Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos)

Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos)

Restaurering af møbler, hvis foto af resultaterne ser så imponerende ud i forhold til billedet “før”, kan udføres hjemme. Du behøver ikke at ansætte fagfolk. Især hvis du har brug for at få et anstændigt look, ikke en antik stol eller en gammel kommode, men et almindeligt bord, stol, garderobe eller skammel, som er lidt ridset, hævet eller skrællet nogle steder. Find ud af, hvilke mesterværker der kan fås med sådanne møbler mere detaljeret senere i artiklen.

Indholdet i denne artikel:

De vigtigste mulige faser af arbejdet

Processen er kreativ, frigørende, interessant, kræver en vis fantasi og giver dig også mulighed for at spare penge – det vil trods alt koste mere end at male en gammel..

Opdateret sofabord til stuen

Opdateret sofabord til stuen

Inden du foretager restaurering, skal du forstå, hvilke arbejdsfaser der generelt findes.. Nogle af dem er valgfri, nogle afhænger udelukkende af, hvilken slags møbler vi taler om:

Inspektion

Du kan ikke undvære denne fase – på den skal du trække et møbel ud, der ikke passer dig ind i lyset, og derefter med et kritisk blik estimere, hvilken slags reparation det skal bruge. Er den poleret? Det betyder, at du enten skal opdatere polishen eller fjerne den. Er den ikke poleret? Det betyder, at der vil være behov for andre midler, direkte arbejde med træ. Vil du helt transformere det? Hvordan præcist – for at ændre farven, anvende en tegning, alder? Og selvfølgelig – har den ben, der går i stykker, kasser, der sidder fast i riller, andre lignende ubehagelige ting.

Børneværelse i klassisk stil

Børneværelse i klassisk stil

Demontering

Stole, borde, resten af ​​de enkle ting er ikke nødvendige. Men hvis du vil gendanne skab, fra det skal du trække alle æskerne ud, skru alle håndtagene af, fjerne alt hylder, ellers vil arbejdet ikke blive udført på det korrekte niveau.

Rengøring

Denne fase er også uundværlig. Du skal børste støvet af møblerne, tørre det af med en fugtig klud og rengøringsmiddel for at affedte og først derefter begynde at reparere.

Mindre reparation af ting

Arbejd med revner, chips, andre småfejl. Ofte er det nok at få tingen til at gnistre med nye farver. Opdatering af polering på polerede genstande supplerer mindre reparationer og fjerner det forbereder varen på yderligere metamorfoser, hvis du planlægger at ændre det fuldstændigt..

Renoveret hvid sofa

Renoveret hvid sofa

Kreativ omarbejde

Dette trin er ikke nødvendigt – du kan godt stoppe med at male over små revner eller polere overfladen. Men hvis du vil have en stol, bord eller garderobe til at begynde at se på en ny måde, kan de males, ældes, males, limes oven på et ekstra lag finer.

Konklusion

Sagen skal revurderes med et kritisk blik. Er der revner på steder, der er svært tilgængelige, er det godt poleret, er der farvet frisk maling af det. Derefter kan du bruge det.

Hvis du ikke ved, hvilken slags dit emne der skal repareres, og hvis du vil ændre det helt, så har du bare brug for flere oplysninger til eftertanke.

Lille renovering

Hvis varen ikke lyser og overfladen tydeligvis ikke er poleret, behøver den ikke at blive poleret – det er nok bare at bruge anbefalingerne til pleje af træmøbler.

Nyt liv til natbordet på gangen

Nyt liv til natbordet på gangen

For at gøre dette skal tingen bringes frem i lyset og vurderes, hvilken af ​​følgende defekter den har.

Tab af glans

Den første mulige – tingen har mistet sin glans. Dette sker for et træ bare fra tid til anden, fra det faktum, at det står og samler støv, fra det faktum, at det bliver berørt af hænder. Hvis overfladen ser slidt ud og har mistet sin oprindelige farve, skal du:

 • købe et træplejeprodukt med orange olie i enhver isenkræmmer;
 • tag en ren svamp, dypp den i vand og varm den i mikrobølgeovnen i tredive sekunder – eller damp den, det vigtigste er, at den er næsten varm at røre ved;
 • spray produktet på overfladen med en sprayflaske og tør det af med en varm svamp.

Klassikere er altid på mode

Klassikere er altid på mode

Når du arbejder, skal du have hænderne i handsker, og svampen, når den begynder at afkøle, skal varmes op igen..

