Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren

Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren

Mezzanine – organiserer et praktisk og smukt design af ekstra opbevaringsrum under loftet. Mezzaninen er en af ​​de møbler, der er designet til at opbevare ting. Hvor skal man begynde at vælge? I denne artikel vil vi fortælle dig om alle slags mezzaniner i forskellige rum. Og vi vil også give anbefalinger til det rigtige valg..

Hvor skal man begynde at vælge?

For 40-50 år siden var mezzaninen ikke en særlig smuk struktur. Nu er det muligt at vælge et design, der vil supplere interiørets specifikke layout og stil.

Ekstra opbevaringsplads under loftet

Ekstra opbevaringsplads under loftet

Der er mange sorter af dem:

 • åben eller lukket;
 • stationær eller mobil;
 • en-dør og to-dør;
 • dobbeltsidet eller ensidig;
 • tilsluttet kabinettet eller monteret separat.

Når du installerer et tilbehør, falder højden loft. For små rum kan dette være en alvorlig begrænsning. I denne henseende er det nødvendigt at udføre særligt omhyggeligt målinger og beregninger..

I et moderne interiør

I et moderne interiør

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Moderne design af garderober på gangen: 95+ fotos – Ideer til indvendig renovering

Åben eller lukket?

Mezzaninen i sig selv er et funktionelt element i interiøret, der giver dig mulighed for at bruge det frie rum under loftet. Lukkede mezzaniner med en eller flere døre.

De kan være af følgende typer:

 • svinge;
 • glidende;
 • folde.

Moderne soveværelse interiør

Moderne soveværelse interiør

For at et nyt element skal passe godt ind i interiøret, skal det svare til det så fuldstændigt som muligt.. Døre tilføjer æstetisk appel til en sådan struktur, så du kan skjule yderligere lagersystemer for øjnene..

Åbne modeller er mindre almindelige end lukkede. I mangel af døre er mezzaninen yderligere åbne hylder.

Med døre – en mere alsidig mulighed. Ud over de anførte kan forskellige typer gardiner bruges (lavet af stof, træ, glasperler eller andet materiale).

Hængemuligheder er de mest almindelige, så du økonomisk kan bruge ledig plads. Deres største fordel er bevarelsen af ​​ledig plads nedenfor..

Hyggeligt soveplads

Hyggeligt soveplads

Dobbeltsidet eller ensidig

Valget af modeller på en eller to sider afhænger primært af placeringen af ​​den hængslede struktur samt brugervenlighed. Hvis det frie rum tillader det, kan du lave en tosidet struktur med adgang fra begge sider.

I dette tilfælde vil alle emner på mezzaninen være inden for nem adgang.

Den ensidige mulighed er hyppigere. I dette tilfælde udføres adgangen til hyldens indhold kun fra den ene forside..

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Indbygget garderobe på gangen: 170+ Fotos af design og ideer. Lær at organisere rummet korrekt

Møbler eller modulopbygget

Mezzaninen kan være en kropsstruktur, der er fastgjort direkte til skabet. Samtidig kan dimensionerne både være velkendte rektangulære og ikke-standardiserede, svarende til dimensionerne på skab. En anden mulighed er hylder installeret separat fra møbel.

Hjørneplacering

For optimal udnyttelse af ledig plads i rum med uregelmæssig form kan der installeres et hjørnemetan. Oftest er denne mulighed efterspurgt i badeværelse, gang, på køkken. Derudover er det i disse rum muligt at installere hjørneskabe i flere etager eller åbne reoler.

Mezzanin i det indre af gangen

Mezzanin i det indre af gangen

Mezzaninen spiller sjældent rollen som hovedelementet. Rummelige, men kompakte opbevaringssystemer supplerer det eksisterende miljø.

RådNår du vælger en mezzanin til gang eller et andet rum, er det nødvendigt at tage højde for rummets dimensioner: lofternes højde, området. Derudover tages stil og farveskema, samt eksisterende møbler i betragtning..

Monteret eller stationær

Normalt er mezzaniner fastgjort mellem to vægge, der er placeret tæt på hinanden.. Oftest er denne mulighed valgt for en gang, badeværelse eller dør til køkkenet..

