Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole der “vokser” med dit barn

stole til skolebørn

En krum ryg er en ledsager for mange førskolebørn. Hovedårsagen er forkert kropsstilling, mens du sidder ved bordet. Det er vigtigt at overvåge dannelsen af ​​skelettet fra barndommen. Stole til førskolebørn og borde er specielt fremstillet for ikke at forstyrre dannelsen af ​​skelettet.

Den korrekte kropsholdning skal dannes fra barndommen, for det vil være svært at rette den i fremtiden. Barnets krop vokser konstant, udvikler sig, mange af dets systemer er endnu ikke blevet dannet. Derfor er nedsat kropsholdning en almindelig diagnose, fyldt med mange lidelser i organers arbejde..

Mange objekter påvirker holdningen negativt møbel, men især forkert udvalgte stole, skriveborde. Hvis du vælger en stol, der ikke er alderssvarende, vil barnet opleve ubehag i timerne. Bord, kan også forårsage udvikling af skoliose og andre sygdomme fremkaldt af krumning af rygsøjlen. Når du vælger, skal du tage højde for alder, højde, egenskaber ved kroppen og skelet.

Vælg kun de mest bekvemme muligheder

Vælg kun de mest bekvemme muligheder

Organisering af et børneværelse

Det kræver ordentlig belysning, senge i højden, en jævn madras, fast, men også et børnebord, en stol. Når du vælger, skal du være opmærksom på ikke skønhed, men på kvalitet, tilstedeværelsen af ​​de nødvendige funktioner. Til en studerende skal du købe et computerskrivebord, som skal være et par centimeter over albuen. Det skal give mulighed for de naturlige kurver i rygsøjlen..

Producenter laver et stort antal forskellige stole og borde, som komplicerer opgaven med at vælge for forældre. Hvilke modeller af borde, stole er populære, pålidelige og skader ikke kroppen?

Møbelproducenter har lavet en separat retning og arbejder på det, forbedrer og foretager justeringer. Denne retning kaldes – ortopædiske møbler, designet og fremstillet specielt til børn, hvis krop er dannet.

Der er mange forskellige stole og borde

Der er mange forskellige stole og borde

Børnebord og stol

For barnet skal du skabe de rigtige betingelser for at studere eller arbejde på computeren. Forældre bør være særligt opmærksomme på møblernes egenskaber.

Producenter laver mange typer. De kan opdeles i grupper:

 • skrivebord – skolestruktur med drejning bordplade. Der er modeller, hvor hældningsvinklen er reguleret. Denne funktion giver dig mulighed for at indstille skrivebordet, så barnet er tryg ved at lave forskellige ting, for eksempel lektioner, tegning, spille brætspil. Nogle modeller er udstyret med skrivebordshøjdejustering;
 • stationær bekvem og pålidelig. Det er blottet for transformationer, derfor er det velegnet til børn over 14 år. Dette design er holdbart og behageligt. Der er mange forskellige kasser og hylder til opbevaring af lærebøger og andre skoleartikler. Producenter laver sådanne modeller i forskellige farver, størrelser;

Interiør egnet til en dreng

Interiør egnet til en dreng

 • computer – velegnet til dem, der allerede har en computer. Det anbefales ikke at installere det på en almindelig model, da den optimale afstand fra den til barnets øjne ikke oprettes. Den efterlader 60 cm. De bedste modeller er dem, der er fremstillet i form af bogstavet G. Dette design giver den ønskede afstand og reducerer niveauet af skadelige virkninger af stråling;
 • transformer – fremstillet af producenter med et sæt funktioner: det kan ændre hældningsvinklen, højden i overensstemmelse med vækst. Sådanne modeller fylder ikke meget;
 • kantet – komfortable møbler, udstyret med skuffer og hylder til arrangement af skoleartikler. Det har ingen reguleringsmekanismer, men det er rummeligt, og barnet er behageligt at sidde bag det;
 • indbygget – købt sammen med andre møbler. Det er kompakt, du skal købe det i henhold til alderen. Derfor er denne model ikke særlig bekvem;

Designidé til en lille prinsesse

Designidé til en lille prinsesse

 • folde – designet er designet til førskolebørn. Når den er foldet, fylder den minimalt;
 • dobbelt – stationær struktur til to personer. Den har to sæder, mellem dem er der skuffer. Hylder, stativer er installeret på den.

