Stilfuld, overkommelig og uden allergi: 70+ kunstige blomsterarrangementer til interiøret

Lys sammensætning vil supplere ethvert interiør

En perfekt accent, der vil supplere ethvert interiør

Engang var sammensætninger af kunstige blomster udelukkende forbundet med rituelle tjenester og blev ikke brugt til at dekorere interiøret. Senere fandt de en mindre trist ansøgning og begyndte at blive brugt i processioner og demonstrationer i november. Disse var hjemmelavet papir og klud, som blev rystet lystigt eller vredt ved stævner og parader. For det meste blev der lavet roser og nelliker, senere blev kunsthåndværk erstattet af mere æstetiske fabriks -modstykker. I dag har teknologien udviklet sig så meget, at du næsten ikke kan skelne moderne kunstige blomster fra levende. Sortimentet er også udvidet – kedelige roser og nelliker er blevet erstattet af orkideer og endda kornblomster, med et ord er der en “farve” for enhver smag.

Kombination i pastelfarver

Kombination i pastelfarver

Blød koral og karmin - en løsning til soveværelser

Blød koral og karmin – et vidunderligt valg til soveværelser

Badeværelse idé

Badeværelse idé

Fordele og ulemper

Måske vil nogen snorke og hævde, at der ikke er noget bedre end levende planter. Måske, men naturens skabninger er kortvarige og indeholder mange allergener. I denne henseende har kunstige sammensætninger en række ubestridelige fordele..

Fordele:

 • Det største plus er, at de ikke forårsager allergiske reaktioner, hvilket gør det muligt for mennesker med denne sygdom at beundre blomster uden risiko..
 • Intet behov for transplantation, pleje, befrugtning.
 • Du behøver ikke bede dine naboer om at vande dit “arboret”, hvis du beslutter dig for at slappe af i varme lande i en måned eller to.
 • Ingen grimme insektskadedyr.
 • De vil ikke blive spist af et lille barn eller en kat.
 • Hvis du ved et uheld vælter en sådan gryde, behøver du ikke rense den våde jord..
 • Kan placeres i ethvert, selv det mørkeste rum.
 • Muligheden for at være dekoratør og uafhængigt vælge kombinationer af nuancer og materialer.

Der er få minusser, og det er svært at kalde dem minusser, der er snarere nogle smagsnuancer.

Lyserøde orkideer vil organisk passe ind i rummets lette design

Lyserøde orkideer vil organisk passe ind i rummets lette design

Jo mindre opløbet er, desto mere sofistikeret er hele den floristiske sammensætning.

Jo mindre opløbet er, desto mere sofistikeret er hele den floristiske sammensætning.

Ulemper:

 • Ingen naturlig naturlig duft.
 • Behovet for at tørre støv af.
 • Gradvis solskoldning.

Tanken om, at livløse blomster er et tegn på dårlig smag, er forældet og usandt.

Tanken om, at livløse blomster er et tegn på dårlig smag, er længe forældet

Bicolor gerberas i en glasvase

Bicolor gerberas i en glasvase

Som du kan se, opvejer fordelene flere gange de kontroversielle nuancer, hvilket betyder, at projektet “kunstige kompositioner” har al ret til liv..

Fra hvad, fra hvad?..

Moderne kompositioner bruger planter fremstillet af materialer af bedste kvalitet..

Mest populære materialer

Plast. I dag er det ikke grov afføring eller nelliker til begravelseskranse, men sarte små kreationer. Polyester af høj kvalitet har ikke en skarp lugt og er let at rengøre, men dens største fordel er den laveste pris blandt alle andre typer.

Tekstil. Forfader til sådanne planter er Kina. Siden oldtiden har asiatiske håndværkskvinder skabt håndlavede mesterværker af silke af højeste kvalitet, deres pris var høj, men de var det værd. I dag kan stofblomster laves af satin, crepe de Chine, cambric eller syntetiske analoger, hvilket gør deres priser overkommelige..

Silikone – far til alle mesterværker. Materialet formidler skulpturelt alle finesser i hver blomst og hvert blad, op til de fineste årer og de mindste relieffunktioner. Dette giver det bredeste sortiment. Fornøjelsen er ikke billig, men der er endnu dyrere.

Latex. Naturgummiblomster er de dyreste, men også de mest naturlige. Sådant materiale efterligner ikke kun ydre former, men forvirrer også ved berøring. Ikke alle kendere vil kunne skelne en latexblomst fra en ægte med lukkede øjne. Hvis naturgummi er dyrt, er der syntetisk latex, og sådanne planter er billigere, men de er ikke meget forskellige i kvalitet..

17

Typer af populære muligheder

Kunstige kompositioner bruges ikke kun i udsmykningen af ​​ferien. De hjælper til med held at maskere hverdagens fejl – kommunikation, rør osv. Til forskellige formål bruges forskellige former for layout.

Klassisk kæreste

Klassikeren er en trådramme og mos eller en blomstersvamp som base, hvorpå blomster, grønne komponenter (stilke, blade, dekorative udsmykkede spiraler med grøn farve osv.) Er tæt fastgjort. Hovedmålet er at fylde basen så tæt som muligt. Det kan være både skrivebord og store gulvmuligheder – det hele afhænger af sted og formål..

