Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) – indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge?

Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge?

Nu i verden er der så mange ting, som en person bruger, at han ikke længere lægger mærke til dem. Selv når han køber, bruger han råd fra kære. For eksempel, ved at købe en service i et skab, vil du ikke lede efter oplysninger om det på Internettet. Bare køb efter størrelse. Efter et år kan det gå i stykker. Det følgende beskriver detaljeret, hvordan du vælger en tørretumbler, hvilken der er bedst egnet til dit skab..

Køkken tørretumbler

For at begynde at tale om sorterne af dette emne, lad os først analysere, hvad det er.

Der er forskellige varer til tørring af retter. Der er indbyggede skabe, der er fritstående. De er klassificeret på mange måder.

Hver sådan ting i køkkenet består af helt uafhængige afdelinger. Der er sektioner til opbevaring af kopper, til opbevaring af fade. Hver del af dette afsnit skal være fremstillet af slidstærkt materiale, så tørretumbleren ikke falder fra mængden af ​​tallerkener, der lægges i den for at tørre..

Der er separate typer fra køkkenskabe, der simpelthen monteres på væggen over vasken eller installeres på overfladen. En positiv egenskab ved sådanne køkkenartikler er, at de kan placeres hvor som helst. De leveres med en særlig bakke, hvor vand løber ud efter opvask. De er de billigste prismæssigt, uhøjtidelige.

Praktisk køkkenløsning

Praktisk køkkenløsning

Sådanne opvaskemaskiner er opdelt i flere flere typer:
 • Enkeltlag, som er designet til salatskåle og små tallerkener.
 • Køje. Designet til at tørre skåle adskilt fra tallerkener.
 • Kombineret. De kan tørre ethvert køkkenapparat fra en øse til store tallerkener..

En anden type servise er indbygget. De fastgøres til væggene skab ved hjælp af plastikbeslag. Der er skabe med opvaskemaskiner, både top og bund. Og hvis lejligheden har en opvaskemaskine, så er tørretumbleren under bunden af ​​vasken den mest praktiske af alle.

Kreativ mulighed for en tørretumbler

Kreativ mulighed for en tørretumbler

De materialer, der bruges til fremstilling af fartøjer, er forskellige. Det kan være almindelig plast, hvilket betragtes som det enkleste. Det bruges hovedsageligt til at lave fadskåle, der placeres på arbejdsfladen.. Og til indbyggede tørretumblere bruges metal fra rustfrie legeringer.. Andre metaller anvendes, men de er belagt med et lag af korrosionsbeskyttende belægning. Som følge heraf påvirker hverken fugt eller andre aggressive stoffer dem..

Plast er det mest skrøbelige materiale. Derudover mister den hurtigt sit originale udseende. Det ridser let, kan bryde fra enhver forkert handling.

En anden type materiale, der imidlertid allerede er ude af brug, til fremstilling af tørretumblere er træ.

Dette er det dyreste materiale. Siden de sidste århundreder er det blevet betragtet som et tegn på luksus og velstand. Ved fremstilling af træbestik er de dækket med et lag af fugtbestandigt materiale. Derfor påvirkes de, ligesom metal, ikke af vand..

Tørretumbler med praktisk vandafløb

Tørretumbler med praktisk vandafløb

Og før du køber noget af køkkenredskaberne, skal du måle stedet, hvor det vil blive placeret.. Så der senere ikke vil være problemer. Og kopdelen skal være oven på pladerne. Da vandet fra opvasken efter vask vil løbe ud i kopperne, hvis de er nedenunder og forurene dem igen.

Tørretumbler til skab 60 cm

Opvaskemaskinerne er klassificeret efter:

 • type materiale;
 • efter niveauer;
 • efter størrelse.

For eksempel kan du ikke lægge en firs centimeter tørretumbler i et meget mindre skab. Eller omvendt en lille tørretumbler i et stort skab. Det vil i hvert fald ikke se æstetisk tiltalende ud.. Derfor er det vigtigt at vælge den nøjagtige størrelse her. Især hvis du bestiller en tilpasset tørretumbler.

Hvad er fordelen ved sådanne tørretumblere og små skabe? De er kompakte og fylder ikke meget. De ser ret solide og pæne ud.

Halvcirkelformet, praktisk mulighed

Halvcirkelformet, praktisk mulighed

Hvad skal du vide for at montere en sådan tørretumbler i et skab? Stedet, hvor denne tørretumbler skal placeres, skal være godt ventileret.. Det vil sige, at kabinettet skal have en udstødningsudgang i høj kvalitet. Alternativt kan du bore to små huller på tørresiden for at opretholde en konstant luftstrøm.. Således vil fugt og lugt akkumulere mindre indeni. Det betyder, at retterne altid vil være rene og ryddelige..

