Badeværelse med bruser (85 fotos): designideer

Badeværelse med bruser (85 fotos): designideer

Vi står ofte over for problemet med mangel på plads på badeværelset. Men selvom der er plads nok, kan nogle simpelthen ikke lide at tage et bad og er klar til kun at efterlade bruseren på badeværelset eller lægge det sammen med badekaret. Uanset hvad det var, vil jeg dekorere ethvert værelse smukt. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du gør dette og demonstrere færdige løsninger til et stilfuldt badeværelse..

Valg af brusekabine

Når du vælger VVS, inklusive et brusebad, er det nødvendigt at tage højde for rummets dimensioner og dets karakteristiske træk..

Et rummeligt badeværelse kan udstyres med en omfangsrig hydrobox. Dette design er fuldstændig isoleret udefra. Dette giver dig mulighed for at undgå at nå kritiske fugtighedsniveauer, som er ødelæggende for træ og tapet. Derfor, hvis du vil afslutte med sådanne materialer, skal du vælge lukkede brusekabiner..

Den største struktur er femvægget. Det ser meget stilfuldt ud, er rummeligt, men kræver tilstrækkelig plads i rummet. Det er trods alt vigtigt ikke kun at passe brusebadet, men også at efterlade plads nok til fri bevægelighed..

Små rum skal være udstyret med åbne brusere i et hjørne eller rektangel. Den første mulighed vil i øvrigt passe perfekt selv i Khrusjtjovs badeværelse. Åbne kahytter er det bedste valg til et brusebad, der skal passe ind i et klassisk interiør.

I et lille badeværelse ser radiusindstillinger organiske ud, og især glasmodeller. Dørene kan ikke kun være gennemsigtige, men også matte, mønstrede.

For nylig bruges brusekabiner uden paller i stigende grad. Sådanne designs, især hvis de er rektangulære, passer perfekt ind i moderne rum, der er præget af lethed, minimalisme og lige linjer..

Badeværelse med bruseniche - valg af brusekabine Badeværelse med bruseniche - valg af brusekabine

Interiør stilarter

Rummets størrelse er selvfølgelig vigtig, men når du vælger VVS -armaturer, efterbehandlingsmaterialer og tilbehør, skal du være opmærksom på stilen..

Klassisk badeværelse med bruser

Klassikeren er velegnet til store rum, men hvis du skal arbejde i et lille rum, skal du reducere de dekorative elementer så meget som muligt og bruge hvide toner..

Den traditionelle stil er luksuriøs, men alligevel ædel og diskret. Farver et sådant badeværelse i mælkeagtig, creme, sart blå, pink, fersken, laks, rolige grå nuancer.

Hvad angår materialer, foretrækker du naturlige muligheder eller deres efterligninger af høj kvalitet – det kan være sten, træ, metal, keramiske fliser, glas, gips, porcelæn stentøj.

Der bør ikke være mange indvendige elementer, vælg detaljerne i de korrekte harmoniske former og sæt dem i forhold.

Klassisk badeværelse med bruser Klassisk badeværelse med bruser

Badeværelse med bruser i moderne stil

Hovedmottoet for de fleste moderne løsninger er mindre, men bedre. Overdriv ikke det med dekorationer, pas på møblernes ergonomi.

Vælg krom, metal, beton, plast, glasoverflader. Farveskemaet er grundlæggende, neutralt, men lyse elementer kan bruges som accenter, for eksempel i tekstiler.

Badeværelse med bruser i moderne stil Badeværelse med bruser i moderne stil

Badeværelse med landlig bruser

I dette tilfælde kan du allerede give fantasi og eksperiment frie tøjler. For eksempel kan du dekorere væggene uden for bruseren af ​​træ (beskyttelsesudstyr af høj kvalitet hjælper materialet med at opretholde dets integritet), og i brusekabinen skal du bruge fragmentarisk mosaik og patchwork-fliser.

Temaet kan understreges af detaljer – en armatur med armaturer, en vask, en lampe, et spejl med et retro touch. Hæng et sjovt billede af en sød mariehøne, der tygger blomster. Hele charmen ved en rustik stil ligger i sådanne enkle, smukke elementer. Rolige ædle nuancer på baggrunden hjælper med at balancere det legende billede af rummet..

