Moderna arhitektura u skladu s prirodom

 moderna arhitektura kuća krajolik penjanje cvijeće promijenjene veličine

Uživajte u prekrasnom pogledu od kuće

Prilikom projektiranja kuće vrlo je važno da dizajn interijera odgovara okolini. To može biti pogled na nebesko prostranstvo ili na moderna arhitektura djelovati na tom području. Ako pustite dovoljno sunčeve svjetlosti, čak i najskromniji mali stan možete pretvoriti u izvrsno mjesto.

Nakon što ste stan na pravi način integrirali u njegovu okolinu, tada je vrlo teško zamisliti jedan element bez drugog.

Howard Backen je arhitekt koji točno zna kako to učiniti. Kuće koje projektira imaju vrlo snažan odnos s prirodom. Ne razlikuju se toliko od kuća Palladio u Veneciji iz 16. stoljeća.

Obje vrste arhitekture mogu se opisati kao faza u kojoj se stanovnike poučava i potiče da razmišljaju i uživaju u svojoj okolini.

Rad Backena i njegovih partnera, Jima Gillama i Loren Kroeger predstavljen je u novoj knjizi Daniela Gregoryja. Snimljeni su i na djelu fotografa.

Ove ljupke vrpce omogućuju nam uvid u Backen, Gillam & Kroeger Architects, kao i graciozan krajolik po kojem su bili inspirirani.

Suvremena arhitektura i priroda teku zajedno

moderna arhitektura kamin okrugla stolna lampa promijenjene veličine

Baš kao što potpuno bijeli zidni elementi služe da što više pokažu umjetnička djela, namještaj igra središnju ulogu u prostoriji prikazanoj ovdje.

S izrazito vodoravnim omjerima, prozori usmjeravaju pogled u daljinu. Gleda se u brda koja su daleko i u nebo iznad i izvan.

Police za knjige, zavjese i viseće konstrukcije uokviruju ovaj pogled poput slike.

Interijer izrađen od drvenih ploča

moderna arhitektura stol saksije za cvijeće barski stol promijenjene veličine

Ovdje vidimo bijeli interijer izrađen od drvenih ploča. To je stambeni prostor samog arhitekta. Odlučio se za kombinaciju dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje u koju soba gleda. U isto vrijeme imate širok pogled na široki krajolik.

Ova krema ne izgleda prevelika. No, zbog različitih prostora za sjedenje, ovdje možete zapravo smjestiti prilično veliku skupinu ljudi. No čak i kao par soba će vam biti udobna i ugodna.

Portret kao fokus

moderna arhitektura slika stol za sjedenje promijenjen

Nema toliko mjesta na svijetu na kojima možete stvoriti ovakvu kuću. Ovdje možete uživati ​​u potpunoj otvorenosti i doista postoji samo minimalistička struktura. Tako je bilo moguće u potpunosti iskoristiti ljepotu krajolika.

Čini se da je ova kuća stisnuta između poda i jedra. Pogled vani i u daljini od tamo zaista oduzima dah. Jedino što se može opisati kao malo rezervirano je portret čije su dimenzije veće od života. To je slika žene. Ona se osvrće na nas i izbjegava slobodu i kaos kroz njihovu karizmu.

Oaza prirode

moderna arhitektura bazen prekrasna rasvjeta promijenjena veličina

Prirodno svjetlo i kućna rasvjeta u jednom

promijenjena veličina krajolika moderne arhitekture

Kad izvana pogledate ovu vrstu kuće, pokazujete izrazito domaći karakter. Imaju tradicionalni dvovodni krov i drvene ploče sa strana. U takvom ambijentu definitivno uspijevate biti opušteni. Time se stvara aksijalna konstrukcija koja zatvara bazen, vrata i jezgru kuće. To osigurava vrhunsko raspoloženje i izgled.

Da, ove su kuće zauzete i u njima možete jako uživati. Ovdje žive ljudi koji žive svoje snove.

Zapanjujuća kuća

moderna arhitektura promijenjena veličina staklenih zidova otvorene kuće

Izuzetna kuhinja

moderna arhitektura kuhinja otvorene police promijenjene veličine

Želio bih vam predstaviti kuću koja ostavlja bez daha u cijeloj knjizi. Strop je vrlo nizak i prekriven je travom. Na taj način krajolik uspijeva nestati u roku od nekoliko dana.

Postajete jedno s krajolikom.

Kuća ima jednokrevetnu sobu i osigurava stalnu vezu unutarnjeg i vanjskog prostora. U potpunosti možete uživati ​​u pogledu na planine i jezero.

S pogledom na ocean

moderna arhitektura kuća krajolik plaža promijenjena

Živite u vodi

moderna arhitektura kuća krajolik ocean

Pogled iz kupaonice

moderna arhitektura kupaonica 2 promijenjene veličine

Ocean kod kuće

moderna arhitektura kupaonica

Uživajte u oceanu uz voće i piće

moderna arhitektura voće na stolu

Neka svjetlo dolazi kroz brojne prozore

moderne-arhitekture-u-oceanu promijenjene veličine

Bazen u šumi

moderna-arhitektura-bazen-u-šumi-promijenjene veličine

Drugi primjer su kuće za koje se može reći da plutaju u vodi. Život u ovako dizajniranoj kući bio bi veliki izazov, stalno se podsjećajući da stojite na čvrstom tlu.

O ovim kućama, pričamo o moderna arhitektura, također su primjer pažljivog rukovanja detaljima. To možete vidjeti u namještaju, kao i u rasvjeti. Ne može se pronaći bolji dokaz od ove detaljne razrade ljubavi i profesionalnosti.