – modulært blødt gulvbelægning til børn.

EVA-gulvet er det ideelle valg for dem, der har en baby kravlende eller lærer at gå

EVA gulv – det ideelle valg for dem, der har en baby kravlende eller lærer at gå

Det bløde modulgulv, der er lavet af fliser, der gentager farverne i rummets dekoration, ser godt ud.

Det bløde modulgulv ser godt ud, lavet af fliser, der gentager farverne på rummets dekoration

Gulvene i børneværelser skal være varme, absolut sikre, praktiske og multifunktionelle. Det var disse forhold, der blev lagt til grund af udviklerne – skaberne af det revolutionerende materiale, slidstærke, holdbare gulve.

EVAfloor er en revolutionerende opfindelse, der gør livet lettere for forældre til små børn

EVAfloor er en revolutionerende opfindelse, der gør livet lettere for forældre til små børn

EVA -teknologi – redefinering af gulve

 • EVA – ethylenvinylacetat, mikroporøs, opskummet polymer, der i tekniske egenskaber ligner gummi.

En sådan belægning er modstandsdygtig over for enhver deformation, har allergivenlige egenskaber og særlig fleksibilitet. Børneværelsesgulve fremstillet ved hjælp af denne teknologi vinder hurtigt enorm popularitet rundt om i verden..

TOP 5 populære og sikre bløde legemåtter til børn:

Navn Egenskaber Design og pris
Puslespil måtte, ingen billeder, Funkids "Mosaik-12" Puslespil måtte 15 mm tyk. Sæt med 6 firkantede plader i forskellige farver, størrelse 12" (30×30 cm) med indvendige plader størrelse 6" (15×15 cm) FunKids "Mosaik-12". Stykkernes størrelse (plader): 30 cm x 30 cm x 1,5 cm Arealet af det samlede puslespil: 0,54 kvm. Sammensætning: EVA -skum (opskummet polyethylen med tilsætning af ethylvinylacetat) Strandhårdhed: 30-35 enheder – det blødeste og højeste kvalitetsmateriale, der findes ved fremstilling af lignende produkter. 590 rbl. Se i butikken
Disney Cars Puzzle Mat En attraktiv puslespillemåtte Alphabet Cars kan dekorere et barns værelse, give mulighed for at øve læsning. Det er behageligt at sidde på den, mens du spiller på gulvet – produktet er blødt og beskytter mod kulde. Og dine yndlings tegneseriefigurer vil helt sikkert glæde ungen og tiltrække hans opmærksomhed.. 1193 rbl. Se i butikken
Puslespil måtte, 6 fliser Funkids "Enkel-12-10" FunKids "Enkel-12-10" for dem, der ønsker at spare på prisen, men får den samme fremragende kvalitetspuslespilsmåtte som dens 15 mm modstykke "Enkel-12". Denne måtte har en tykkelse på 10 mm – denne kendsgerning gør det muligt for producenten at reducere prisen på denne vare. FunKids "Enkel-12-10" – udvikle med komfort! Det er virkelig vanedannende. Blødt og behageligt at røre ved, lugtfrit materiale, din baby virkelig vil kunne lide og vil være en fantastisk gave og underholdning for ham. Størrelse på brikker (plader): 30 cm x 30 cm x 1 cm Areal af det samlede puslespil: 0,54 kvm. Sammensætning: EVA -skum (opskummet polyethylen med tilsætning af ethylvinylacetat) Strandhårdhed: 30-35 enheder – det blødeste og højeste kvalitetsmateriale, der findes ved fremstilling af lignende produkter. 400 RUR. Se i butikken
Puslespil måtte Soyuzmultfilm med legetøjsbiler Vi leger sammen, 10 segmenter Puzzle mat Soyuzmultfilm med legetøjsbiler Vi leger sammen, 10 segmenter, D18594T-CRT (12). Tæppe puslespil "Legetøjsbiler" en serie "Soyuzmultfilm" fra et populært mærke "Lege sammen" er en underholdende mosaik til børn fra 3 år. Denne model har en meget blød bund, takket være hvilken samling af mosaik -tæppet og yderligere leg på det vil være utrolig behageligt og interessant for barnet. Dette kit indeholder elementer fra forskellige køretøjer, der skal finde det rigtige sted i puslespillet. Spillet vil fange barnet i lang tid, vil give mange positive følelser og blandt andet hjælpe med udviklingen af ​​logisk tænkning og forbedre finmotorikken. 420 rbl. Se i butikken
Tæppe puslespil "Bløde gåder" Læringsbogstaver, 36 emner Tæppe puslespil "Bløde gåder" Spillet giver barnet mulighed for at lære bogstaverne. Pakkens indhold: 36 bogstaver. Sammensat puslespilstørrelse: 54×54 cm. Størrelse på et puslespil: 9×9 cm. Materiale: EVA (ethylenvinylacetat). 203 rbl. Se i butikken

17

Fra en række farver vinyl-acetatskumgulve kan du vælge det mest neutrale, trælignende osv.