Når du vælger et bord til et barn, skal du tage højde for egenskaberne ved modellerne, alder og strukturelle træk ved skelettet.

Materiale

Tabeller til børn er lavet af forskellige materialer:

 • naturlig træ – miljøvenligt materiale. Konstruktionerne lavet af det er holdbare. Modellerne har en klassisk stil og passer harmonisk ind i interiøret;

Mulighed for de mindste

Mulighed for de mindste

 • Spånplade – bruges ofte når man opretter modeller. Formaldehyder anvendes til fremstilling af materialet. De er skadelige for mennesker. Du kan ikke købe en konstruktion til et barn af sådant materiale..
 • MDF – miljøvenligt materiale. Derfor kan materialet bruges til at skabe produkter..
 • Glas – glasstrukturer kan ikke installeres i børneværelser. Hærdet glas bruges til fremstilling af strukturer, men det kan gå i stykker og beskadige barnet.

Størrelsen

Når du vælger et bord, er strukturens størrelse en vigtig parameter at være opmærksom på. Det skulle trods alt være behageligt for ham at sidde ved bordet, lave lektier, tegne, spille.

Evnen til at tegne med farveblyanter - udvikler børns fantasi

Evnen til at tegne med farveblyanter – udvikler børns fantasi

Hvad skal være størrelsen:

 • arbejdsfladen skal være mindst 60 cm dyb. Derefter vil computeren eller den bærbare computer være i den rigtige afstand fra øjnene. Barnet vil være behageligt at sidde og lave lektier;
 • bordets bredde er mindst 100 cm. Denne størrelse er optimal for et barn. Han kan sætte alle de nødvendige lærebøger, notesbøger på møbler, tegne, lege;
 • det har også brug for plads under bordet for at blive gemt. Dybden er 45 cm, og højden er ikke mindre end 50 cm. Siddende barnets ben skal nå gulvet.

Hvis et bord vælges i lang tid, er det bedre, at dets højde kan justeres, og bredden er mindst 60 cm.

Spånplade - bruges ofte til modeller

Spånplade – bruges ofte til modeller

Det er bedre, når bordet har skuffer, hylder til at lægge bøger, notesbøger og andre skoleartikler i. Tilstedeværelsen af ​​yderligere hylder gør det muligt at organisere arbejdspladsen korrekt. Bordet vil være gratis, og så vil eleven være behagelig at sidde ved det.

Regler for lejlighedens placering

For at barnet ikke ødelægger hans syn, kropsholdning, mens det arbejder ved bordet, skal det placeres korrekt i rummet. Der er et par regler at følge:

 • bordet skal placeres, så der falder så meget sollys som muligt på det, det er bedre, at det kommer fra siden;
 • det skal installeres nær vinduet, så barnet vil være let og behageligt i den kolde årstid, da batteriet, der er installeret der, vil udstråle varme;

MDF - miljøvenligt materiale

MDF – miljøvenligt materiale

 • hvis rummet har et lille område, er det bedre at købe et hjørne bord. Det vil optage en ubetydelig mængde plads;
 •  hvis der er to børn, er et design til to børn bedre egnet. Det vil optage mindre plads end to borde.

For at gøre det behageligt for ham at studere, og han ikke ødelægger sin kropsholdning under lektier, er det ikke nok at vælge et bord, du skal være opmærksom på valg af en stol til babyen.

Computer skrivebord

Der er mange typer computerborde i dag. De er alle forskellige i tilstedeværelsen af ​​kasser, form og andre funktioner. Blandt sorten er de mest populære flere modeller.. Alle opfylder kravene til en minimumsbredde på arbejdsfladen, som skal være 60 cm..

Denne mulighed kan bruges til en computer

Denne mulighed kan bruges til en computer

Rektangulær

Et computerskrivebord med en rektangulær top vil passe ind i ethvert rum, uanset området, ledig plads. Disse modeller suppleres med et udtrækkeligt tastatur og skærmstativ. På den ene side er der en niche, der er designet til computersystemenheden. Den anden er forbeholdt skuffer. Deres tilgængelighed afhænger af bordets længde..

