Strækloft på badeværelset (+65 fotos)

Strækloft på badeværelset (+65 fotos)

Før fremkomsten af ​​strækfilm var badeværelsesloftdekoration et stort problem. På grund af høj luftfugtighed og regelmæssige temperaturændringer blev de malede overflader hurtigt dækket af skimmelsvamp og små revner, smuldrede og krævede nye reparationer hvert år. Men det moderne strækloft på badeværelset kan bevare sit originale udseende i årtier og glæde ejerne med en perfekt glat tekstur og attraktivt design..

Fordele og ulemper ved stræklofter

I anden halvdel af det tyvende århundrede begyndte polymerprodukter at fylde markedet for efterbehandlingsmaterialer. Især blev et elastisk pvc lærred opfundet, som med tiden blev meget udbredt til dekoration af lofter. Nu er det en af ​​de mest praktiske reparationsmetoder, der giver dig mulighed for at oprette en fejlfri flade i den længst mulige periode på få timer..

Den største fordel ved at bruge en strækfilm i et badeværelse er dens absolutte vand- og dampindtrængning. Takket være dette forbliver loftet altid tørt, der dannes ikke skimmelsvamp på det, og den indre overflade af lofterne og kommunikation er fuldstændig beskyttet mod fugt.

I bygninger i flere etager, hvor der undertiden er fejl i vandforsyningen eller oversvømmelse fra naboer ovenfra, er en stor fordel, at loftet i polymeren er tæt. Tynd nok i udseende kan en sådan film modstå op til 100 liter vand pr. Kvadratmeter. For at fjerne problemet er det nok at ringe til en mester, der vil dræne væsken gennem de tekniske huller og reparere lærredet tilbage i sin oprindelige tilstand..

Måske er den eneste ulempe ved et strækloft dets syntetiske oprindelse. Forskellige kemiske forbindelser bruges til fremstilling af film, og skrupelløse virksomheder ignorerer ofte kravene til miljøsikkerhed og tilføjer opløsningsmidler eller pigmenter, der er sundhedsfarlige. Derfor er det bedre at vælge et materiale af et velkendt mærke og kontrollere, om sælgeren har kvalitetscertifikater. Hvis prisen på strækfilmen klart ligger under markedsgennemsnittet, eller loftet udsender en ubehagelig lugt i mere end en uge, er dette en alvorlig grund til at opgive denne mulighed..

Da det strakte lærred er let at beskadige med skarpe genstande, er det tilrådeligt at installere det sidst, efter at væggene er færdige, installation af ventilationsudstyr, rør, VVS. Om nødvendigt kan filmbaguetter fastgøres over fliserne – til dette bruges en keramisk boremaskine, og derefter skrues profilen fast med selvskærende skruer.

Strækloft i badeværelset - Fordele og ulemper Strækloft i badeværelset - Fordele og ulemper

Stræk lofter og indretning

Mangfoldigheden af ​​farver og teksturer i polymerlærredet kan imponere selv erfarne designere. Uanset hvor komplekst projektet kan være, vil dette materiale i virkeligheden se lige så lyst og attraktivt ud som på en computerskærm. Kunden råder ikke kun over en omfattende palet af matte, blanke, satin, perlemoragtige, gennemsigtige filmtyper, men også uendelige muligheder for fotoudskrivning i høj kvalitet. Alt dette giver dig mulighed for at dekorere loftet i fuld overensstemmelse med det valgte design af badeværelset (eller ethvert andet) værelse..

Klassisk badeværelse

Giver behersket, for det meste lyse farver. Den bedste mulighed i dette tilfælde ville være et uigennemsigtigt mat eller perlestrækloft med hvid, beige, cremefarve. Du kan vælge metallisk guld – i kombination med snehvide fliser og armaturer samt gyldent tilbehør vil det give badeværelset en kongelig glød.

Strækloft på badeværelset - Klassisk stil Strækloft på badeværelset - Klassisk stil

Badeværelse i moderne stil

Samtidigt er først og fremmest klarhed og præcision. Det er kendetegnet ved monokromatiske spejloverflader uden unødvendige detaljer. Faktiske akromatiske farver som ren hvid, blank sort, stålgrå vil skabe indtryk af et rent, grafisk badeværelsesinteriør. Små lyse skær vil også være passende, især hvis loftet er i to plan eller af en ikke-standard form..

Strækloft i badeværelset - Moderne stil Strækloft i badeværelset - Moderne stil

Badeværelse i skandinavisk stil

Det nordiske design, der minder om de islandske fjorders friskhed og kølighed, suppleres bedst af en mat eller satinfilm af hvid, koldblå, grå samt en spejltransparent, efterlignende is. Fra udskrifter kan du vælge et diskret mønster af sorte, bare grene på en lys baggrund eller et edderkoppespind.