Hvis tingen er malet – for eksempel træ bordplade – du skal bruge en anden opskrift:
 • fortynd en teskefuld bagepulver i et glas vand og aftør bordpladen grundigt;
 • vent til det er tørt, og tør det af med en tør, blød klud for at fjerne plak;
 • hæld to teskefulde ammoniak i en liter varmt vand og aftør bordpladen igen med denne sammensætning.

Renoveret sengelampe

Renoveret sengelampe

Hvis træet ikke er enkelt og ikke malet, men lakeret, er en tredje tilgang nødvendig:
 • hæld en spiseskefuld opvaskemiddel i en liter varmt vand og tør forsigtigt overfladen for at affedte den;
 • tør den af ​​for anden gang, men med en klud gennemblødt i rent vand;
 • vent til det er tørt og gnid med lidt vegetabilsk olie.

I stedet for vegetabilsk olie kan du bruge en blanding af linolie, terpentin og eddike. Eller smør og øl i lige store mængder. Eller øl, der tidligere var kogt med et stykke voks i den ønskede farve og afkølet til en varm tilstand.

Polstring af polstrede møbler kan udføres uafhængigt

Polstring af polstrede møbler kan udføres uafhængigt

Som et resultat vil tingen blive lys, som om den blev fornyet.. Ofte er disse enkle opskrifter allerede nok til at få tingen til at se godt ud, og der kræves ingen yderligere restaurering..

Pletter og snavs

Den anden er tilstedeværelsen af ​​pletter og snavs. Du kan gribe spørgsmålet an på forskellige måder:

 • Mindre skrammer og gamle falmede pletter kan gnides med en bananskal.
 • Enkle pletter, det fremgår ikke klart, hvad der ikke kan fjernes med en banan, skal fjernes på en anden måde. Rengør først overfladen med vand og vaskemiddel, og tør derefter af med alkohol – ikke helt, men kun de berørte områder. Hvis farven ikke gendannes, kan de males over med en matchende møbelmarkør, eller du kan prøve at huske, hvad de er fra og reducere dem på andre måder..

Mindre skrammer og falmede pletter kan gnides med bananskræl

Mindre skrammer og falmede pletter kan gnides med bananskræl

 • Fedt og røg på køkkenskabe skal først gnides med talkum, så de griber fat, og derefter børstes det resulterende snavsede pulver af med en klud. Fortynd derefter to teskefulde ammoniak med en liter vand og aftør.
 • Hvidkalk og emulsionsmaling vaskes af med en klud, der er dyppet i en blanding af vineddike og olivenolie – tre dråber af den anden i et glas af den første.

Det vigtigste er, at kluden næsten ikke er fugtig og ikke drypper med blandingen overalt..

 • Hvide vandpletter, der forbliver, hvis du lægger et vådt glas på træmøbler eller spilder noget, drysses med mel. Derefter fugter de en klud med olie – majs, oliven, palme eller almindelig solsikke – og tørrer overfladen af. Derefter gnider de det igen med fløjl.

Fedt og røg på køkkenskabe skal gnides med talkum og derefter rystes af med en klud

Fedt og røg på køkkenskabe skal gnides med talkum og derefter rystes af med en klud

 • Hvide pletter fra varme, der forbliver, hvis du lægger en varm bradepande eller gryde på træmøbler, tørres af med en opvarmet blanding af paraffin og voks i den ønskede nuance i et forhold på en til en. Derefter dækker de det med en papirserviet foldet i flere lag og stryger det med et strygejern. Resultatet poleres med filt eller anden grov klud.

Hvis de hvide pletter er svage, ikke udbulende, ikke når dybt, fjernes de på en anden måde. Sov med almindeligt bordsalt, dryp et par dråber olie og lad stå i tre timer. Derefter fjernes blandingen og gnides med filt, indtil pletten forsvinder helt..

Uden pletter begynder møbler pludselig at se meget bedre ud – smukke og opdaterede.

Smukke, opdaterede møbler

Smukke, opdaterede møbler

Mekanisk skade

Den tredje er tilstedeværelsen af ​​revner, chips og andre mekaniske skader. Opskrifterne her er også mange:

 • Hvis møblerne er lakeret, og der er vist små revner på det fra tid til anden, hjælper en blanding af ethylalkohol med burreolie i et et-til-et-forhold. Påfør med en hvid klud, gerne flanel. Gned med filt.
 • Hvis der er en dyb ridse på lakerede møbler fra en mislykket mekanisk effekt, kan du male over det med en almindelig møbelmarkør eller jod – for at opnå den ønskede nuance kan den fortyndes med vand.
 • Hvis der er en ridse på de lakerede møbler, der allerede er blevet hvide, kan du bruge en skocreme i en passende farve eller en blanding af mastik og voks i et forhold på fire til tre. Resultatet skal poleres.

