Indglasning af altaner og loggier (150+ fotos): typer, teknologier, priser

Glaseret altan ser stilfuld ud og vil tjene dig i flere årtier

Glaseret altan ser stilfuld ud og vil tjene dig i flere årtier

Her finder du alle de vigtigste ting om en så alvorlig sag som glasering af altaner og loggier. Inden du overlader arbejdet til fagfolk, skal du selv finde ud af processen. Ellers risikerer du at acceptere et job, ikke at lægge mærke til konstruktionsteamets tilsyn..

Vi vil fortælle dig om ruderne, nuancerne i installationen og funktionerne i de materialer, der bruges i denne forretning. Med vores hjælp vil du ikke gå tabt i verden af ​​et stort udvalg af termoruder, profiler og døråbningsteknikker. Så typer, metoder, materialer til ruder på altaner er emnet for vores gennemgangsartikel..

En glaseret altan kan være et behageligt tidsfordriv for hele familien.

En glaseret altan kan være et behageligt tidsfordriv for hele familien.

Luksuriøs altan i et hus i moderne stil

Luksuriøs altan i et hus i moderne stil

Naturligt træ i udsmykningen af ​​balkonen vil gøre interiøret mere behageligt

Naturligt træ i udsmykningen af ​​balkonen vil gøre interiøret mere behageligt

Hvad ønsker en person at opnå, når han beslutter sig for at glasere en altan eller arrangere en loggia? Først og fremmest øges det nyttige boligområde. Altanen kan forbindes til opholdsområdet, eller den kan bruges som et separat rum. For det andet er det på denne måde muligt at isolere lejligheden, hvilket er vigtigt under forholdene i sekundærboliger. For det tredje giver ruder huset et æstetisk udtryk. Hvilke glassystemer til altaner og loggier findes? Hvilken type ville være bedst egnet til din situation? Hvordan gør man det rentabelt, praktisk og varigt? Løsningen på disse spørgsmål er meget lettere, end det ser ud til..

Nødvendige dokumenter

Inden design og påbegyndelse af arbejdet er det nødvendigt at blive enige om løsningen med husledelsen. Selvglas er en stor fejl, der kan føre til altanens fald og mange tusinde skader. Herhjemme er det umuligt at beregne den korrekte vægt af strukturen, isolering, gulve, der kan begå fejl på tegningen. Selvom du skal foretage små ændringer i form af udskiftning af ruder eller maling af rammer, skal du først få tilladelse..

Kun organisationer med et SRO -certifikat er autoriseret til at oprette et projekt. Du kan også få en teknisk mening fra dem. Selve godkendelsesprocessen finder sted mellem kunden, det vil sige dig og hjemmeadministrationsselskabet (DEZ). Derefter kontrollerer Rospotrebnadzor projektet for overholdelse af sanitære krav og isoleringsstandarder. Arkitektplanen findes i BTI.

Dokumenter til facadeændringer:

 1. Ansøgning om DEZA -formularen.
 2. Lejlighedsdokumenter (original og notariseret kopi).
 3. Enkelt boligdokument til moskvaer.

Find ud af, om der er et typisk projekt til glasering af altaner og loggier, eller om der er et aftalt projekt fra naboerne. Den nemmeste måde er at lave en kopi og bekræfte den. Planen kan ikke blive aftalt, hvis huset er et kulturarvssted. Uautoriseret ombygning er behæftet med en bøde og en tvungen tilbagevenden til sin oprindelige form.

Opgaver og pris på ruderloggier og altaner

I den sekundære og gamle boligmasse er spørgsmålet om ruder især akut. I nye huse er loggierne normalt allerede lukket. Med ruder kan du løse følgende opgaver:

 • beskyttelse mod atmosfæriske fænomener, aktivt sollys;
 • støvbeskyttelse;
 • udvidelse af lejlighedens område til husholdningsbehov;

Interiør af en glaseret altan i loftstil

Interiør af en glaseret altan i loftstil

Rummelig loggia med fusionselementer

Rummelig loggia med fusionselementer

 • ekstra støjisolering;
 • spare varme og dermed reducere energiomkostningerne.