Strækloft på badeværelset - skandinavisk stil Strækloft på badeværelset - skandinavisk stil

Badeværelse i nautisk stil

En af de mest populære tendenser inden for badeværelsesdesign. For at få et strækloft til at se passende ud, skal det vælges omhyggeligt og holde en balance: jo mere indretning på gulv og vægge, jo mere beskeden skal filmen være. Afhængigt af det generelle farveskema kan et gennemsigtigt lærred, forskellige nuancer af havoverfladen, himlen, billeder af undervandsverdenen, alle slags kompasser og kort være en god mulighed. I et stort badeværelse kan loftet præges, som bølger eller sejl, for at arrangere en spektakulær belysning fra dybet.

Strækloft på badeværelset - Marin stil

Badeværelses loft design muligheder

Kombinationen af ​​polymer lærred og moderne teknologi giver mulighed for implementering af kreative projekter for dem, der værdsætter eksklusivitet. De mest interessante resultater opnås i rummelige, høje rum, hvor store figurer eller nuancer kun tilføjer charme. Det er nok at dekorere et lille badeværelse med et diskret mønster eller en interessant glød på loftet.

Stjernehimmel

Den realistiske effekt af blinkende konstellationer og galakser opnås ved hjælp af LED -filamenter arrangeret i en bestemt rækkefølge over strækfilmen. Den kan have en hvilken som helst farve og ser normal ud, når baggrundslyset er slukket. Nogle gange bruges udover dioder fotoutskrivning med rumtema, og der laves punkteringer til større lamper..

Strækloft på badeværelset - Stjernehimmel Strækloft på badeværelset - Stjernehimmel

Fototryk

Nogle virksomheder, der sælger stræklofter, tilbyder deres kunder print i høj kvalitet på enhver film (mat, blank, perlemoragtig) med ethvert billede. Det kan være et geometrisk eller blomstermønster, himlen, bølgerne, elementer fra undervandsverdenen (fisk, skaller, koraller, delfiner), fabelagtige tegninger og meget mere. Det vigtigste er, at det valgte tryk blandes smukt med resten af ​​badeværelset og komplementerer designet med succes..

Strækloft i badeværelset - fotoprint

3D -effekt

Illusionen af ​​volumetrisk rum på loftet kan skabes på forskellige måder: ved at spille nuancer og skygger ved fotografisk tryk, ved et særligt arrangement af belysning, ved hjælp af lærredets spejlkvaliteter, ved en kombination af matte og reflekterende overflader.

Strækloft i badeværelset - 3D -effekt Strækloft i badeværelset - 3D -effekt

Præget loft

I rummelige og specialdesignede badeværelser har du råd til at eksperimentere med bølgede, hvælvede og andre former for buede lofter. Til deres installation bruges en særlig bøjet profil, og figurer lavet af plast eller gips fungerer som en aflastningsbase..

Strækloft på badeværelset - Præget loft Strækloft på badeværelset - Præget loft

Perforeret dobbeltlagsloft

For at opnå denne effekt bruges flere lag lærred – standard på indersiden og perforeret på ydersiden. Den volumetriske kontrast, der opstår fra de dekorative huller, ser stilfuld og original ud.

Strækloft på badeværelset - Perforeret to -lags loft Strækloft på badeværelset - Perforeret to -lags loft

Belysning og belysning

På grund af mangel på vinduer er badeværelset normalt lukket for solen, så det er meget vigtigt at passe på tilstrækkelig lysstyrke i den kunstige belysning. I tilfælde af et strækloft vil det ikke være let at flytte lampen til et andet sted eller ændre noget drastisk – du bliver nødt til at ringe til et team af håndværkere for at manipulere filmen, men det er stadig lettere end at fjerne gipset og genmontere -maling af en regelmæssig overflade.

Som regel udføres installationen af ​​elektriske ledninger og alle nødvendige stik, før spændingsbanen sikres, og den sidste installation af pærerne udføres oven på den. Spotlights er den mest praktiske løsning til badeværelset. Hvis højden på rummet tillader det, kan du vælge hængende lysekroner i ethvert passende design. Det eneste tabu er glødelamper, som bliver meget varme og simpelthen kan smelte den strakte film..

For at skabe effekten af ​​et flydende loft er der fastgjort en LED -strimmel indefra langs baguetternes omkreds. Denne teknik øger visuelt badeværelsets højde og gør strukturerne på to niveauer mere omfangsrige..

Strækloft i badeværelset - Belysning og belysning Strækloft i badeværelset - Belysning og belysning Strækloft i badeværelset - Belysning og belysning

Strækloft i badeværelset – foto

Vores fotogalleri hjælper dig med at finde nye ideer til dekoration af stræklofter i badeværelset. Udvalget indeholder de mest interessante designmuligheder, der er velegnede til både rummelige og små værelser. Du kan bruge de elementer, du kan lide, farvekombinationer eller ikke-standardiserede løsninger til at skabe dit eget projekt, hvilket gør loftet i badeværelset uforligneligt og unikt. Glad udsigt!

Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto Strækloft i badeværelset - foto

Video: Stræklofter i badeværelset – designideer