Til en sådan tørretumbler kræves en palle. Dette er det, hvor vandet vil løbe ud, mens opvasken tørrer. Det er normalt lavet af plast til nem fjernelse og rengøring. Men der er stadig forkromet.

Palle har brug for ugentlig vedligeholdelse.

Ellers vil der samle sig snavs og forskellige patogene bakterier på det, hvilket ikke kun er ubehageligt for ejerne, der bruger denne tørretumbler, men også sundhedsskadeligt..

Standard model

Standard model

Disse tørretumblere er for det meste lavet af metal. De er dækket med et antikorrosionslag, så materialet ikke ruster under brugen..

Sættet består af en koptørrer, en pladetørrer og en bakke. En sådan tørretumbler vejer tilsammen cirka et kilo. Sammen med pladerne vil det helt sikkert tilføre vægt. Derfor skal skabet være godt fastgjort til væggen for ikke at falde fra vægten af ​​de retter, der skal placeres i det..

Der skal være mindst tredive centimeter mellem tallerkenhylden og kopniveauet for at rumme store tallerkener.

Der skal være stærke fastgørelseselementer på skabets vægge: enten små plasthjørner eller metalstifter. Opvaskemaskinen vil blive knyttet til dem. De skal sidde tæt i skabets åbninger.. Dette gøres, så tørretumbleren ikke falder under tallerkenens vægt og bryder alt andet service..

Praktisk opbevaring af dine retter

Praktisk opbevaring af dine retter

Denne ret kan rumme op til atten tallerkener. Hvis du bor i et stort hus, hvor gæsterne konstant samles, der holdes fester, så er det bedre at vælge henholdsvis en skål af en større størrelse til et større antal bestik..

I skabet 80 cm

Disse tørretumblere vil allerede i størrelse og vægt afvige fra dem, der er diskuteret ovenfor. De er mere vægtige, omfangsrige. De passer ind i standard køkkenskabe. Kapaciteten af ​​disse retter er lig med otteogtyve plader.

Sådanne genstande til tørring af retter er også to-lags. Det vil sige, at det første niveau er skabt til opbevaring og tørring af kopper, bestik og det andet til tallerkener. De er fastgjort på et fjederbeslag, hvilket gør dem lette at fjerne, lette at tage på.

Mulighed for skuffe

Mulighed for skuffe

Pallen skal være aftagelig eller udtrækkelig for at gøre den lettere at rengøre. De, der vælger store størrelser til skabe, skal selvfølgelig være opmærksom på, at prisen på sådanne skibe vil være passende..

Pallen vil ikke længere være plast, men metal med en speciel belægning for at beskytte mod fugt.

Der skal være mindst tredive centimeter frit mellemrum mellem tallerkenhylden og skålhylden. Dette gøres for at sikre, at selv store tallerkener passer ind i skabet..

Overbelastning af sådanne strukturer er strengt forbudt, hvis du ikke ønsker at købe spisestel hver måned..

Hvis en gryde på 60 centimeter i størrelse stadig kan placeres i en skuffe, er det ved firs næsten ikke muligt. Derfor fremstilles sådanne fartøjer kun til stationære skabe..

Moderne køkken

Moderne køkken

Selvom nutidens mestre kan alt. GVigtigst af alt, når du vælger, skal du sørge for, at tørretumbleren er lavet af høj kvalitet. Hvis det er installeret i et udtræksskab, skal det nøjagtigt matche sin størrelse, så tallerkener og kopper ikke forstyrrer det, når de åbnes og lukkes..

Rustfrit stål

Denne type gryde er det bedste køb for dem, der elsker hygiejne, æstetik, holdbarhed, ergonomi..

For det første vil en tørretumbler i rustfrit stål for altid redde dig fra at se rust efter lang tids brug af konventionelle tørretumblere. Så plastik tørretumblere hurtigt nedbrydes, og metal, men ikke umiddelbart, men laget for at beskytte mod fugt gradvist bliver tyndere eller på grund af mekanisk belastning under brug.

Rug fanger først en lille kant og spreder sig derefter over hele overfladen og spiser strukturen op. Denne vare er belagt med krom for ekstra glans og skønhed.

