Moderan ukras kod kuće – neutralna shema boja

neutralna shema boja penthouse moderno gledano odozgo

Jedinstven dizajn interijera u stanu – neutralna shema boja

Predstavili smo vam mnogo o zanimljivim shemama boja i svijetlim i svijetlim ukrasima kuće. No, u slučaju da volite pastelne boje i neutralni dizajn, evo nekoliko savjeta kako ukrasiti i ukrasiti svoj dom neutralnim bojama. Neutralne boje izvrsne su i izvrsne za stvaranje smirujuće i ugodne atmosfere u svakoj prostoriji.

Također su apsolutno prikladni učiniti interijer ugodnijim i učiniti ga toplim i privlačnim. Evo nekoliko ideja kako stvoriti elegantan interijer koristeći neutralne boje.

Odaberite shemu boja – Interijer dnevnog boravka – atraktivna stolica sa križanjem zebre

jednobojna kombinacija boja stolica zebra koja prelazi sivu sjenu

Odaberite shemu boja koja će se koristiti u prostoriji. Isprobajte zanimljive, neutralne boje. Ne samo sivo, bijelo ili crno. Idite na sivkasto plave, smeđe i ljubičaste, prljavobijele i zelene sa senfom žutim ili prigušenim plavim tonovima. Odaberite svjetliju ili intenzivniju nijansu ili neku drugu neutralnu boju kako bi se stopile s dominantnom bojom. Tako će soba izgledati zanimljivije i drugačije.

Istaknite – elegantan dnevni boravak u modernom stilu – upečatljive viseće svjetiljke

dnevni prostor glanzpunk crveno slikarstvo zidne viseće svjetiljke neutralne

Možete upotrijebiti dodatne, neutralne boje za prikaz arhitektonskih detalja kao što su ulazi i skladišni prostori. Primjetno je da se ove neutralne boje razlikuju od neutralne, dominantne boje po vašem izboru.

Akcenti – minimalistički dizajn dnevnog boravka jarkocrveni jastuci za bacanje raspoređeni na sofi

neutralna shema boja minimalistički dnevni jastuk u crvenoj boji

Da biste sobe kod kuće učinili zanimljivijima, dodajte naglaske i dodatne elemente. Odaberite zasićene nijanse boja korištene u shemi boja kako biste interijeru dodali živopisne naglaske. To će sobu učiniti elegantnijom i ugodnijom. Duboke naglaske također neobično karakterizira neutralna shema boja poput svijetlo ružičaste ili žute u crno -bijeloj prostoriji. Postavite umjetnička djela, male komade namještaja i ukrase kao akcente.

Posvjetljivanje – teksture svilene tkanine – nježne bež i zelene nijanse

neutralna shema boja dnevni boravak tekstura drveta svilena tkanina jastuk za bacanje

Ako mislite da potpuno neutralna shema boja nije dobra ideja, koristite samo neutralne boje pri slikanju zidova, na primjer. To će uravnotežiti strašne i neutralne nijanse. Pomiješajte vrlo žive i neutralne nijanse u jedinstvenu shemu boja.

Blagovaonica uređena u klasičnom stilu – jednobojne boje

jednobojna kombinacija boja blagovaonica klasično elegantna  Prekrasan, minimalistički dizajn u kupaonici – staklena pregradaneutralna shema boja minimalistička kupaonska staklena kada za kupaonicu   Kompaktna spavaća soba s jednobojnim bojama – plava cvjetna posteljinajednobojna kombinacija boja posteljina za spavaću sobu cvjetni uzorak

Crno -bijele boje kod kuće – udoban dizajn

neutralna shema boja dnevni boravak ugodan ugrađeni kamin

Ugodan dnevni boravak – jednobojne boje i meke teksture – udoban kutak za čitanje

jednobojna kombinacija boja dnevni boravak za čitanje kutne police za knjige