Stilfuld lædersofa

Stilfuld lædersofa

 • Hvis der er en chip på møblerne, så bliver du nødt til at bruge en spartel, og gerne en særlig møbel. Det er bedre at købe en lys tone for at opnå den ønskede farve med en farvetone. Påfør derefter på chippen, spred, så den er helt lukket, og kittet spredes jævnt over overfladen. Vent, indtil det tørrer og gnid med fint sandpapir.
 • Hvis møblerne er hævede af fugt – ikke helt, men kun ét sted – er det dækket med salt med et par dråber vegetabilsk olie. Saltet vil absorbere vandet, og olien vil genskabe træets fleksibilitet. Tør resultatet igen med en klud.

Alle disse enkle manipulationer er ofte ganske nok til, at møblerne kan se godt ud, og der er ikke behov for yderligere restaurering..

Men hvis du vil have, at tingen ikke bare ser opdateret ud, men på en helt ny måde, kan du behandle den yderligere.

Skab i moderne stil

Skab i moderne stil

Skab i moderne stil

Fjernelse af lakken

Et lag lak er ikke altid nødvendigt på møbler, da du ikke vil kunne udføre yderligere manipulationer med det, hvis der er lak på det. Ingen maling, ingen alder, ingen mosaik.

Derfor, hvis enkel rengøring ikke er nok for dig, kan du bruge en af ​​de gennemprøvede metoder til fjernelse af neglelak:
 • Terpentin, ammoniak eller denatureret alkohol. Dyp et lag tyndt metaluld i opløsningen og tør forsigtigt overfladen, hvorfra du skal fjerne lakken, med den. Hvis det ikke er for gammelt og ikke for spist i træet, vil det bevæge sig væk.

Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos) Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos) Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos)

Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos) Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos)

 • Aceton. Velegnet til fjernelse af lak fra en vandret overflade. Du skal dyppe en klud i acetone, sprede det ud over det møbel, som lakken fjernes fra, og dække det med polyethylen ovenpå. Efter en halv time vil lakken forsvinde og blive meget mere smidig. Det vil være muligt at fjerne det ved hjælp af en konventionel spatel..
 • Specialiserede formuleringer. Fås fra enhver isenkræmmer. Før brug skal du læse instruktionerne – hvis du overeksponerer sammensætningen, vil den blive absorberet i træet, og det vil ikke kun være muligt at lakere den en anden gang, men endda at anvende mindst noget på den.
 • Sandpapir. Hvis lakken er gammel og stædig, vil ingen midler blødgøre den. Den eneste måde er at fjerne det med dine hænder ved hjælp af sandpapir. Først skal du gnide med et stykke med et stort korn, indtil der vises et lag træ. Derefter skal du tage et stykke med et fint korn og polere, så du får en jævn, homogen overflade. Hvis du har en kværn, kan du bruge den – så tager det ikke et par timer at rengøre lakken, men cirka en halv time.

Brug de mest passende restaureringsteknikker

Brug de mest passende restaureringsteknikker

 • Glas. Alternativ til sandpapir. Der er brug for et skarpt skår, hvis kant kan bruges til at fjerne lakken med tynde spåner. Når der er fordybninger, revner og andre små defekter, kan de rengøres med en skarp kant. Når hovedlaget er fjernet, kan du bruge fint sandpapir til at fjerne resterne.
Malingen fjernes efter nøjagtig samme princip, og effekten efter fjernelse forbliver den samme – en flad træoverflade, der er klar til at absorbere enhver belægning, som du beslutter at anvende på den.

RådNår du fjerner neglelak, skal du gøre det i et separat rum, fjerne alle andre møbler og åbne vinduet. Dette gør det lettere at rydde op i faldende chips og gør vejrtrækningen lettere..

Børneværelse med pirattema

Børneværelse med pirattema

Metoder til behandling af møbler

Farvning

Denne idé – om at male et træt møbel – kommer til at tænke på alle, der en dag beslutter sig for at lave restaurering derhjemme. Og det er logisk, for det er meget lettere at male en stol end at male den eller lave decoupage.