Vinklet

Et hjørne bord installeres indendørs, hvis der er et ledigt hjørne. Sådanne modeller er funktionelle. De har en ret stor længde både til den ene side af hjørnet og til den anden. Sådanne modeller er udstyret med specielle stativer til skærmen og tastaturet. På den ene side er der et specielt rum til systemenheden. Den anden er forbeholdt skuffer. Større modeller kan udstyres med åbne hylder. Både bøger og computerudstyr er bekvemt placeret på dem..

Vuggestue i Provence -stil

Vuggestue i Provence -stil

Halvcirkelformet

Modellerne er populære for deres ergonomi. Den halvcirkelformede form gør det muligt at placere den bærbare computer eller computer korrekt. Aksler bringes ud på begge sider, som er tilvejebragt til hænderne. Bundtastaturstativ justerbart i højde og rækkevidde.

U-formet

Denne model er praktisk og praktisk, men den fylder meget i rummet. Derfor er det sjældent installeret i lejligheder. Et sådant bord er rummeligt, det rummer bekvemt et stort antal nødvendige ting og ting til arbejde.. Sådanne modeller er lavet af naturligt træ eller spånplader..

Lille bordmodel i klassisk stil

Lille bordmodel i klassisk stil

Folde

Foldemodeller er designet til bærbare computere og tablets. De kan bruges, mens de sidder i en stol og ligger på sengen. De er kompakte og komfortable. De er lavet af plast eller metal, lette og mobile. De kan foldes og bæres.

Stole til skolebørn

Virksomheder producerer mange modeller. På grund af dette er det svært at vælge en stol, der er optimal for barnet og vil se harmonisk ud i rummet..

Et barnesæde eller en stol skal være ergonomisk designet til at sikre korrekt kropsholdning. Skoliose og bøjning er erhvervede sygdomme, der skyldes forkert organiseret studieplads.. Dårligt syn, skævhed, skæv skrift – alt dette er resultatet af forkert bordstilling og stol af dårlig kvalitet.

Skal have en ergonomisk struktur

Skal have en ergonomisk struktur

Hvad en stol skal være:

 • En barnestol skal være moderat hård. At sidde for blødt kan lægge stress på rygsøjlen. Ekstra stivhed er imidlertid heller ikke nødvendig. Sædet og ryglænet skal være moderat fast for at være behageligt og behageligt at sidde. Hårde overflader kan være sundhedsskadelige.
 • En behagelig pasform er en garanti for sundhed. Stole med sædehøjde og dybdejusteringsfunktioner, rygfiksering er velegnet til børn i forskellige aldre. Modellerne bidrager til den korrekte udvikling af rygsøjlen og forhindrer dannelse af skoliose, osteochondrose.

Barnestolen skal være moderat hård

Barnestolen skal være moderat hård

 • Ryglænet skal følge den naturlige kurve i rygsøjlen. Ellers bliver ryggen træt, og barnet vil synes, det er ubehageligt at sidde. Det skal være mindst under skulderbladene..
 • Tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner: højdejustering, knæstøtte, ryg vil bidrage til den korrekte udvikling af rygsøjlen. Siddende vinkel mellem skinneben og lår skal være 90 grader. Knæene må ikke være højere end hofteniveauet.
 • Afstanden mellem de bøjede knæ og stolens kant skal være mindst 2 cm. Den kan justeres ved at hæve stolen op.
 • I siddende stilling skal fødderne hvile på gulvet og være under knæene. Hvis stolen er for høj, når benene ikke gulvet, og den tager den forkerte holdning.

Armlæn anbefales ikke til børnemodeller, medmindre de kan justeres i højden. I det øjeblik barnet læner sig op ad dem, er rygmusklerne spændte..