Arbejdsomkostningerne består af konstruktionstypen, materialer, muligheder for ruder og åbning af rammen, tillid til virksomheden og medarbejdernes kvalifikationsniveau. Uanset om du vælger et koldt eller varmt rum, vælger aluminium, træ eller plastik, afhænger den endelige pris. Du skal ikke specielt stole på reklametilbud og kampagner, for dette beløb indeholder oftest minimumspladsen og de billigste materialer. Du skal stadig indsamle dokumenter og betale for projektet.

Kold glaseret altan

Denne type arbejde udføres ved hjælp af en aluminiumsprofil og er den billigste. En koldglaseret altan vil ikke være varm. Vinduerne har et praktisk glidende design, der sparer plads. Dette er en letvægtsramme, der ikke vil veje altanen ned, hvilket er en fordel, når man arbejder i en gammel bygning. Glasering af altaner i Khrushchev udføres oftest ved denne metode. Aluminiumsprofilen er let at male, så du kan undgå den klassiske hvide udgave, som næsten er den eneste mulige, når du ruder med plastvinduer.

Råd! Vælg koldglaserede altaner med en aluminiumsprofil, hvis du har et begrænset budget til at opgradere din facade..

Blandt manglerne er den vigtigste manglende evne til at tilføje loggia -området til lejlighedens firkant. Selvom balkonen efter glasering vil være 5-7 grader varmere end udenfor, er det ikke nok i frostvejr. Kold glasering af altanen halter bagefter andre metoder til lydisolering på grund af lækage af glidesystemet.

Isdannelse af strukturen kan føre til dens midlertidige svigt. Fotos med eksempler på en sådan katastrofe er lette at finde på nettet. Hvis du er klar til at affinde dig med disse realiteter og udelukkende vil bruge pladsen til husholdningsbehov, er du velkommen til at vælge kold glasering af altanen.

Varm glasur på altaner

Som følge af at bruge denne metode får du en hyggelig varm altan, der let kan fastgøres til lejlighedens opholdsområde. Der vil det være muligt at organisere et kontor, et rekreationsrum, et drivhus i hjemmet eller et fitnesscenter. God isolering er ikke kun en varmeisolerende finish på den indre overflade, men også en helt anden glaseringsteknologi.

Råd! Hvis din altan allerede er glaseret med en kold metode baseret på en aluminiumsprofil, skal du helt fjerne denne struktur. Udskift kolde ruder med varme.

Varm glasering af altaner udføres med en PVC -profil. Omkostningerne ved dette materiale er dyrere, men det har fremragende ydeevne inden for støj og varmeisolering. Denne mulighed vil tjene dig i mange år og bevare et attraktivt udseende. Den negative side af PVC er strukturens sværhedsgrad og rammens bredde, som blokerer lyset. Nyttig plads reduceres på grund af måden at åbne rammen “mod dig”.

Hvor koldt altaner er udskiftet med varmt

Komplet udskiftning af koldglas udføres i etaper.

 1. Afmontering af gamle glas og stel. Enkeltglas- og aluminiumskonstruktioner fjernes, fastgørelseselementer, ebber, vindueskarme fjernes. Vinduesprojektet ryddes for snavs og isolering.
 2. Fyldning af profilens indre del i fastgørelsesområdet med polyurethanskum. Dette gøres for at undgå kuldebroer. Proceduren udføres på forhånd, mindst en dag før installationen af ​​strukturer..
 3. Isolering af visiret over altanen. På samme trin lægges et tætningsmiddel for at beskytte mod fugtindtrængning..
 4. Sammenføjning af PVC -profilen til altanrækkerne fra den inderste kant. Den nederste del er fastgjort til betonrækværket med ankerbolte. Hvis rækværket er af metal, så med selvskærende skruer.
 5. Samling af strukturen. Det er tid til at hænge vinduesrammer, spændvidder med termoruder. De varmeste er to-kammer. Polyurethanskum bruges. Vindueskarmen er fast, hvilket også er isoleret.

