10 neodoljivih udžbenika smokey eyes -a

trendovi u šminkanju smokey eyes make-up

Ostanite u trendu sa smokey eyesom

Imam li pravo ako sumnjam da su oči najvažniji element u kontaktu s drugim ljudima? Oni su odraz naše duše, našeg karaktera i temperamenta i privlače pozornost od samog početka. Svi znamo ljude s lijepim, ljupkim očima čiji pogled ostavlja nezaboravan dojam.

Istina je da žene vrlo često privlače privlačnost svojih lijepih očiju kao tajno oružje. Neki make-up trendovi nikada ne izlaze iz mode. Da, ostaju i doživljavaju se kao klasični. Naravno, postoje razne metode šminkanja koje naglašavaju ljepotu očiju. Jedna od ovih klasičnih tehnika je šminkanje, poznato kao “Smokey eyes“. Ispod je deset smokey eye vodiča koji će vas dovesti u središte radnje.

Uz pravu šminku bit ćete nezaboravni

trendovi šminke smokey eyes make-up oči

Smokey eyes mogu biti izrađene u različitim bojama ili s različitim nijansama boje. S crnom bojom, ova metoda šminkanja izgleda ispravno, zadivljujuće dramatična i neodoljiva te daje izgledu dubok, prekrasan efekt. No, možete koristiti i neutralne tonove u svakodnevnom životu kako ne biste djelovali tako uočljivo. Mnoge kombinacije mogu se omogućiti ako imate mašte i želje. Igra boja s ljubičastom i plavom, žutom i smeđom, zelenom i žutom, ružičastom i crnom i još mnogo toga doista je zabavna i ostavlja lijepe, opojne oči. Oprema koja vam je potrebna da dođete do Smokey Eysa uključuje četkicu za sjenilo, sjenilo svjetlije i tamnije nijanse, crnu maskaru i, za vrlo dramatičan izgled, tuš za oči u crnoj boji. Najbolje je koristiti zadimljene tonove.

Pogledajte dane slike i dajte sebi dubok, nezaboravan pogled!

Lako se stavlja

make-up moderna smokey eyes šminka

Galaxy šminka

šminka moderna smokey eyes galaxy

Dramatične smokey eyes oči

Neutralno u svakodnevnom životu

trendovi šminke smokey eyes neutralni

Crna za graciozan, dubok izgled

trendovi šminke smokey eyes make-up look

Privlačnost očiju

make-up trendovi smokey eyes make-up dublji pogled