I gryder

Disse nøjagtige kopier af de sædvanlige farver er elskede af kreative husmødre og kontorarbejdere og restauratører og arbejdere inden for medicin eller børneinstitutioner. Sådanne planter er allergivenlige, sikre for de mindste, de behøver ikke at blive passet, men om vinteren giver de følelsen af ​​sommer og skaber et godt humør. For ikke at nævne, hvor godt stedsegrønne vinstokke maskerer skrællende rør, til reparation, som de ikke tildeler penge til..

Små blomster ser godt ud som en dekoration af lysestager

Små blomster ser godt ud som en dekoration af lysestager

Emalje vase er velegnet til landlig og eklektisk stil

Emalje vase er velegnet til landlig og eklektisk stil

I vaser

Der bruges glas, og hvis der er et glasbeholder i dit hus, beder det bare om at blive grundlaget for et blomsterarrangement. Du kan fylde den med lag salt, tonet med kridtstøv eller madfarve, små sten eller bare vand og danne en usædvanlig buket. Det er bedre at lægge lange planter med smalle blade i høje beholdere, i små sfæriske – efterligning af mark- eller havebuketter på en kort stilk.

I kurve

Lavendel i en kurv

Lavendel i en kurv

Tilsæt lidt vand til en glasvase for at få blomsterne til at se endnu mere naturlige ud

Tilsæt lidt vand til en glasvase for at få blomsterne til at se endnu mere naturlige ud

Produkter fra naturlige vinstokke bruges. En blomstersvamp er installeret indeni og fyldt med planter og blomster. Nogle gange er selve håndtaget flettet.

Volumetriske paneler og topiary

Kompositioner på lærreder, en slags næsten levende malerier, hvor der blomstrer omfangsrige blomster. Ethvert materiale – kunstige planter, kviste af silikone bær, minifrugter osv. Vedhæftet på enhver måde ved hånden – det kan være tråd, syning til lærredet med tråd, speciel lim osv. Det vigtigste er at korrelere vægten af materialet med lærredets styrke og hæng mesterværket ikke på tyndt søm og på en stærk selvskærende skrue skruet ind i dyvlen.

Det interessante ord “Biedermeier”

Dette er en kugleformet buket af nogle blomsterhoveder, der udgør flere cirkler. Der er mange udførelsesmuligheder, du kan gå fra stor til lille, danne sving i henhold til farveprincippet, spille i kontrast med to nuancer osv. – som der er fantasi nok til. Det vigtigste er ikke at afvige fra den givne geometri. Blomsterstandene skal placeres så tæt som muligt, så ikke et enkelt hul er synligt.

17

Vi placerer det korrekt

Hvor er det bedste sted at arrangere kunstige kompositioner? Der er mange muligheder, vi vil overveje hensigtsmæssigheden i henhold til de typiske værelser i vores lejligheder og huse.

Hvad og hvor:

 • Stue. Det bedste mål er en pejs, hvis ikke, så er en god mulighed et kunstigt jungelgulv eller stilfulde gulvvaser nær sofaen. Bordet og hylderne kan dekoreres med en kurv med dekorative frugter og lave vaser. Flere små glasbeholdere fyldt med de samme farver og vist i en linje ser smukke ud.
 • Køkken. Kunstige frugtvaser eller efterlignede grøntsagsbunker fastgjort til en snor. Vinduet kan dekoreres med vaser efter princippet identisk med stuen, det vil sige tre i en linje, kun grundlaget kan vælges anderledes – ler eller keramiske krukker.

Moderne spisestue med frodige blomster på bordet

Moderne spisestue med frodige blomster på bordet

Luksuriøse hvide blomster i stuen

Luksuriøse hvide blomster i stuen

 • Soveværelse. Mange dekoratører anbefaler tørrede blomster vaser. Feng shui -eksperter anser dog døde og tørrede planter for at være vampyrer. For en sikkerheds skyld, er det bedre ikke at bruge dem på et sovende sted, hvis vi vil vågne kraftigt og sundt. Men et billedpanel med voluminøse orkideer eller en Biedermeier på et toiletbord vil se smukt ud.
 • Korridoren – det mørkeste sted, som ikke et eneste levende græsstrå kan stå. Men du kan også skabe en illusion af høj kvalitet – f.eks. Læg en kvist stof efeu over spejlet, læg en gulvvase eller dekorér en hylde med krukker med angiveligt violer.
 • Balkon – ideelt sted for plantemaskiner med evige og næsten ikke-fading bindweed blomster.

Soveværelse i Provence -stil

Soveværelse i Provence -stil

En lille flok blomster på badeværelset

En lille flok blomster på badeværelset

Kunstige blomsterarrangementer i interiøret er en god idé til en kreativ tankegang. Skønheden i levende planter falmer hurtigt, men kunsten lever for evigt. Derudover er plukkede og afskårne stængler og toppe direkte skade på den naturlige natur, som ideelt set bør beundres uden at røre ved dine hænder – denne skønhed er så skrøbelig.

Hvis du ikke kun er allergisk, men også en følsom person med en rig fantasi, kan du prøve at skabe en næsten levende skulptur med dine egne hænder som en hyldest til flora – et sandt mirakel i universet. Du vil blive overrasket over, hvor meget glæde og positive øjeblikke sådanne kunsthåndværk kan bringe dig og dine gæster.!