Novi arhitektonski studio postavljen od LEGO -a

Arhitektonski studijski set dizajna LEGO dijelova igara

Arhitektura će ponovno oduševiti obožavatelje! Lego se vratio! Lego je pokrenuo Architecture Studio Set, dio svoje popularne serije Architecture

Za razliku od ostalih setova u seriji, koji su replike sustava poput Fallingwater Franka Lloyda Wrighta, novi set sastoji se od 1210 bijelih komada koji omogućuju vašu vlastitu arhitekturu.

Set je izvrstan za osobe starije od 16 godina. Ideja je da ljubitelji dizajna ili studenti arhitekture mogu koristiti set za dizajn prototipova i vlastitih modela. To nije profesionalni set, ali ipak može poslužiti kao inspiracija.

Kao dodatak opciji prototipa, komplet, dostupan 1. kolovoza za 150 USD, uključuje knjigu na 272 stranice s studijama slučaja šest profesionalnih tvrtki i njihovim odnosom prema izvornom dizajnu.

Novi arhitektonski studio postavljen od LEGO -a

Arhitektonski studijski set LEGO igre

Na primjer, korisnici mogu ponovno stvoriti Skidmore, projekt Owings & Merrill, kao i Willis Tower ili Burj Khalifa Dubai, zatim su sastavili različite zgrade koje su izgrađene prema principima modula i ponavljanja.

Komadići su bijeli kako ne bi došlo do zabune s betonom, ciglom ili štukaturom

Arhitektonski studijski set LEGO game mini

Reprodukcija ovih primjera iz stvarnog života promiče Bauerov potencijal za vlastitu arhitekturu

Arhitektonski studijski set LEGO konstrukcije igara

Izgradnja crnim ciglama često je teška jer se detalji ne vide lako, a bijela stvara prirodne linije i sjene koje mogu bolje predstavljati oblike.

Ovo je također vijest za LEGO, koji do sada nikada nije plasirao komplet samo u bijeloj boji

Arhitektonski studijski set LEGO dizajna kuće za igre

Dijelovi su tradicionalni LEGO dijelovi na koje smo navikli su

Arhitektonski studijski set LEGO dijelova igaraLjepota ovoga je što će vam pomoći da stvorite bilo koji arhitektonski stil – od neoklasičnog do modernog.

Javite nam koje igračke koristite za svoje dizajnerske ideje?

Arhitektonski studijski set LEGO komponenti igaraLjubitelji dizajna ili studenti arhitekture mogu koristiti set za dizajn prototipova i vlastitih modela   Arhitektonski studio set bijelih površina za izgradnju LEGO igara