Ryglænet skal følge den naturlige kurve i rygsøjlen

Ryglænet skal følge den naturlige kurve i rygsøjlen

Børnesæder produceret af producenter kan opdeles i flere kategorier afhængigt af barnets alder:

 • For børn fra fire til otte år. I denne alder har de mere udholdenhed. De kan bruge meget tid ved bordet på at gøre det, de elsker. I denne alder er lette og mobile møbler velegnede, som han kan flytte rundt i rummet og sætte det på de rigtige steder. Hvis du vælger modeller med hjul, skal de rettes.
 • For børn fra otte til tolv år. De bruger lang tid på lektioner og andre aktiviteter. Du skal vælge en model, der kan transformeres. Ryglæn og højdejusteringer er vigtige;
 • For teenagere og voksne. Modeller er udstyret med store muligheder for at ændre ryglænets position, højde, fjerne og tage armlænene på. I denne alder er skelettet allerede praktisk taget dannet, så det passende møbel bør vælges: ortopædisk for at korrigere kropsholdning eller almindelig.

Komfortabel pasform er en garanti for sundhed

Komfortabel pasform er en garanti for sundhed

Der er mange typer computerstole til en studerende. De kan udstyres med forskellige funktioner og ekstraudstyr. Ifølge disse parametre skelnes emner, der er egnede til skolebørn, og som ikke er..

For små børn laves modeller i lyse farver. De er udstyret med ekstra udstyr. Disse kan være aftagelige armlæn, knæpuder. Nogle modeller er lavet i form af dyr, biler. Sådanne muligheder forbedrer humøret, gør klasser sjovere..

Når et barn går i skole eller når 7-8 år, har han brug for en høj stol, der passer til skrivebordet.

Sådanne modeller skal være justerbare i højde og område af sædet, ryglæn vippes. Sjældne modeller er udstyret med hjul.

I pastelfarver

I pastelfarver

For teenagere tilbyder producenter stole, der ligner kontormodeller. De er udstyret med alt hvad du behøver for at gøre siddepladserne ved bordet behagelige. I betragtning af at børn i denne alder tilbringer meget tid ved et computerskrivebord, skal stolen, de sidder på, være behagelig og ergonomisk.

Justeringer:

 • sædehøjdejustering;
 • aftagelige armlæn;
 • justering af ryglænet.

For nylig begyndte producenterne at producere universelle modeller. De adskiller sig fra den sædvanlige avancerede funktionalitet:

For de små

For de små

 • der er riller på strukturens hovedramme, hvormed du kan indstille højden på ryggen. Sådanne modeller er velegnede til både midaldrende børn og unge. De kaldes at vokse;
 • justerbar sædehældning og højde. Uanset bordets højde kan stolen hæves til det ønskede niveau, hvilket skaber et behageligt miljø for eleven. Ryglænsvipning sikrer korrekt rygposition;
 • lateral rygstøtte – en funktion, der forhindrer barnet i at sidde ved et bord med en forkert rygposition. På bagsiden, på begge sider, er der små ruller, der holder ryggen;
 •  ryggen er lavet på en sådan måde, at den følger rygsøjlens naturlige kurver.

Denne model er velegnet til midaldrende børn.

Denne model er velegnet til midaldrende børn.

Det bliver interessant for dig:

Design af borde til køkkenet – 165+ (Foto) Valgmuligheder efter eget valg

Glasborde – pålidelighed og eksklusivitet i interiøret. 285+ (Foto) Designsmagmuligheder

Diy morgenbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Bord i loftstil (115+ fotos): Hvilken type design er bedre? (skrivning / magasin / bar / spisestue / transformer)

Ortopædisk

Ungdoms anatomi tages i betragtning i produktionen af ​​børn og unge modeller. Takket være dette kan udviklingen af ​​mange problemer med rygsøjlen undgås i fremtiden. Den komfort og hygge, som et barn oplever, mens det sidder i en lænestol, får ham til bedre at koncentrere sig om lektier. Det vil påvirke skolens præstationer.. Ved fremstilling af ortopædiske stole bruges et miljøvenligt materiale, der ikke forårsager allergi. Betrækningen er lavet af tekstiler.