Når du åbner skabsdørene, vil sådan noget altid glæde øjnene, og de plader, der står i det, vil perfekt passe ind i atmosfæren, der er skabt af det forkromede produkt..

Køkkenskab med belysning

Køkkenskab med belysning

Men deres pris svarer til kvaliteten. Derfor er det bedre at vælge en kromskål for at købe en god enhed, der giver dig bekvemmelighed og glæde hele dit liv.

Palle

Opvasketørringsbakken er næsten altid lavet af plast. Da denne enhed let skal fjernes fra kabinettet, skal den tørres ren og ikke ruste fra fugt, der kommer på den under tørring.

Pallerne skal svare til selve skålens dimensioner.. Du vil aldrig blive solgt en tørretumbler, der er tres centimeter lang, og en opvasketørringsbakke, firs centimeter lang. Paller skal dækkes med specielle produkter, der beskytter dem mod skimmelsvamp og forskellige svampemikroorganismer..

Brug en tørretumbler

Brug en tørretumbler

Der er specielle pallemåtter. De fungerer samtidigt som et fad, en enhed til opsamling af dråber fra fade. Disse varer sælges normalt separat. De er nødvendige som en ekstra enhed til tørring af glas, kopper og andet bestik.

De placeres ved siden af ​​vasken på natbordet. Under vask stables rene tallerkener oven på det, indtil det er tørt, og sættes derefter i skabet. Derefter hældes vandet, som de har akkumuleret, i håndvask, men det skal vaskes med en svamp med opvaskemiddel, så forskellige skadelige mikroorganismer ikke ophobes i det.

Typer af tørretumblere med størrelser

Ovenstående fandt vi ud af med indbyggede tørretumblere, hvilke størrelser, passende, til hvilke skabe. Vi lærte, hvad disse varer er lavet af. Lad os nu finde ud af det mere seriøst med dimensionerne..

Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge? Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge? Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge?

Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge? Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge?

Tørretumblernes hovedmål er som følger:

 • Fem hundrede millimeter.
 • Seks hundrede millimeter.
 • Syv hundrede millimeter.
 • Otte hundrede millimeter.

Disse størrelser er almindeligt anvendte og betragtes som standard.. Disse dimensioner beregnes ud fra køkkenmodulets bredde. For eksempel, hvis kabinettet har dimensioner på seks hundrede millimeter bredt (eller tres centimeter), vil fadet derfor også passe til disse dimensioner.

Dybden af ​​disse objekter er to hundrede og firs millimeter. Dette er den sædvanlige standarddybde for en køkkenenhed. Hvis den har en stor dybde, vil der endvidere blive indbygget en slags udstyr i den..

Vælg kvalitetsmateriale

Vælg kvalitetsmateriale

Dette er dimensionerne på de indbyggede skibe. Men der er andre, der bare er en del af indretningen og tjener en nyttig funktion. Sådanne genstande til tørring kan laves i enhver størrelse..

Der er tredive centimeter, fyrre centimeter. Fritstående fadskåle betragtes som små i størrelse. Eller de kaldes også troflex. Sådan troflex kan også være både enkelt-og to-lags..

De kan sælges i sæt med eller uden en palle, med bestiksektioner. Det hele afhænger af designerens fantasi.

Vægmonterede fade kan have standardmål, såvel som indbyggede. De er gode til dem, der ikke kan lide at fugt ophobes i skabet. Og materialet, som det er fremstillet af, som følge af konstant udsættelse for fugt, deformeres.

Træprodukt

Træprodukt

Rustfrit

En sjælden værtinde vælger noget kortvarigt til sit køkken. Det samme gælder tørretumblere. Det bedste element, der kan indbygges i et køkkenmodul eller simpelthen fungerer som en indretning, der er nyttig, er en tørretumbler i rustfrit stål..

Denne type tørretumbler indeholder forkromede tørretumblere. Der er naturligvis andre metaltyper, som retten er fremstillet af. De er belagt med specielle antikorrosionsmidler. Hvilket øger deres levetid. Sådanne beholdere egner sig ikke til fugt..

De billigste tørretumblere er emaljeret. Men de er kortvarige. Emaljen bryder hurtigt af, og der vises rust på fliserne, og forskellige patogener ophobes. Og sådanne tørretumblere er generelt begrænsede i størrelse. Deres bredde forbliver altid den samme og er lig med femogfyrre centimeter, halvfemshalvfems centimeter. Sådanne tørretumblere bør placeres på steder, hvor de vil blive behandlet med største omhu eller indbygget i et skab..