  Tætning af samlinger med polyurethanskum

  Tætning af samlinger med polyurethanskum

 6. I sidste fase afsluttes dekorative skråninger med sandwichpaneler. En holder, myggenet, beslag osv. Er vedhæftet.

Installation af skråninger er en af ​​de sidste faser af installationen af ​​en altanramme

Installation af skråninger er en af ​​de sidste faser af installationen af ​​en altanramme

Fjernelse af beskyttelsesfilmen

Fjernelse af beskyttelsesfilmen

Efter at den kolde aluminiumsglas på altanerne er udskiftet med en varm, bliver rummet varmere, træk forsvinder, lejlighedens mikroklima forbedres.

Aluminium eller plast?

De fleste russere har for nylig bestræbt sig på at glasere altaner og loggier. Spørgsmålet opstår før mennesker: vil vinduerne være glas med en aluminiumsprofil eller plast? Begge materialer har deres egne fordele og ulemper..

Aluminiumsvinduet er koldt, det plastiske er tværtimod varmt. Den første er billigere, den anden er dyrere (fra 22 tusind rubler). Denne faktor er afgørende, når man vælger et materiale til ruder. Men der er en anden nuance: vægten af ​​strukturen.

Råd! Hvis dit hus er gammelt eller en fredet bygning, kan du prøve at bede om tilladelse til ruder med en aluminiumsprofil. Det er meget lettere end PVC, så det er lettere at blive enige om et sådant projekt..

Med aluminiumsglas er blinde eller glidende sektioner mulige, som er fremstillet af en profil. De sparer plads. Døve sektioner fjernes under vask, hvilket ikke kan gøres med plastik.

Plastrammer kan åbnes på alle mulige måder: folde, dreje, glide, svinge ud. Nogle af disse metoder ser meget imponerende ud på fotoet af facaderne. Men plast har ikke naturlig ventilation, så der er mulighed for dugpunkt og kondens..

Rammeløs altanglas

Vi inviterer dig til at gå ud over grænserne for dilemmaet “Plast eller aluminium” og stifte bekendtskab med en ny måde at rude altaner på, der hurtigt vinder popularitet. Den blev opfundet i Finland, og derfor kaldes den ofte finsk.

Maksimal lystransmission er den største fordel ved rammeløse ruder

Maksimal lystransmission er den største fordel ved rammeløse ruder

En glaseret loggia giver dig mulighed for at placere et køkken på den

En glaseret loggia giver dig mulighed for at placere et køkken på den

Rammeløse ruder er en fantastisk mulighed for kold type. Fraværet af stendere gør vinduerne i stand til at slippe maksimalt sollys ind. På billedet ser facaderne med rammeløse balkoner moderne, stilfuld og ergonomisk ud..

Rammeløse ruder består af to store aluminiumsprofiler, der er fastgjort til altanens øverste plade og til gulvet (brystning). Dette er en slags ramme, hvori skærme med glasplader med en styrke på mere end 200 MPa indsættes. Glaskanten slibes, indtil den er glat. Overraskende nok er dette design sikkert, holdbart og let. Glasdøre kan laves i klart, frostet eller tonet glas.

Teknologisk rammeløs ruder er kendetegnet ved et stort antal muligheder for åbning af rammen, herunder pendul – når dørene åbnes i begge retninger. Dette gør dem lette at vaske i høje højder. Når du drejer hængslet, låses vinduerne sammen, resten af ​​tiden bevæger de sig frit.