Stolemodeller kan tilbyde mange nyttige funktioner. Der er designs, der ikke tillader stolene at vælte baglæns. Stole med gummierede hjul glider let over gulvbelægninger og ødelægger dem ikke. Suppler sådanne stole med borde, der kan justeres i højden. En sådan sammensætning vil give barnet den korrekte kropsholdning..

Hjørnemodel

Hjørnemodel

Børns ortopædiske stole:

 • Design. For at barnet kan lide stolen, skal valget træffes af ham. Virksomheder producerer designs i forskellige farver. Disse kan være modeller af lyse farver med tegninger af dine yndlingsfigurer..
 • Justeringer. Denne funktion giver dig mulighed for at justere stolen og bordet til barnets højde. Nyttige indstillinger til ortopædiske modeller – justering af siddeområde, sædehøjde, rotation.

Den ortopædiske effekt opnås ved uafhængig justering af alle parametre:

 • justerbar ryglæns tilt – lindrer musklerne i ryggen og rygsøjlen;
 • rygstøtte – slapper af musklerne, forhindrer dem i at blive trætte;
 • nakkestøtte – slapper af i nakkemusklerne;
 • lateral rygstøtte forhindrer udviklingen af ​​sygdomme i rygsøjlen.

Stilfuldt soveværelse til en lille dame

Stilfuldt soveværelse til en lille dame

 • Stoffet skal være naturligt og åndbart. Polstermaterialet skal være miljøvenligt, uden giftige tilsætningsstoffer og med hygroskopiske egenskaber. Det skal ikke falme, være et mærke og slides hurtigt. For små børn kan du vælge lyst materiale med billedet af dyr, yndlingsfigurer. For en ældre alder er solide modeller velegnede..

Afhængigt af modellen er stolene udstyret med forskellige funktioner. Disse kan være minimale indstillinger eller en stol med bred funktionalitet..

Stol uden hjul til skolebørn

Når du studerer modeller af stole til børn, skal du være opmærksom på deres ergonomiske funktioner. Korrektheden af ​​knogleskelettets udvikling samt kropsholdning afhænger af deres tilstedeværelse, kvalitet. Blandt de populære, pålidelige er ortopædiske stole, dansestole uden hjul. De kan bruges til ethvert arbejde ved bordet eller spil. Når han laver lektier, bliver han ikke træt, ryggen og nakken vil belastes.

Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det

Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det

Dansestol

Denne vare får sit navn fra sit usædvanlige design. Denne stol har ikke ryg, sædet er fastgjort i midten med et hængsel. Det foretager rotationsbevægelser under kroppens pres. For at sidde på en sådan stol behøver du ikke justere ryggen eller hvile på dine knæ. For at sidde behageligt på det skal barnet lære at holde balancen.. Dette sker efter blot et par timers træning..

Stolen hjælper med at opretholde kropsholdning, den træner det vestibulære apparat. Efter testen vil barnet opretholde balancen uden anstrengelse. Ryggen vil være flad, og knæ og ben behøver ikke at blive holdt i en bestemt position.

Hjælper med at opretholde kropsholdning

Hjælper med at opretholde kropsholdning

Hvorfor er en dansestol nyttig??

En stol af træ eller metal, blød eller hård, hjælper personen med at blive stille. Når man sidder på en almindelig model i lang tid, bliver alle musklerne i ryggen følelsesløse, barnet vil slappe af og læne sig på ryggen. Ortopæder anbefaler, at du efter 30 minutters træning, sidder på en almindelig model, laver øvelser. Hvad sker der med en dansestol uden hjul??

Når barnet sidder, bestemmer barnet den ønskede position, hvor stolen skal være stabil. Mens du opretholder balancen, trækker musklerne i ryggen skiftevis sammen. Det stimulerer musklerne til at arbejde, forhindrer dem i at blive følelsesløse..

