Viseće biljke – viseći spremnici za biljke kao živi pribor za unutarnju ili vanjsku upotrebu

viseće biljke viseće biljke balkonske sobne biljke kreativne zanatske ideje

Prikažite ideje o visećim biljkama

Mi u Freshideenu volimo zračne biljke. Možda ste već primijetili jer smo objavili mnogo različitih članaka na tu temu.

Imaju puno prednosti. Na primjer, lako se brinu i ne trebaju puno pomoći za rast.

Otkrili smo nove načine njihovog prikaza i njima danas posvećujemo naš članak. Da budemo još specifičniji i jasniji: Danas se radi o opremanju zračnih postrojenja u kontejnerima. Budući da govorimo o vrstama kojima nije potrebno tlo, ostavljaju puno prostora za fleksibilnost. Možda imate, na primjer, odlično mjesto za to na svom dvorištu?

Viseće mahune

Zračne biljke mogu se smjestiti u mnogo različitih vrsta plovila. Zato imate na raspolaganju mnogo različitih mogućnosti. Na što onda morate obratiti posebnu pozornost? Morate odabrati vrstu zaslona koja najbolje odgovara vašem stilu.

Viseće biljke – mahune jedno su od najpopularnijih rješenja

viseće biljke viseće biljke balkonske balkonske biljke sobne biljke ideje

Kontejneri se mogu kupiti u različitim nijansama. Mi iz Freshideena volimo ove iz CorPotteryja. Izrađene su ručno. Nisu ostakljene, već očaravaju svojim zemljanim karakterom. Savršeno upijaju tekućinu pa možete biti sigurni da nakon zalijevanja neće trunuti.

Možete pronaći mnogo različitih posuda za cvijeće sa super zanimljivim dizajnom. Vise na vrpcama privlačnih boja. Mi na Freshideenu teško možemo zamisliti svečaniju kombinaciju boja i uzoraka od ove iz kontejnera za viseće biljke Macrame.

Ovo je ručno oslikano i možete koristiti tilansiju ili druge biljke po vlastitom izboru

viseće biljke viseće biljke balkonske sobne biljke ThriftedandMade

Zašto se morate ograničiti na jedan lonac za cvijeće kad možete imati tri? Ovaj trio visećih kontejnera za biljke prekriven je nevjerojatno ružičastom bojom. Za vješanje se koristi puno užadi od prirodne konoplje.

Ovo rješenje savršeno je za unutarnju i vanjsku upotrebu. Ističe se i zahvaljujući modernim pastelnim rješenjima

viseće biljke viseće biljke balkonske sobne biljke kreativno dizajnirati

Kontejner metalne tvornice Himmeli

Kontejneri Geo biljaka vrlo su popularni i Art Himmeli zauzima istaknuto mjesto u njihovom svijetu zahvaljujući svom posebnom karakteru. Znate li zapravo što su Himmeli? To su tradicionalni finski ukrasi. Obično se izrađuju od slame i koriste za ukrašavanje božićnih drvca.

Ali također se mogu koristiti za prikaz visećih biljaka

viseće biljke viseće biljke balkonske sobne biljke kreativne zanatske ideje

 Ove motive prepoznajemo iz ovdje prikazanih posuda za biljke napravljenih od mjedi, žice i kože. Rezultat je tako geografski i tako čaroban!

Jedinstveni oblik samo je jedno od mnogih svojstava koje možete voljeti kod kontejnera za biljke Himmeli. Možete odabrati određeni materijal. To mogu biti mjedi, aluminij ili bakar, na primjer. Primjeri ovdje su iz Spazz Happy Line Design.

Kontejneri za biljke Himmeli

viseće biljke viseće biljke balkonske sobne biljke Himelli dijamant

Što se tiče uporabe tillandsije, trebali biste znati da je za neke sorte bakar otrovan. Stoga pri korištenju morate biti oprezni.

Sljedeći primjer simbolizira karakter modernih visećih kontejnera za biljke. Ovi modeli nude vrlo dobru ventilaciju. Zato cvijeće možete jednostavno zalijevati, a da ne istrune.

Moderni viseći kontejner za biljke

viseće biljke viseće biljke balkon Himelli sobne biljke

Kontejneri za biljke vise na lancima

Je li ovo prvi takav primjer koji vidite? Jednostavno volimo! Viseći kontejner za metalnu tvornicu ovdje je iz tvrtke INSEKDESIGN. Očarava svojim vintage izgledom.

Izrađen je ručno od mjedi i bakra stoljetnim tehnikama. Materijali ovdje su ravni lim ili tanki bakar. Cijela je stvar ovdje na tankim lancima.

Viseći metalni spremnici za biljke

viseće biljke viseće biljke balkonske sobne biljke lončanice organizirati kreativno

Ovdje vidimo mini dvoslojne modele od obojenog stakla. Kreirali su ih SNL Crations. Prednosti takvog spremnika za cvijeće su mnoge. S jedne strane, sa stilom će držati spremnik za biljke. Nadalje, sjajno zalazi sunce i unutrašnjosti daje sjaj i sjaj.

Viseće biljke – posude za cvijeće od stakla u boji

viseće biljke viseće biljke balkonske sobne biljke dizajn terase

Više jedinstvenih posuda za cvijeće za vješanje biljaka

Sada gledamo dvije alternative za vješanje biljaka koje su zaista nezaboravne. Oni imaju malo učinka modernih privjesaka koji ukradu predstavu. Izrađene su od pređe s netoksičnim vezivima. Pokazuju veliku izdržljivost i vodootporni su. Pokazuju mnogo kreativnosti i boje.

Želite li dodijeliti središnju ulogu biljci? Zatim ih donesite u biljnu posudu. Neka uživaju u centru pažnje bez zamjerki.

Kreativnost i boja na djelu

kreativne zanatske ideje viseće biljke viseće biljke balkon

Primjer Peacocktaca ovdje se može opisati kao “zračna lopta za biljke”. Iz nje će izrasti male “bebe”. Oni će postati veći, procvjetati i dodati više boje vašem prostoru.

Zračna lopta

kreativne zanatske ideje viseće biljke viseće biljke balkonsko cvijeće balkonsko bilje

Na kraju vam želimo dati nekoliko savjeta. Pobrinite se da odaberete mjesto za svoju zračnu biljku gdje će dobiti dovoljno svjetla. To je jednako važno kada se biljka čuva u zatvorenom ili na otvorenom.