Kombineret badeværelsesdesign (70 fotos)

Kombineret badeværelsesdesign (70 fotos)

Badeværelset er et intimt afsondret sted, hvor du altid vil skabe det perfekte miljø. Det er her, vi bruger tid, inden vi går på arbejde og gør os klar til seng efter det, og udfører daglige ritualer om skønhed og sundhed. Et badeværelsesdesign kan se fantastisk stilfuldt ud og kan også spare ekstra plads (som normalt er en vægdeler). Vi vil overveje alle mulighederne for den mest succesrige kombination af to hygiejnerum..

Fordele og ulemper ved et kombineret badeværelse

Forbindelsen mellem badeværelse og toilet er ofte kontroversiel. For nogle er dette en glimrende løsning, der vil hjælpe med at løse mange praktiske problemer, for andre er det en slags tabu. Dette er ikke mærkeligt, fordi det kombinerede badeværelse har sine ubestridelige fordele og ulemper..

Den største fordel er stigningen i rummet på grund af fraværet af en solid væg, som virkelig fylder for meget. Den anden fordel er besparelserne på efterbehandlingsmaterialer og indretningsdetaljer. Det er også vigtigt at bemærke, at et mere rummeligt værelse bedre kan formidle enhver stilretning. Du behøver ikke tænke på, hvordan du fremhæver indretningen i et lille værelse med et toilet. Den menneskelige psyke vil også opfatte et stort kombineret badeværelse meget mere positivt end to separate, men trange værelser. Dette er en fantastisk løsning til små lejligheder og huse..

Ulemperne omfatter kun midlertidig blokering af begge funktionelt vigtige områder, hvilket ikke er særlig behageligt for en stor familie. Men et sådant problem løses let ved hjælp af specielle dekorative skillevægge, vægtløse i forhold til væggene, som visuelt opdeler værelserne..

Kombineret badeværelsesdesign - fordele og ulemper Kombineret badeværelsesdesign - fordele og ulemper

Tips til valg af VVS

For at skabe et harmonisk kombineret badeværelse er hver detalje vigtig, især valget af VVS. Der er enkle regler, der hjælper dig med korrekt at designe et så vigtigt rum:

1. Den ideelle løsning til små rum vil være væghængte dræn, hvorunder rummet kan bruges til at arrangere skabe.

2. For at forbinde moderne VVS skal du kun bruge nye rør og slanger. Dette vil sikre den langsigtede ydelse af hver detalje..

3. Vandlilje dræn bør være opmærksom på dem, der ønsker at placere vaskemaskinen under vasken. Alle andre burde se nærmere på fajance eller håndvaske i porcelæn. De er holdbare, modstandsdygtige over for snavs og ikke kræsne at passe på..

4. Brusekabinen kan også være meget funktionel for familier med børn. Modeller med en høj bakke kan let erstatte badekarret til små børn.

5. Hvis du vil købe produkter med den højest mulige modstandsdygtighed over for mekaniske og kemiske skader, vil komposit- eller marmormaterialer være det rigtige valg..

6. Når du vælger en toiletskål, skal du være opmærksom på kloakrørets vinkel. Det bør blive hovedkriteriet.

Kombineret badeværelsesdesign - Tips ved valg af VVS Kombineret badeværelsesdesign - Tips ved valg af VVS Kombineret badeværelsesdesign - Tips ved valg af VVS Kombineret badeværelsesdesign - Tips ved valg af VVS

Finisher og materialer

Det er umuligt at forestille sig et smukt design af et kombineret badeværelse uden en harmonisk og stilfuld dekoration af rummet med efterbehandlingsmaterialer. Det skal altid huskes, at dekorationen på badeværelset skal opfylde kriterierne for fugtbestandighed, holdbarhed, styrke og praktisk..

Etage

De mest populære badeværelsesgulvmuligheder er kunststen, slidstærke fliser eller linoleum. De to første muligheder er blevet testet efter tid og kvalitet. Den tredje mulighed opfylder ikke kun de angivne egenskaber, men adskiller sig også ved, at PVC-linoleum er helt glat, hvilket er meget vigtigt. Hver af de navngivne variationer har en anden farve- og reliefpalet, som skal passe ind i det overordnede design af dit hjem..

Kombineret badeværelsesdesign - Gulvbelægning Kombineret badeværelsesdesign - Gulvbelægning

Vægge

Keramiske fliser eller vandtæt mat tapet kan være en glimrende dekoration til vægbeklædningen til et kombineret badeværelse. En mere original, men også dyrere løsning kan kaldes stencil dekorativt gips, som med sit eksklusive look kan erstatte enhver indretning.

