Vanjski i vrtni namještaj 2020. – jednostavno, ali definitivno privlačno!

Namještaj za terase, kao i vanjski namještaj općenito, postaju sve jednostavniji u izgledu. Većina inovacija sastoji se u postizanju iznimno snažnog vizualnog učinka uz malo truda i kreativnih ideja. Evo nekoliko primjera: moderne su siluete, kompaktni pleteni namještaj, miješanje smjelih boja i privlačnih uzoraka. Pogledajmo ih zajedno pobliže.

Lučne linije snažno karakteriziraju vanjski i vrtni namještaj 2020

zakrivljene linije su moderne

Namještaj za vrt s lučnim siluetama

Manje vanjskog namještaja može vizualno ispuniti prostor. Da bi to učinili, moraju biti savršeno pozicionirani. Osim toga, doista bi mogli doći na svoje s pravim oblicima. Upravo su iz tog razloga dizajneri stvorili široke siluete za vanjski namještaj.

Namještaj za terase 2020: staklo i drvo – jedna od mnogih mogućih kombinacija

staklo i željezo popularna kombinacija

Eksperimentirajte s raznim materijalima

Elegantni presvlake, pleteni namještaj, tikovina, željezo i nehrđajući čelik ove godine mogu se međusobno kombinirati gotovo po volji. Ovo je izvrsna ideja, posebno za projekte “uradi sam”. S takvim pristupom možete brzo učiniti da komad namještaja u dizajnu vrta ili terase izgleda originalno.

Trenutni trendovi boja su elegantni, a opet vrlo privlačni i osnažujući

istočnjački štih

Elegantne boje koje ispunjavaju sobu energijom

Privlačne boje u dizajnu terase ne moraju biti nikakve. Trebali bi nas napuniti energijom. Zelenilo, vodene, tropske i oceanske nijanse tipični su primjeri. Također možete jednostavno postaviti naglasak s njim.

Naš savjet: Pleteni namještaj u svijetlim nijansama super je u 2020.

Jastuci za bacanje imaju vodeću ulogu u vanjskom dizajnu 2020

podebljane-kombinacije boja-deko-jastuci

Jastuci za sjedenje i ukrasi

Jednostavan namještaj ponekad bi mogao biti pomalo neugodan. Ulaganje u tapecirani namještaj, koji je također moderan, možda vam ove godine ne bi bila dobra ideja. Dobitno rješenje bilo bi opremiti ga udobnim sjedalom i ukrasnim jastucima. To ne samo da čini namještaj udobnijim. Možete ih i vidljivo poboljšati. Upečatljive boje ukrasnih jastuka moderne su.

Ruralni stil i klasična elegancija ovdje su upareni

bijeli set izvrsno učinkovit

Kombinacija stilova u dizajnu terasa 2020

Pokušavate li pronaći moderan stil za uređenje dvorišta i vrta 2020, to vam je relativno lako. Mnogo ih se događa. Jednostavan razlog za to je što eklektične mješavine snažno dominiraju na otvorenom. Uostalom, neki su stilovi posebno uočljivi. Ovdje se radi o boho i rustikalnom dizajnu.

Život se ljeti sada odvija gotovo isključivo vani

suptilni naglasci u boji kroz biljke

Zabava vani

Kad je vani zaista ugodno, zabava je također vrlo laka. Namještaj i pribor, kao i skladišni prostor za njih, čine dio toga. Mnogo ideja posuđujete iz uređenja interijera. Zidne police i namještaj s prostorom za odlaganje ispod sjedala sada mogu izlaziti van.

U osnovi, promatra se uklanjanje razlika i granica. Pomiješani su mediteranski, tradicionalni i indijski elementi. Unutarnja i vanjska zona zapravo se ne mogu odvojiti jedna od druge. Veći dio našeg života odvija se na otvorenom. S novim trendovima, dizajneri nam šalju jasnu poruku: Ljeto je kratko i moramo ga iskoristiti najbolje. Tako smo puni energije i pozitivizma do kraja godine.

Plavo-zelene nijanse su super moderne

plavo-zelena super struja

Rezbareni uzorci često ukrašavaju vanjski namještaj od kovanog željeza

Uklesan crni klasik na bijelom podu

Ruralne boje i siluete, modernog dizajna

Prekrasne ideje za preuređenje i vrtno namještaj od vanjskog lijevanog željeza s vanjskim popločajem od lijevanog željeza s izvanrednim luksuznim preuređenjem interijera doma s kompletima za ukrašavanje, kao i zanimljivim željeznim vrtnim namještajem s obzirom na vašu kuću Eklektične preinake za željezni vrtni namještaj

Hygge stil vrlo je aktualan u vanjskim prostorima

hygge vani

Aktuelna je i jednostavna retro elegancija s malim modernim akcentima

retro i jednostavno

Duboko crvena jedna je od popularnih boja ove sezone

bogat crveni naglasak

Različite zone savršeno su međusobno odvojene prekrasnim uzorcima i zasićenim bojama

različiti uzorci orijentalni mozaik stol savršeno zoniranje

Što je moguće bliže prirodi redoslijed dana 2020

vodopadni naturalizam

Bijeli stol od kovanog željeza s ukrasom

bijelo kovano željezo

Svijetle bijele tkanine sada su posebno popularne

bijela koja sjaji na tamnom namještaju