Sparer plads på gangen

Sparer plads på gangen

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Soveværelsesgarderobe: find din drømmes garderobe. De mest relevante og praktiske modeller

Indflydelse af stil

Valget af en mezzanin til det eksisterende interiør kræver overholdelse af en bestemt stil og farvekombinationer, der allerede findes.

Klassisk

Traditionelt for klassikerne er dette et naturligt træ med ædle nuancer.. Kvalitetsfaktor og funktionalitet i dette tilfælde garanterer langsigtet drift..

Klassisk stil

Klassisk stil

Provence og land

Land-tendenser og miljøstilarter understreges af naturlige materialer og lyse nuancer. Land udgør bekvemmelighed og hjemlighed. Naturmaterialer og enkle farver er velkomne her. Maling med let maling eller toning af en træoverflade er acceptabelt.

Til provence Alderen hvid og pastel er de bedste valg. Hylden under loftet kan være åben, tjene som opbevaringssted for forskellige småting i kurvekurve.

Provence stil

Provence stil

Minimalisme

Dette er en af ​​de mest populære tendenser i organisationen af ​​moderne interiør. Et sådant design, designet i en lakonisk stil, vil få lagersystemet ikke til at skille sig ud, men på samme tid rummeligt og bekvemt..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Moderne hjørnegarderobe i soveværelset: fra lille til stor. Hvad kan dens indhold være?

Garderobe med mezzanin

Når du vælger et højt skab med et topniveau, skal visse parametre tages i betragtning. Vær opmærksom på dørens åbningsmekanisme. Afhængigt af hvordan kabinettet er placeret i rummet, kan disse døre forstyrre lysarmaturer eller andre genstande..

Dørens foldeversion er praktisk, men den har brug for en pålidelig låsemekanisme, så der ikke sker spontan smæk. Derudover skal der tages højde for møblernes dimensioner. Den øverste del (aftagelig eller ikke-aftagelig) skal passe til kabinettets størrelse.

Skabets samlede højde, som er 5 cm fra loftet, betragtes som optimal..

Skab i topniveau

Skab i topniveau

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Smuk garderobevæg i stuen: 140+ fotos af store og modulære vægge

Mezzanin på gangen, gang

Dette er et af de mest almindelige opbevaringssteder. Normalt indebærer dette plads over døren eller ledig plads i smalle gange..

I korridoren vil loftstrukturen ikke være iøjnefaldende og ikke tiltrække opmærksomhed, hvis følgende krav tages i betragtning:

 • Den nederste del er designet i samme farve som loftet.
 • Facader vælges enten i samme farve som den nederste del, eller for at matche farven på andre møbler i rummet.
 • Mezzaninen bør ikke forstyrre god belysning.
 • Strukturen bør ikke være for stor og massiv.
 • Hvis hylderne under loftet er placeret adskilt fra møblerne, skal selv en høj person frit gå under dem..
 • Der bør ikke være for mange overhead opbevaringssystemer i et lille rum. Ellers vil det virke endnu mindre..

Dette er et af de mest almindelige opbevaringssteder.

Dette er et af de mest almindelige opbevaringssteder.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Design af en balkon med garderobe – vi sparer plads i en lejlighed (165+ fotos). Sådan laver du en smuk garderobe med dine egne hænder?

Loftsopbevaring i køkkenet

For et køkken, især et lille, er brug af ledig plads under loftet et must. Den bedste mulighed er mezzaniner, der udgør en enkelt helhed med headsettet..

I dette tilfælde vil de passe så organisk ind som muligt. Desuden kan rummet over døren også bruges..

I køkkenet kan mezzaniner bruges til følgende behov:

 • sjældent brugte tallerkener; husholdningsapparater;
 • yderligere grydelapper, håndklæder;
 • bevarelse osv..

I det indre af køkkenet

I det indre af køkkenet

Har jeg brug for en mezzanin i soveværelset?

Hvis huset har garderobe, rummelig skab, kommoder og andre opbevaringssystemer, mezzaninen i soveværelse er muligvis ikke nødvendig. I andre tilfælde, når mange mennesker bor i et lille område, hjælper de øverste hylder med at frigøre plads i bunden.. Ekstra sengelinned, håndklæder, puder for gæsterne finder deres sted der.

RådHvis der ikke er naturlige nicher i rummet, kan yderligere opbevaringspladser placeres over skabene, supplere dem eller fastgøres over indgangsdøren til rummet.

