Krystallysekroner i det indre af stuen og soveværelset. Opret smuk belysning: 150+ fotos (loft, vedhæng, klassiker)

Krystallysekroner i det indre af stuen og soveværelset. Opret smuk belysning: 150+ fotos (loft, vedhæng, klassiker)

En krystal lampe hjælper med at skabe en unik atmosfære af luksus og raffinement. En krystal lysekrone kan ikke sammenlignes med nogen moderne lampe, selvom der er et stort antal af dem. Find ud af, hvilke typer lysekroner der er, hvilke er bedre at vælge. Og også hvordan placeringen påvirker det indre af rummet. Flere detaljer senere i artiklen.

Indholdet i denne artikel:

Typer af lysekroner

De kan opdeles i to hovedtyper, loft og ophængt. Dette gælder ikke kun for krystalprodukter.

Vi vælger en lysekrone efter interiørets stil

Vi vælger en lysekrone efter interiørets stil

Valget afhænger af egenskaberne ved lokalerne og dets design:

  • Hængende lysekroner. De betragtes som en klassisk mulighed og kan bestå af et eller flere niveauer, med eller uden vedhæng. Sådanne lamper hænges f.eks. Ofte i store rum, stue, sal, teaterforhal osv. Hvis lofter huset er højt, så kan du dekorere dit hus med sådan en lysekrone.
  • Loftkroner. De er fastgjort direkte til loftet. De må installeres selv i rum med lav højde..

Hængende lysekroner er en klassisk mulighed for mange værelser

Hængende lysekroner er en klassisk mulighed for mange værelser

En af fordelene ved krystalkroner er, at de bryder lys og dermed skaber et spil med stråler.. Hvis den enkleste lampe er dekoreret med krystalvedhæng, vil den tiltrække opmærksomhed, og lyset i rummet vil gnistre på en anden måde.. En række forskellige pærer kan placeres i krystalkroner: energibesparende, konventionelle, LED, halogen osv..

En fantastisk modtagelse skabes ved hjælp af lys, der passerer gennem krystallen

En fantastisk modtagelse skabes ved hjælp af lys, der passerer gennem krystallen

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Hvilke moderne lysekroner og lysarmaturer er velegnede til gangen / køkkenet / soveværelset? 205+ fotomuligheder med stræklofter

Valg og køb

En sådan lampe skal vælges korrekt, for med dens hjælp kan du både dekorere interiøret og ødelægge det.

Klassiske lamper er med til at skabe en særlig højtidelig atmosfære. Sådanne lysekroner vil for eksempel se latterligt ud i små rum, fordi de har brug for meget ledig plads og højt til loftet.

Mulighed for palæer med højt til loftet

Mulighed for palæer med højt til loftet

Til små rum er loftsenheder egnede, hvis lys ikke er rettet mod siden, men ned. Dette træk vil visuelt udvide rummets grænser, gøre det mere rummeligt og højere.

Sådanne modeller af armaturer er ofte placeret i et arbejdsområde eller spisestue. Også for lejligheder med lavt til loftet kan du vælge et dekorativt element til loftet.

Det er vigtigt med den valgte mulighed ikke at ødelægge interiøret.

Det er vigtigt med den valgte mulighed ikke at ødelægge interiøret.

Valg af belysning i forskellige interiører

Krystallamper kan matches til forskellige interiører. Valget er stort, fra klassisk til moderne:

  • Klassisk stil. Denne stil er kendetegnet ved glatte linjer og alsidighed. Kan efterligne lysestager, lysestager. Sådanne lamper er altid populære og ser passende ud i enhver stil..
  • Årgang. Krystallampen vil se godt ud i et vintage interiør (herunder den toscanske stil, lurvet chic). Til sådanne stilarter vælges lys, enkle og beskedne belysningsarmaturer..
  • Glamour. Denne stil tyder på prangende luksus. Selve interiøret kan skabes i klassisk stil, men for at skabe denne glamour i det tilføjes elementer, der traditionelt betragtes som dyre. Disse omfatter: spejle, marmor, silke, fløjl, guld og krystal.