Døre til Butterfly -systemet bevæger sig langs de øvre og nedre guider og foldes i en

Døre til Butterfly -systemet bevæger sig langs de øvre og nedre guider og foldes i en “bog” mod en af ​​væggene

Sådan vælges materialer til rammeløse ruder

På grund af den øgede popularitet af denne teknologi begyndte forfalskninger af materialer og komponenter af høj kvalitet at dukke op på markedet. Hvis du vælger rammeløse ruder, skal du være opmærksom på følgende regler for valg af glas:

 • Glasets tykkelse afhænger af vinduesåbningens højde. Hvis det er mere end to meter, skal materialet have en tykkelse på 8 mm. 6 mm glas er velegnet til lave vinduer.
 • Materiale af høj kvalitet betyder ingen chips, buler, gruber, pletter.
 • Kanten skal slibes omhyggeligt og efterbehandles.
 • Aluminiumsprofiler skal være flade.
 • Gode ​​beslag er lavet af kvalitetsmaterialer. Revner, buler er ikke tilladelige.

Hvis du stoler på et rammeløst glasfirma selv med fremragende anbefalinger, skal du sørge for kvaliteten af ​​de materialer, der bruges af teamet. Som med enhver ny teknologi i Rusland opstår der problemer med denne type ruder: virksomheder tror, ​​at kunderne ikke ved noget om innovationen, så de tilbyder arbejde af lav kvalitet. Naive mennesker accepterer det, uvidende om de faldgruber, der kun viser sig på stadiet af langsigtet drift. Kig ikke kun på smukke fotos, tro dine øjne, følg bygherrens arbejde.

Tættere på naturen

Glasering af en altan med trærammer er en gammel og gennemprøvet metode, der nu vælges af dem, der ikke stoler på plastik og af en eller anden grund nægter aluminium. Arbejdsomkostningerne bestemmes af rudernes størrelse og design, tilstedeværelsen af ​​relateret arbejde (f.eks. Forsegling).

Hvid farve i interiøret kombineret med en overflod af sollys vil gøre balkonen meget rummelig.

Hvid farve i interiøret kombineret med en overflod af sollys vil gøre balkonen meget rummelig.

Fordele:

 • en træloggia kan isoleres;
 • naturligt miljøvenligt materiale;
 • stabilt mikroklima og naturlig luftudveksling.

Ulemper:

 • lav modstandsdygtighed over for temperaturændringer og fugtighed;
 • tung vægt;
 • lav tæthed.

Rammer er lavet af billige sten. Fyrretræsbaser kan lakeres for at forbedre materialets tekstur. Det beskyttende lag forlænger strukturens levetid betydeligt.

Den “hængslede” ventilationstilstand er ikke tilgængelig i den billige version af ruderne. Euro-vinduer i træ er bedre i sammenligning med plastikvinduer, men prisen på arbejde og materialer er ikke tilgængelig for alle.

Træramme prøve

Træramme prøve

Det er værd at bemærke, at de fleste virksomheder har skiftet til PVC -ruder, så det er ikke særlig let at finde et firma, der beskæftiger sig med træ. Der er en konstant debat om fordele og ulemper ved de to arbejdstyper. Både træ og plast har deres fordele og ulemper..

En fordelagtig kombination

Hvis du stadig ikke kan vælge materialet til glasering af altanen, anbefaler vi at bruge den kombinerede mulighed. Nu tilbydes det af mange store vinduesfirmaer. På billedet kan du lide, hvordan træ ser ud, men er du klar over, at en ubeskrivelig aluminiumsstruktur er lettere og mere praktisk? Så er dette din mulighed.

Kombineret glas indebærer brug af stel lavet af to materialer. Plast i tandem med træ eller træ i en fordelagtig kombination med aluminium. Den anden mulighed er den mest almindelige.