Gang af træ

Gang af træ

Der er flere typer maling, der kan bruges:
 • Akryl. Tørrer hurtigt, ser smuk ud, meget modstandsdygtig, giver en lys farve. Det kan fortyndes med vand, hvis du har brug for at få en anden nuance, og det har heller ikke en stærk ubehagelig lugt – det er nok at ventilere rummet efter brug. Derudover er der spraydåser med akrylmaling. De giver jævn spray, gør det lettere at nå områder, der er vanskelige at nå med penslen, og tilføjer ofte sjov til maleriet..
 • Emalje. Giver en lys blank farve, ligesom akryl, den holder ikke værre, men har samtidig en bestemt skarp lugt, der ikke forsvinder i flere dage.
 • Olie. Giver en mat farve, vaskes ikke af eller fortyndes med vand. Normalt brugt når du har brug for en base til at male.

Sort og hvid væg i stuen

Sort og hvid væg i stuen

 • Nitro, glyphthalic og pentaphthalic maling. De giver en lys, blank, meget langvarig farve. I modsætning til akryl danner olie og emalje ikke bare et lag på overfladen, men trænger ind i fibrene. Indtil de er gennemblødt til en bestemt dybde, vil farven falme, men så snart imprægneringen er overstået, vil det være umuligt at fjerne malingen, kun med et lag træ. Som et resultat bruges de til møbler, der vil blive brugt under vanskelige forhold – for eksempel at male et bord til en sommerbolig med dem, som står på gaden fra forår til efterår, det er en god idé..
 • Plet. En gennemskinnelig maling, der forbedrer træets struktur. Den fås i forskellige farver, men ser stadig ikke helt naturlig ud. Danner et lag, der kan fjernes med sandpapir, hvis det er nødvendigt.
 • Skade. Ikke en maling i ordets fulde betydning – et specielt middel, der trænger ind i træfibrene og, som interagerer med naturlige tanniner, giver en dyb naturlig farve. Kan ikke fjernes med sandpapir, ikke egnet til hvert træ.

Inden ansøgning skal du prøve på et lille område, der ikke er et fremtrædende sted – tilstedeværelsen af ​​tanniner afhænger af, hvor gammelt træet er.

Spiseplads i klassisk stil

Spiseplads i klassisk stil

RådVælg en maling afhængigt af hvilken effekt du vil opnå.

Inden malingen påføres direkte, er det vigtigt at grunde træet, så det er mere modstandsdygtigt over for fugt, og det lagde lag ikke falder af efter et par måneder.

Du skal vælge en farve og fokusere samtidigt på din egen smag og på interiørets egenskaber:
 • Naturlig. Et ægte træ ser smukt og ædelt ud – det er dets vigtigste fordele. I klassiske stilarter vil intet malet bord, ingen malet kommode se lige så godt ud som det samme bord og kommode, men imprægneret med plet.

Interiør i loftdesign

Interiør i loftdesign

 • Lyse varme nuancer. Passer ind i interiører med de samme lyse varme nuancer. De giver en følelse af hygge og varme, men får rummet til at føles lidt mindre. Møblerne i dem er velegnede til eksempelvis Provence.
 • Lyse kolde nuancer. De passer ind i det samme kolde interiør, gør rummet visuelt større, men på samme tid koldere og strengere. Møblerne i dem er velegnede til minimalisme, til Skandinavisk stil.
 • Mørke varme nuancer. De går godt med hinanden – møblerne i dem kan blive bare en storslået lys accent i rummet, især hvis du ikke maler det i en farve, men i flere, og kombinerer dem. Men det kan igen gøre rummet mindre. God til kitsch og rustikke stilarter.
 • Mørke kolde nuancer. Austere, hvilket får rummet til at føles køligt, de ser godt ud i værelser, hvor du planlægger at handle – men i soveværelse vil se noget fremmed ud.

Moderne stil

Moderne stil

Lyse nuancer bliver lettere snavsede, mørke viser mekanisk skade.

Husk også, at du kan male møbler i mere end én farve:
 • Ensfarvede møbler. Det ser enkelt og homogent ud, det opfattes som et enkelt array. Velegnet til konservativt interiør, hvor der ikke bør være accent på det – eller det kan fungere som det eneste lyspunkt.
 • Møbler i to farver. To farver i en ting er mere interessant. De skal enten være matchende, bedst af alt, nuancer eller kontrasterende. Du kan male en ting med striber, du kan bruge prikker – det er løsninger enten til et kreativt interiør eller til en vuggestue – eller du kan blot fremhæve tilbehøret med en hjælpefarve, og det vil også se godt ud.