I det indre af et moderne soveværelse

I det indre af et moderne soveværelse

Mezzanin i Khrusjtjov

Det er meget svært at dekorere en lejlighed i et lille område smukt, og samtidig er det praktisk. For at undgå rod i sjældent brugte ting, er det tilrådeligt at bruge en mezzanin.

I Khrusjtjov kan mezzaninen organiseres på gangen, gangen, i køkkenet. De er velegnede til opbevaring:

 • omfangsrige, sæsonbestemte varer;
 • til sportsudstyr;
 • sjældent brugte varer.

Mezzaninen som et separat rum

Mezzaninen som et separat rum

Ved installation af åbne eller lukkede hylder under loftet er det nødvendigt at tage hensyn til deres kompatibilitet med det eksisterende interiør. Dette er vigtigt for ikke at skrumpe rummet og holde det i balance..

Mezzanin i vuggestuen

Pålideligt organiseret mezzanin i børns kan tjene ikke kun til opbevaring af ting. En anden applikation er organisering af et soveplads til et barn under loftet. Strukturen skal være meget pålidelig og holdbar, med en margin til at understøtte barnets vægt.

Komfortabel og holdbar stige – en forudsætning for at skabe et sådant afsondret sted.

Organisering af et soveplads til et barn under loftet

Organisering af et soveplads til et barn under loftet

Organisering på kontoret eller stuen

På kontorer og stuer er der meget sjældent organiseret massive mezzaniner. De kan bruges til at gemme bøger, blade, samleobjekter.

I stuen er det især vigtigt, at de øverste hylder er organisk kombineret med møblerne i rummet.. Den bedste organisationsmulighed er høje skabe, suppleret med en mezzanin række under loftet.

Organisering af belysning og ventilation

I den øverste del af rummet, hvor mezzaninerne er placeret, er det ofte varmt. For at udføre en god luftudveksling er det nødvendigt at tænke over ventilation med tilstrømning af frisk luft..

Ikke-standard løsning til børn

Ikke-standard løsning til børn

Overhead opbevaringsområder i gangen eller køkkenet kan være dårligt belyst. For at kompensere for denne ulempe kan en af ​​følgende metoder bruges:

 • organisere baggrundsbelysning;
 • brug en skygge (helst mat).

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Reoler med glasdøre – 170+ (Foto) Modelvarianter

Design retningslinjer

Yderligere struktur under loftet kan visuelt gøre rummet tungere, forstyrre balancen.

Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren

Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren

For at bevare harmonien i interiøret kan du bruge følgende tip:

 • for visuelt at tilføje højder til de hængslede elementer, spejlet paneler;
 • den ydre del af designet mod gulvet skal overvejende være lys eller gentage loftet;
 • det er uacceptabelt at blokere adgangen til andre møbler eller et vindue;
 • når de er åbne, skal dørene ikke klæbe til belysningsarmaturer og andre møbler;
 • hvis designet kræver brug af naturligt træ, og budgettet er begrænset, kan du anvende en god efterligning.

Visuelt forstørrer rummet

Visuelt forstørrer rummet

Hvad skal man foretrække: en færdiglavet mezzanin eller gør det selv?

Når størrelsen og det generelle udseende er kendt, kan du gå videre til valget af en bestemt mezzanin. Det kan være svært at købe færdiglavet på grund af uoverensstemmelse i størrelse, farve eller stil..

Så er der kun to muligheder tilbage for implementering:

 • gør det selv;
 • at bestille.

Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren

Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren Mezzanine: 155+ fotos i moderne interiør i lejligheder. Valg af muligheder for gangen, køkkenet, over døren

Selvproduktion kræver: færdigheder, materialer, værktøjer. Hvis du bestiller fremstilling, er det nødvendigt at angive alle kravene klart, inden arbejdet påbegyndes..

Selvom lette ting bliver gemt på de øverste hylder, skal du passe på strukturens pålidelighed..

VIDEO: Muligheder for ophængning af skabe med en mezzanin

konklusioner

Mezzaninen har få ydre overflader, der har brug for efterbehandling. Og for åbne strukturer er det indre af rummet også vigtigt. I tilfælde af installation af ekstra hylder over kabinettet, bør farven og stilen af ​​efterbehandling så meget som muligt matche møblerne.