Kombineret badeværelsesdesign - Vægdekoration Kombineret badeværelsesdesign - Vægdekoration Kombineret badeværelsesdesign - Vægdekoration

Loft

Badeværelset skal kunne modstå høje temperaturudsving og også indeholde mulighed for en ukompliceret belysningsinstallation. Et simpelt kalkmaling, vinylfugtbestandigt tapet eller stræklofter kan hjælpe. For et lille værelse er de to første muligheder perfekte; for et mere rummeligt værelse kan du bruge det tredje.

Kombineret badeværelsesdesign - Loftsdekoration Kombineret badeværelsesdesign - Loftsdekoration

Valg af interiørstil

Et badeværelsesdesign vil se mere hyggeligt og elegant ud, hvis det er lavet i en bestemt stil. Dette vil understrege den upåklagelige smag af ejerne af huset..

Kombineret badeværelse i moderne stil

Den optimale løsning til både et lille badeværelse og et større værelse. Den moderne stil i interiøret er et let spil mellem kontraster, teksturer og farver. Du kan understrege det valgte design ved hjælp af almindeligt porcelæns sanitetsartikler, graverede fliser og vægdekoration med mosaikker. Et interessant og stilfuldt valg af zoneplads i denne retning vil være en skillevæg af glas eller gipsplader. Glem ikke overholdelse af sådanne regler: neutralitet af toner, fravær af overskydende dekorationer, multifunktionel belysning.

Kombineret badeværelse i moderne stil - Indretning Kombineret badeværelse i moderne stil - Indretning Kombineret badeværelse i moderne stil - Indretning

Kombineret højteknologisk badeværelse

Det er en perfekt kombination af minimalisme, elegance og innovation. For et organisk design af et kombineret højteknologisk badeværelse er det nok at bruge tekstiler med klare linjer (skærme, tæpper, håndklæder), VVS-inventar i strenge former (firkantede, rektangulære produkter) og blanke overflader (strækloft, vinyltapet, keramisk gulv). Ideelle farver, der harmonerer med denne stil: hvid, sort, blå, rød. Et spil kontrastfarver i samme farve er muligt.

Kombineret badeværelse i højteknologisk stil - Indretning Kombineret badeværelse i højteknologisk stil - Indretning

Kombineret badeværelse i loftstil

Her kan du give din fantasi frie tøjler og bruge ikke kun nye materialer, men også gamle indretningselementer til at dekorere rummet. En god løsning ville være dekorativt vægpuds, ældede (eller bare gamle) spejle, indretning lavet af naturlige materialer (træ, sten, glas), VVS (almindeligt eller ved hjælp af decoupage). Let kreativ tilfældighed vil gøre badeværelset mere behageligt.

Kombineret badeværelse i loftstil - Indretning Kombineret badeværelse i loftstil - Indretning

Kombineret badeværelse i Provence -stil

Lyse farver, blomstermønstre og ornamenter, trækabinetter, luftgardiner og landskabsfinisher er det, der let kan gøre et kombineret badeværelse til et afslapningsrum. Hvis du har valgt Provence -stilen til badeværelset, skal du købe naturlige efterbehandlingsmaterialer, tekstiler med flæser og også observere farvernes lethed. Under dårlige lysforhold kan du montere dekorativ belysning i hylder eller åbninger over spejlene. Det vigtigste er at huske, at brugen af ​​dristige kontraster og metalprodukter er strengt forbudt i Provence -design..

Kombineret badeværelse i Provence -stil - Indretning Kombineret badeværelse i Provence -stil - Indretning

Kombineret badeværelse i klassisk stil

Et sådant valg vil tiltrække dem, der elsker tradition, upåklagelig perfektionisme og elegant tilbageholdenhed. Belysning kan være en lille symmetrisk lysekrone, indretning – metalspejle og ældede lysestager på skabe. VVS skal arrangeres i en streng rækkefølge. Standard layout og streng dekoration kan dekorere selv et lille badeværelse. Det er vigtigt at huske på harmonien mellem farver (hvid, brun, grå) og brugen af ​​luksuriøse detaljer, der bliver badeværelsets højdepunkt..

Kombineret badeværelse i klassisk stil - Indretning Kombineret badeværelse i klassisk stil - Indretning

Kombineret badeværelsesdesign – foto

Vi har valgt en samling af fotografier af kombinerede badeværelser i forskellige stilretninger, så du kan sikre dig, at kombinationen af ​​to sanitære rum ikke kan se mindre eller måske mere stilfuld ud end et separat layout. Nyd din visning og inspiration!

Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto Indretning af et kombineret badeværelse - foto

Video: Kombineret badeværelse – indretning