Glatte linjer for de udvalgte klassikere

Glatte linjer for de udvalgte klassikere

  • Provence. Til denne stil er en klassisk lampe med en enkel ramme velegnet uden unødvendig indretning og glasføjelser. Armaturet kan have en tekstilramme, der passer til denne stil.
  • Loft, moderne, højteknologisk. Krystal i sådanne rum hjælper med at skabe effekten af ​​kontrast og elegance. Det afbalancerer tørheden og det tekniske ved stilen. minimalisme. Hvis du tilføjer en krystallampe til et sådant rum, får rummet et andet udseende. Det vil se mere elegant, elegant ud. For en loftstil vil et sådant lysobjekt tjene som en kontrast. Denne belysningsarmatur vil blive en iøjnefaldende accent, der vil understrege stramheden i interiøret og samtidig blødgøre dets overordnede billede. Lysekroner i ethvert moderne interiør skal være praktiske og minimalistiske. Enkel form, geometri, ingen vedhæng vil skabe et lakonisk billede i rummet.

Krystals aristokratiske skønhed

Krystals aristokratiske skønhed

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Køkkenlysekroner i moderne interiørstil (255+ fotos). Hvilken en skal vælge?

Indkvartering

Som regel bruges krystal i spise- og opholdsområdet, men det betyder ikke, at en sådan lysekrone ikke kan udsendes i andre rum..

Stue

Armaturer vælges omhyggeligt, fordi der tages hensyn til alle husets beboere og behov. Designet af denne armatur kan tjene som det vigtigste dekorative element i rummet, hvilket vil tiltrække gæsternes opmærksomhed..

Vil helt sikkert tiltrække gæsternes opmærksomhed

Vil helt sikkert tiltrække gæsternes opmærksomhed

I hver familie kan stuen spille forskellige funktioner, nogle gange er der flere af dem. Dette er et sted at slappe af, se film, føre samtaler, børn kan lege her. Nogle gange er der indrettet et arbejdsområde i stuen, men oftere samles hele familien, nogle gange venner, for at fejre det. Spisepladsen kan fremhæves af et belysningsarmatur med vedhæng, som er lavet af krystal, hvis den placeres over bord. Det vil også hjælpe med at tilføre rummet hygge..

Valget af armatur afhænger af rummets design og dets formål. Der kan være flere krystallamper til at belyse ikke kun midten af ​​stuen, men også visse områder. Det kan være placeret i midten eller over spisepladsen.. Det er muligt at placere flere armaturer i nærheden.

Placering af en lysekrone over sofaen

Placering af en lysekrone over sofaen

Køkken

Sådan lys i køkkenets design hjælper med at skabe en hyggelig familiær atmosfære. Selvfølgelig er det bedre at vælge små lamper, der monteres på loftets plan. De kan have et simpelt design, dette vil understrege lysekronens praktiske egenskaber og lette dets pleje..

Køkkenbelysning i klassisk stil bør ikke være for lys - ideel, den er blød

Køkkenbelysning i klassisk stil bør ikke være for lys – ideel, den er blød

Denne belysningsartikel hjælper med at supplere eller skille sig ud fra interiøret. Andre lysarmaturer i rummet bør ikke være i konflikt med krystalkronen. Det er bedre, hvis alle lysarmaturer er lavet i samme stil..

Fantastisk skønhed fra ældgamle tider

Fantastisk skønhed fra ældgamle tider

Soveværelse

Et lysarmatur er velegnet til soveværelset, hvilket vil skabe komfort så meget som muligt og kombineres selv i stilarter som højteknologisk, moderne med enkle, funktionelle møbler.. Når du vælger, tages højde for rummets højde, væggenes farve og alle møbler, sengens størrelse. For dette rum er det bedre at vælge en krystalkrone med funktionen til at justere lysintensiteten.

Fantastisk skønhed fra ældgamle tider

Fantastisk skønhed fra ældgamle tider

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Moderne lysekroner til stuen: 195+ (Foto) Interiørløsninger

Gang

Denne belysningsarmatur i gangen skal understrege hjemmets komfort. Efter at have valgt den nødvendige lampe, vil lysets intensitet og dens retning hjælpe med at være opmærksom på udsmykningen af ​​stuen samt udvide rummet visuelt.