Hjælper personen til at forblive stationær

Hjælper personen til at forblive stationær

Hvorfor er det nyttigt:

 • Dansestol uden hjul – forebyggelse af stillingsforstyrrelser og sygdomme som følge af stillesiddende arbejde. Hver dag tilbringer barnet 7 timer ved bordet, og det er forudsat, at han vil være i skole, hjemme og lave sine lektier. Men hvis vi tager højde for den tid, en elev kan bruge på at spille computerspil, se tv, viser det sig, at barnet sidder mindst 9 timer om dagen..
 • Vestibulær træning. Det vestibulære apparat er et organ, der hjælper med at navigere i rummet, for at opretholde balance. Dens receptorer reagerer på hovedhældning, kropsbevægelser og sender den modtagne information til centralnervesystemet. Som reaktion reagerer hun med reflekser, der holder kroppen i balance..
 • Holdningen forbedres. Når en person falder ned i en stol, skal han holde ryggen lige, ellers vil sædet vippe bag ryggen. I første omgang vil musklerne gøre lidt ondt, hvis barnet ikke har siddet ordentligt før, har første tegn på skoliose. Men efter flere ugers træning vil barnet bevare den korrekte rygposition..

Vestibulær træning

Vestibulær træning

 • Øget muskeltonus. Da du skal holde ryggen lige for at blive på stolen, dens muskler vil altid være i god form. De vil ikke stagnere, gøre ondt, hvis du beholder din kropsholdning..
 • Udvikle vanen med at sidde oprejst. Hvis et barn vænner sig til en sådan stol og sidder på en almindelig stol, vil han stadig holde ryggen lige. Dette vil hjælpe dig med altid at bevare din kropsholdning i fremtiden..

Sådan sidder du på en stol?

For at blive på sædet skal du holde balancen. For at gøre dette skal du hvile dine fødder på gulvet og placere dem i skulderbredde fra hinanden. I denne position rettes ryggen, maven trækkes ind, og skuldrene sænkes, rettes. Efter nogen tids brug kan en person, der sidder på en sådan stol, foretage rotationsbevægelser af kroppen.. De kompenserer fuldt ud for morgenøvelser..

Hvor længe kan du sidde på en stol?

Mens du sidder på en stol, belastes rygmusklerne ikke, kropsholdningen er jævn, der er ingen ubehag, du kan sidde op til 10 timer. På samme tid skal du foretage rotationsbevægelser med kroppen og bringe musklerne i tone. Barnet er i skole i lang tid, ryggen bliver træt af ubehagelige sæder. Allerede efter 10-20 minutters siddende på denne model vender musklerne tilbage til det normale, hvorfor trætheden forsvinder.

Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det

Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det

Tilgængelige modeller

Stolene er velegnede til alle aldre. De kan have et sæde i forskellige former – rundt, ovalt eller firkantet. Sædehøjdejusteringsfunktionen gør det muligt at justere sædehøjden. Sådanne strukturer er lavet af naturlige materialer, der ikke udsender skadelige stoffer.. Betrækningen er lavet af stoffer, naturlige fyldstoffer. Derfor, hvis de sidder på en sådan stol i varmt vejr, sveder kroppen ikke..

Fordele og ulemper

Skolebørn bruger meget tid ved et skrivebord eller computerbord, så forældre skal ordentligt organisere arbejdsområdet. Skønhed ved håndskrift, vision afhænger af dette, men også sundheden af ​​rygsøjlen, indre organer.

Stole adskiller sig fra standard kontorstole, andre modeller i letvægtsdesign, tilstedeværelsen af ​​ortopædiske kvaliteter. Med udgivelsen af ​​universelle modeller behøver du ikke længere at købe stole til små børn og derefter teenagere, voksne.

Sådanne designs er velegnede til forskellige aldre. I dem kan du ændre hældningen af ​​ryglænet, højden på sædet, fjerne eller sætte armlænene, justere sædeområdet og skabe den korrekte kropsposition.

Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det

Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det Børnestole til skolebørn (300+ fotos): Justerbar i højden. Stole det

Ortopæder anbefaler sådanne modeller til dem, der har problemer med rygsøjlen, bevægeapparatet, synet. Pålidelige stole reducerer stress på rygsøjlen og musklerne. Hvis der er problemer med rygsøjlen, er sådanne modeller måder at korrigere og korrigere kropsholdning på.

Ulemper kan forekomme, hvis stolen ikke vælges efter alder, den ikke har nogen justeringsfunktioner, den er lavet af materiale af lav kvalitet, der afgiver skadelige stoffer.