Suspenderet mulighed

Suspenderet mulighed

En anden ting er forkromede opvaskemaskiner. De er smukke. Og de er også slidstærke, modstandsdygtige over for forskellige mekaniske skader.. Lang holdbarhed. De har bakker til fugt fra tallerkener og kopper. Pallerne er normalt lavet af gennemsigtig plast. Selvom pallen ikke er inkluderet i sættet i nogle modeller og skal købes. Sådanne varer er dyre i pris.. De kan enten være indbyggede eller fritstående på en speciel vaskebakke designet til tørretumblere.

Der er en anden type rustfrit stål tørretumblere. Det tilhører ekstraklassen. Denne form for disse varer er af højere kvalitet. Endnu bedre end de krom. De ser flotte ud som fritstående takket være de fortykkede stænger. Sådanne tørretumblere kan modstå enhver mængde fade. De er solide og smukke.

I en skuffe

I en skuffe

Der er utrolig mange størrelser til disse typer varer til tørring af retter. Fra de mindste tredive centimeter til den største – meter. Sådanne omfangsrige dimensioner i bredden forklares ved, at ristens tykke stænger, hvor pladerne og kopperne indsættes, har evnen til at modstå en stor mængde fade og den vægt, det vil give.

Desværre har sådanne tørretumblere i rustfrit stål ikke deres egen palle..

Det bliver interessant for dig:

Køkkenur – Vægmodeller til skabelse af hygge (135+ fotos). Store og originale gør-det-selv muligheder

Foldbart køkkenbord (lille, ovalt, glas): Hvordan vælger man? Hvor skal man lægge? Sådan pynter du?

MDF -paneler til køkkenet – 250+ (Foto) Efterbehandlingsmuligheder

Stenbordplade – ændrer det indre af køkkenet. Applikationsfunktioner

Hjørne

Udover ikke-indbyggede tørretumblere er der også indbyggede tørretumblere. De adskiller sig ved, at fadene og kopperne er skjult for nysgerrige øjne. Og selve de indbyggede typer er opdelt i flere flere typer tørretumblere.. Hver type kaldes fordi, stedet og de funktioner, køkkenmodulet udfører.

Drejelige beslag

Drejelige beslag

Således er der standard tørretumblere. Som er placeret inde i det hængslede modul lige over vasken, hvor opvasken vaskes. Sådanne tørretumblere er ikke altid bekvemme. For det første, hvis husmoren er kort, så kan hun næsten ikke nå helt til toppen, hvor kopperne er. Det er også fraværende at udskifte en stol eller bede din mand om konstant at hjælpe med at sætte kopperne på plads. Og hvis en person er høj, vil han konstant begrave hovedet i dette skab, når han vasker op.

Der er yderligere to typer tørretumblere og køkkenmoduler. Det er kantet og indtrækbart. Om indtrækkelig – lidt senere. Nu vil vi tale om hjørner. Hvad er deres fordele og ulemper.

Hjørnetallerkener er velegnede til familier med et lille antal mennesker. Da selve køkkenhjørnemodulet er lille. Og han behøver ikke en besværlig. Derefter vil det ikke se æstetisk tiltalende ud..

Minimalistisk køkken

Minimalistisk køkken

Dette kabinet rummer normalt servisefartøjer i størrelser fra tredive til halvtreds (dette er maksimum) centimeter. Det leveres normalt komplet med fastgørelseselementer, palle. Sådanne tørretumblere er oftest to-lags..

Det ene øvre rum er installeret til tørring af kopper, og det andet, nederste, til tørretallerkener.

Denne type produkt er fremstillet af en aluminiumsprofil, som gør det muligt at betjene husmoren i årevis. Da den har en antikorrosionsbelægning, og rust aldrig vil æde denne vare. Belægningen er flerlags og galvaniseret. Denne legering gør det muligt at modstå alvorlig mekanisk skade, mens den forbliver intakt. Og glansen, der påføres toppen af ​​tørretumblerne, vil dekorere dit hjørnemodul..

Pallen er lavet af højkvalitets, non-breaking plast. Det er heller ikke i stand til at akkumulere forskellige bakteriedræbende mikroorganismer. Det eneste han har brug for er ugentlig pleje. Skylning i rindende vand eller aftørring med en klud gennemblødt i sæbevand, og så kan du gå med en almindelig fugtig klud for ikke at efterlade mærker og få det til at se rent ud, som om det lige var købt.

