Moderan i topao interijer vile

Moderni topli dizajn interijera dnevne sobe u vili

Kakvu divnu atmosferu stvorila je Georgia Ezra, žena na čelu G.A.B.B.E. Studiji. Pogledajte izvrsnu kuću za bijeg Brighton u Australiji i dopustite da pozitivna energija preplavi vaša osjetila! Sviđa nam se ovaj zapanjujući dizajn interijera jer je rezultat prekrasne igre oblika (bez previše ekscentričnosti) i zato što izaziva topli osjećaj pripadnosti mjestu koje u nama izaziva vedrinu.

Suvremene linije, prekrasne obline i besprijekorne površine – to su sastojci Brighton Escape Housea.

Moderni topli dizajn interijera hodnika

Interijer reproducira mir prirodnog okruženja, dajući stanovniku slatki okus slobode. Unutarnje dvorište ima kutove posute zen kamenčićima i smaragdnozeleni travnjaci okružuju cijelu kuću. ”Od početka je ovom trgu posvećena ista pažnja dizajnu kao muzeju. Rezbarije na stropu, zidovima i podu ne samo da stvaraju skulpturalna područja kroz cijeli stan, već i nude kanale za protjecanje kroz atmosferski kameni bazen i skiciraju velikodušan prostor u kojem će živjeti. “Rezultat je skladna kompozicija koja čini se da se razvija zajedno sa stanovnicima.

Moderan topao interijer vile fantastičan hodnik Moderan topao interijer vile fantastičan strop

Moderna topla vila velika blagovaonica Moderna topla vila minimalistički dnevni boravak Dizajn interijera moderne tople vile blagovaonice Moderna topla vila interijer kuhinja hodnik Moderna topla vila za unutrašnjost kuhinje s dizajnerskim stolcem Moderna topla vila s kuhinjom u loncu Moderna topla vila s minimalističkim hodnikom Moderna topla interijera vile udoban dnevni boravak Moderna topla interijera vile moderna fotelja Moderni topli stol za ukrašavanje vile Moderna topla vila interijera vaza za cvijeće Moderni topli stolić s vazom u vili Moderni topli stol s knjigama o vilama Moderna topla vila ležaljke bazen Moderna topla vila sudoper za kupaonicu Moderna topla vila unutarnji umivaonik za kadu