Dobro sam shvatio – možete koristiti plavu u blagovaonici!

plavo u blagovaonici golubovi plavo fino kuhinjsko ogledalo

Dobro sam shvatio – možete koristiti plavu u blagovaonici!

Koje su po vama najpopularnije nijanse u blagovaonici? Koliko sam primijetio, to su svijetlosmeđa, crvena i zlatna. Ove su boje ugodne i privlačne te stoga izvrsno idu u prostorije za blagovanje i sastanke s obiteljima i prijateljima. Još jedna nijansa se uvijek zanemaruje, ali po meni je jednako prikladna i lijepa.

Radi se o plavom. Mnogi ljudi s pravom smatraju da je ova nijansa hladna. Ali možete ga “zagrijati” i tada je to vrlo prikladno i istodobno originalno.

Počnimo s nekim prekrasnim varijacijama ove nijanse na donjoj ploči. Koja varijanta vam se najviše sviđa?

More i nebo

Što može biti blaženije od integriranja ovih elemenata? Ako želite unijeti umirujući učinak vode u dnevnom boravku, onda je odgovarajuće zasjenjivanje zasigurno dobar način za to. Kombinacija sa svijetlozelenim i pijeskom ovdje bi bila jednostavno prekrasna.

Što je s tirkizom? Ne mogu se zasititi ove nijanse. Izgleda dječački, moderno i svježe. Kombinu bih začinio nekim neutralnim dodirima poput tamnih neutralnih i čokoladno smeđih.

Dekoracija stola i zid u savršenom skladu – tirkizna poput snova

plava na zidu blagovaonice u tirkiznoj boji sa ogledalom za sunce

Nebesko plava boja na zidu može biti samo prekrasna

plava u blagovaonici otvorene stropne grede apstraktna zidna umjetnost

To možete jasno vidjeti na sljedećoj slici. Otvorene grede iznad su jednostavno nevjerojatne, zar ne mislite? To stvara tamu na stropu i izgleda niže nego što zapravo jest. To stvara vrlo toplu atmosferu. Bar se kroz široke prozore osjeti dovoljno slobode.

U sljedećem primjeru vidimo suzdržaniju, ali jednako lijepu paletu boja.

Ovdje možete pronaći nebesko plavu, bijelu i razne nijanse smeđe boje u drvenim elementima

plava u blagovaonici minimalistički dizajn svijetloplavi zid

Takva kombinacija donosi zanimljive arhitektonske elemente u njihovu najbolju prednost.

Tamne, tinte boje u unutrašnjosti također su fascinantne. Uravnoteženo sa svijetlim nijansama i / ili bijelo, ovo također može biti vrlo dobra varijanta za blagovaonicu.

Jedan ima dramatičan, ali ne i klaustrofobičan izgled Dizajn Gregory Roth

plava u blagovaonici tamne nijanse neobičnih visećih svjetiljki

Želite li da vaš strop izgleda šire i šire? Ovdje je i plava boja puno prikladnija od bijele! Jer upravo je ta sjena povezana s nebom i njegovom neprobojnom dubinom.

Također biste se mogli odlučiti za kombinaciju stolica u krem ​​i plavoj boji

plava u blagovaonici tirkizni strop starinski štih

Na kraju bih htjela pogledati kombinaciju nebesko plave i tamnocrvene na sljedećoj slici s vama. Ovo je fantastična paleta za modernu blagovaonicu. Ako često mijenjate raspoloženje i volite ugraditi najnovije trendove, ograničite uporabu trenutnih boja na nekoliko detalja koji se lako mogu zamijeniti ili promijeniti. To je učinjeno kroz stolice u ovoj prostoriji. Zid je zapravo lakše obojiti nego, na primjer, vrata, strop ili pod! Zato vjerojatno nema ništa protiv pokušaja, zar ne?

plava u blagovaonici pastelni tonovi svijetlo drvo