Skab under vasken på badeværelset (80 fotos)

Skab under vasken på badeværelset (80 fotos)

For et par årtier siden fik badeværelsets design ikke stor betydning. Som regel havde værelserne et standardsæt med VVS -inventar, typiske finish, som ikke kan siges om moderne interiør. I dag er der ud over VVS -tilbehør stor opmærksomhed på valg af møbler, blandt hvilke vaskeskabet spiller en vigtig rolle. Det er i stand til at udføre forskellige funktioner og samtidig fungere som en stilfuld tilføjelse til designet. I vores artikel vil vi overveje funktionerne og typerne af håndvaskskabe samt finesserne efter eget valg..

Hvorfor har du brug for en vaskeskab

Flere funktioner er tildelt til vaskeskab under vasken. Dets hovedformål er at tjene som en kompakt opbevaring til forskellige kosmetiske, hygiejniske eller rengøringsmidler. Afhængig af størrelsen kan sengebordet også bruges til opbevaring af håndklæder, badekåber eller snavset sengetøj beregnet til vask. Der er forskellige påfyldningssystemer i form af hylder, skuffer, metalgitre, men vi vil dvæle nærmere ved dette i en yderligere artikel. Ud over opbevaringen hjælper natbordet under badeværelsesvasken med succes med at skjule al ubeskrivelig kommunikation, hvis udseende kan ødelægge ethvert interiør. Nogle gange bliver det en slags skærm, der skjuler en vaskemaskine i sit dybde, som ofte er svært at finde et sted til i en lille lejlighed. Og i sidste ende kan smagfuldt udvalgte møbler blive en storslået indretning..

Hvorfor har du brug for en vaskeskab på badeværelset Hvorfor har du brug for en vaskeskab på badeværelset

Hvilke materialer bruges til badeværelsesskabe

Hvert år udvider produktionen af ​​badeværelsesmøbler sit sortiment takket være et udvalg af nye materialer. De vigtigste råvarer til fremstilling af et natbord kan være naturligt træ, spånplader, glas, plast og metal..

Når du vælger et natbord, skal du huske om de særlige forhold på badeværelset, hvor forholdene med høj luftfugtighed hersker, så naturligt træ ikke vil slå rod her. På trods af at producenten behandler møbler med specielle fugtafvisende imprægneringer og anvender beskyttende lag, holder møbler i massivt træ ikke længe nok, medmindre rummet er udstyret med store dimensioner og fremragende ventilation. Dens fordel kan naturligvis kaldes et luksuriøst stilfuldt look, der passer perfekt ind i klassisk og rustikt interiør. Rattanvævningselementer er nu populære – facader, skuffer, kurve.

MDF -plader bruges meget oftere som grundlag for fremstilling af badeværelsesmøbler, da materialet har en lav pris, men større modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger. Vaskeskabet under vasken kan overmales med facademaling eller laminat.

I dag vinder slagfast glas særlig popularitet, hvorfra forskellige møbelelementer er fremstillet, herunder møbler. Glasprodukter har en omfattende farvepalet og rig indretning. Den største efterspørgsel er efter frostet glas, især sammen med forkromet metal. Sådan et natbord på badeværelset kan være en god tilføjelse til interiøret i en moderne stil. Den seneste designudvikling er et fantastisk glas akvariumskab med en indbygget vask. Det kan ikke kaldes et multifunktionelt møbel, men det opfylder sit formål at være en original indretning 100%.

Metallet i designs af natborde findes ikke kun som aluminium eller rustfrit stål, hvorfra rammen eller skærene er fremstillet. Rustikke og vintage designs har fremragende smedejernservietter under vask på badeværelset. De er lette og elegante og ser særligt smukke ud i kombination med de samme smedejernsunderlag til badeværelsesskålen..

Ganske ofte ved fremstilling af natborde er der forskellige kombinationer af materialer: en metalramme kan kombineres med facader lavet af MDF eller kurvrattan, kantstenens træbund er perfekt kombineret med en smedet ramme osv..

Vaskeskab til badeværelse - Materialer Vaskeskab til badeværelse - Materialer Vaskeskab til badeværelse - Materialer Vaskeskab til badeværelse - Materialer

Typer og konfigurationer

Når du vælger en vaskeskab til en håndvask, skal der lægges særlig vægt på dets designfunktioner. Håndvask er placeret forskelligt i modellerne i forhold til bordpladen. I dag vinder skåle, der er installeret på bordpladen, popularitet – de har et ret stilfuldt udseende, men efter at have erhvervet et sådant design skal du være klar til daglig rengøring.

Du kan vælge den mulighed, der har været kendt for os alle i lang tid, når vasken er installeret direkte i bordpladen. Der er to muligheder her: vaskens sider kan “forsænkes” i bordpladen og udgøre en enkelt struktur med den eller placeres over den. Badeværelsesskabe under håndvasken adskiller sig i installationsmåden, som hver har sine egne egenskaber.

Håndvaskskab

De vigtigste fordele ved sokkel pullerter er deres evne til at modstå tung vægt og nem installation. Det er rummeligt nok, men “stjæler” samtidig meget gulvplads, hvilket gør det svært at flytte. En anden ulempe er tætheden ved kontakt med gulvet, hvilket resulterer i, at materialet i den nedre del af strukturen ofte bliver fugtigt, og produktet ikke vil vare så længe, ​​som vi gerne vil..