Den kombinerede profil er et forslag, der har dannet et alternativ til aluminiumskonstruktioner

Den kombinerede profil er et forslag, der har dannet et alternativ til aluminiumskonstruktioner

Træ-aluminium fremstilles på to måder:

 • basen er en træramme, og på gadesiden er den dækket med aluminium;
 • aluminiumsprofilen har et træhoved inde fra rummet.

Begge er gode og tjener samme formål: at beskytte det modtagelige træ på ydersiden og bruge et miljøvenligt materiale på indersiden. En behagelig træfinish er velegnet til de fleste værelser, så denne mulighed ser godt ud, når du vælger en varm måde at glasere en loggia på. Den eneste vanskelighed, du kan støde på, hvis du vil installere kombinerede ruder, er det lille antal virksomheder, der er engageret i dette..

Indglasning af altaner med afhentning

Denne ruderteknologi er bedst egnet til at øge det anvendelige areal i en lejlighed. Ejerne af små boliger og små altaner anvender oftest denne metode til udvidelse af kvadraturen. Med en stigning i areal vises ledig plads, som ikke kun kan bestemmes for hjælpebehov.

Indglasning af en altan med afhentning

Indglasning af en altan med afhentning

Glasering af altaner i Khrushchev med en take-out er en god mulighed for at øge arealet af en lejlighed i en gammel fond. Den nye ramme går ud over grænserne for den gamle og tilføjer dermed gaderum til lejligheden. På designstadiet kan det være svært, hvis der er en tilstødende altan.

Råd! Hvis altanværnet ikke længere opfylder standarden, skal du afmontere det. Installer en god ramme, der vil blive fastgjort til væggen.

På billedet af facaderne ser sådanne altaner meget originale ud og tiltrækker opmærksomhed. Den største ulempe er en stigning i regnstøj på grund af det faktum, at visiret stikker mere ud end før. Dette problem løses ved lydisolering..

En stigning i det anvendelige areal på balkonen på forsiden gør det muligt at udvide vindueskarmen og udstyre sådan et hyggeligt hjemmekontor

En stigning i det anvendelige areal på balkonen på forsiden gør det muligt at udvide vindueskarmen og udstyre sådan et hyggeligt hjemmekontor

Risiker ikke dit liv og dine kære sundhed. Hvis genopbygning virkelig er nødvendig, er det bedre at opdatere de understøttende strukturer. Så du vil beskytte dig selv mod ubehagelige overraskelser og forlænge lokalernes levetid..

Indglasning af altaner med tag

Ejendomspriser er et konstant ømt punkt for vores familier. Selvfølgelig er den bedste mulighed at flytte til en stor lejlighed, men ikke alle er i stand til at indse dette, men at udstyre en balkon til brugbart rum er inden for en gennemsnitlig familie. Der er ikke tag på de sidste etager i gamle huse. Det tilrådes at bruge ruder på altaner i Khrushchev med taginstallation. Det beskytter mod nedbør, gør loggia praktisk når som helst på året.

Vinduer, hvor taget er en del af konstruktionen

Vinduer, hvor taget er en del af konstruktionen

Indglasning af overdækkede altaner er en omstrukturering af hele konstruktionen. Det inkluderer udskiftning af gelænderne med nye, samt hele enheden til en metal-plastprofil og termoruder. Installationen udføres både kold og varm.

Typer altantag:

 • Taget er en del af ruderne. Fastgøres sammen med termoruder. Det er her vigtigt at definere brillernes dimensioner klart..
 • Taget er uafhængigt af ruder. Vægmonteret. Det er nødvendigt at beregne nøjagtigt den belastning, som taget udsættes for under sne og regn.

På de sidste etager er det umuligt at bruge konsoltypen til at fastgøre altanets tag. Vægten af ​​metalrammen skal være minimal, fordi altanpladen allerede bærer meget glas og tagvægt. Brug ikke rammeløse ruder.