Til forskellige typer retter

Til forskellige typer retter

Fordelene ved sådanne tørretumblere er, at de ikke forstyrrer nogen af ​​familiemedlemmerne. Det kan også have separate rum til skeer, gafler og knive. I dag bruges denne metode ofte af producenter af tørretumblere..

Denne type opvaskemaskine er ergonomisk.

Det giver dig mulighed for at bruge et frit hjørne af køkkenrummet, især i “Khrushchevs”, hvor det er svært med ledig plads. Hjælper med at opdele et værelse og placere alle de nødvendige elementer i det, skabe en hyggelig atmosfære i et lille tekøkken.

Hvis dørene til køkkenmodulet er lavet af plexiglas, tilføjer en sådan tørretumbler ekstra farve til rummet..

For husmødre med kort statur er tørretumblere indbygget i det nederste underskab velegnede. Således vil hylden til retter altid være ved hånden, der er ingen grund til at kravle et sted op. Endnu bedre, hvis dette skab er udtrækkeligt.

Kompakt og praktisk at bruge

Kompakt og praktisk at bruge

Efter at have behandlet hjørnetørretumblerne, lad os gå videre til en anden type, som husmødre også virkelig vil kunne lide.. Disse er enheder til tørring af retter, som er skjult i skufferne i køkkenmoduler.. Hvad er deres fordele og ulemper?

Indtrækkelig

Sådanne ting i køkkenet møbel meget praktisk og behagelig at bruge. For det første vil ingen se, hvilken slags retter du har i huset, og derfor vil der ikke være unødvendige spørgsmål, hvis du ikke er en elsker eller ikke fan af at fortælle og vise alle din venlighed..

For det andet komfort for husmødre med kort statur eller for kommende mors hjælpere. Piger kan let vaske opvasken og skjule dem i en skuffe, for ikke at række op og ikke erstatte en højstol..

Kan placeres både i skabet og tæt ved hånden, nær vasken

Kan placeres både i skabet og tæt ved hånden, nær vasken

I denne type tørretumblere leverer producenterne alt. Fastgørelse facade, palleinstallation – alt udføres specifikt for at hjælpe husmødre. De glider let på specielle udtrækkelige løbere. De ruller let ud og ruller tilbage. Giver fuld adgang til retter. De har ligesom i standard tørretumblere sektioner til kopper og tallerkener..

Nu er de også begyndt at bygge i denne type tørretumblere sektioner til skeer, slever og andet bestik..

Sådanne tørretumblere fremstilles endda ikke så meget til tørring som til permanent opbevaring af tallerkener. Derfor vil denne type genstand være den mest nyttige af alle, der blev diskuteret ovenfor i denne artikel..

Pas på sådan nogle ting. Det er nødvendigt at smøre løberne med specialolie årligt, så de ikke knager.. På trods af at materialet er slidstærkt og slidstærkt, rustfrit, er korrekt pleje nødvendig. Du kan gøre dette selv ved at lede efter yderligere oplysninger på Internettet eller ved at spørge firmaet, hvor du har købt denne type tørretumbler.. Eller ring til en særlig mester derhjemme, der vil udføre forebyggende arbejde med denne vare.

Køje model

Køje model

Du bør ikke hænge på disse skuffer, børn bør ikke have lov til at hænge på dem. Ud over det faktum, at mekanismen kan blive ubrugelig, gå i stykker, er det muligt at forstyrre selve fartøjets struktur og bøje stængerne. Hvilket vil føre til køb af en ny enhed. Og dette er et dobbelt forbrug af familiebudgettet..

Ved at vælge indtrækkeligt service vælger du bekvemmelighed for dig selv først og fremmest og for hele familien..

Alle retter bliver gemt ét sted. Ingen grund til at lede efter hende i tilfælde af uventet ankomst af gæster.

Efter at have overvejet alle typer servise, lad os gå videre til den sidste del af vores artikel mere detaljeret. Nemlig hvilken tørretumbler der skal købes – fra to niveauer eller et -niveau.

Mulighed for et stort antal retter

Mulighed for et stort antal retter

To-lags

Den to-lags fadskål er det bedste valg for husmødre. Du kan lægge tallerkener, kopper, skeer i den. Når du køber sådan en gryde, er det vigtigste at se på, hvor godt den er lavet, af hvilket materiale. Til hængende tørretumblere bruges normalt en metallegering med en emaljebelægning eller med påføring af et korrosionsbeskyttelsesmiddel.. Skåle med en tyk stang vil bedre understøtte vægten, antallet af tallerkener og kopper placeret på den i forhold til spinkle tynde stænger..

