Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag)

Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag)

Hver lejlighed skal have et særligt sted til opbevaring af linned og tøj. Bedst af alt vil en hvid kommode klare denne opgave. Skyggen betragtes som universel. Det passer til en række forskellige stilarter. Sorter, materialer, funktioner – om alt mere detaljeret senere i artiklen.

Models styrker og svagheder

For nylig møbel begyndte aktivt at vinde popularitet. Det kan findes i næsten alle rum.. hvid kommode er placeret i soveværelse, børns, stue og korridoren. Modellen gør et fremragende stykke arbejde med sin hovedopgave – opbevaring af sengelinned eller forskellige ting.

Smukke hvide møbler i interiøret

Smukke hvide møbler i interiøret

Mange mennesker er bange for at købe lyse modeller. Det forekommer dem, at det er meget svært at bevare det i sin oprindelige tilstand. Men med rettidig omhu vil der ikke opstå problemer. Skyggen betragtes som universel. Det passer til næsten alle stilarter og passer godt sammen med andre farver..

Hovedtrækket er møblernes konfiguration. Oftest har den flere skuffer. De er noget bredere end almindelige hylder, hvilket gør det let at se emnerne i nutria. Det er praktisk at lægge sengetøj og andre ting her..

Mange er bange for at købe sådanne lyse møbler.

Mange er bange for at købe sådanne lyse møbler.

De største fordele ved hvide kommoder omfatter:
 • alsidighed. Modellen udfører flere opgaver samtidigt. Hovedfunktionen er et sted at opbevare vasketøj eller ting. Hvis du hænger over kommoden spejl, så kan den let bruges som en damedressing bord. Desuden kan møbler suppleret med kofangere erstatte et puslespil bord;
 • skyggen er velegnet til enhver stil i rummet. Det bruges som en base. Farve er med til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet;
 • rumzonering. Modellen klarer perfekt opgaven med at opdele et værelse i visse zoner, f.eks. arbejde og fritid;
 • kommode kan installeres i enhver rumstil. Det vigtigste er at vælge den passende facade;
 • støv vil ikke være så mærkbart på en lys overflade;
 • lang levetid. Det vigtigste er at tage sig af kommoden i tide og grundigt..

Velegnet til ethvert interiør

Velegnet til ethvert interiør

Denne type møbler installeres bedst i små lejligheder, hvor hver centimeter er guld værd. Hvid skygge udvider visuelt rummet, hvilket gør rummets område meget større.

Ud over fordelene har hver type møbel sine egne ulemper..

Ulemperne ved kommoden er:
 • Grundig og konsekvent pleje. Især hvis der er små børn eller kæledyr i lejligheden. Alle overflader skal tørres dagligt med en fugtig klud.
 • Overbelast ikke det interne rum. Kasserne skal udfyldes jævnt fra de nederste sektioner..
 • Det er bedre at foretrække materialer af høj kvalitet og slidstærke. Hvis du vælger ydre smukke, men skrøbelige dele, så vil modellen hurtigt mislykkes..

Kræver særlig omhu

Kræver særlig omhu

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Moderne møbler i stuen (115+ fotos): Alt hvad du behøver at vide for at skabe et stilfuldt design

Hvide kommoder har flere fordele end ulemper. Hvorfra vi kan drage en simpel konklusion om, at det med korrekt pleje vil vare i lang tid.

Varianter

Der findes et stort antal forskellige modeller af hvide kommoder i butikkerne. Hver af dem har sit eget design.

Med passende pleje vil de vare længe

Med passende pleje vil de vare længe

Møbler kan opdeles i flere hovedgrupper.. Blandt dem:

 • Klassisk version. Modeller var og vil være relevante til enhver tid, uanset trenderne i moderne mode. De passer til enhver indretning i rummet. Udformningen af ​​kommoden indeholder flere skuffer. De er indrammet med stilfulde overflader. Hvert stykke suppleres med elegante fittings.
 • Klar glans. Sådan en hvid kommode kan installeres i et værelse, der er indrettet i en minimalistisk stil. Et træk ved modellen betragtes som et spejl eller en skinnende overflade. Hun tilføjer charme til rummet.
 • Hyggelig provence. Designet af den hvide kommode gør det let at passe ind i interiøret, dekoreret i antikkens ånd. For at opnå dette er møbelfacader specielt ældet. For eksempel kan du lave kunstige skrammer eller ridser.
 • Spejl udstyrede modeller. Møblerne kan bruges som toiletbord. Kosmetik, fotografier eller andre småting kan let placeres på overfladen..

