Polirani betonski pod: 9 prednosti za vaše poslovanje

Podovi od poliranog betona značajno su porasli u posljednjih nekoliko godina i sada se koriste u brojnim okruženjima. Poslovne zgrade, proizvodni pogoni, tvornice, supermarketi, maloprodaje, skladišta, zračne luke, crkve, galerije, gledališta i mnoge druge vrste poslovnih prostora koriste polirane betonske podove. Pogledajte samo svoje dnevne aktivnosti i uskoro ćete ih primijetiti. Konačno, u usporedbi sa sličnim materijalima, beton ne samo da nudi učinkovitije rješenje u smislu vremena i novca, već je i nevjerojatno praktičan, iznimno izdržljiv i, ne manje važno, izgleda vrlo elegantno i elegantno. Pobudili smo vaše zanimanje? Sada čitajte kako biste saznali više o prednostima poliranih betonskih podova.

Većina modernih skladišta ima polirane betonske podove

Polirani betonski pod 9 najboljih prednosti za vaše poslovno skladište s visokim policama i poliranim podovima

Prednosti poliranih betonskih podova za vaše poslovanje

Korištenje poliranog betonskog poda za komercijalne građevinske projekte ima mnoge prednosti! Sa zadovoljstvom objasnite zašto je beton izvrsna podna obloga:

Pod od poliranog betona osvjetljava prostorije. Nekoliko materijala nadmašuje sjaj poliranog betonskog poda.

Obratite li pozornost na izgled poliranog betonskog poda, nedvojbeno ćete primijetiti koliko je sjajan i reflektirajući. Polirani betonski pod teško se može usporediti s običnim grubim betonom. Njegova sjajna površina ne samo da ima elegantan i uredan izgled, već i reflektira svjetlost. To će prirodno osvijetliti prostoriju. Još jedan važan plus – to smanjuje potrebu za dodatnim osvjetljenjem!

Izvrsna otpornost. Polirani betonski podovi izuzetno su žilavi i mogu izdržati ogroman pritisak. Bez obzira radi li se o viličaru u skladištu ili visokim potpeticama u hodniku. Od strane Brušenje betona materijal je dodatno zapečaćen duboko prodornom impregnacijom kako bi se ponudila optimalna zaštita od mrlja i minimiziralo prodiranje ulja, vode i masti.

Polirani beton jako liči na ogledalo

Polirani betonski pod 9 najboljih prednosti za vaše poslovanje Poliranje betona u velikoj hali

Beton je vrlo izdržljiv. Jedno od najvažnijih svojstava poliranog betona je da zadrži lijep sjaj dugi niz godina bez potrebe za dodatnim tretmanima. Polirani betonski pod idealan je za jako korištene logističke centre, skladišta i industrijske pogone.

atraktivnost.Estetika poliranog betona dodaje vrijednost svakoj prostoriji i daje vašem podu čist i moderan izgled.

svestranost.Polirani beton može se prilagoditi vašim individualnim potrebama. Može se obojiti posebnim pigmentima ili čak elegantnim Pod od teraca izgledaju slično. Mogućnosti su vrlo raznolike i ima za svačiji ukus.

Beton ne mora biti hrapav i siv

Polirani betonski pod 9 najboljih prednosti za vaše poslovanje Beton s podom izgleda teraco

Polirani betonski pod savršen je poslovni pod

Za beton se lako brine. Nakon što je polirani betonski pod pravilno dovršen, u biti ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje. Nije potrebno redovito dodirivati ​​površinu voskom, brtvilom ili drugim tretmanima kako bi se održao sjaj. Prašina, prljavština i mrlje praktički se ne lijepe za nju. Osim toga, nema potrebe za kaustičnim i agresivnim kemikalijama. Polirani betonski pod jednostavno se čisti sapunom i vodom.

Isplativo je. Budući da polirani betonski pod ne zahtijeva isto održavanje kao i druge skuplje podne obloge, vlasnici nekretnina mogu dugoročno uštedjeti na troškovima održavanja. Ugradnja i materijali poliranog betonskog poda također su znatno jeftiniji od, na primjer, vinila, pločica, tepiha ili drva.

Estetski, izdržljiv, jednostavan za njegu i isplativ

Pod od poliranog betona Top 9 prednosti za vaše poslovanje Velika hala polirana lijepo i robusno

Ekološki prihvatljiv. Većina podnih obloga postavlja se na postojeću betonsku podlogu. Međutim, ovu podlogu možete jednostavno koristiti izravno za izradu poliranog betonskog poda. To omogućuje pristupačnu i ekološki prihvatljivu uporabu postojećih betonskih podova u projektima obnove.

Polirani beton ne klizi. Unatoč sjajnom izgledu, polirani betonski pod nije sklizak kad se osuši.

Iako su podovi od poliranog betona estetski ugodni, laki za održavanje i iznimno izdržljivi, njihova završna obrada nije laka i zahtijeva stručnost, iskustvo i posebne alate. Pozivamo vas da se obratite jednom od naših stručnjaka kako bi vaš posao bio ispravno obavljen.

Završetak poliranog betona nije ni blizu DIY projektu

Polirani betonski pod 9 najboljih prednosti za vaše poslovanje Stručnjaci poliraju beton u hali