Placering af malerier i soveværelset over sengen i Feng Shui: Sådan indrettes rummet. 170+ (Foto) lyse og stilfulde accenter

Soveværelse plads

En persons ønske om æstetik i interiøret kommer til udtryk i detaljerne. Malerier giver værelserne et velkendt udseende. Men at hænge fotos, paneler og print smukt er også en kunst. Emnet maleri skal supplere den generelle baggrund, og ikke omvendt. Hvordan vælger man den rigtige størrelse og type lærreder? Sådan placeres for ikke at ødelægge den generelle opfattelse? Alt i Feng Shui og ikke kun længere i artiklen mere detaljeret.

 Indhold i denne artikel:

Til soveværelset over sengen

Det er vigtigt at udstyre sengekammeret, da det er et rekreations- og genopretningsområde. Ejeren skal beslutte, hvor lærredet skal placeres. Interiøret skal være varmt, behageligt og komplet. Der bør ikke være en undertrykkende følelse, atmosfæren skal være behagelig og positiv. Væggen ved hovedet er ideel. Denne del af rummet er tom. Takket være denne løsning vil udsigten gnistre med nye farver..

Vi skaber et varmt og behageligt interiør

Vi skaber et varmt og behageligt interiør

Hvis det ønskes, kan du bruge flere tegninger, men ikke mere end tre.

Når du vælger et lærred, skal du styres af:

 • farver;
 • møbel;
 • andre dekorationselementer.

Du kan ignorere disse kriterier, hvis det billede, du vil bruge, er skrevet af en ægte kunstner.. Det eneste negative er prisen. Lad os gå tilbage til almindelige lærreder med stor cirkulation.

Kærlighedstræ i hovedet i soveværelset

Kærlighedstræ i hovedet i soveværelset

Hæng ikke billeder på for mønstret tapet. Den bedste mulighed for en baggrund til illustration ved sengegavlen er en almindelig væg eller et dekorativt materiale med en sparsom strimmel.

Antikke værker tilføjer charme, atmosfære og historie til husets udseende. I udformningen af ​​sengekammeret er tankevækkende uagtsomhed tilladt, når lærrederne er på køn, læner sig op ad væggen. Åbningsdagen ser ud som om den er blevet sat sammen i en fart, den tilføjer lethed og et kreativt touch. Plus, du kan hurtigt ændre eksponeringen uden nye huller i væggen..

Modulmaleri i et lilla soveværelse

Modulmaleri i et lilla soveværelse

Udskrifter i forskellige størrelser er justeret langs den nederste kant, placeret i øjenhøjde. Tegninger, der hænger lavt eller for højt, forvrænger rummets geometri.

Eksperter har malet objekter, der kan bruges over sengen, og har opdelt i fem typer:

 • Billedrim. Det har at gøre med gentagelser. Lærrederne gentager de farver, der findes i det indre af sengekammeret. Gentagelser overlapper hinanden, de er ikke kun relateret til farve. Indretningselementet i rummet kan afbildes på lærredet. Takket være denne teknik passer arbejdet harmonisk ind i kamreens indre rum og bringer stemning til dem..
 • Accent. Lærredet henleder opmærksomheden på sig selv ved brug af lyse farver og eksklusive detaljer. Dette maleri skal være fyldt med de lyseste farver. I dette tilfælde skal lærredet være i harmoni med interiøret. Kunstnerisk arbejde udføres i en abstrakt stil.

Når billedet passer organisk ind i interiøret

Når billedet passer organisk ind i interiøret

 • Stil. Lærredet skal fuldt ud matche rummets stil. Denne type maleri skaber og opretholder en enkelt stil, udvider rummet. For eksempel hvis rekreationsrummet er lavet i stilen retro, så passer tegningen ind i stilen, skildrer fortiden. Hvis ejerne kan lide russisk stilisering, kan russiske folkemotiver skildres på panelet..
 • Billed-tema. Essensen af ​​lærrederne af denne type koger ned på det faktum, at de bestemmer temaet i rummet, sætter rytmen for dets indbyggere. For eksempel, hvis soveværelset er indrettet i en maskulin stil, hvor sorte farver hersker, er møblerne for det meste lavet af metal. Fortsætter temaet på lærredet, kan du skildre en mand, der svarer til rummets stil.
 • Malerisk panel, der viser stemning. Lærredet har til formål at fremkalde visse følelser. For eksempel, hvis en person ønsker at føle sig frisk, kan du bruge panel skildrer snedækkede bjerge, hvis du vil føle solens varme, kan du vælge et billede, der viser en strand.