Fra en række forskellige farver vinylacetatgulve kan du vælge det mest neutrale, trælignende osv..

Vigtig! EVA -gulve i moderne europæiske førskoler installeres oftere end træ- eller porcelænsfliser.

Ikke overraskende! I tilfælde af et utilsigtet fald på et sådant gulv har barnet ganske enkelt ingen chance for at få forskellige skader. Men det bløde EVA-gulv modtog ikke kun den velfortjente anerkendelse for dette..

Blødt gulv til børneværelser. Almindeligt blødt vinylacetatgulv med næsten usynlige samlinger

Almindeligt blødt vinylacetatgulv med næsten usynlige samlinger

 • Sikkerhed. Det bløde dæksel til vuggestuen, fremstillet ved hjælp af EVA -teknologi, har alle de nødvendige certifikater, der bekræfter dets absolutte ufarlighed for mennesker. Dette gulv er lugtfrit, miljøvenligt og meget behageligt at røre ved..
 • Mobilitet. EVA -dækslet består af individuelle moduler, der er lette at samle og demontere. Hvis det ønskes, kan det bløde gulv flyttes til et andet sted og endda tages med på en rejse.

EVA -fliser i forældrenes soveværelse er også nyttige

EVA -fliser er også nyttige i forældrenes soveværelse

Dette materiale er ikke bange for vand

Dette materiale er ikke bange for vand

 • Komfort. Den modulære belægning har god varmeisolering, der ligner den på et “varmt gulv”. Moderne gulvkonstruktion dæmper alle lyde og dæmper perfekt fald, hvilket er meget vigtigt for små børn.
 • Modstandsdygtighed. Blødt EVA -gulv tolererer fugt godt, udsættelse for husholdningskemikalier. Den er let at rengøre, falmer ikke, er modstandsdygtig over for høje / lave temperaturer og tåler enhver test med plasticine og maling. Du vil ikke se fodspor, skarpe kløer af katte eller hunde på en sådan belægning..
 • Hypoallergen. EVA-lag akkumulerer ikke statisk stress, selv efter at have gået lang tid på det. Derfor tiltrækker en sådan belægning slet ikke støv – dette perfekte materiale vil beskytte børn mod forekomsten af ​​forskellige allergener..

Stablet blødt gulv som en sportsmåtte på et elevs værelse

Stablet blødt gulv som en sportsmåtte på et elevs værelse

atten

En farverig barndomsverden for dit barn!

Nu vil unge forskere have noget at lave på gulvet. Det bløde gulv til børns legestuer produceres i form af farverige, lyse gåder, forskellige i farve og tekstur. Disse er bogstaver, tal, sommerfugle, interessante dyr, underholdende figurer, blade, eventyrfigurer, naturlandskaber. De kan bruges til at komponere originale tegninger og kompositioner..

Opmærksomhed! Vælg et puslespil gulv i henhold til din barns alder. EVA -lag kan have små detaljer, som en ung opdagelsesrejsende helt sikkert vil smage.

Låsen på flisekanterne er stiv nok til også at lave legetøj: store terninger, parykker og huse

Flisekantlåse er stive nok til at lave store terninger, parykker og huse

Der er mange forskellige farver til disse puslespil måtter.

Puslespilstæpper findes i et stort udvalg af farver

Initiative forældre fra bløde moduler samler hyggelige huse til deres krummer, interessante store terninger, endda kravlegårde og kasser til legetøj.

På en note! For ældre børn tilbyder producenterne puslespil, vejregler, et kort over verden. Hvis du ønsker det, kan du ændre mønsteret på EVA -gulvet hver dag og oprette nye spændende aktiviteter for børn, der vil udvikle deres tankegang, hukommelse, logik, finmotorik og fysiske aktivitet..

Mønsteret på det indlagte gulv lavet af evaplast kan være meget anderledes, valget træffes i henhold til barnets alder

Mønsteret på det indlagte gulv lavet af EVA -lag kan være meget anderledes, valget træffes under hensyntagen til barnets alder

EVA gulvfliser, der gentager planteskolens lyse farver

EVA gulvfliser, der afspejler planteskolens lyse farver

Designerne har heller ikke glemt skolebørnene. For modne børn er der separate samlinger af alle slags farver. Børneværelsets puslespil gulvmåtte vil passe perfekt ind i enhver stil og design af rummet. Ensfarvet EVA -gulv maskerer perfekt sine led, og takket være sine kvaliteter kan det bløde gulv bruges i ethvert rum i huset eller lejligheden.