Typer af forfængelighed under håndvasken på badeværelset - Gulvskab under vasken Typer af forfængelighed under håndvasken på badeværelset - Gulvskab under vasken

Hængende vaskeskab

Modeller af denne type er designet til vægmontering og har ikke gulvstøtter. På badeværelset ser de moderne, lette og luftige ud, hvilket visuelt øger rummet. Uden rod i gulvarealet gør vægskabet det let at rengøre og bevæge sig frit. Det er godt ventileret på alle sider og er mindre modtageligt for de negative virkninger af fugt. Ulempen er vanskeligheden ved installationen – væggen, som strukturen skal fastgøres til, skal være stærk nok, og du kan ikke installere en tung vask (for eksempel lavet af kunststen) på den.

Typer af forfængelighed under håndvasken på badeværelset - Hængende skab under vasken Typer af forfængelighed under håndvasken på badeværelset - Hængende skab under vasken

Vaskeskab med ben

En mere pålidelig mulighed er et skab, der hviler på benene, som også er i stand til at levere ventilation af høj kvalitet og ingen kontakt med vand. Støtterne er i stand til at modstå en temmelig stor vægt af både kabinettet selv og drænene på det. For at undgå skader på gulvoverfladen er benene udstyret med silikoneunderlag.

Typer af forfængelighed under vasken i badeværelset - Skab under vasken på ben Typer af forfængelighed under vasken i badeværelset - Skab under vasken på ben

Hjørneskab

Hjørnemodellen ser ret kompakt ud. Dette er en god mulighed for værelser med en lille firkant, da den bruger en iøjnefaldende vinkel og betydeligt sparer plads. På samme tid har kabinettet i hjørnet en stor kapacitet og bliver til et multifunktionelt møbel.

Typer af forfængelighed under vasken i badeværelset - Hjørneskab under vasken Typer af forfængelighed under vasken i badeværelset - Hjørneskab under vasken

Vaskeskab på hjul

Denne version af en udrulningsstruktur er praktisk, idet strukturen om nødvendigt kan flyttes til side. Men det er værd at overveje i det øjeblik, at du ikke vil installere en indbygget vask på den. Et sådant natbord fungerer snarere som en tilføjelse til den ophængte struktur..

Typer af forfængelighed under vasken i badeværelset - Skab under vasken på hjul Typer af forfængelighed under vasken i badeværelset - Skab under vasken på hjul

Indvendig påfyldning af kantstenen

Inden du køber et natbord, skal du straks tage stilling til dets fremtidige indhold. Når der er andre møbler i badeværelset, for eksempel hylder eller et skab, hvor vaskemidler, rengøringsmidler og tekstiltilbehør opbevares, kan du vælge et let sengebord med skuffer til små ting, kosmetik eller endda fungere som et smukt stativ til håndvasken. I små rum bliver kantstenen ofte det eneste møbel, hvor du skal lægge alt, hvad du har brug for. I dette tilfælde kan du vælge en model med forskellige rum, højdejusterbare hylder (til forskellige højder på flasker) og skuffer. Sådanne vaskeenheder kan med rette kaldes multifunktionelle. Ikke mindre interessante muligheder er:

1. Skab med kasser til linned. En interessant løsning ville være at købe et natbord med rum til snavset linned, som vil undgå rod i badeværelset og skjule personlige ejendele for nysgerrige øjne.

2. Skab med vaskemaskine. Problemet med at installere en vaskemaskine opstår ofte i små lejligheder. At købe et badeværelsesskab designet til at rumme det kan være den mest rentable løsning. Kun en konfiguration er egnet her – gulvstående, og vasken kan placeres både på bordpladen og direkte inde i sit plan.

Afhængigt af sengebordets størrelse, rum og antal og formål kan det have enten en dør eller flere. Det er vigtigt at vælge en model, hvor der er praktisk adgang til hvert af rummet..

Skab under håndvasken på badeværelset - Indvendig påfyldning Skab under håndvasken på badeværelset - Indvendig påfyldning

Design af vaskeskab

Afslutningsvis er det værd at sige et par ord om designet, for sengebordet på badeværelset er ikke kun et mini-opbevaringssystem, men også et møbel, der skal se harmonisk ud i omgivelserne. Med hensyn til farvepaletten gives oftest lyse toner – hvide, beige, blå osv.. Moderne designere har en tendens til at bruge lysere farver, hvilket foretrækker skarlagenrøde, sorte, blå møbler, som bliver interiørens accent. Overflader er dekoreret med tegninger, udskæringer, bordplader i sten og andre dekorative elementer.

I dag er der mange variationer af udførelsen af ​​tommelfingre, herunder deres former. Ud over standard rektangulære designs kan du finde oval, radius, bølget osv..

Når du vælger et natbord, skal du overveje rummets stil. Moderne interiør er kendetegnet ved lige linjer, tilstedeværelsen af ​​metal, glas, plastoverflader, præference er givet til ophængte modeller. Det er tilrådeligt for klassikerne at vælge et skab af træ eller MDF i lyse farver. Det kan have lige eller afrundede konvekse former, buede ben, ornamenter i form af udskæring eller forgyldning. Et badeværelse i Provence-stil er velegnet til møbler med åbent element af smedning samt flettet rotting. Loftet på den anden side vil overraske med sine usædvanlige designløsninger, der f.eks. Giver en kantsten i form af et gammelt omfangsrigt kiste med ru metalhængsler.

Vaskeskab til badeværelset - Design Vaskeskab til badeværelset - Design

Underskab i badeværelset – foto

Et natbord under badeværelsesvasken er et nyttigt og smukt møbel, hvis valg skal tages med fuld alvor. For at stifte bekendtskab med dens forskellige typer og metoder til indretning i interiøret foreslår vi at besøge vores fotogalleri, som indeholder mange af de bedste eksempler. Glad udsigt!

Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto Underskab i badeværelset - foto