Badeværelse med landlig bruser Badeværelse med landlig bruser

Badeværelse i loftstil med bruser

Loftrum er kendetegnet ved en overflod af ledig plads. Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig lave dekorationen selv i et lille badeværelse med bruser. For at gøre dette skal du generøst bruge lyse farver, hovedsageligt hvide, samt mange lyskilder..

For eksempel, som et efterbehandlingsmateriale til væggene, skal du bruge hvide fliser “hog” eller lys maling, der ikke er bange for fugt, og i nærheden af ​​brusebadet – store grå fliser.

Lav skillevægge af brusekabinen helt gennemsigtige eller med indsatser, der får dørene til at ligne store vinduesrammer. I sidstnævnte tilfælde vil det sammen med noget ru overfladematerialer være muligt at genskabe effekten af ​​en fabrikslokale med karakteristiske store vinduer..

Vær opmærksom på detaljer – lad rør være i syne, installer dræn, der ligner massive stykker tung sten. Varmbrune, træagtige toner, blødt lys hjælper med at tilføre hygge til interiøret..

Badeværelse i loftstil med bruser Badeværelse i loftstil med bruser

Badeværelse med brusekabine i nautisk stil

Dette er en god løsning til et lille rum. Marine interiører er lette, luftige og romantiske. Lad brusekabinen stå åben, og lav skillevægge af glas.

Med hensyn til farveskemaet er lyse sandfarver, blegede blå toner egnede, træ, der henviser til et skibstema eller ligner en dock, kan du ikke undvære universalhvid.

Brug flettede genstande, stribede håndklæder, søstjerner. Spejlet kan hænges op af et lille reb. Men vær opmærksom på, at strand-, skibstemaet ikke bør være påtrængende, betegn det med kun få dekorative elementer..

Badeværelse med brusekabine i nautisk stil Badeværelse med brusekabine i nautisk stil

Badeværelses finish

Det giver ingen mening at tale om en lang række moderne efterbehandlingsmaterialer. Det er ingen hemmelighed, at badeværelsesoverflader kan tage ethvert udseende, selv i budgetmuligheder. Lad os se nærmere på, hvordan du kan flise brusekabinen og andre fly på badeværelset..

Keramiske fliser

Dette er en populær og praktisk mulighed, især til vægge og brusegulve. Tilsyneladende vil “svine” flisen, også kendt som “metro”, forblive populær i lang tid. Det kan være mat eller blank, konveks eller flad, afhængigt af dine præferencer. Efter at have lagt fliserne ud, kan du bruge en fugemasse, der matcher flisens farve, tone eller kontrastfarve.

Flisen kan også nemt gentage teksturen af ​​træ eller sten i enhver nuance..

Det utvivlsomme plus ved keramik er, at patogener ikke slår rod på det; for at opnå renlighed er det nok at tørre overfladerne af med rengøringsmidler.

Afslutende badeværelse med bruser - Keramiske fliser Afslutende badeværelse med bruser - Keramiske fliser Afslutende badeværelse med bruser - Keramiske fliser

Mosaik flise

Materialet er kommet ned til os siden antikken. Og det er ikke overraskende, fordi det udover praktiske egenskaber er værdsat for sine utrolige dekorative kvaliteter. Metal, spejl, plast, glas, keramik – en mosaik af ethvert materiale vil supplere ethvert design af et værelse med bruser.

Mosaikoverflader ser godt ud på væggene i brusebadet og på individuelle overflader på badeværelset. Forestil dig og find fliser i den rigtige størrelse og form – de vil helt sikkert dekorere rummet, dekoreret i enhver stil.

Afslutende badeværelse med bruser - Mosaikfliser Afslutende badeværelse med bruser - Mosaikfliser Afslutende badeværelse med bruser - Mosaikfliser

Stentøj i porcelæn

Faktisk er porcelæn stentøj den samme keramiske flise, men mere holdbar og stærk. Materialet vil perfekt klare gulvfunktionen, mens det også er velegnet til vægbeklædning.