Dette materiale kan delvist erstatte fraværet af en sportsmåtte

Dette materiale kan delvist erstatte fraværet af en sportsmåtte

Varmt shaggy modulgulv på en blød EVA -base

Varmt shaggy modulgulv på en blød EVA -base

Ide! Lad os forbinde fantasi og lave en multifunktionel honningkage -beklædning fra et almindeligt blødt gulv. Vi har brug for et almindeligt, standard sæt puslespilstæppe, men på en sådan måde, at der er dobbelt så mange gåder i det, end det er nødvendigt for at arrangere rummet.

Ved hjælp af en skarp kniv vil vi omdanne halvdelen af ​​modulerne til en original bikage -struktur og lime bikage -gåderne på almindelige. Efter installationen får vi et fantastisk design, og helbredelse af tørrede planter, havsten, prydgræs og meget mere kan limes ind i de resulterende celler..

Processen med at installere et blødt gulv i en vuggestue

EVA-lag er meget let at installere og samles som et almindeligt puslespil. Ved montering skal du styres af hjørnerne på hvert modul. Et af hjørnerne er i form af en pil, hold dig til den samme retning for resten af ​​modulerne. Der er to måder at samle et blødt puslespilgulv til børneværelser: tørt og på en klæbende bund.

atten

Råd! Den ideelle belægning, hvorpå Evaplast kan lægges, er filmbeklædt krydsfiner eller OSB. Det er bedre at afstå fra at bruge spånplader – dette materiale er ikke miljøvenligt.

Et temmelig let at montere modulært EVA-baseret gulv

Rimeligt let at montere modulært EVA-baseret gulv

Tør installation

Denne metode er god til større mobilitet og muligheden for nemt at udskifte et modul. Men tør installation kræver en flad gulvoverflade, hvilket garanterer holdbarheden af ​​det bløde tæppe..

 1. Stak modulerne pænt og slut dem tilbage til ryg.
 2. Stræk de tilsluttede gåder let.
 3. Fastgør kantstrimler omkring omkredsen af ​​det bløde tæppe.

Når du lægger EVA-laget på en tør måde, skal du sørge for, at afstanden fra tæppets kant til væggen forbliver mindst 2 cm. For stærkere fiksering kan der fastgøres dobbeltsidet tape på bagsiden af ​​gåderne.

En stor del af EVA måtter har skridsikre egenskaber.

En stor del af EVA måtter er skridsikre

Blødt gulv til børneværelser. Modulære vinylacetatgulve er meget udbredt i fitnesscentre, både kommercielle og private. Farver og teksturer foreslås til dette.

Modulære vinylacetatgulve bruges i vid udstrækning i offentlige fitnesscentre og i hjemmet. Farver og teksturer foreslås til dette.

Installation af et blødt gulv på lim

Klæbende lægning giver mere pålidelig holdbarhed af det bløde gulv. Det er bedst at bruge polymerlim (som bruges til lægning af linoleum). Limen påføres i henhold til instruktionerne med en blød rulle.

 1. Opdel hele gulvet i 4 lige store dele (til dette skal du markere halvdelen af ​​hver væg og forbinde dem).
 2. Modulerne skal stables fra det centrale område af en af ​​de fire dele.
 3. Under installationen skal du sørge for, at modulets fragmenter går over markeringen af ​​1/2 af forbindelseselementet. Så det er nødvendigt at gøre det, at piggene i de efterfølgende dele mere præcist indsættes i rillerne på de allerede limede dele, og der opnås en monolitisk forbindelse.
 4. Efter installation af alle moduler rulles det bløde gulv med en gummirulle for bedre vedhæftning..
 5. Fix fodlisterne, når limen er helt tør.

Puslespilsmåtte, der matcher gulvet

Puslespilsmåtte, der matcher gulvet

Hemmeligheder ved pleje af bløde gulve i vuggestuen

Det er meget let at passe et sådant gulv. Gå ikke på den i udendørs sko, og sørg for, at pusletæppet ikke bliver beskadiget af skarpe genstande. Du skal rense EVA -laget med en blød svamp med en sæbevand; du kan ikke bruge kemiske rengøringsmidler til vask. Men rengør det ikke for ofte, 2-3 gange ugentligt er nok.

Blødt gulv til børneværelser. Mangfoldigheden af ​​teksturer og farver på vinylskumgulve er næsten ubegrænset - producenterne fylder konstant sortimentet op

Mangfoldigheden af ​​teksturer og farver på vinylskumgulvet er næsten ubegrænset: producenterne fylder konstant sortimentet op

Det modulære EVA -gulv er en glimrende opfindelse, ved hjælp af hvilken du ikke kun kan sikre barnets værelse, men også supplere programmet for dets udvikling.

Det modulære EVA -gulv er en fremragende opfindelse, ved hjælp af hvilken du ikke kun kan sikre barnets værelse, men også supplere programmet for dets udvikling.

Det er ret let at passe på dette materiale.

Det er ret let at passe på dette materiale.

Se vores oversigt over børns puslespilstæpper og bløde gulve:

Hyggeligt hjem!