Glem ikke den generelle stil i interiøret

Glem ikke den generelle stil i interiøret

Den ideelle placering ville være en væg ved sengegavlen. Som regel efterlades denne del af væggen tom..

Værker kan hænges tæt til hinanden uden at være bundet til den visuelle akse eller kant.

Billedet på væggen kan være udgangspunktet for at skabe en unik udendørs italiensk terrasseplads, hvor en have med blomstrende mandariner bryder ind bag antikke søjler. Stiliserede mesterværker kan sætte tonen og stemningen for det indre af hele huset.. Tekstilelementer foreslår brug af:

 • blonder;
 • burlap;
 • hud.

Små billeder hænges bedst i grupper.

Små billeder hænges bedst i grupper.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Tapet i soveværelset – moderne interiørideer fra 2017, fotos og anbefalinger, der ikke kan ignoreres

Feng Shui malerier

I Feng Shui er der regler for valg af billeder af malerier til et hjem. Det, der er vist på billedet, skal fremkalde positive følelser.. Hvis trykket matcher gulvtæppets, tapets eller farven, eller det blev præsenteret af en ven, der er ubehageligt at nægte, men når man ser på det, opstår der ubehagelige fornemmelser, så er det bedre at nægte det eller give det til en anden person.

Stylede mesterværker sætter tonen

Stylede mesterværker sætter tonen

Ifølge Feng Shuis lære bør ting med en negativ betydning ikke placeres på tryk, der hænger i huset. Voldscener, rovdyr, våben, syge eller døde mennesker er ikke tilladt.

For at invitere held og lykke ind i huset, en gunstig atmosfære, bør positiv energi herske i rummet under en nats søvn.

Væggen ved hovedet er den mest ideelle løsning

Væggen ved hovedet er den mest ideelle løsning

Når du vælger et lærred, skal du stole på soveværelsestilen. Kvinden i sengekammeret har upassende tegninger, der har farver som blå, rød og grøn. De vil ikke bringe andet end problemer.

Det er ønskeligt, at panelet eller lærredet, som vil være placeret over sengen, viser parrede ting. Ellers vil mesterværket forårsage ensomheden hos ejeren af ​​rummet..

En universel grund til enhver lejlighed

En universel grund til enhver lejlighed

RådFor at beskytte de farvede vægge mod ridser skal filtpuder fastgøres til bagsiden af ​​karmen.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Soveværelse med tapet i to farver 210+ Foto: Designideer, der ikke efterlader nogen ligeglade

Modulære blokke

Den universelle løsning er modulære malerier. Modulære (eller med andre ord segmenterede) lærreder er opdelt i billedstykker påført på et lærred eller andet materiale. Komponentdelene er fastgjort på separate rammer. Rammerne på modulblokkene er ikke synlige udefra, en vis afstand opretholdes mellem modulerne.

Modulære malerier til sovepladsen

Modulære malerier til sovepladsen

Antallet af dele er fra to stykker til flere dusin. Varianter med 4-6 moduler er populære.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Soveværelsesdesign (240+ fotos): nuancerne i det korrekte design

Sådan vælger du?