Generelt kopierer belægningen egenskaberne af keramiske fliser. Forskellen er, at du i dette tilfælde ikke skal bekymre dig om, at den vil revne, når den bliver ramt af en tung genstand..

Afslutende badeværelse med bruser - Porcelæn stentøj Afslutende badeværelse med bruser - Porcelæn stentøj Afslutende badeværelse med bruser - Porcelæn stentøj

Marmor

Natursten er en anden favorit til badeværelsesfinisher. Det er holdbart og holdbart. Dens mest spektakulære og ædle repræsentant er naturligvis marmor. Overflader foret med det ser utroligt elegante og luksuriøse ud. Vi ved alle, at dette er et dyrt materiale, men det er bestemt investeringen værd. Det kan også udskiftes med porcelænsstentøj i høj kvalitet med en smuk efterligning..

Marmor kan bruges ikke kun i klassisk interiør, det passer perfekt ind i et strengt moderne design og tilføjer det en særlig chic og glans.

Afslutende badeværelse med bruser - Marmor Afslutende badeværelse med bruser - Marmor Afslutende badeværelse med bruser - Marmor

Kombination af materialer

Ved at bruge en kombination af overflader kan en virkelig interessant finish opnås. Bruserens vægge og gulv skal være dekoreret med fliser eller sten, det vil sige materialer, der slet ikke absorberer fugt. Træ, maling, endda tapet kan bruges på andre overflader, men sørg for at passe på en fugtafvisende behandling af høj kvalitet.

Du kan kombinere med hinanden ikke kun materialer, der er forskellige i tekstur, men også finish, der afviger i farve. Vi anbefaler at bruge hvid som en base – effekten er simpelthen umulig at ødelægge, det vil skabe en glimrende base for enhver dekoration og spil af nuancer. Den anden farve bør også vælges som en grundlæggende farve, for eksempel beige eller grå, eller foretrække en bleget, dæmpet tone. Start derefter med den valgte stil, den fortæller dig i hvilken retning du skal bevæge dig..

Afslutning af et badeværelse med bruser - Materialekombination Afslutning af et badeværelse med bruser - Materialekombination Afslutning af et badeværelse med bruser - Materialekombination

Lille badeværelse med bruser

Lejlighedsbygninger har ofte ikke rummelige badeværelser. Og du gør det rigtige, hvis du beslutter dig for at begrænse dig til et brusebad.

Først og fremmest skal du vælge et sted til brusebadet. Vælg et sted i nærheden af ​​kommunikation – VVS, ventilation, kloakering. Det er upassende at installere et brusebad i midten af ​​et lille rum. Det er bedre at lave det centrale element i sammensætningen, for eksempel vasken og placere kabinen i hjørnet..

Vælg de optimale dimensioner, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit rundt i rummet og ikke rod i et allerede lille rum. Det er bedst at forberede en stencil, der angiver de ønskede dimensioner af strukturen, og allerede gå til VVS -butikken med den, da man simpelthen ikke kan gøre med fantasi og hukommelse på salgsstedet, men en fejl vil medføre alvorlig ulempe.

Som i alle andre tilfælde med et lille værelse, bør du stole på lyse farver, god rigelig belysning, komme sammen med de mest nødvendige egenskaber ved møbler og indretning, og også bruge store spejle, glans og glasoverflader. Spidserne virker trivielle, men mange ønsker ikke at holde sig til dem, og som følge heraf kasserer de pladsen fra brusekabinen. Husk, at minimalisme i et overdimensioneret badeværelse er den mest rationelle og æstetiske løsning..

Lille badeværelse med bruser Lille badeværelse med bruser Lille badeværelse med bruser Lille badeværelse med bruser Lille badeværelse med bruser

Badeværelsesdesign med bruser – foto

Du kan finde endnu flere ideer til indretning af et badeværelse med bruser i vores fotogalleri. Her er samlet allerede nedfældede designprojekter, der hjælper dig med kompetent og smukt at organisere rummet i dine egne lokaler. Vi ønsker dig inspiration og behagelig visning!

Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning Badeværelse med bruser - foto af indretning