Udvidelse af et visuelt smalt rum

Udvidelse af et visuelt smalt rum

Til dette rum vælges et lille lysobjekt, helst et loft, med elementer af geometri. Hvis lofterne i stuen er høje, kan du købe en pendel indrettet i klassisk stil.. Den kan have en eller flere lamper.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Moderne lysekroner i soveværelsets interiør (190+ fotos) – Sådan vælges et lyst designelement til et roligt miljø?

Badeværelse

Fugt er ikke forfærdeligt for krystalglas, derfor kan sådanne lamper sikkert placeres i badeværelset. Til dette rum er et lysarmatur i stil med Art Deco. Et lysarmatur i et badeværelse bør ikke kun være en del af indretningen, men også praktisk. Ved hjælp af en sådan lysekrone kan du lege med lys og dekoration i rummet..

Det vigtigste er, at enheden er praktisk

Det vigtigste er, at enheden er praktisk

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Hvordan vælger jeg en lysekrone og lamper i en vuggestue til en dreng og til en pige? (180+ fotos af loft, LED og flotte)

Krystal lysekrone til strækloft

Stræklofter i huset er ikke en hindring for brugen af ​​en krystal lysekrone. De påvirker på ingen måde typen af ​​belysningsarmaturer.. Du skal være forsigtig, når du vælger en pære.. Sådanne lofter, især folielofter, er ekstremt følsomme over for høje temperaturer. Derfor er det bedre for en krystallampe at vælge LED -pærer eller økonomisk.

Det er især vigtigt at vælge den rigtige pære.

Det er især vigtigt at vælge den rigtige pære.

Det er nødvendigt at tage højde for nuancen, at højden i et rum med et strækloft bliver lavere. Teknologier gør det muligt at montere lærredet et sted 3 cm fra rummets loft, men undertiden kan strækloftet tage op til 7 cm i højden. Hvad der allerede er vigtigt at overveje i det videre valg af lysekroner.

Krystalkroner er ikke kun omfangsrige designs i flere niveauer med et stort antal vedhæng. Dette er en gammeldags klassiker..

En interessant lysekrone, der udfører mere en dekorativ funktion

En interessant lysekrone, der udfører mere en dekorativ funktion

Producenter tilbyder et stort udvalg af krystalkroner, hvis modeller er forskellige i designstil, størrelse, form. Så du kan endda hente en lille lysekrone til en lille lejlighed. Men de producerer også store, smukke lysekroner med perler i forskellige størrelser til store rum..

Under alle omstændigheder vil krystal hjælpe med at give interiøret et bestemt mysterium og en stil, skabe hygge og pynte rummet.. På et strækloft vil lyset skinne og fremhæve dets tekstur.

På et strækloft lyser det smukt

På et strækloft lyser det smukt

Lysekroner i moderne interiør betragtes ikke kun som lyskilder, som de plejede at være. De spiller rollen som at dekorere rummet, deltage i at skabe stil, gøre rummet raffineret og højtideligt.

Krystallysekroner i det indre af stuen og soveværelset. Opret smuk belysning: 150+ fotos (loft, vedhæng, klassiker) Krystallysekroner i det indre af stuen og soveværelset. Opret smuk belysning: 150+ fotos (loft, vedhæng, klassiker) Krystallysekroner i det indre af stuen og soveværelset. Opret smuk belysning: 150+ fotos (loft, vedhæng, klassiker)

Krystallysekroner i det indre af stuen og soveværelset. Opret smuk belysning: 150+ fotos (loft, vedhæng, klassiker) Krystallysekroner i det indre af stuen og soveværelset. Opret smuk belysning: 150+ fotos (loft, vedhæng, klassiker)

VIDEO: De mest interessante ting, du har brug for at vide om krystalkroner

Produktion

Krystallysekroner kan dekorere interiøret og give det glans, elegant, dekoration. Krystal kan dekorere ikke kun soveværelset og stuen, men også køkkenet, badeværelset, gangen. Derudover behøver den ikke særlig grundig rensning. Det vigtigste er at vælge en lysekrone -model og huske et par nuancer af pleje af dette lysarmatur..