Det skal du være opmærksom på, når du vælger modulpaneler:

 • Materialer påvirker produktets omkostninger og holdbarhed.
 • En trækonstruktion anbefales som bund.
 • Mulighederne for den ydre overflade, hvorpå mønsteret påføres, er varierede. De billigste, men samtidig de mest upraktiske – papirmoduler.
 • Når du vælger et materiale, skal du overveje placeringen af ​​blokkene. Billedet forsvinder hurtigt fra udsættelse for sollys, papiret forringes – det mister styrke. Placeringsmuligheden i dette tilfælde er værelser placeret på nordsiden.
 • Brugen af ​​moderne film vil være dyrere, men resultatet vil betale sig. Billedet på filmen bevarer sin kvalitet i lang tid, hvilket udvider mulighederne for at placere den i rummet. Filmen er ikke bange for vådrensning, den er meget stærkere end papirbunden.

Overvej placeringen af ​​hver detalje

Overvej placeringen af ​​hver detalje

Lærredet er perfekt til kunstkendere. Udadtil og i tekstur ligner det et rigtigt malerarbejde..

Billedet påføres med en speciel printer, lakeret ovenpå for at sikre farvebevarelse. Et lag lak styrker arbejdet mod mekaniske skader.

Det vigtigste er at lakere billedet

Det vigtigste er at lakere billedet

Den eneste ulempe er den høje pris i forhold til tidligere materialer. Der er en vej ud – at udskifte lærredet med et passende stof. I tilfælde af utilstrækkelig tæthed skal du bruge et for under stoffet.

Billeder af kunstig aldring er især populære.. Effekten opnås ved at anvende en patina med et strejf af guld, sølv eller kobber på stelene. Mesterværkerne ser ud til at have tjent mere end en generation. Dette giver rummet en charme, atmosfære og historie..

Billedet skal fremkalde positive følelser

Billedet skal fremkalde positive følelser

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Nye smukke senge i soveværelset: 225+ (Foto) Valg til en behagelig og sund søvn

Størrelse og typer lærreder

Metal og glas ser imponerende ud, er ikke udsat for midlertidige ændringer, men deres omkostninger er høje på grund af kompleksiteten af ​​forarbejdningsmaterialer. Overvej sikre monteringer, når du bruger disse materialer.. Sådanne værker er meget tungere end andre mesterværker..

En klar struktur sætter tonen. Hvis den samme afstand, akser og formater ikke er noget for dig, kan du prøve stilen “Inside Lines”.

Vi fortynder det monotone interiør

Vi fortynder det monotone interiør

Efter at have skitseret et imaginært område i form af en firkant, rhombus eller cirkel, placer brikkerne inde i det i den givne rækkefølge. Start med det overordnede format, pas gradvist ind i de mindre rammer.

Fotoreproduktioner, tegninger på fløjl, silketryk er passende. Broderede mesterværker fylder soveværelset med varme og komfort. De passer organisk ind i damernes kvarterer.

Vi passer organisk ind i soveværelset

Vi passer organisk ind i soveværelset

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Enkeltseng med og uden madras: Sådan vælger du at være behagelig?

Indkvartering

Værker i forskellige højder er justeret langs den nederste kant, placeret i øjenhøjde. Tegninger, der hænger lavt eller for højt, forvrænger geometrien i hjemmets rum.

Værker i forskellige størrelser lægges på hylden. 3-4 stykker er ganske nok.

Vi lagde forskellige størrelser på hylden

Vi lagde forskellige størrelser på hylden

Lærredernes form er også vigtig. Hvis der er halvcirkelformede vinduer, buede nicher, et ovalt spejl i værelserne, kan du hænge et billede af en oval form eller med tegnede cirkler.

Ved en harmonisk lidelse placeres forskellige mønstre tilfældigt på væggen og danner et harmonisk billede. Kunstværker kan hænges tæt til hinanden uden at være bundet til en bestemt visuel akse eller kant.

VIDEO: Seje ideer til at placere malerier over sengen

Produktion

Mange muligheder for modulære blokke tilbydes til implementering. Det vil ikke være svært at vælge selv. Malerier lavet på egen hånd har en masse personlighed. Forfatterens fantasi er ikke begrænset hverken i materialer eller teknikker til anvendelse af billedet. Emnet maleri skal supplere den generelle baggrund, og ikke omvendt.