Tagdækning til altaner

For altantag gælder de samme krav som for konventionelle tage. Materialet, som dit lille tag vil blive fremstillet af, skal være lufttæt, holdbart og modstandsdygtigt over for temperaturændringer. Tagmuligheder:

 • Ondulin. Bitumenimprægnerede celluloseplader. Bølgepap.
 • Polycarbonat. Polymer materiale.
 • Bølgepap. Farve belagt stålplade.
 • Metalflise. Profilerede plader af kobber, aluminium, polymerbelægning.

Installation af tag fra bølgepap

Installation af tag fra bølgepap

Under ingen omstændigheder må PVC bruges til tagdækninger på altaner. Det er modtageligt for mekanisk skade.

Overdækkede altaner vil blive forringet over tid. Nedbør har en skadelig virkning på ethvert materiale, så du bør sørge for vandtætning på forhånd.

Fransk altan ruder

Fransk ruder er en helt særlig type altaner, der strækker sig ind i gulvet med vinduer. I en blødere version hæves brystningerne over gulvet, men hegnets struktur er lavet af gennemsigtig PVC. Betonbunden i en sådan loggia skal nødvendigvis være meget stærk, fordi PVC -strukturen er tung. Ofte skal du rekonstruere hele basen for at øge styrken..

Fransk altanglas i vores land er lige begyndt at vinde popularitet. Den åbenlyse fordel er, at den nederste del af balkonen praktisk talt ikke behøver at være isoleret, da den er dækket med termoruder eller sandwichpaneler. En sådan loggia på billedet ser naturligvis meget fordelagtig ud og er påfaldende forskellig fra almindelige altaner, der pynter facaden på selv den mest umærkelige bygning.

Landsted i middelhavsstil med franske vinduer

Landsted i middelhavsstil med franske vinduer

Rummelig altan med franske vinduer

Rummelig altan med franske vinduer

Den franske altan har mange fordele

Den franske altan har mange fordele

I stedet for glasering af overdækkede altaner kan beboere på de øverste etager ty til den franske metode. Således vil en smuk udsigt over byen åbne fra loggiaen. Installation bør kun udføres efter de nødvendige beregninger. Glem heller ikke synet af det øjeblik, at med en helt åben altan bliver dit daglige liv synligt fra det modsatte hus eller fra gaden..

Luksuriøs altan i forhold til Khrushchev

I huse af denne type er selv toværelses lejligheder objektivt små, så en stigning i området på grund af gadepladsen uden for vinduerne er velkommen. Indglasning af altaner i Khrushchev kan udføres parallelt med isolering. Så du får et glimrende drivhus, et sted at slappe af eller bare et ekstra område til rummet..

Normalt understøttes strukturen ifølge projektet af tre fremspringende bjælker. Balkonplatformens understøttede armerede betonplade er indlejret i væggen.

Råd! Da husene i Khrusjtjovs bygninger er gamle, er det vigtigt at bestemme tilstanden til understøttende strukturer. I mange tilfælde er det nødvendigt at afmontere dem før ruder..

Der er flere måder at styrke altanpladen på – ved hjælp af et armeringsnet eller afretningslag. Et tag kan installeres på en sådan balkon. Området på balkonen og designmulighederne giver dig også mulighed for at lave et fjerntliggende projekt. Vi anbefaler at bruge plastvinduer for at spare energi.

Indvendig altan med take-out

Indvendig altan med take-out

Skynd dig ikke at genudvikle din Khrusjtjov, nedriv køkkenets og badeværelsets vægge. Du har stor plads, der ikke bruges effektivt. Organiser dit drømmeparadis på din altan.

Tips til glasering af en altan i Khrushchev

En let og praktisk aluminiumsprofil er bedst egnet til glasering af en altan i sådan en bygning. Denne mulighed er også god, fordi du kan vælge rammer af glidende type, som desuden sparer plads. Funktionaliteten af ​​dette design er svært at overvurdere..