Hvidt er svært at rengøre

Hvidt er svært at rengøre

 • Møbler i tre farver. Allerede vanskeligere, selvom det også er interessant. Alle farver skal enten være matchende eller nuancer af hinanden eller kontrasterende. Oftest bruges en kombination af tre, når der laves noget farverigt i vuggestuen, eller når objektet er så stort, at alle tre farver har, hvor de skal kombineres godt.
 • Fire eller flere farver – dette er ikke længere så meget en farve som et maleri, og det bliver normalt benyttet med forskellige kriterier.

RådTingen skal kombineres enten med hovedfarven i interiøret eller med dets hjælpefarve eller fungere som den vigtigste lyse kontrast. I sig selv burde det ikke være det – det ser unaturligt ud.

Højteknologisk stil i soveværelset

Højteknologisk stil i soveværelset

Maling og decoupage

Maleri – faktisk den samme farve, der kun kræver lidt mere dygtighed. Normalt brugt til det:

 • Gouache. Standardmaling til maling på alt, lige ned til et ark papir. På træet giver det ikke en klar lys farve, derfor er det normalt malet med enten plet- eller oliemaling. Kræver ikke fortynding med vand, giver dig mulighed for perfekt at efterligne russisk håndværk fra tidligere århundreder.
 • Olie. Den samme maling, der kan bruges til at male basen, er også velegnet til at tegne mønsteret. Giver en mat, smuk, sprød farve.
 • Aniline. De bruges normalt til farvning af tekstiler, men for at farve træ er de også egnede.

Alt inden for magten

Alt inden for magten

Tegningen på træet kan være hvad som helst.

For eksempel er efterligning af russisk folkekunst meget populær:

 • Mezensky. Et af de ældste kunsthåndværk, der opstod for længe siden nær Mezen -floden. Kombinerer kun to farver – sort og Rød med en bias i okker. Hans elementer er enkle: kryds, streger, blade, cirkler. Nogle gange er der figurer af rådyr, heste og fugle, meget enkle og består kun af få geometriske former. Ornamenter er statiske, de kan afbildes selv af en person, der ikke ved, hvordan man tegner.
 • Gorodetsky. Midten af ​​det nittende århundrede, allerede mere kompliceret end Mezen. Farverne er varierede, normalt lyse toner, alle tegninger har hvide eller sorte konturer. Ikke det enkleste: blomster, blade, genrescener med mennesker, der fejrer, går, samles på en samovar, nogle gange frodige haner, heste, løver eller leoparder, oftest – overfor hinanden.

Blomstret interiør

Blomstret interiør

 • Zhostovsky. Midt i det nittende århundrede, byen Zhostovo. Oftest brugt til
 • malerbakker, men ingen generer dig til at male den samme stol. Baggrunden er sort eller rød, hovedmotivet er en buket blomster, lavet i en realistisk stil. Nogle gange supplerer frugt det..
 • Khokholoma. Syttende århundrede, Novgorod. Baggrund – sort, farver – grøn, rød og guld. Khokhloma accepterer ikke andre farver. Hovedmotivet er jordbær eller jordbær indrammet med indviklede blade. Nogle gange kan du se fugle, men det er sjældent..
 • Gzhel. Det bruges normalt til at male fade, men det findes også i møbler. Baggrunden er hvid, hovedfarven er blå, nogle gange suppleres den med sort eller hvid kontur. Mønstrene er normalt enkle – kryds, firkanter, blomster med store kronblade. Nogle gange kan du se en fugl, der ligner en hejre eller en kran..

Stilfuldt loftsværelse

Stilfuldt loftsrum

Møbler malet til folkekunst håndværk passer perfekt ind i russisk stil – bedre end noget andet. Også velegnet til børns, hvor du kan vise din fantasi og kombinere tingene efter behag, og ikke efter stilens kanoner.

Maleriet kan også være:
 • Geometrisk mønster. Det er meget lettere at skildre det end en folkelig, selv en person, der aldrig har tegnet, kan klare sig. Du kan tegne markeringen på forhånd og tegne på den.
 • Plante mønster. Almindelig, passer ind i de fleste etniske stilarter.
 • Plot scene. God til et børneværelse, hvor en scene fra en yndlings -tegneserie afbildet på garderoben kan glæde ungen.