Spejl version

Spejl version

Der er også en separat type møbler – hvide kommoder til et børneværelse. De kommer i forskellige aldre. For eksempel er modellen for et lille barn desuden udstyret med et puslebord og til skolebørn – ekstra opbevaringsplads.

Hvis der er meget lidt plads i lejligheden, kan du købe et hjørnebord. Den har dybe trekantede skuffer. De skaber ekstra opbevaringsplads, hvor legetøj, ting, linned og endda bøger let kan fjernes. Muligheden er velegnet til en lille lejlighed. Det giver dig mulighed for nyttig at bruge hver centimeter plads..

Klassisk interiør

Klassisk interiør

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Sådan vælger du moderne møbler og fornyer dit interiør? 230+ Fotos af løsninger til udførelse af stil (design af en stue, soveværelse, køkken, entre)

RådFor små familier kan du vælge en almindelig eller hjørnemodel af en kommode i standardstørrelse. Men jo flere mennesker der bor i en lejlighed, jo mere rummelige skal møblerne være..

Materialer

Når man vælger en kommode, styres en person af rummets generelle design samt materialeprisen.

Møbler skal være rummelige

Møbler skal være rummelige

Blandt de mest populære er:

 • spånplade. Det producerer ved at trykke på. Harpikser bruges i produktionen. De er absolut sundhedsfarlige;
 • fiberplade. I produktionen bruges der kun en lille mængde harpikser, hvilket gør materialet praktisk talt ufarligt for mennesker. Funktion MDF er indikatorer for øget styrke. De er velegnede til fremstilling af kommoder med en blank overflade;
 • solidt naturligt træ. Materialet er velegnet til fremstilling af luksusmøbler. Dette vil tilføre luksus til interiøret. I produktionen bruges kun økologiske materialer, der understreger træets naturlige skønhed;
 • plast. Det er velegnet til børneværelser. Materialet har øget styrke og sikkerhedsindikatorer.

Vælg kvalitetsmaterialer

Vælg kvalitetsmaterialer

Ved oprettelse af modeller bruges forskellige ekstra materialer samt møbler..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Hvordan kan du indrette møbler i et værelse korrekt og smukt? 150+ fotolayouter for maksimal ydelse og komfort

Karakteristiske træk ved hvid til kommode

Hvid betragtes som en klassiker inden for møbelproduktion. Det kan bruges i ethvert miljø. Møbler viser sig altid at være raffinerede og dybe, da farven har mere end 10 nuancer.

Når du vælger, skal du fokusere på rummets overordnede design.

Når du vælger, skal du fokusere på rummets overordnede design.

Det vigtigste er at vælge den bedste mulighed for dig selv.. Blandt de efterspurgte er:

 • perle;
 • sne hvid;
 • mælkesyre;
 • platin.

Enhver af disse nuancer får kommoden til at skille sig ud og understreger dens fordele..

Hvid med et strejf af farve vælges ofte

Hvid med et strejf af farve vælges ofte

Hvid har flere vigtige fordele..

Disse omfatter:
 • Visuel udvidelse af rummet, hvor dette møbel er installeret. Skyggen giver kommoden ekstra volumen.
 • Fylder rummet med plads. Hvid reflekterer lyset godt. Det hjælper med at gøre rummet lysere og mere luftigt..
 • Vellykkede kombinationer. Enhver hvid tone passer godt til resten af ​​møblerne i rummet. For eksempel med sort, blå, rød eller lyse nuancer.
 • Følelse af ro og ro. Psykologer har længe bevist, at hvis der er hvide møbler i et værelse, så beroliger dette ubevidst en person og sætter ham også op på en positiv måde..
 • Personificeringen af ​​succes. Lyse farver programmerer udlejeren til at nå sine mål, hvilket vil bringe god velstand til huset. Mennesker, der har opnået succes i livet, forsyner normalt deres lejligheder med kun hvide møbler. Dette betragtes som et tegn på høj social status..

Hvid reflekterer lyset godt

Hvid reflekterer lyset godt

Hvid fås i mange forskellige nuancer. Det vigtigste er at vælge en passende lejlighed til designet. Hvis lejligheden er indrettet med stil minimalisme, så er det bedre at dvæle ved kolde og lakoniske nuancer. For mere sofistikerede designs skal møbler være i alabast- eller perlefarver.

Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag) Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag) Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag)

Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag) Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag)

RådDet er bedre ikke at kombinere hvidt med grå, let-grøn eller Brun nuancer af efterbehandling. De vil tilsidesætte alle de positive egenskaber ved den sidste tone..

Bedre at kombinere med lyst tapet

Bedre at kombinere med lyst tapet

Det er ikke nødvendigt at indrette hele rummet med kun hvide møbler. Dette kan være forbundet med et hospital. Det er ikke behageligt at være i sådan et værelse..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Sådan udstyres en lille gang i en lejlighed med møbler? Smukt moderne interiør (205+ fotos)

Sådan plejer du?

Kister i denne skygge ser pæne og hyggelige ud. Men mange mennesker er bange for at installere dem i deres lejligheder på grund af den snavsede farve. De tror, ​​det vil kræve mere omhu. Al frygt til side, hvide møbler har langt flere dyder end nuancer. Der er et par grundlæggende regler for at hjælpe din hvide kommode til at se fejlfri ud..

Smid al frygt for hvide møbler væk

Smid al frygt for hvide møbler væk

Disse omfatter:

 • For at fjerne fedtede og snavsede områder er det bedst at bruge løg, skåret i 2 halvdele. Den udskårne del skal behandles med pletten. Tør derefter dette sted tørt.
 • Hvis overfladen er blank, må du ikke bruge slibende rengøringsmidler til at rengøre den. Hvis du er i tvivl, er det bedst at teste stoffet på et iøjnefaldende sted. Hvis der ikke er nogen negativ reaktion, kan den bruges til yderligere oprensning..
 • Lamineret spånplade kan blot tørres af med jævne mellemrum med en ren klud gennemblødt i vand eller specielle vådservietter til rengøring. Hvis der er pletter på kommodeoverfladen, der ikke kan fjernes med det samme, skal kluden fugtes med sæbevand..
 • Når du rengør kommoden, må du ikke bruge grove eller hårde stoffer. Luddet kan beskadige eller ridse overfladen af ​​møblerne. Det er bedst at bruge servietter fremstillet af viskose..

Prøv ikke at overdrive det med hvidt

Prøv ikke at overdrive det med hvidt

Hvis du følger disse enkle regler, beholder kommoden sit udseende i lang tid. Det gælder både blanke og matte overflader..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Kombinationen af ​​tapet og møbler i det indre af stuen / soveværelset / køkkenet / vuggestuen. Hvor vigtigt er valget?

Regler for valg af kommoder

Ikke alle hvide kommoder vil passe ind i rummet. For at dette kan ske, skal du kende de grundlæggende parametre for valg af møbler..

Bøg kommode i børneværelset

Bøgekommode i børneværelset

Disse omfatter:

 • Dimensioner. Standardmodeller har en dybde på 60 cm. Størrelsen giver dig mulighed for pænt at placere den rigtige mængde ting. Møbler vil ikke optage meget plads i rummet.
 • Værelse. Der er nuancer ved at vælge møbler her..

Lille model, når der ikke er meget plads

Lille model, når der ikke er meget plads

 • børn. Modeller skal være udstyret med praktiske skuffer. De åbner og lukker med en enkel, men pålidelig mekanisme;
 • stue eller hall. Møbler skal have en solid overflade;
 • soveværelse. Det er bedst at vælge en kommode med ekstra opbevaringsplads, brede skuffer og hylder..

Møbler skal have en solid overflade

Møbler skal have en solid overflade

 • Materiale. I næsten alle rum kan du installere en hvid kommode af spånplader eller MDF. En undtagelse er badeværelset. Her er luftfugtigheden altid på et højt niveau. Derfor er det bedst at vælge en vifte af naturligt træ eller plast..
 • Stil. Alle møbler i rummet skal være kompatible med hinanden. Det vælges ud fra rummets design.
 • Sædevalg. Inden du installerer møbler, skal du forberede dig på dette sted og tage alle målinger..

Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag) Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag) Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag)

Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag) Funktioner Kommode i hvidt: 200+ (Foto) muligheder (blank, med skuffer, ingen håndtag)

VIDEO: Kommoder er en uerstattelig ting i interiøret

konklusioner

Modellen bør inspiceres omhyggeligt for ridser, chips eller andre ydre skader inden køb. Du skal også vurdere styrken af ​​alle mekanismer, fastgørelseselementer. Sørg for at kontrollere tilstedeværelsen af ​​alle fittings.

FOTOGALLERI (mere end 200 fotos)