Glaseret altan med opholdsområde

Glaseret altan med opholdsområde

Materialet er ikke udsat for deformation, på trods af dets lave vægt. Det klarer godt belastninger i form af nedbør, vind og aktivt sollys. Installation tager meget lidt tid. Briller vælges med en tykkelse på op til 4 mm – dette er den optimale parameter for en lille altan på en aluminiumsprofil.

Fransk ruder er fantastisk til Khrushchev. Det giver dig mulighed for at få lidt plads og ændre lejlighedens overordnede udseende. Det er værd at lave et specielt tag til denne mulighed, fordi glasset ikke altid er i stand til at modstå belastningen. Rammeløse ruder er berømt for sine originale vinduer, som tilføjer lys til det trange rum. Dette er også en god mulighed for Khrushchev. Trækonstruktioner nytter ikke meget til sådan en lejlighed..

Sådan vælger du en virksomhed

Aviser er fulde af annoncer i ånden af ​​”Plastvinduer. Billigt “. Det er svært at navigere i de forskellige moderne virksomheder, der leverer tjenester til ruder på altaner og loggier. Hvis du leder efter en entreprenør, der vil gøre dette til den laveste pris, skal du ikke stole på en kort behandlingstid..

Når du bestiller ruder, skal du være meget opmærksom på valget af et firma, der leverer disse tjenester

Når du bestiller ruder, skal du være meget opmærksom på valget af et firma, der leverer disse tjenester

Når du vælger en virksomhed, skal du først gøre dig bekendt med typerne af strukturer, installationsmetoder og materialer. Alt dette er i vores artikel. Den, der er informeret, er bevæbnet. Beslut dig om ruderne, behovet for genopbygning og fjernelse af altanen, om det vil være en kold eller varm måde at arbejde på. En klar redegørelse for opgaven vil hjælpe konsulenten med at navngive en omtrentlig pris og muligheden for projektgennemførelse.

Efter at have analyseret de modtagne oplysninger, bør du tænke over budgettet. I nogle tilfælde er det bedre at lave dyre trævinduer, der vil vare mere end et årti, end at glasere altanen med den billigste plastik, som bliver ubrugelig om få år. Det vigtigste er ikke at bestille tjenester samme dag, du kom til en konsultation. I varmen i øjeblikket kan du bestille noget helt andet end det, du ønskede.

Rammeløse ruder skal opfylde alle sikkerhedskrav

Rammeløse ruder skal opfylde alle sikkerhedskrav

Hvad kan jeg sige til sidst

Glasering af en altan er ikke en let opgave, som ikke alle kan gøre med egne hænder. Det er vigtigt at være informations-kyndig, og så vil du ikke kunne blive bedraget af skrupelløse virksomheder, der kun forfølger grådighed efter profit. Desværre er dette ikke altid muligt at undgå. Og herfra fødes myter om træets upraktiske egenskaber, farerne ved plastik og lignende misforståelser..

Start med at forberede ruderne i god tid. Planlæg dit budget, ring til de virksomheder, der er involveret i denne type arbejde, indsaml de nødvendige dokumenter og begynd at udvikle projektet. Husk, at uautoriseret ombygning er i strid med loven. Koordinering af genopbygningen af ​​bybalkonen er obligatorisk.

Køkken kombineret med altan

Køkken kombineret med altan

Spørg under konsultationen, hvor glasmaterialerne er fremstillet, med hvilke producenter virksomheden samarbejder med. Spørg, hvad de har usædvanligt at tilbyde dig. Hvis en virksomhed frit laver franske altaner i bymiljøer, kan den godt klare et enkelt projekt. På arbejdets stadium skal du holde styr på, hvad og hvordan teamet klarer sig. Det er meget let at lave en fejl i ruder, men det er næsten umuligt at rette op på. Sørg for at stole på værkføreren.

Held og lykke med dette projekt! Må din glasur være behagelig for øjet og tjene i mange år. En elegant loggia eller en hyggelig altan er den bedste ombygningsmulighed, du kan tænke på.