En struktur lavet af plastik, hvad enten det er to-etagers eller et-niveau, det er bedre at installere det på et bord eller en særlig bordplade. De er velegnede til installation i en opvaskemaskine, der er specielt skabt af producenten..

Når du køber en pot med to niveauer, skal du være opmærksom på afstanden mellem første og andet niveau.. Da du med en lille afstand, store plader simpelthen ikke vil passe ind i de sektioner, der er specielt skabt til dem..

Til en hylde uden dør

Til en hylde uden dør

Det er ønskeligt, at fadet er lavet af tykke rustfrie stænger. Så får du den lange levetid for sådan noget og dets styrke..

To-lags service kan hænges på væggen som en separat del af indretningen. De vil se godt ud og supplere køkkensættet med deres æstetiske udseende. Især hvis det er lavet af forkromet stål eller metal i ekstra klasse, som vi skrev om ovenfor..

Denne type servise kan også indbygges.. De passer let ind i hjørnekøkkener, fronter, skuffer. De er meget bedre end simple med et niveau til tørring af retter. Da de giver dig mulighed for at rumme en stor mængde forskellige retter.

Sådan belysning fungerer som en dekoration til køkkenet.

Sådan belysning fungerer som en dekoration til køkkenet.

konklusioner

Så når du vælger et fartøj, bør enhver husmor først og fremmest være opmærksom på:
 • Skålens dimensioner. Da det afhænger af dem, hvor mange køkkenredskaber, der passer ind i det. Og også i hvad skab det vil passe. Du kan ikke købe et fad, der er større eller mindre end det skab, du har..
 • Køb kun sådan noget fra kendte virksomheder. Dette vil reducere omkostningerne ved at købe en uventet ødelagt gryde af lav kvalitet, købt fra en ukendt eller for første gang dukkede op og endnu ikke har bevist sig selv..
 • Vær opmærksom på, hvad denne ret er lavet af. Forkromet, emaljeret eller endda almindeligt stål, der kan ruste det næste år. Sidstnævnte er bestemt ikke værd at købe. Og du vil identificere den forkromede legering ved dens solide udseende og glans..

Usædvanligt, men praktisk

Usædvanligt, men praktisk

 • Når du køber en tallerken, skal du se på stængernes størrelse og tykkelse.. Hvor meget vægt denne vare vil modstå, afhænger af dem..
 • Du skal straks være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​en palle. Og hvis det ikke er inkluderet i sættet, så er det bedre at købe det. Det er bedre at købe en metal krom palle. I modsætning til plast vil den holde længere. Selvfølgelig for fadskåle, der vil tjene som en del af indretningen og stå på vasken, vil det faktum, at det vil være uden en palle, ikke føre til noget frygteligt. Da alt vandet vil strømme ned i håndvask. Men hvis du køber en indbygget tallerken, kan du ikke undvære en palle. Ellers vil den resterende fugt på tallerkenerne komme på træets skab og deformere overfladen..

Vælg selvfølgelig hvilken ret du vil købe til en amatør.

Men det er vigtigt at huske, at for indbyggede skåle skal der indføres god ventilation i køkkenmodulet..

I ekstreme tilfælde skal du bore huller i skabets vægge. Således bliver du ikke generet af skimmelsvamp og ubehagelig lugt. I dette tilfælde vil eksterne beholdere, der er installeret på væggen eller på vasken, være den bedste løsning.. Da skimmel ikke ophobes, kommer vand enten ind i sumpen eller går direkte til vasken. Ingen lugt vil sprede sig. Fordi skålen er åben, og retterne tørrer bogstaveligt talt ud med det samme.

Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge? Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge? Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge?

Køkkentørrer til tallerkener i skabet (115+ fotos) - indbygget, hjørne, rustfrit stål. Hvilken vil du vælge?

Ulemperne ved eksterne fartøjer inkluderer gener ved brug.. På vasken kan de falde, hvis de ved et uheld bliver ramt med en stor genstand eller gryde. Og væggen kan også blive beskadiget. Desuden er alle retterne tydeligt synlige, og hvis der er fluer, insekter eller katte derhjemme, vil dette føre til uhygiejniske forhold..

Plusser med indtrækkelige fartøjer – usynlighed. De er placeret i et skab, der glider ind. Således forstyrrer han hverken husmor eller andre pårørende. Og også skjult for kæledyr og insekter.

Styret af disse fordele og ulemper kan du nu vælge en af ​​alle de eksisterende skåltyper, som vi har adskilt i denne artikel..

VIDEO: Installation af en kromtørrer