Konvertering til en lænestol

Konvertering til en lænestol

Billedet kan være alt, afhængigt af din fantasi. Det vigtigste er at handle omhyggeligt og først prøve på et lille bræt, så du er fuldstændig sikker på dine evner..

Decoupage giver en effekt, der ligner maleriets effekt – en tynd serviet med et interessant billede limes til træet. Det kan være blomster, fugle, engle – hvad som helst, faktisk bare hvis du kan lide det.

Teknologien er enkel:
 • rengør og affedter overfladen;
 • tag en serviet ud og dæk den forsigtigt med et lag PVA -lim;
 • læg på overfladen, så der ikke er rynker tilbage, glat grundigt ud.

RådBåde maling og decoupage skal dækkes med et lag lak ovenpå, ellers vil mønstrene hurtigt blive slettet.

Kreativ sofa løsning

Kreativ sofa løsning

Enhver farveløs møbellak vil gøre – for at sikre, at alt er i orden med det, og tegningen ikke forringes, kan du prøve, hvordan det tørrer på et unødvendigt bræt.

andre metoder

Ud over de enkleste og mest oplagte restaureringsmetoder er der andre, mindre velkendte..

Blandt dem:

ScotchHvor mærkeligt det end lyder, kan almindeligt farvet tape hjælpe dig med at opdatere et kedeligt møbel. Hvis du tager flere ruller i forskellige farver, kan du gøre det stribet ved blot at lime tape på det i strimler – først en farve, derefter en anden. Du kan også gøre det homogent. Resultatet vil selvfølgelig ikke se godt ud i dyre klassiske interiører, men i moderne, demokratiske interiører er det ganske.

Soveværelse i pastelfarver

Soveværelse i pastelfarver

FinérningEn metode, der lidt ligner decoupage og limning med tape. Du skal købe et finérark af den farve, du kan lide, skære dele af passende størrelser ud af det og ved hjælp af PVA -lim lime det til tingen.

Som et resultat vil det se glat og ligner et ægte træ, kun uden alle dets iboende fejl..

IndlægDu kan købe et finérark, men i stedet for bare at tage og sætte det på en genstand, skal du skære det i små stykker og lægge et billede ud af dem. Resultatet bliver noget i stil med en mosaik – flerfarvet, hvis stykkerne er malet over med forskellige farver. Når de er klar, skal du tage et ark papir og sætte dem på det i et spejlbillede i forhold til det billede, du ønsker at få. Derefter limes arket med PVA -lim til det rigtige sted, og papiret skrælles forsigtigt af med emery. Resultatet er meget effektivt..

VoksningHvis træet gnides med en blød voks, får det en behagelig mat nuance, der er iboende i gamle, smukke ting. Det eneste negative er, at du bliver nødt til at gentage operationen regelmæssigt, ellers vil voksen blive slettet, og tingen begynder at se lurvet ud.

Mørkebrun, hjørnesofa

Mørkebrun, hjørnesofa

CraquelureEn af to måder at ældne møbler smukt på. Faktisk er dette en speciel maling, som efter påføring på et lag af den tidligere, stadig våde maling, krymper, hvilket resulterer i små revner. Resultatet ser ganske imponerende ud.

Møbel patinaFørst påføres maling på træet i en metallisk farve – normalt en bronzefinish – og vent, indtil det tørrer. Derefter begynder de at anvende patina – en dråbe i buen, skygger den groft og skygger den derefter mod buen. Hvis overfladen er flad, påføres malingen først på kanterne..

Normalt kræver patina flere lag for at begynde at se virkelig antik ud..

RådUdfør alt arbejde med handsker – dette hjælper med ikke at beskadige huden på dine hænder. Arbejde med maling, med ætsende stoffer til neglelakfjerner, med selve lakken gøres bedst i et åndedrætsværn – indtrængen af ​​deres mindste partikler i lungerne er meget sundhedsskadelig.

Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos) Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos) Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos)

Gendannelse af hjemmemøbler (polstret, køkken, træ): Før og efter (150+ fotos)

VIDEO: DIY indretning

konklusioner

Der er mange opskrifter, der lærer dig, hvordan du skal håndtere møbelpletter, revner og plettet lak. Der er ikke mindre opskrifter, der viser, hvordan du helt kan ændre udseendet af et produkt.